11230
  • arty
    Tényleg! ATI-s társaim, ti sem játszotok? vagy van aki nekiáll neki így ???
  • arty
    Megnéztem a demo-t. Kritikán aluli: 1280x720/2xAA/medium mellett 20fps. 1920x1080/4xAA/high is 20fps. EA

Pedig amugy mintha jó lenne a játék - természetesen ez ilyen gyatra sebesség mellett nemigazán megítélhető. :(

Várok ... az EA-ra vagy az ATI-ra. :(
  • Smicy2
    nekem van DFP-m
    de mégis billel játszok :D
    sajnos a kormány annyira eszi az FPS-t, hogyha azzal próbálkozok akkor képregényt nézek :D
  • Frelog11
    XP SP2 Pro, Core2 Duo 2.2GHz, 2GB RAM, ATI HD 2600 Pro, DirectX 9.0c és Fiziksz a Shift lemezéről.
    Elég szépen fut, semmi kifagyás nem volt eddig. A Pro Street után nekem kellemes csalódás. Jó kis game ez.
  • Maxtreme
  • keepernext
    egyetértek veled,nekem is bejön.....
  • Maxtreme
    hujjuj
    űnvidia.com?
  • xtream
    milyen új drivert?
  • Blum
    LOW Grafikán biztos jó lesz.
  • Maxtreme
    hát azon ha el is indul normálisan, diavetítés lesz. (vagy powerpoint prezentáció )
    Tedd fel az új drivert, meg a lemezen levő DX-et.
  • xtream
    hát vga Gforce 8400gt az jó? amúgy 2G ram....
  • EK1TEP
    Hát emberek én kellemesen csalódtam ebben a játékban!
    Tegnap alig akartam abba hagyni, sikerült elindítanom normálisan hogy szép grafikán fusson és meg kell mondjam elég szépen néz ki!Autók eszméletlen jól néznek ki!Szép a tükröződés, jók az effektek (ütközéskor, ha gyorsan mész stb.) Tuning részt nem nagyon néztem.Motort már fejlesztettem de a külső még várhat magára.
    Én aki nagyon lehurrogtam hogy "na még egy újabb nfs" , ez is gagyi lesz és hasonló fikázások eljátszom vele órákat is akár!
    Végre egy normális NFS !!

És én is GRiD-eltem/GRiD-elek single,multi részen is azt tudom mondani hogy mindkettő játék nagyon jó a maga módján!Azt hittem ez a SHIFT nagy GRiD másolat, klón lesz de tévedtem!Hasonló de sokban eltér!Én személy szerint elvagyok mindkét játékkal!

Annyi gondom lenne: miért van az hogy ha sok autó van előttem akkor lemegy 20FPS-re, de mikor én vagyok elől akkor 45-50FPS-el is megy!Grafikai beállítások: 1440x900 4xAA és minden magason van.
    Ezt is foghatjuk arra hogy ATi kártya baj és majd orvosolják?
  • Maxtreme
    Lehet este van
    milyen géped van, melyik vga driverrel?
  • xtream
    tudja valaki mitől fekete a képernyő amikor már a kocsiban vagyok?
  • Blum
    "Te valami elbaszott életű, magányos frusztrált barom vagy, aki megpróbálja magát kiélni a neten? És ráadásul értelmi fogyatékos?"

Jóember....
  • Black Ghost
    Csak hogy az úgynevezett "fikázók" többsége, nem az miatt fikázódik hogy az előző részekhez képest milyen is a Shift, mert akkor tényleg egy szavunk nem lehet, csak hát nem ezt ígérték.

Az EA-s bácsik pici fejszéjüket belecsapták abba a bizonyos nagy fába és nagyon úgy néz ki hogy beletört, vagy legalább is repedt a fejsze nyele.

Realitásról, szimulátoros jellegekről szóltak a hírek, hoztak egy szimes csapatot is és így okkal vártuk hogy végre nem dobozokat kell tologatnunk.
  • xtream
    hali felraktam a Shiftet elindul faszán de amikor elkezdem a Cariert akkor minden sötét lessz de a játék megy mitől van? előre is köszi.
  • Black Ghost
    Teljes mértékben egyetértek, meg a #5762-es hsz-ben írtakkal is.

Hozzáteszem nekem nem az a bajom hogy nem tudom kezelni, 4. szinten pro MI-vel semmi help-el is tudok nyerni, csak ez nem vezetés hanem nyársra húzott autók pörgetése.

