Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2:08-tól olyan burnout feelingje van 😄
kanyesz07
83 , jól állok

Ready To Rock!™

RoboKutya78
fiuk NFS:W off topik húzzatok ide az earn boostal ha jót akartok.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

kanyesz07
66 at öcsém, há honnan jönnek ezek??

Ready To Rock!™

kanyesz07
még futassa, eddig 27. Haveromnak volt 140 3trójaival...

Ready To Rock!™

de ha törlöd biztosabb, tehát azt a filet törlöd amit a karanténba tett
ha karanténban van akkor már nem ártalmas...
kanyesz07
24 xd

Ready To Rock!™

kanyesz07
lehúztam gyors eset scannert 9 et is talált , de hogy az-e nem tudom xd

Ready To Rock!™

kanyesz07
akkor nem baj ha ott van hogy fertõzések 1, mival karanténban van?

Ready To Rock!™

az avastban gondolom azért van benne mert karanténba tette ergo már nem jelenthet bajt, sõt nem is lett volna muszáj ezért letöröld a steamet, mert pl. nem rég én is 1 malwaret kaptam STEAMben és auto-n benyomta karanténba majd rákérdezett hogy törölje-e és igen és ugyan ugy megy a steamem tovább
tunnelbear, és utána annyit kapsz amennyit szeretnél 😛
kanyesz07
gyáá olytom fel a gépet, nem tud elindulni, aztán visszaálítsa magát, aztán
hangosan elkezd visítani, azzal a nukleáris jellel, hogy trójai falóm van a Steam-ben...
Hát letörlésre mentem, de az avastban nézem még mindig ott van.
Mit csináljak???

Ready To Rock!™

szerintem sõt hogy nem fognak boostot adni azért hogy mindenki másszon át az MWre
SUNNY84HUN
erre fele sem volt gond

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

nekem tökéletesen mûködik mind a 2 szerver <#vigyor>
Én most töröltem hogy egy új helyre telepítsem fel a játékot, de ha bugos lett akkor várok egy kicsit a visszatelepítéssel.

Érdekes...most nézem hogy apexre nem de a chicane szerverre beenged.
Tudja valaki hogy ilyenkor most mi van?

RoboKutya78
Na ilyet is ritkán lát az ember kora reggel az ablakából kinézve😊Csak el ne vigyenek mert lefotóztam õket
A csókák tiszta kidobófigurák.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

hali!
próbálnám ezt az earn-olást, de nekem valahogy csak olyan lehetõségeket dob fel amikor egy sms-sel kell leigazolni, ami szintén lóvé lenne...
szóval az lenne a kérdésem, hogy ki hogyan talált olyan videókat vagy más egyéb lehetõséget amivel lehet ingyen boost-ot szerezni... egy-két autó vásárlásához csak jó lenne 😊
köszi az infót!
(korábban már írtatok róla, az alapján találtam meg hol kell, de valami nem csak mûködik nálam...)
Szerintem nem tudjuk (-én legalábbis biztos nem),hogy mirõl beszélsz...az utolsó lépésig(mikor fizetni kell)nekem minden rendben...
Lehet, hogy bátortalan vagyok, elismerem. De ahányszor felmerül a fejemben, hogy earnelni kéne és benézek az offtopikba, hogy ki legyek okosítva, látom a furcsa nevû ajánlatokat és mindig elállok a dologtól. Pedig egyre inkább úgy érzem, hogy a Tûzmadaram és a Clióm akkor is meg akarom tartani, mikor végre jön (már amennyiben, és szeretném, ha így lenne) a Golf I GTI és az E30 M3. Már csak egy szabad garázshelyem van és kb. 390 boostom. Remélem, az új, csillogó MW megjelenésekor kapunk egy 750-es kódot.
(ÉS lehet, hogy a Hangyászra is rákívánok, csak nem tudnék hova kandzsizni a fenekére...)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tutuhawer
kösz az infót, Cs.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ha tudományos választ vársz: Gúgli barátunk elsõ találata a Wiki barátnõje...

Ha józan parasztosat: mindennek megvan a maga ellentéte, igy a http-nek is: az egyik "lehallgatható" mig a másik titkositott úton "közlekedik".

Védtelen gép: beléphetsz, de ne jegyeztessél meg semmilyen információt a böngészõvel.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
a https miért menõ elõtag? MItõl secure? Beléphetek védtelen gépen akár a nfs world hivatalos oldalra vagy a battlefiled oldalára??? (ugyanaz az EA profil)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szeptember elején top up autó volt: Ford Crown Victoria

Jelenleg nincs raktáron.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Most sehogy. Top up kocsi volt.

