Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SUNNY84HUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊 , csak 1 nyûgöm van hogy a bf3 betõlt és mikor írja hogy nyomjak entert a kezdéshez , hiába nyomom és bármit is nem csinál semmit :S , pedig w7 x64 ( meg máson is ) en simán jó volt

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Therevengesoul nevü drivert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senkiházi fasszopó gennyláda rohadék
Kerüljétek el.. ha mellöled indul rajtnál már rádhuzza a kocsit rammol össze vissza.... Lunar nevü versenyen csávó ledöntötte azt a nagy kereket én felakadtam ez a kolega meg ugy ment át rajta mintha ott sem lenne..... a vezetési stílusát és elõzési technikáját két szóval le lehet írni Rammer noob.
Amit elfelejtettem. 29,99 euróért vettem meg online. Tegnap gondoltam újítok egyet a család gépére is. "Ajánlott kiskereskedelmi ár: 90.000 forint" Már nem gondolom... Szóval leketyegett az akció sajna.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Bár nem kapok érte juttatást a MS-tól, de örülök, hogy eredményes volt a hittérítõ munkám. :-) Az klassz ha tetszik. Szerintem egy nagyon kényelmes, stabil, gyors rendszer. <#eljen>

trakk
Nincs mit. 😊

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Remek. Még egyzer: Köszönöm 😊
trakk
Japp, a linken SoundCloud-szerûen meg lehet hallgatni a hangfájlokat.
Példa

Köszöntem szépen.
Ha ide feltöltöm és linkelem valahová, le is játszható online?
trakk
Zippyshare.com

Na ez sem helyi jelenség. Attól függõen, épp milyen napja van a szerónak, a laggolás nagysága is változó. Nálam is elõfordul, hogy szinte röccenés nélkül fut szabad kóborlásban, máskor, meg szinte csak képnézegetés van. Mondjuk az is befolyásoló, hogy mennyire bonyolult körülötted a grafika a world-ben, hány civil és játékos van a közeledben. Elmúlik majd.

Nálam is hülyül kicsit.

Off.:
Srácok, szeretnék segítséget kérni. Tudtok nekem mondani egy olyan oldalt, ahol, a YouTube-hoz hasonlóan lehet megosztani mp3-asokat?
Csak nálam szarakodik a world? TH-n versenyen multiban simán megy full grafon akadás nélkül.... szabad kóborlásban pl TH közben meg minimumon úgy akad meg akkorákat laggol hogy játszhatatlan.... néha ilyen 10-15 másodpercekre is befagy meg akadozik .... :S
trakk
A dizájn tetszik, az ára röhejes, hát megcsináltam magamnak:

Kösz már meg van 😄
Earn boost

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Kösz, várom.

Project D|Rare Car Collector|

135i Flexor Dragra jó, meg nagyon ritka... másra nem. Az M3 E30 viszont univerzális, mindenre jó.
Hát igen, az M3 E30 jó ideig tuti nem lesz IGC. Viszont az 135i sem.

Khm. Amúgy holnapra vagy holnapután kész a friss, teljeskörû GYIK-es leírás a 'biztonságos' IP váltásról.
Azért csinálom meg, mert lehetnek olyanok itt, akik nem nagyon vágják a dolgokat, szóval kicsit szájbarágós lesz.
És azért gondoltam, hogy kicsit felfrissítem ezt az egész manõvert, mert egy pár dolog már változott azóta.
Plusz, én is egyben leírhatom az eddigi tapasztalataimat.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Pl.én. Így tarháltam össze kb 25000 boost-ot, de sose volt meg ez egy összegben, mindig elvertem valami hülyeségre.<#pias>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

BONESAI
Amikor még tier rendszer volt, az ultrás E30 Evoval jobb idõt mentem Mission streeten mint a GT3al. Most nemtudom milyen, már nem használom

NFSW: BONESAI

Akkor a flexor nem jó

M3 evo - Ajánlott vétel. Mindene jó. A másik versenyzõ... gyengécske mindenben. Hobbyautó, esetleg garázsdísz. Festegetni is jó.

