11230
-
USAMEN POWER #5707 Akkor ne játszál pro irányítással, hanem csak normalban semmi segítség nélkül.
Vannak játékok, amik very very hardban írreálisak, a legtöbb játékkal így van. Az még nem jelenti azt hogy szar.
Command & Conquer -ben 3 ismerősöm hálózaton, egy hard gépet nem tudtak leverni.
Ez nem azt jelenti hogy a játék szar, és ki kell dobni, hanem hogy az már lehetetlen... -
#5706 -
#5705 Akkor volt bennem kb. két óra játékidő és tele voltam reménykedéssel és tetszett, hogy van kihívás a dologban. Most megdupláztam ezt az időt, jóval több a tapasztalatom és én nem vagyok az a fajta fasz, aki mindenáron ragaszkodik az eredeti - talán elhamarkodott - véleményéhe,z hanem a tapasztalatok fényében képes vagyok beismerni, hogy egy-két dologban tévedtem. Ez a baj? Amúgy ha a Pro szint nem lenne ENNYIRE irreális lehetetlen, akkor centi bajom nem lenne. Nem az a baj, hogy küzdeni kell a dobogóért, hanem az, hogy Pro szinten hiába adsz bele mindent, nem lesz meg. Ez pedig szerintem ultra gáz. -
Blum #5704 Köszönjük Emese. -
Lorant999 #5703 én? nem írtam ijet de tényleg utállom a GRID - et nem lehet irányítani:@ a dirt jobb -
#5702 Látom te is beszedted a fogalmazásgátlót :-) -
#5701 Szia, már válaszoltam is! -
Blum #5700 Mit fejtsek ki? Délelőtt itt vitáztunk,hogy te isteníted a játékot,mások szidják és ez neked nem tetszett. Most visszajössz jópár rossz ponttal,hogy ezért-azért nem tetszik a játék. Délelőtt mondtam/mondták,hogy a GRID-nek jo(bb) a fizikája,mint ennek,amit Te szigorúan elleneztél és nem tetszésedet fejezted ki. Ma este visszajössz és a hőn áhított fizikát/AI-kat fikázod,amit ugyancsak leszóltál a GRID-ben,mert ott szerinted nagyon sötétek. Nem furcsa ez 1 kicsit? Ennek ellenére nincs veled semmi bajom,elfogadom,ez a véleményed,de hát akkoris....na...
Kifejtettem. -
Lorant999 #5699 elírtam :d na mindegy nvidia menne ? bár ezelőtti xp is csak az eredeti ment mert rossz volt a 512 mb - os 8600 gt
ja asus -
#5698 nvidi az valami új kínai vga gyártó cég? -
Pengn #5697 Hát mind1. Akkor szenvedek a billel :S -
Lorant999 #5696 hi megint vok! rájöttem ugye h mi a gond a felbontás miat... és patch mikor várható? vagy elv egy nvidi driver update-tól menne norm? -
USAMEN POWER #5695 A normal irányítás, lehet hogy neked kormánnyal nevetségesen könnyű, billel viszont Hard gép ellen épp elég kihívás, próbáld csak ki. Annyit kapcsolj be hogy kipörgésgátló. -
#5694 Helló padavan!
Rég "láttalak" :) Ment privi. -
Driftre tényleg kuuva jó -
#5692 Kifejtenéd? Eddig azért védtem, mert úgy voltam vele, hogy oké, nehéz-nehéz, de majd megküzdök vele. Most két órán keresztül szenvedtem, minden eredmény nélkül, mondhatni, minden autós tapasztalatomat elégettem és ezért jutottam erre a - még formálódó - véleményre. -
#5691 Ahogy olvasgatom a forumokat elég sok mindenkinek gondja van ATI kártyákkal. Szal várunk vmi javításra, hogy megoldja a problémát. -
Blum #5690
No Comment. -
RYO21 #5689 LOL az utolsó kanyart így vettem be és ezért megnyertem a versenyt:
-
#5688 Némi játék után mit mondjak, kezdek kicsit ferdén nézni a Shiftre most már én is. Indokaim:
Én csak legnehezebb szinten játszok autós játékokkal, de itt a Pro fokozat játszhatatlan. (normalra meg nem megyek le, mert az meg nevetségesen könnyű)
mert
1. Csal a gép. Ez világos. 750 lovas géppel csúcssebességen üldözöm és hosszú egyenes második felétől ok nélkül elkezd távolodni... Nevetséges.
2. Szar a kocsik viselkedése. Kanyar: Biztos, hogy kifarol, minden kanyart driftben kéne bevenni, ami ugye nevetséges.
3. Fékezésnél totálisan elszálló tapadás, irreális módon. Nevetséges. Lenyomom a féket és már dobálja ki magát a kocsi a pálya szélére.
