Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
Szerintem meg NEM! Nem is rossz ez a drag. Legalábbis, mintha találtam volna EGY qrva jó alternatívát, amit valszeg SENKISE gondolna. Pedig, qrva rég óta benne van a játékban, elérhetõ játék pízért (azaz nem csak SB-ért), és kedvez a játék neki azzal, hogy nem rakja csúcs verdák közé, azaz pl Zonda, meg ilyenek. Régebben is írtam már, hogy az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AUDI TT RS COUPÉ

kategóriájában a legjobb gyorsulással, és ehhez mérten gyenge kanyarodással bír. Azaz, PONT DRAG versenyre remek, csak akkor ez még nem volt (kb 1 évvel ezelõtt).
<#nyes>
szigorúan szerintem, és még tesztelni kell

Én lementem még 10-et, ami már összesen 20 drag kidobások, kifagyások nélkül, kipróbáltam jó pár autót, a TE skillekkel teli Nissan GTR SpecV-vel majdnem sikerült nyernem, de az erõsebbik zondák ellen semmi esélyem... S szinte csak olyanokat kapok...

"De ahogy már írták, 12mp-ért egy perc töltés és kb. négy futam után újraindítás."

Én errõl papoltam, mielõtt jött volna a drag, csak annyi különbséggel, hogy én a szerver és a felhasználó közötti kontaktot hoztam fel. Úgy néz ki ezt megoldották... kényszeritett restarttal... A másik amit tapasztaltam, hogy az ökrök nem birnak egyenesen gyorsulni... ergo szinkron hiba direkt módon...

Tehát mind2 megmaradt, amitõl a falra mászok, csak más köntösben...

NFSW DRAG = Max privátban, am nálam kuka.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én 2 police jelet látok a mapon 4 helyett... Mióta annyi az annyi? Mondjuk azt sem tolom, mióta átalakitották, de feltünõ lett, hogy lefelezték....

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Én leszarom a drag módot, felõlem ûrhajó módot is rakhatnak a játékba, ugyan is felháborító micsoda bugok vannak ebben a szarban. A beta után pár héttel félreraktam ezt a játékot a két-három héttel ezelõttig, mondván adok neki még egy esélyt.
Eddig tartott, drága az idõ, erre a bohóc mûsorra nem baszok el többet. További jó szórakozást hozzá, sziasztok. <#wave>

Tarpi
A drag skillektõl nem éreztem különösebb változást.- a SLR MCLAREN-t próbáltam skill nélkül, majd a két igc-s draggal.
A BMW M1 PROCAR-ral sikerült nyernem.

De ahogy már írták, 12mp-ért egy perc töltés és kb. négy futam után újraindítás.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Hát ez a drag egy nagy kalap szar... Nem vártam tõle semmit, de ez igy is csalódás... Mentem rajta 10et kb 5 percen belül, ezalatt kipróbáltam 6 autót... Egyikkel sem sikerült nyernem... Egyikbe sincs drag skill, s mondanom se kell, a legerõsebb autóm lett totál utolsó... s egy TE-s skillekkel teledobált autóval sikerült majdnem nyernem... Ennyit a dragról, inkább gyûjtöm a lóvét...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

gondban voltam, hogy mit is nézzek közben 😊))

http://www.youtube.com/watch?v=V5-BowDSEc0&feature=g-vrec
Kipróbáltam, elsõre mûködött, köszi.

Válaszd az ingyeneset(Alap kaszni).
Amúgy, alig várom, hogy benézzenek multiba a Shift R8-ra és kapjam a szép leveleket.....

