Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt már egyszer láttam fb-n ahogy valaki megkérdezte hogy csalt e...ezt válaszolták hogy minden bizonnyal nem csalt és beszélni fognak az adminokkal <#banplz>
Biztos belõle nem nézik ki azt a teljesítményt <#eplus2><#nevetes1>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Meghozták a fánkot, sietni kellett a célba<#hehe>

X

Csítörözés visszavonva!!! Gratulálok QUQA1! Szép eredmény. 13.

BONESAI
Nem az, hogy ki van mindenki nullázva... bebugolt a rendszer.
De HWY State ideje ki van csillagozva (1:18 Nismoval míg PERFECT10N ideje 1:29) <#hehe>

NFSW: BONESAI

Ahogy nézem, most mindenki. A top10 meg a topcsíter bagázs ha jól látom. Bár lehet rosszul látom.

BONESAI
NFSDREW
Ezt nem hiszem el. DREW csalt <#nevetes1>

Még jó hogy leadtam a szárnyaim...

H1N1 :-D

Project D|Rare Car Collector|

Vírus? [#guluszem1 Az miaz??? Így látatlanba is annyit megér <#finom>

trakk
Nyitottam ma a csomagból 5-öt a másik profilomon, ahol még megvolt 8K búszt, nem túl nagy szerencsével, esett egy Supra, egy Gallardo, egy Challenger, egy Silvia, meg egy 300C kék jugg... Összetarháltam eleget a fõ accon is, nyitottam ott is egyet, GTO kék jugg... Hát, ilyenem még legalább nem volt.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

A semminél jobb. 😄

nem akarom lerontani mert a TH-s teli van 2 csillagosokkal.
Az IGC-s ingyé van! <#eplus2>
És street tuned partok?! Én úgy szoktam tesztelni.

M1 pro car-hoz valaki írna egy univerzális nyerõ színsort? sajnos nem vagyok eleresztve partokkal hogy tesztelgessek :S
Igen..erre vennék budikitet... De szép lenne..

meg akartam mutatni egy-két kisérletemet hátha ti jobbnak minõsititek mint amire gondoltam 😄
BONESAI
VAMPIRE fenn vagy.

valóban csak 20 kb-s képeket lehet feltölteni?
Ilyen is volt a játékban? Mikor? Bár szerintem az is ugyan ilyen szarul megy mint a fehér. <#fejvakaras>

A Shift R8? Állítólag aki megveszi annak vírus megy most a gépére szóval.... <#idiota>

Az tény. Ritka. Nekem a tied is tetszik, csak még sajnálom rá a búsztot. A Darius féle megvan pár profilomban. Az is van olyan jó teljesítményileg <#eplus2><#eplus2>

Nekem a Boy Racer tetszik a legjobban. Ritka mint a fene.

Hát.... Asszem inkább festek egyet 1400SB helyett. Úgyis van vagy 6-7 belõle még a giftek között. A Flexor bömbinek azért örültem. Bár versenyre speciel nem valami jó, de legalább egyedi. Tetszik.

Azt hittem Shift... :-D Arra vágyok mióta az R8 mellé.

Na szerinted? <#falbav> A Legendás WHITE!!!<#banplz>

80-ban voltam F1 nélkül is, azt múlt pénteken vettem, és még a gyári tuning van benne nekem is..egyébként nem mondtam hogy jobb vagyok nála, azt mondtam hogy elõrébb vagyok, magyarul valószínüleg elõrébb lennék itt is
Milyen Cayman?! :-D

Nekem is esett vala még egy Nisan 2000, meg egy El Camino Red Jugger, és a várva várt Porsche Cayman S!!!!! <#vigyor1>

Kösz. Úgy döntöttem haver úgy is még tartozik szóval még nyertem egy Scirocco Boy Racert Egy Rx8 rotary copot egy GTO blue juggernautot egy sciont... Ennyi de többet nem veszek ilyet :-D

Igen csak õ nem a NOOB F1-el (csak mikor a próbás volt) gurul hanem max. Zonda-val, de azért így sem megy rosszul. Ráadásul néha 2 hétig nincs itthon, így lemarad azokról a pályákról. Hidd el ha nekifeküdne meg lenne F1-e sokkal elõrébb lenne. És van egy közös ismerõs aki úgy megy el mellettünk szinte mindennel, mintha el sem indultunk volna, csak õ nem fórumozik ill. nem idõmenõ, sõt nincs is SP ideje.
Nfree alap géppel pl.: CAMPUS INTERCHANGE MCLAREN F1 ELITE (SP) 04:01.767, 104! <#wilting><#mf1>

#58194 Grat, nyertél két nagyszerû gépet. Egyik jobb mint a másik. <#eljen><#wave>
Nyitottam kettûût, érdekes módon ezek közül eddig egyik sem volt meg hmmmm......
- 1. Nissan Skyline 200GTR Cop
- 2. bentley Continental SS T.E Edition

Bonesai Fel tennél kérlek engem is a ranglistára? 😊
Egy pack azért megéri.

