Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó gyerek ez a xenon58hun 1 perc elég neki a most wanteden !!!
Üsd, vágd, nem apád!!! (Idézet Gárdonyi Géza: egri csillagok mûvébõl, amikor Dobó István mondta ezt Bornemissza Gergelynek harc közben.)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

RoboKutya78
Vigyázz EA 8000 sb rendel!!<#vigyor1> nem leszek szívbajos

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Ferde szemûek miatt van megint tûzi játék ha jól tudom csak azt nem tudom mért kell õket majmolni megint miközben mi édesgetjük õket õk annál inkább be akarják csukni ránk az ajtót és elszigetelésben akarnak élni mintha egy másik bolygóról jöttek volna úgy viselkednek
Más idõszámítást használnak, teljesen más nyelvet beszélnek semmihez se hasonlítható írás rendszerük van.tényleg az az érzésem mintha más bolygó lakói lennének. Nem vagyok rasszista vagy bármi hasonló Nem akarom bántani se õket, de ami tény az tény.
Tavaly tavalyelõtt nem is tudott róluk az EA se most meg minek majmolják õket a szerver is problémás lesz miattuk.
Na ma az out of memory kivágta a biztosítékot nálam, ha emiatt nem lesz ma meg a gyémántozásom tuti lehúzok egy lepedõt az EA-ról.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SUNNY84HUN
<#pias><#integet2><#worship>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Out of memory hibával mit lehet csinálni?
Eddig csak nagy ritkán csinálta,de most a gyémántokat is csak 5 részletbe tudtam felszedni,mert mindig kidobott...
https://world.needforspeed.com/news/article/8602
A Point Camden-i vidámparknál tûzijáték van.
Akkor most éjszaka lesz megint egy pár napig?<#conf>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Okés.

Én most próbálok életet lehelni a The Need For Speed-be. Csak valami olyasmit olvastam, hogy windows7-en nem indul el.

Egyéb probléma esetén írhat ide... hiszen az off-topik még Szabiszagú 😄

Project D|Rare Car Collector|

Na megyek kultúrfilmet nézni, még kicsit kovácsolom a kultúráltságomat, kelleni fog még az bõven szerintem(F&F Tokyo Drift) Semmi Off, mert hozom azt a mérõt. Meló😮ff

Chris: annyin gondolkozzál már el, hogy mit írjak majd a végére. Magyarán, hogy az egyéb kommentek, segítségek ide vagy az off topikba menjenek.
Azért kérdezem, mert már elkezdtem szerkesztgetni a szöveget és gondoltam, berakom a végére, hogy ha valakinek egyéb problémája van, akkor hova írjon ez esetben.

Akkor is a Márió a legjobb.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

RoboKutya78
<#ravasz1>

RoboKutya78
Hm az is Grat nekik gondoltam én is hogy kipróbálnám de most ez kapott el azt nem vágom hogy az EVE online hogy a túróba bírja ki hogy nem F2P pedig orosz az is😊

Engem az MW 2012, F1 2012 és a Blur kezdett szekálni. De elég az offból, mert baj lesz 😄

trakk
Magam is játszottam egy ideig ezt, felhúztam max szintre, aztán... kész, vége, ráuntam. Pár napja F2P lett a TERA, most az szipkázza a napokat az életembõl.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

RoboKutya78
<#eljen>

Az este folyamán mentem egy kört York Road-on. A cél elõtt egy gyerek juggerelbeépített a falba, majd legnagyobb meglepetésemre a cél elõtt bevárt és beengedett maga elé. Jó látni, hogy vannak még korrekt emberek ebben a játékban.

RoboKutya78
A mostani esete az ea nak meg fokozottan tetszett hallottatok a Call of Duty esetrõl?

RoboKutya78
mint pl a world of tank is pl hiába az oroszok tudnak.

RoboKutya78
de meg is kapta a 2012 es MMO mit tudom én milyen díját

RoboKutya78
ha gondolod próbáld ki de azért tisztában kell lenni ennek a világnak a részleteivel legalább egy next generation vagy a filmsorozatot látni kell hozzá de nem kötelezõ.

