Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2:08-tól olyan burnout feelingje van 😄
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
hangosan elkezd visítani, azzal a nukleáris jellel, hogy trójai falóm van a Steam-ben...
Hát letörlésre mentem, de az avastban nézem még mindig ott van.
Mit csináljak???
Ready To Rock!™
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
A csókák tiszta kidobófigurák.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
próbálnám ezt az earn-olást, de nekem valahogy csak olyan lehetõségeket dob fel amikor egy sms-sel kell leigazolni, ami szintén lóvé lenne...
szóval az lenne a kérdésem, hogy ki hogyan talált olyan videókat vagy más egyéb lehetõséget amivel lehet ingyen boost-ot szerezni... egy-két autó vásárlásához csak jó lenne 😊
köszi az infót!
(korábban már írtatok róla, az alapján találtam meg hol kell, de valami nem csak mûködik nálam...)
(ÉS lehet, hogy a Hangyászra is rákívánok, csak nem tudnék hova kandzsizni a fenekére...)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ha józan parasztosat: mindennek megvan a maga ellentéte, igy a http-nek is: az egyik "lehallgatható" mig a másik titkositott úton "közlekedik".
Védtelen gép: beléphetsz, de ne jegyeztessél meg semmilyen információt a böngészõvel.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Esetleg csalással. 😄
légy türelmes
légy türelmes
Más. Ilyet miféle módon lehet szerezni ? Ford Crown Victoria
A fent idézett irásodat elolvastam újra. Amit leirtál az ma már helytálló, de pl 1,5 évvel ezelõtt nem... ugyanis abban az idõben a body, a felni is javitott, vagy rontott az autó menet tulajdonságain. Ezt az EA megoldotta akkor úgy, hogy csak látványosság legyen, az autó menet tulajdonágaiba ne nyúljon bele. Ekkor hozták be az autó ültetést, ez ma is változtatja a kocsi irányithatóságát.
Én ezért nem foglalkozok ma már azokkal akik art money-zik, mert elõnye nem származik belõle, de régen volt, s nem is kicsi... Mondjuk azt nem tudom, hogy az ültetést lehet-e változtatni vel, mert én sosem próbáltam, s nem is szándékozom. Nálam nem a külcsiny a lényeg, hanem az hogy hasitson, elvégre virtuális versenyzõ vagyok, s nem autóépitõ...
Másrészrõl, lehet hogy ma téged nem károsit, de az EA-t igen, hisz õk pénzért kinálják amit elérhetõvé tesznek, de más ráteszi kerülõvel ráadásul ingyen... s ez már csalásnak minõsül... Nem a te károdra, hanem a fejlesztõ kárára... régen ez forditva sült el...
Az EA-t leszarom, engem meg nem kárositanak ma már vele, tehát nem foglalkozom az art money-val...
Minden nézõpont kérdése.
Minden más egyéb, amit az EA nem tolerál, az earnelésen kivül, az csalásnak minõsül, hisz õk azt nem engedélyezték, tehát kijátszod a szabályaikat. Az earnelést engedélyezték, hisz elérhetõvé tették a saját várukban is, s nem utolsó sorban, abból õk is pénzt keresnek...
Gondold át újra, mielõtt még ilyen alapon saját magadat is csalásnak nevezed, hisz bétás vagy, ami alapon vannak/lesznek extra juttatásaid... S ez ugyaigy igaz a VIP-re is.
Tehát: BETA, VIP, earn - legális, az összes többi illegális, ami következményekkel járhat.
légy türelmes
légy türelmes
Nekem inkább azt jelentené a csalás fogalma (és ezzel javítanám az itt elhangzottakat), hogy mások megkárosítása, elõnyszerzés céljából. Na most az által hogy valaki valamit módosít a verdáján ami számomra nem elérhetõ (ha ezzel egy versenyen nem jut +lóerõkhöz velem szemben), én nem érzem károsítva magamat, ergo számomra nem csalás. Úgy tetszik neki a verdája, egészségére, herpeszt nem fogok kapni.
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes