Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
DISCORD: grimanddark
DISCORD: grimanddark
Én képfeltöltésre a tinypic.com oldalat ajánlom
NFSW: BONESAI
igy?😛
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Hát grat, én azt mondtam utána hogy na ilyet soha többet 😄
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
A gyémántozásban a 100. napon járok mostanság játszani se megyek fel ismételten.Remélem mire feltornászom a járgányaimat a csalókkal csinálnak már valamit és lehet majd ismét játszani rendesen.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
ez a totál pofátlanság
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
csak vigyázni kell vele mert 18 karikás sallangot is pakol mellé ha úgy állítod be a dolgot😊
http://www.imagebam.com
De azt az idõtartamot se véletlenül biggyesztettem oda...
Na mindegy. A szombati napot türelmetlenül várom.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Mért kell több csomagban feltenni a képeket és mért nem tudják egyszerre bedobálni a beérkezett versenyre szánt fotókat illetve mért pont a legnormálisabban kifestett autókat kell elõre betenni azok úgyis a meccs végére feltornásznák magukat. Inkább a kisebbeknek adnának esélyt azzal hogy õket teszik be elõször. Nem ezeket az arcképes autókkal kell indítani. ÁÁÁÁhh.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Project D|Rare Car Collector|

Ezekbõl ki mit következtet le?
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Más: be vagyok lassulva, mert megnéztem a profilomat és láttam, hogy nullázva vagyok. Egy kis processzorlassulás volt nálam, mire rájöttem, hogy másnak is így áll, mert karbantartják a hóbelebancot. (Az meg a másik, hogy elolvastam a hozzászólásokat, de utána se esett le - csak idõvel.)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Úgy hogy nem is érdekel ez az egész, bár most néztem mit megy az R32 egy E-s pályán és egész jól hasit! <#eplus2>#eplus2>
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"