Nord-on hosszú egyenes szakasz szinte csak sávot akarsz váltani erre a fara kezd kanyarodni, milyen ez már?
    Tették volna át a GTR2 irányítást full helpel és mindenki hepi lenne, de így. Hozzáteszem a TOCA sorozatnak is ez volt a rákfenéje, de ott legalább a részek között lehetett látni a fejlődést.

Alantabb már írta valaki az EA egyik szlogenjét, " ...Realitás, Realitás, Realitás..." - hát pont ezt a 3-at sikerült elb@szni.

Ettől függetlenül végig játszom, mert az egész megvalósítás teszik, de az irányítás minden autós játék fontos része és ez ha sikerült volna akkor a SHIFT lenne az év autós játéka, de így nem lesz.
  • Maxtreme
    ecsém... Eddig nem akartam belefolyni a dologba, de ezt már én sem hagyhatom szó nélkül :)
    Egyeseknek tényleg semmi nem jó?
    Az eddigi NFS-ekkel az volt mindenkinek a baja (nekem is) hogy tök ugyanazt b*szták az arcunkba évről évre. .. szinte ugyanaz a gfx, ugyanaz a gameplay (csak váltakozott hol sötétben, hol világosban [#idiota.. A PS ezek közül valamelyest kivétel]) évek óta ugyanaz a f0sh motor, és vérpisti arcade irányíthatóság.
    Most lecserélték a motort, ami véleményem szerint egész korrekt, az irányításnál is megtalálták az arany középutat, és végre a gameplay is radikálisan átalakult.
    Akkor nem értem.. mi a baj?
    Sokan már tényleg csak azért szidják me' ENEFES meg EA'.
    Nem azt mondom hogy a világ legjobb autós játéka (a Grid nekem is jobban bejön) de azé álljunk már meg 1 szóra.

A másik a kormánnyal való irányíthatóság amit sokan fikáznak.. Kérdem én.. az NFS sorozat mikor volt vérbeli Rfactor vagy LFS stílusú szimulátor? Ez NFS széria soha nem ezt a vonalat képviselte (hála isten)

Véleményt el lehet mondani, hisz azért van a forum, de amit sokan itt művelnek az már kicsit sokkk. Nem is értem a visszatérő fikajanik mit keresnek itt... Töröljék azt csá. Játszanak mással.
    (akinek nem inge, természetesen.. :) )
  • Gaben17
    Hát igen,gridet simán tolták billel,shiftet pedig kicsit nehéz billentyűzettel játszani,mert végre picit értelmes lett a játék. Talán venni kéne egy kormányt és nem a játékot fikázni,vagy pedig nem játszani vele:) Akinek nem inge,ne vegye magára.
  • SötétBarom
    Nem tudom lejött-e, de a fő probléma, hogy míg a GRIDben úton lehet maradni minden probléma nélkül nagy sebesség mellett is(mentem már 200at IRL is, és furcsa mód nem imbolygott meg csúszkált az autó - pedig nem is volt versenyfutómű alatta), addig itt nem. Ráadásul nem lehet emberszerűen beállítani a gémpadot. Ha ez nem lenne, hidd el tetszene mindenkinek..
  • CamelX
    Pont jó az a közepes. Kész :D 4. szintű verdákkal még úgy is művészet nyerni :)
  • USAMEN POWER
    Másrészt harmadik szintig egész kényelmesen ellehet autózni Hardban, lehet nyerni, stb...
    Harmadik szintől aki nem tud érvényesülni, annak ajánlom a közepes MI -t, mert elképesztő hogy csal a gép, és nem hagy érvényesülni. Habár én tudtam negyedik lenni, de első helyről nem álmodozok, mert akik elől vannak, azok behozhatatlanul elhúznak... Közepesen még mindig megy a kemény lökdösődés, viszont nem csal a gép, és behozhatod magad ha kicsúszol.
  • USAMEN POWER
    Érdekes hogy egyesek kibaszot pronak érzik magukat Gridben, Shiftben meg bénáznak, és idejönnek fikázni és éltetni a Gridet. A Grid pedig részemről nem egy könnyű játék, és ha ott valaki pro, nem tudom elképzelni hogy itt meg nem tud valamire menni... Ez nem más csak kötözködés. Lehet idejönni, és fikázni, de ez csak olaj a tűzre !
  • Rage47
    na ezért mit kapsz most...:D
  • HeadHunter86
    Toltam vele kb 11-es vezetési szintig. Driftig eljutottam. Aztán nem erőltettem tovább, töröltem a francba. Nem nekem való ez az NFS, túl erőltetett ez a szimulátorosdi, közben pedig semmi köze hozzá.