Tomdriver: De van ááám :-D (Volt olyan aki egy kattintással 17 vagy 14ezer körül húzott)

Az E30 M3-ról mindig fantáziálok, de Chris azt mondja, soha a büdös életben nem lesz IGC-s. Szóval baromi jó lehet.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Sziasztok bömbi i35nek a véleménye kéne meg az bömbi m3 evonak!
elöre is kösz!

Vannak itt köztetek olyanok?<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Nno ez jó kérdés. DE! Mivel ugye az EA fiókodon keresztül csinálod, elvileg miután teljesítetted a feladatot, akkor automatikusan a fiókodhoz rendelik az összeget, ahhoz viszont nem kell a kreált IP. Számomra így logikus: a lényeg hogy akármilyen IPrõl megcsinálod amit kell, aztán miután már hozzákapcsolták a "béred" a fiókodhoz, tök mindegy hol vagy ezután. Viszont vannak itt olyanok, akik profi szinten ûzték ezt az ipart, majd õk megválaszolják ezeket neked. Sok órával páran sok ezer boost-ra tettek így szert, úgyhogy majd segítenek.

És benn kell maradj addig a tunnelbearba ameddig meg nem kapod a bosstot, vagyis például ha UK-n vagy azon a szerveren kell maradj ameddig meg nem kapod...?

HALLOD::: ÉN MÉG SOHA NEM Adtam meg valós adatot a kérdõíveknél. Belõttem, hogy kb milyen korosztályt, társadalmi rangot, pozíciót, etnikumot, vallást, gépkocsitulajdont, végzettséget képviselek, oszt ment a pipálás-ködösítés :-D Szóval a fake személyazonosság miatti bann.... Hát nem hiszem. Voltam már idõs hölgy, doktor, egyetemi tanár, néger, túlsúlyos, pészmékeres, agglegény, kamasz, mérnök, cégtulajdonos és nem volt gondom ebbõl. Illetve annyi, hogy mindössze 8 dollárért vehettem volna kettõ iphone-t, csak kizárólag kaliforniai kiszállítással. Azt a mailt még mindig õrzöm, én voltam valami jubileumi teszter az egyik feladatban és gondolták, hogy meglepnek <#banplz>

Valóban random. Nekem most így volt, nincs rá garancia, hogy neked is így lesz.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

És az is igaz hogy nem jó kamuadatokkal survey-t csinálni mert lebannolnak?

Szia! Ez egy ilyen. Kicsit lutri. Anno mikor én csináltam ezt a dolgot, volt hogy 10-20 próbálkozásból semmi. Aztán mikor leálltam vele, még három hét után is jött mail, hogy jóváírtak 20-864 boost-ot. Szóval a hiba a mátrixban van. Nagyon sok idõt elvertem vele, nem mindig érte meg. Inkább egy kis maszek és mehet az sms, psc, paypal. A magyar órabérrel alsó hangon is jobban jöttem ki, mint a sponzorpay-el, illetve az arra fordított idõvel. De jó ez a dolog és kell is. Sokan vannak akiknek ez az egyetlen lehetõségük a boost szerzésre, és ha azt nézem, hogy komoly idõt fordítanak erre, akkor meg is érdemlik azt a csekélyke összeget. (néhol szánalmasan csekély és még nem is mindig kapják/juk meg...)

