Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
légy türelmes
Tegnapelõtt megdöntöttem a sebességrekordomat - lefelé - egy hacker miatt. Majdnem gyorsabb voltam mint Felix Baumgartner, csak közel 200 km/h-val maradtam le.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Mert "KÉP BESZÚRÁSA", becopyzom az oldalt, azt semmi.
(Remélem sikerült felraknom a képet rendesen)
Más: üldöz engem egy szellem. Konkrétan egy GTSI nevezetû egyén, aki minden versenyen ott van, ahol én is, de nincs felette a neve Szabad Kószálásban. És soha nincs ott a rajtlistán se. Szerintetek lehet, hogy hacker?
Néha mintha megjött volna a Mikulás, kinyílt a játék zsákja, és zsinórban szórt mindenfélét, ami nem PU és nem pénz.
Dragra ajánlom a Corollát. Bár a TT abból a szempontból jobb lehet, hogy elvileg a legjobb alkatrészek nélkül is gyors tud lenni. Az IS300 is jól gyorsul, ahogy láttam. Persze nem mindegy, melyik pályára megy az ember, mert jó, ha a végsebesség arányban áll a pálya hosszával.
Megvettem a Lanciát. Használható. Olyan, mint a többi összkerekes: igencsak megcsúszik, ha nagy (az aktuális tapadáshoz és a lendület irányához viszonyítva) oldalirányban ható erõ éri. Ez a tulajdonsága piros cuccokkal mérsékelhetõ (csak kéket és pirosat próbáltam). Hármas ültetéssel könnyen borul. El lehet vele poroszkálni. Gyenge grafikával kicsit bugos:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Remélem, kijavítják az újonnan vétett kozmetikainak mondható hibákat! A komolyakat úgysem fogják szerintem, talán sosem.
légy türelmes
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
légy türelmes
légy türelmes
Kivételnek látszik most ez a Drag. És épp emiatt aggasztó, hogy végre kikerül valami ami nem hemzseg a hibáktól, pont akkor lép le.
érdekes <#fejvakaras>#fejvakaras> most vagy több és jobb dolgok lesznek vagy kevesebb bug lesz vagy pont az ellentéte amiket leirtam ... de remélem valami változás is lesz... nem csak annyi hogy lelépik <#idiota>#idiota>
Más:
TT-vel mindenféle "A" közepes boostos, "A" erõs IGC, "S" gyenge IGC-s ellenfeleket kapok, de legalább verhetõek. De néha azért beesik egy-egy murci, az ellen sok esélyem nincsen TT-vel...
Akinek van Carbonos Corvettéje, annak ajánlom kipróbálásra...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
csiles: nem értem ebben a csitet <#fejvakaras>#fejvakaras> nekem már volt olyan hogy C classal voltam és S ellen kellet menjek ... ha erre célzol ..
<#falbav>#falbav>
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Totálba szeretném törölni az EA / Origin fiókomat az összes szarral együtt (Need For Speed, FIFA), gondolom ez utóbbiak automatikusan törlõdnek ha törlöm a fõ EA ID -met. 3/4 -ed óra kibaszott keresés után jutottam el oda, hogy egy e-mailt kell küldeni a supportnak és majd õk intézkednek, mert egy kúrva mód nincs rá a profilon belül. Oké, de hol találok e-mail címet ? Sehol, egy 2 lépésbõl álló support menü van hozzá, és arra a bizonyos második lépésre meg képtelen vagyok eljutni, egyszerûen nincs lehetõség rá. Most vagy én vagyok a balfasz, vagy ezek a köcsögök minden téren ki akarnak nyírni engem agyilag ? Aki tud segíteni az tegye meg légyszíves, elõre is köszönöm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)