Visszatettem a GRID-et. Tegnap annyit toltam vele, hogy már a jobb vállam bedurrant :D Megunhatatlan, és jó a multija is.

SHIFT legnagyobb baja hogy nincs élvezet az autók vezetése közben, lesed a zöld vonalat azt lassítasz ha pirosodik, ha kikapcsolod meg megint nem jó, mert nem kapsz +pontot a nyomkövetésért. Közben meg akármilyen óvatosan megyek, folyamatosan csúszik a kocsi kanyarba. A drift része meg egy nagy vicc lett.

Az meg hogy belő nézet, és mozog a fejed meg homályosodik ha nekimész valaminek stb, micsoda újítás... GRID-ben ugyanúgy megvan, erre verhetik magukat a fejlesztők. SHIFT = PRO STREET + belső nézet. Még egy rókabőr 12e-ért. NA meg kicsit több az autókínálat. Sajnos ez nem elég. Nekem nem, amíg ilyen rossz az irányítás. PEdig kormánnyal játszom.
  • BIZ0906
    F
  • Rage47
    hogy lehet külsö nézetre váltani?
  • DJ RX7
    nézegetem a hivatalos oldalon lévő fórumot hát ott is osztják az ea-t és spam-elnek is.
  • USAMEN POWER
    Odabasz a verdám !

• DJ RX7
    mire összehoznak egy viszonylag jó játék, erre elbasszák a kompatibilitást.
  • Brundle1
    Szerintem nagyon jó lett a Shift ,végre egy jó NFS.Tetszik a graf,a hangok,a versenyek,a belő nézet meg jobb már nem is lehetne,az a legjobb mikor hosszú egyenesen előzök vkit és kinézek rá és látom mikor fej fej mellett megyünk.Már rég nem élveztem így autós játékot,pedig nem ma kezdtem.(asszem a Stunts volt az első vagy mi)Én nem szólnék bele ebbe a gris shift vitába,szerintem vicces :)

• SzocsA
    a világ legszebb autója de legjobb csak a skyline után!
  • VRSDM
    még a demó is fagy :D
    ea szuksz
  • USAMEN POWER
    A vita meg szerintem nagyon fölösleges. Mindenkinek megvan a kedvenc játéka, természetesen azt is fogja pártolni. Akik szídják az NFS-t azoknak az agyukba van ez berögzülve, hogy azt szidni kell, az EA kidobhat akármilyen NFS-t mindig lesznek akik szídni fogják.

Amúgy megtudtam hogy a névtelen negyedik NFS nem idén jön ki. Az jövő év ilyenkor, és a Criterion Games csinálja. Úgyhogy számomra a Nitro felejtős, mert nem az én stílusom, de a World Online oda fog baszni. Carbon & Mostwanted keverék lesz, grafika, és a városok terén is. Ha a Shift nem is de az oda fog baszni !
  • USAMEN POWER
    Igen ! De csak normalban, és a kipörgésgátló bekapcsolásával !
    A gép nyugodtan lehet Hard, leverhető.
  • belapeter
    Hali.
    Látom rendessen negatív irányba foedult a kocka
    Én most telepítem fel.Nekem kb 6 év vezetési tapasztaltom van.
    Majd énis mondok véleményt.
    De még neked annyit mondok,hogy majdnem minden játékbam ás a vezetési statisztika vagy mi a fene.Nem midnenütt ugyanúgy kell vezetni!
    (Toca után nemhéz volt undergroundozni az biztos.!)
    Ezt csak úgy mondom!Mindent meg kell szokni.
  • ScarY MAN
    csak egy gyors kérdés.
    A kormányom nem mai darab (16 gombosx-technologies csak sotetbe) es kicsit lassan erzekeli a jatek ha elforditom a kormanyt. durvan fel masodperc (nemtom mennyi de egy masodperc nincs, bar nem mértem le)
    otlet a megoldasra?
  • eightmiles
    BESZT!! F-esről is lécci :)
  • Frank99
    Urak és ifjak!

Érdemes nekiállni kormány nélkül úgy hogy valami komolyabb eredményt el tudok érni?

a korábbiakban ment kormány nélkül....
    köszi