Nana, nem úgy megy ám, nfs-s-en is elõtte vagyok 35 hellyel <#hehe>
Na lepróbáltam az MR-t és az A1-et és érdekes az eredmény.

A1(598 ov.+csak 5* IGC NOS erõ) max. sebesség 307, NOS-al 333km/ó.
MR2 (599 ov.+3* NOS erõ és hossz) max. sebesség 297, NOS-al 323km/ó.

Adott távon (hajógyár két fal között).
A1 (ua.) 209, NOS-al 241km/ó.
MR2 (ua.) 217, NOS-al 277km/ó.
Utóbbi nitros értékek falsok a NOS hossz hiánya miatt! Valószínû nem sokkal maradna le az A1 sem.
Sajnos E30-am nincs csak A-s (és le nem rontom), de annak is legendásan erõs a nitroja, akinek van majd lepróbálja. <#eplus2>

BONESAI
Szerintem Nfree is mehet a listára (ö az egyik legnagyobb idõmenõ) és így mindenki egyel hátrébb kerül. <#hehe>
Köszi BONESAI,hogy feldobtál a ranglistára.<#vigyor2>
Persze. Csak hát a remény...

BONESAI
Sokkal jobb megvenni a kocsit, ami kell, minthogy így random próbálkozni. Én tegnap megvettem azt a 2 kocsit, ami így kártyázásból kijött volna 2,5 milla boostra.. 14.300-ért

SUNNY84HUN
** újabb

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
újab lehúzás csak :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI
Mondom én hogy lószar az egész

Igaz reggel vettem 3 car packot, de... Tovább kísérleteztem. Ebben a profilomban is vettem egyet, az eredmény Skyline 2000 police edition. Mondom faja, ilyenem pont van, és azt úgyis átkentem magyar rendõr-zsigulira. A második profilban is egy darab, eredmény Nissan 200 SX valami Harisnya kiadás. Mondom oké, ez van az elõzõ profilomban. Harmadik profil, szintén egy pack, Nissan GT-R (azt hiszem R34) Gray, hát.... Na mindegy. Át cshicane-ra. Legkisebb profil, egy pack, Micsu Eclipse GT white...... Ez még mindegyebb. Itt 1400-ért spóroltam vagy pár százezer igc-t. A reggeli azért jobb volt. Még akciós áron is "jól" jöttem ki akkor.

Az E30 Sport Evo jó B-Specnek nem csak az MR2 . Sõt még A-ban is jó az E30 ha olyan a pálya, hogy alacsonyabb az átlagsebesség a GTS-eket is lehet vele fogni ha szépen fel van piszkálva
Ja. Baromi szarul rakták be a GTR2 dobozba a kódot. Csak egy papírfecnire volt rányomtatva. s kiesett..fogalmam nincs hol van.

Ugye azt senki nem gondolta hogy az autó kártyák csak úgy szórják majd a 911-, CCX-, Zonda-kat esetleg F1-et. Most a fickó nyert 44.800 boost-ért 3 valamelyest használható járgányt (A1, 959, CCX) amiket kb. 14.000 megvehetett volna egyszerûen. A többi használhatatlan/vagy IGC-ért is megvehetõ.

#58147 Az addig rendben van hogy akkor kb. 20-25.000 Ft körül volt a 1.500.000 boost, de ezt hogy kell értelmezni a videó alatt!(„kocurek1010 2 órával ezelõtt sb hacked by VS 😊”😉.
Azért az csávokám YouTube oldala is megér egy misét.

#58178 Ezt letölteni miért nem lehet?
Ezt hogy érted hogy nincs meg a kód elvesztetted?

Az enyém csak porosodik a polcon hozzá sem nyúltam 4 éve...csak mert nincs meg a kód :-(

Hû, most nagyon rápörögtem erre az olcsó starter akcióra... Holnap bemegyek Pestre venni egyet, aztán feltöltés után megveszem a Keisuke-kitet az RZ-re. (Már nem is érdekel annyira a Renner.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)