BONESAI
Szokj hozzá <#nevetes1>

Nekem ilyenekre nincs idõm. Inkább nem kell a kocsi minthogy sporsorpayel baszakodjak

Kicsit idegesit ez a sponsorpay.Letöltök valamit, megigéri hogy megkapom a boostot, de a végén nem adja meg, mit csináljak?<#szomoru1>

Sokak szerint igen. Én még folytatom (van ahol 360 felett járok bõven) de nem sok kedvvel. Múlt héten estek komoly cuccok, akár egymást követõ napon is, de elõtte meg heteken át 11-16 naponta esett az 1-2 csillagos vackokon kívül valami jobb. Akkor azt mondtam abba hagyom, de sajnálom a kombómat... Ha abbahagyod, akkor minden kezdésnél, ott van az elsõ napok gyengesége, ha folytatod, akkor is ott vannak a visszatérõ mélyrepülés esélyei. Szerintem egál, kivéve hogy 18 napig tudhatod mit is nyersz, ha mindig restartolod a TH-t.

hehe,kosz 😄 csak ugy hallottam h az a 3 ultra partok ...kosz 😊 akk megeri elorol kezdeni?

Legenda :-D Amúgy ez is random. Tehát nem mindenkinek ad garantált ultrát. Kis szerencse is kell hozzá, de jó az esély rá.

vki segitene,hogy igaz e? 😄

TH-ba 19,20,21. nap biztos ultra part mind?? 😄 mert akk mindig ujrakezdem es addig csinalom meg!!!

na megvan: link - azt mondja 219 km/h
Am. köszi, szép kis felsorolás - tessék itt egy E-s Challenger: 231 km/h
220 a nagyon max. De én inkább 215-öt mondok/írok. Nekem is van egy Sciroccom, 399-es overallal, megy 262-t, Team Escape-re van. Pontos értéket nem tudok, csak azért nem butítok, de erõsen közelítõérték. A 3-as mazda megy még ennyit, a többi egy 10-essel gyengébb, a Silvia 247-es értékkel 205-öt tud. (Ez biztos, mert E kategóriára Silviám van.)

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

BONESAI
Sárga fék powa

És akkor még nem is próbáltad milyen jól fog a sárga fék! <#hehe>

#56878 Nem pakolnám ki, de jó gyors és a NOS-a is az, D-ben 398-on 262 km/ó az én spéci lejtõs helyemen, az a max. sebessége, összehasonlításként a GPX 233-al megy hasonló értékek mellett. <#wilting>
Ja meg van miért jöttem... E-s (245-249 overall) Scirocco végsebességet, nitró nélkülit, tud valaki mondani?
Azért csak ésszel, mert nem tudom, mi ez az új proxy kuksizó dolog, ami miatt egyik bajtársunk boostvásárlását bannolták. Most nyálazom át a dolgokat, ToS, EULA stb a többi finomság.
De valaki segíthetne értelmezni.
A Sponsorpay ToS-ja azt írja, hogy a beleegyezésünk nélkül nem ad ki harmadik fél számára információt. Tehát a játékra levetítve, azt jelenti, hogy az EA-nak nem ad ki rólunk pl. olyan adatokat, hogy honnan milyen IP-rõl léptünk fel?
Bár valószínû, hogy az EA tud róla, mert hát elsõnek országot kell váltanunk, belépni az account-ba és csak onnan tudunk ugye fellépni a Sponsorpay-re.

Bár még mindig várom a válaszát annak a játékosnak, akinek bannolták a boostvásárlását. Esetleg valaki, aki ismeri õt (nem mondom meg, ki az), szólhatna, hogy nézzen már rá az sg.hu-ra, mert várja egy üzenet.

Mikor lesz már egy E spec?!

trakk
C-Spec.

CCXR ek jóak, mindig megbámulom õket ... hogy a jó 20 cm-re elõrenyúló, a föld felett 5 centire álló splitter, légterelõ akármi elé hogy jut neonfény.
Az az Eclipse milyen.BIC? E spec?! :-D

trakk
Nekem is, feltéve ha addig helyrerázzák az accomat.
(Elvileg most javítják azt, hogy nem tudok PSC-vel fizetni.)

Ryder159
Az CCX-R.

Nekem jöhetne a 2 csillámpóni...