Esetleg csalással. 😄

légy türelmes

Így van, a csalás nem lehet szubjektív, csak a rá adott reakció.

légy türelmes

Oké, szerintem totális egyet értés nem várható a témában így én dobom a témát.

Más. Ilyet miféle módon lehet szerezni ? Ford Crown Victoria

tutuhawer
aki az earn boost gombra klikkel, az nem a munkaidejével, a valós pénzével, hanem a gép elõtt töltött idejével, a reklámokra, gyanús oldalakra való kattintgatással fizet az EA felé. Teljesen legális, csiles jól írja, az értelmezésben mindig is kiváló volt. Minden többi következményekkel jár, mert az EULA-t megszegi, aki csinálja. Bármi is az, bodykit, spoiler, vagy egyéb durvább csalás.

"Nekem inkább azt jelentené a csalás fogalma (és ezzel javítanám az itt elhangzottakat), hogy mások megkárosítása, elõnyszerzés céljából. Na most az által hogy valaki valamit módosít a verdáján ami számomra nem elérhetõ (ha ezzel egy versenyen nem jut +lóerõkhöz velem szemben), én nem érzem károsítva magamat, ergo számomra nem csalás. Úgy tetszik neki a verdája, egészségére, herpeszt nem fogok kapni. "

A fent idézett irásodat elolvastam újra. Amit leirtál az ma már helytálló, de pl 1,5 évvel ezelõtt nem... ugyanis abban az idõben a body, a felni is javitott, vagy rontott az autó menet tulajdonságain. Ezt az EA megoldotta akkor úgy, hogy csak látványosság legyen, az autó menet tulajdonágaiba ne nyúljon bele. Ekkor hozták be az autó ültetést, ez ma is változtatja a kocsi irányithatóságát.

Én ezért nem foglalkozok ma már azokkal akik art money-zik, mert elõnye nem származik belõle, de régen volt, s nem is kicsi... Mondjuk azt nem tudom, hogy az ültetést lehet-e változtatni vel, mert én sosem próbáltam, s nem is szándékozom. Nálam nem a külcsiny a lényeg, hanem az hogy hasitson, elvégre virtuális versenyzõ vagyok, s nem autóépitõ...

Másrészrõl, lehet hogy ma téged nem károsit, de az EA-t igen, hisz õk pénzért kinálják amit elérhetõvé tesznek, de más ráteszi kerülõvel ráadásul ingyen... s ez már csalásnak minõsül... Nem a te károdra, hanem a fejlesztõ kárára... régen ez forditva sült el...

Az EA-t leszarom, engem meg nem kárositanak ma már vele, tehát nem foglalkozom az art money-val...
Minden nézõpont kérdése.

ejjj kanyesz jó nagy szöget ütöttél mindenki fejébe a spoilereddel xD , igaz azóta olyan jól beindult ez a topik 😄 <#taps>
Nem érted amit felvázoltam. Én az earnelést egyáltalán nem neveztem csalásnak, ugyan is szerintem nem az. Viszont megpróbáltam demonstrálni, hogy a ti felfogásotokban hogyan is alakul a helyzet. Mert bizony abban az esetben az earnelés is kõkemény csalás, azokkal az userekkel szemben akik pénzt fizetnek, ellenben akik csak kattintgatnak a SB -ért. Az már egy másik kérdõjel, hogy a lehetõséget ki ajánlja. A Beta, VIP ide nem sorolhatók, mert azok csak extrák amiket el lehet, lehetett érni, az earnelés pedig egy folyamat.

Ha az earnelés csalás lenne, akkor nem lenne elérhetõ a hivatalos oldalon...

Minden más egyéb, amit az EA nem tolerál, az earnelésen kivül, az csalásnak minõsül, hisz õk azt nem engedélyezték, tehát kijátszod a szabályaikat. Az earnelést engedélyezték, hisz elérhetõvé tették a saját várukban is, s nem utolsó sorban, abból õk is pénzt keresnek...

Gondold át újra, mielõtt még ilyen alapon saját magadat is csalásnak nevezed, hisz bétás vagy, ami alapon vannak/lesznek extra juttatásaid... S ez ugyaigy igaz a VIP-re is.

Tehát: BETA, VIP, earn - legális, az összes többi illegális, ami következményekkel járhat.

Olvasd végig azt a #46015 -t, ennél érthetõbben nem tudom leírni. <#smile>

Hanem? Mert nekem nem tiszta.

légy türelmes

De ilyen alapon a SB earnelés is csalás, attól függetlenül hogy ki kínálta fel a lehetõséget, és hol elérhetõ. Mások lóvékat pengetnek ki azokért az extrákért, amikhez esetleg valaki ingyen juthat hozzá, de ha hozzáteszem a kiegészítést egybõl megváltozik a fogalom értelme.