Csak a pénz orosz, amibõl megépült, meg esetleg a formaterv. Alatta fantasztikus brit technika rejtezik.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tutuhawer
nitró alapú fegyverekre szavazok. Battlefield free-t is próbáltam, de sajnos a stílusom, a cserbenhagyásos gázolás nem érvényesült... Szerintem a nekirepülõs téma a star warsban se tuti...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hm, sose vonzott eddig a Sci-Fi játék, de ezt megnézem. Eddig csak Autókáztam, mióta játszok. néha nagyon ritkán lövök, ha kiborít az ideg. Pl: Blur 😄 Apropó Blur, megyek is oda lógni.

RoboKutya78
na majd csinálok egy másikat mert már más fegyverzete van a csónaknak
OFF vége😊

tutuhawer
feliratkozva.<#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

RoboKutya78
<#ravasz1>
olyanom nincs de itt egy Wörld szavakra lefordítot krúz a hajóról

He?

RoboKutya78
80 + egy kevéske plusz autóval ez topp autó kiépítése eléggé megerõltetõ feladat igaz karakterenként kiválasztottam 10 kedvencet és a bones féle tuning alapján kutyulok egy teljes full listát vezetek minden karakteremrõl minden autójáról melyikbe mi kell lassan azé kiforr néhány szép darab.
Ismét megkérdezem valakinek Marusiára bevált kódrendszere nincs?
Nagyon kerülik azt a kocsit vajh mé orosz de nem kell belerúgni ha elromlik😊

tutuhawer
szevasz! <#wave>
Majd videózd le, ahogy szkafanderben kiszállsz és felmatricázod a hajódat. Elintézem, hogy Chris ne törölje a hozzászólásodat. OK? <#bee1><#ravasz1>

Hasonló, esetleg ha úgy érzem, tudnék javítani valamely pályán, igyekszem faragni az idõn, amennyit tudok. Amíg nem lesz 2 ultra-ultra turbóm (1 a 86-oshoz, 1 a GTS-hez), addig nem nézek feljebb B osztálynál.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

RoboKutya78
Bevallom én is csak a gyémántra megyek fel meg ha kedvem van futok pár kört vagy festegetek
Mindaddig míg nincsenek értelmes"topp" autóim addig nem próbálkozok.
Inkább gyilkolászom a Borgokat a Breen hajómmal😊

Most meg kitette 2-szer.<#falbav>(Chriss légszi töröld az utóbbit)

Ahhhh, hogy idegesit mikor valakinek válaszolni akarok, megírom a kommentet, de nem kattintok arra hogy "válasz".<#violent>

Én még ismerek olyanokat, nem õ az egyedüli, nem is csodálkozom...<#pardon1><#idiota>

RoboKutya78
elvileg kilépett.nem bírta a gyûrõdést😊

Most veszem észre hogy Kowavega eltûnt.<#wilting>

Sõt... Nissan Sunny :-D

Tudtam hogy meló rejtõzik a 2.-ik spoilerbe :-D mindjárt törlöm.

A fõ Hondásnak üzenem …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem elég hogy saját éttermed van a játékban (tudom volt már) …

... de hogy neked terveztek egy Viper-t az már mindennek a teteje. <#banplz>

Sajnos/szerencsére elég bénán megy! <#eplus2> De a festése tényleg nagyon pofás lehet én is lelesem.
Ez aztán az elõléptetés!! <#worship> <#wave>

Krisz töröld légyszi a #56929 hsz.-om elcsesztem köszi. <#worship>
Adminként kell futtatni és Vista SP1 kompatibilitással. Nekem csak így akar menni 8-on.
Nekem win8 alatt (64bit) a TS3 nem megy.... azt írja ki indíráskor hogy a kiszolgáló hivatkozót adott vissza. ötletem sincs a megoldásra :S
A sima meg ez a drog edisön :-D

Szabi
ez elite vagy elite drag ? :'DD

"Nulla tenaci invia est via"

SUNNY84HUN
jobban ráértem tesztelgetni meg használgatni , egyik szemem sír másik nevet dirt 2 ( xlive .dll hiba ) és a bf 3 ( lentebb említett hiba ) sem megy :S , de amúgy betonstabil a rendszer worldal semmi gond

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Kompatibilitási módban ha futtatod esetleg. De nem tudom. Nekem csak egy régi xp-re kreált játéknál van gond. Meg hallottam a Diablo is problémás. Gondolom lesz hozzá majd patch, vagy valamelyik kocka készít egy modot.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

SUNNY84HUN
a hacsi igen másik , nem komoly gép még újrahangolás után sem

a kettõ játékban lévõ subaru közül használható valameik versenyzésre? 😄