Project D|Rare Car Collector|

Jah, gyakorlatilag semmit nem mutat abból, amit eddig. Az elõbb sem tudtam számolni, mennyi mágnest nyomtak rám, de szívesen megnéztem volna utólag. 😄 Fenéért nem tudnak anélkül adni, hogy valamit el ne vennének? Ezek a félkész munkára specializálódtak, vagy mi?

légy türelmes

tutuhawer
idevág, hogy micsoda szar bodykitek vannak a BMW M6-hoz.... nem túl széles, nem nagy szárnyas 750-es kéne, de 2*2 kipufogóval.... undorítóan szegény a kínálat

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
de amúgy nem annyira nagy baj. úgyse érti a sok újonc, mit miért teszek oda, ahova, VIP spanom se hiszi el, de elgurul a gyógyszer, és A kategóriában még minden pályán oda tudok lökni -2 másodpercet, csak nullázás járna érte

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ja. Ez olyan, mint pókerben megmutatni a kártyáid...

tutuhawer
jár a piros pont, a lobbi szerintem is ezért jó, de van más oldala is: nem sok pilótát láttam, aki úgy skillez, mint én, tényleg nem sokat. Nem örülök, hogy látják, hogyan épül fel full sárgára a kocsim, vagy milyen skillekre tettem...

Tarpi
egy kicsit zavaró, hogy négy futamonként lefagy a betöltésbe.<#falbav>
Ráadásul, ha forgalom nélküli versenynél fagy le, még a civileket se rakja be. grat ea ,,I,

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Ugyan úgy, csak most nagyobb elõny kell mivel sokáig tölti a finish képernyõt...és nagyon figyelni hogy mikor ér be a másik, mert csak akkor dupláz mikor még csúszik az autója (ez eddig is így volt, sõt ez elõtt ugyan így saját magadra is duplázhattál ha 2.-nak értél be és elég gyors voltál) mert mikor kiírja a listára a nevét, AZ MÁR KÉSÕ..
Ryder159
Hát én mentem 5 dragot, de rohadtul meguntam...

goregrind
Mi csak "örvendezünk" a sok-sok "nagyszerû" újításnak/változásnak, van aki még SB-re is költ. A fejlesztõk sem panaszkodhatnak, megkapják ami a lényeg nekik, nem is panaszkodhatnak, már egyre jobban megy nekik az élet... <#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

.

..

...

....

.....

......

.......

........

.........

..........

DISCORD: grimanddark

Egy kocsi két másodperccel elõttem ért be, és bõ hárommal volt mögöttem az összegzõben. A laggolása sem a megszokott hirtelenstopos volt, hanem lágyított. Finomítottak a laggolás kezelésén, vagy csalót láttam?

légy türelmes

az igaz.... na meg a top speedet se látod.... hogy mennyit csitelt az amigóóó ... de sebaj... már a starton kilehet szurni a nagyját .... hogyan? megnézed a kocsiját. pl. mustang boss... full ultrás? azt hogy? lvl 22 ? oh tuti van ott valami ... még pontosabban megnézed a többi kocsiját van 2 más 1ik se boostos és tul tuningolt... ergo .. TH hacker és az mellet mindig van más is ... többnyire

zsombor: áruld már el nekünk is hogyan duplázol mert én próbáltam ma de nem sikerült ...
Nem írja a köridõket, sem a mottókat. Most már azt sem lehet megmondani, melyik kocsi nem fog elindulni, mert mindnek egyenesbe van állítva a kormánya.

légy türelmes

RoboKutya78
pl daytona szerintem pont erre a versenyre találták ki

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
a kopogó hangú járgányok szerintem egész jól muzsikálnak vagy csak mázlim volt?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

goregrind
Faxa ez a drag. Három menet a hídon, nem kevés töltés persze. Negyedik menet, kb 2 perc töltés majd "out of memory"... <#banplz>

DISCORD: grimanddark

Nálam megy a duplázás, megnéztem..14k helyett 34k körül kaptam
Képek kimaradtak valamiért.
http://keptarhely.eu/view.php?file=20121017v00aq3c4c.jpeg
http://keptarhely.eu/view.php?file=20121017v00ac0js.jpeg
http://keptarhely.eu/view.php?file=20121017v00aka4p0.jpeg
http://keptarhely.eu/view.php?file=20121017v00anv9jt.jpeg