4. Elmebeteg ellenfelek: Pro fokozaton a mögötted levőnek láthatóan egy célja van: Nem megelőzni téged, hanem kibaszni veled, vagyis: Minden áron ki akar lökni hogy végképp esélytelen legyél mondjuk egy 5.-6. helyre is.
5. Bizonyos autók - pl. Porsche Cayman - alkalmatlanok a vezetésre, Spa hosszú egyeneseben egyszerűen elkezd kacsázni, kezelhetetlen. Más autók, pl. Audi S4 nem fordul. Kormányzásnál ez egyébként általánosan jellemző: nincs sem fékerő, sem kormányzásnál megfelelő fordulás, az összes versenyautó olyan lomhán néz be a kanyarba, hogy közben ki is néz belőle. Ebből következően dupla féktáv kell, mint amit az AI alkalmaz, mert persze az AI-nak ezek a problémák nem adottak.
Íme a Shift hibái tőlem. Szép lassan megunom, mert így játszhatatlan és lesz egy klassz porfogóm. Próbálkoztam, küzdöttem, de be kell látni: A Pro fokozat nevetségesen lehetetlen szint. -
#5687 Ejbazmeg, ez a játék már kijött?:D
Kár hogy nincs netem, mert nem tudom... megrendelni. -
janika15 #5686 helló! akad a játék mint álalt mióta felraktam a 9.9-es ati drivert! mi lehet az oka? am előtte is akadt a 9.8val de ezzel va össz vissz 15 fpsem! mi a gáz? thx! -
USAMEN POWER #5685 Nincs full help... Normalon van az irányítás, és kipörgésgátló van még, azt szvsz. -
#5684 1280×1024-n nem enged full scrinen csak ablakban, valaki már írta mi a megoldás de nem találom segítsetek plíz. -
Blum #5683 Akkor tévedek (?) :( -
Blum #5682 Már más is írta,nem vagy egyedül. Ezekszerint igen,csak azokat ismeri fel. -
twi452 #5681 Nálam gond nélkül kezeli a saitek p3200 rumble-t úgyhogy nemhiszem :) -
Pengn #5680 Sziasztok. Van egy Saitek Rumble márkájú gamepadom de a Shift nem akarja felismerni. Miért lehet? Csak a Logitech gamepadokat ismeri fel? -
Blum #5679 A "Szar a játék" alatt azt értettem,hogy amit letöltött,pont az szar. Ne nézz már hülyének légyszíves.
#5677: Hülye vagy... :) -
ricsa008 #5678 hogy tudom a festést ugyanúgy átvinni a másik oldalra is? vagy ilyen opcio nincs? -
#5677 Mer' Windows-on játszol... :) -
#5676 Hello! Du volt egy problémám a graffal. Most levettem 800x600-ra az egészet minimumra és igy is 20 fpst produkál a játék és e mellé még ki is fagy szépen mielött elindulna a verseny. 1280x960-ban minden fullon kivéve simítás 2x-es ugy is 20 fps és legalább nem fagy ki, bár mindenhogy játszhatatlan. :S valakinek valmi ötelte? Most wonxp 32 biten van, de másik vinyón van win 7 64 bit megpróbáljam? -
bgabor #5675 Hogyha szar a játék(márpedig ez az), akkor mi a fenéért is kéne megvennie eredetiben?
Pont az ellenkezője lenne a természetes, az, hogy az embereknek legyen annyi eszük hogy kipróbálják a warez verziót mielőtt kiadnak 12.000 Ft-ot az eredeti játékra. Az lehet aztán az igazán szép amikor kiadsz egy vagyont egy új játékra, aztán nemhogy nem azt kapod amit a kiadó igért, de még el se indul a gépeden. (pl: GTAIV,Shift) -
#5674 THX!!!! -
#5673 tudtam én, hogy mindentől függetlenül ezt fogod irni :D -
Blum #5672 Mer szar a játék/vedd meg eredetiben. -
Richardix #5671 mitisakartam mondani... ja igen:
már nem elöször történt az h játszok és egyszer csak kékhalál. Van egy rossz érzésem miért lehet, de azért megkérdezem tudtok-e valamit -
#5669 Az mért lehet hogy elíndítom a játékot és tölt és utána fekete képernyő. -
Richardix #5668 mielött jönnek a keménycsávók, szólok, hogy itt nem kapsz segítséget. a Warez itt tilos... Off topicban tessék próbálkozni kéremalássa. -
#5667 szép a hacsi :)))