Most írtam, hogy nem csak az elõnyszerzésrõl van szó ha definiálni akarjuk a csalást, és ezt szándékoztam kijavítani.

Amíg a csaló megoldások ingyen vagy olcsón elérhetõek, addig senki nem jut elõnyhöz veled szemben, mert te is könnyen hozzájuthatsz.

légy türelmes

Mondjuk ez felfogás kérdése, sokan pl a módolást keverik a csalással. TDU2 -ben volt ebbõl nagy vita a magyar fórumokon és az officialon egyaránt, mert számos embert jelentettek egyedi paintjob miatt csalásért, ha jól tudom volt akit bannoltak is. Ugyan is voltak emberek akik a Photoshop -al már elõre elkészített festéseket módoltak be a játékba autójuk dekorációjához (ez mások számára is látható volt természetesen).

Nekem inkább azt jelentené a csalás fogalma (és ezzel javítanám az itt elhangzottakat), hogy mások megkárosítása, elõnyszerzés céljából. Na most az által hogy valaki valamit módosít a verdáján ami számomra nem elérhetõ (ha ezzel egy versenyen nem jut +lóerõkhöz velem szemben), én nem érzem károsítva magamat, ergo számomra nem csalás. Úgy tetszik neki a verdája, egészségére, herpeszt nem fogok kapni.

tutuhawer
mert szeretne továbbra is a ranglistán megjelenni. Valakinek igénye, valakinek nem. Valakit ok nélkül nulláznak, az igenis igyekszik megmutatni, hogy az nem igazságos. Persze van, akinek feltétel nélkül hisznek a fõnökök, és van, akinek nem. Nem könnyû, mert van pár vezetõ beosztásban, akik elég hülyék, sõt ostobák... A régi admin, akit Hitman és Brian is utált, szerintem jó arc volt, néhány mozdulatában magamra ismertem, úgy versenyben, mint a fórumban

Nem kell bizonyítani semmit. Miért kéne?

légy türelmes

tutuhawer
nem értem, mi a gond ezzel. Akit lenulláznak, annak be kell bizonyítania, hogy nem vétett a szabályok ellen, még ha vannak ostoba regulák is...

Nem látni. Itt van.

légy türelmes

"akit lenulláznak, annak elszámolnivalója van a stat fõnökök felé" – Jah: <#nemtudom> <#mf2>

légy türelmes

tutuhawer
Ha felteszed a spoilert, az látható. Ha valaki meglátja, feljelenthet. A stat oldalon is feljelenthet, ami nullázáshoz vezethet. Akit nem érdekel a stat oldal, azt közvetetten érinti a statisztikai adatlapja: akit lenulláznak, annak elszámolnivalója van a stat fõnökök felé, nem feltétlenül csaló, de sok esetben igen, és bizony csaló. Mindegy , hogy csaló vagy sem, a nullázott játékosra sokan kitaszítottként tekintenek, és nagyon nehéz visszajönni a szarból, én tudom. Kitaszított lehet valaki, aki nem is trükközött sose, vagy csak egy spoiler trükközött akár. Közöttünk, a magyar közösségben nem lesz kitaszított az, aki csak a külsõt turbózza fel, sosem hurcoltunk meg azért senkit, mert a neki nagyon tetszõ gépe elkészült. Csináld meg, ha akarod vagy tudod, avagy mered, de tudd, hogy milyen kockázattal jár!!! Én is így kértem meg egy barátom, hogy igen, elött az idõ, eleget vártam, 3 db Skyline és egy Mitsu EVO X olyan, mint amilyet szeretnék. Ha lenulláznak érte, egy szót se szólhatok. Ez elõnyt tényleg a szépségversenyen jelent, ott én se tartom fair dolognak. A nemzetközi oldalak , ha versenyt hirdetnek, nullázott játékos nem indulhat el, illetve elég komoly szabályok vannak, sokan pedig mondom, kinézik maguk közül az illetõt. Ezért nem jó kívül lenni, inkább belül. Meg a szép autó is jó dolog... te döntöd el.

Már nem lehet akkor Lengyelországra beállítva boostot venni? Vagy mi van?
én csak simán beirom US zip code és annyit kapok amennyit akarok, vagy ha nem akkor ott a maps mod amit allien is mondott
Alien69
Én pl a google mapst használom. Keresek egy központi helyet, majd egy hostelt, vagy bármit. Rákatt, és kiadja az adatait. <#eplus2>