Tud valamit a fiatal BOSS is.
Amúgy mikor írják ki kik a nyertesei az SPTD-nek?
de legalább kiszedték a 0-0ás bugot

Steam: Gfegyver

Devellis megy? hm

Ennyi 5 verseny 😄

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

sok a DNF ...
A kerekes (Launch Grip “Takeoff”😉 a startnál ad nagyobb sebességet, a másik (Gear Ratio Enhancement “Well Oiled Machine”😉 pedig a tökéletes váltás (zöld) tartományát növeli meg.

légy türelmes

Oké nem 5 perc de akkor is idegesítõ hogy ki be kell lépegetni.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Szerintem ezt így nem lehet kijelenteni. Az elõbb autóztam volna egyet körbe külsõ íven a Corollával, ha nem nyom bele párszor a falba.

légy türelmes

SUNNY84HUN
518,39 mb frissítés <#wow1> , régen volt 1x re ekkora

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nekem tetszik így elsõre a drag, valaki próbálgatta a nitro skill-nek van szerepe a kis NOS löketekben (ami csak kézi váltásnál mûködik). Arra már rájöttem hogy a drag RPM el sokkal hamarabb el lehet érni a zöld sávot (mert hosszabb), de az a kerekes izénél nem láttam különbséget vagy az hathat az N2O hosszára (tudom elvileg tapadást segít, de mintha hosszabb lett volna tõle).
A másik ha sokat a pirosban megy a gép lesz valami baja, mert azt nem tudtam próbálni.
Azért pár civil elfért volna az utcai pályákon (nem a hídon alul) az izgalom végett.

A betöltés tényleg szar sokszor 1-2 perc, röhej a verseny meg 10-20 sec
a BOO hátul és a tökfej az nagyon ott van <#taps> biztos lesz 8-9k boost
én este még megpróbálkozok de most kihagyom :d
No, ezt nem értem. Többekrõl tudom, hogy max. grafikán full HD-ben tolják, esetleg még videóznak is közben, de nem tudják pikk-pakk újraindítani a játékot. Nálam egy perc a játék újraindítása, pedig a gépem nem nagy szám.

légy türelmes

A 69-s BOSS nagyon tud dragon.
Ja semmi kedvem visszalépni mer 5 perc mire bejut.

jaja nekem is ugyan ez .... kicsit hagyagolom is ezért....
Na akkor jöhet a hotfix, minden 5-6. drag után alt f4 mer nem tölt be.

Idáig is beleszólhattál az automata mûködésébe, semmi nem változott.

a mindenáron köcsögök, ha rajtnál kicsit be is ragadsz v nem ugy rajtol az autó, akkor beáll eléd egybõl, de mikor látja h eltud-nál menni mellette erõbõl, felken a falra Raking point-on, meg meg máshol is....
Meglep, de élvezem a dragot. 😊 Tetszik, hogy csak a kocsi van és a vezetõ, nincsenek powerupok és durva nitrózások a rajtnál.

légy türelmes

Nem hiszem, mert az elõbb és azelõtt is nyertem, és 0 a nyerési sorozatom.

légy türelmes

Belenyúl a statisztikába?

Hááát... ez a gyorsulási verseny olyan, mint valami ropogtatnivaló. El lehet csócsálni, de olyan semmilyen. Talán a TE-s alkatrészgyûjtés helyébe léphet nálam, ha jól fial, és az elkedvetlenedett idõkre is megfelelõ lehet.

légy türelmes

Köszönöm.

Nálam azt is bele kell számolni, hogy csak az autó erejével gazdálkodhatom, nitró és egyebek nélkül.

Azt hiszem, ha lesz idõm, tesztelem az idõket, és kiderül, melyik a jobb váltó.

légy türelmes