Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eléggé...Péntek van 😄

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
na mi a helyzet? olyan csöndben vagytok

NFSW: BONESAI

goregrind
***legközelebb meg sikerül dupla S-t nyomni ott alhol kell! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

goregrind
A szerverei néha nagyon leterheltek - de nem rosz átlagban! Viszont a fejléc alatti menüben a PPush ajánlott! 😊

DISCORD: grimanddark

BONESAI
Sziasztok.
Én képfeltöltésre a tinypic.com oldalat ajánlom

NFSW: BONESAI

én így szoktam:
Feltöltés után 1

katt full-ra =vagy amelyik méretet szeretnéd

2

a bejelölt linket kimásolod, és itt csak simán beilleszted
ebbõl se látszott sokminden -.-" na mind1

igy?😛
na bejelentkeztem a picturepushra..csak adjam meg a linket ahol a képeim vannak?
De csak ultrát teszel bele?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Köszönöm 😊
Áhhá! Nekiálltál megint.
Hát grat, én azt mondtam utána hogy na ilyet soha többet 😄
Aurel én ajánlanák egy z,z,z,p,p,p hogy ha csak ultrát akarsz tenni bele akkor ez nagyon jó, a motor az lehet kék is, de sztem pro alkatrésszekkel is megy.Evel a színsorral nagyon hasonlit a gt3 rs-re, vagy lehet jobb is.<#nezze>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Szerintetek?http://www.youtube.com/watch?v=jztAa4GDUek&feature=youtu.be

egy újabb gyöngyszem. bár nyerni még hack-el sem tud, de sztem érdemes lenne blockolni mindenkinek 😄
RoboKutya78
esküszöm ebben a játékban már az a tréh ha megpróbálsz rendesen csalás nélkül játszani.
A gyémántozásban a 100. napon járok mostanság játszani se megyek fel ismételten.Remélem mire feltornászom a járgányaimat a csalókkal csinálnak már valamit és lehet majd ismét játszani rendesen.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
dobd a képet drew bácsinak õ majd eljárja rajtuk a kánkánt😊meg a sztorit is meséld el neki.
ez a totál pofátlanság

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

aztán még rám is whisp-el:
LoooL na ilyenek tudnak felbaszni -.- Eclipse Elite-el nyomulok Silk road-on. Aniel 1211 nevû hülyegyerek már az eslõ körben szembe jön velem a sikátorban a pálya végénél .... telibedurrant -.- és ezt eljátszotta még 2 körben... jó így is elsõ lettem, de beírtam chatbe hogy mekkora gyökér, erre mindenki elkezdett engem szídni... az mi már? o.O
RoboKutya78
a béka döglik ezen az oldalon

RoboKutya78
én ezt az oldalt szoktam használni képfeltöltés céljából mert ha 10 képet akarok belinkelni csempeelosztási módszerrel teszi be és ad is egy url elérést
csak vigyázni kell vele mert 18 karikás sallangot is pakol mellé ha úgy állítod be a dolgot😊

http://www.imagebam.com

Érdekes felvetés, erre még nem is gondoltam.<#circling>
De azt az idõtartamot se véletlenül biggyesztettem oda...
Na mindegy. A szombati napot türelmetlenül várom.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

kicsit sem gyanús 😄
Az egyik legjobb ott van a fejlécben, sok egyéb hasznos infó mellett. <#wave>
na, mind1, majd késõbb megcsinálom, most dolgom van..
az imageshack.us jó?
Felteszed egy képmegosztó oldalra, a "képfeltöltések.hu" kivételével, mert azt az SG nem támogatja, s itt a doboz alján a kép beszúrása gombot megnyomva belemásolod a kép direkt linkjét. De figyelj oda, hogy a " http:// " csak egyszer szerepeljen!

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

én csak ide akartam feltenni egy pár képet lássam mit szóltok hozzá xD
RoboKutya78
Megint elkeverték a beküldött autómat ez borzalom.

RoboKutya78
Én valahogy nem vágom ezeket a játék által szervezett szépségversenyeket.
Mért kell több csomagban feltenni a képeket és mért nem tudják egyszerre bedobálni a beérkezett versenyre szánt fotókat illetve mért pont a legnormálisabban kifestett autókat kell elõre betenni azok úgyis a meccs végére feltornásznák magukat. Inkább a kisebbeknek adnának esélyt azzal hogy õket teszik be elõször. Nem ezeket az arcképes autókkal kell indítani. ÁÁÁÁhh.

itt ha valamirõl feltöltök egy képet akkor azt át kell alakitsam? Nem lehet csak úgy egy az egyben a képet feltölteni?😄
Farmoltál keményen valahol, nyertél egy überpartot de tele volt az inventoryd nem maradt meg az oda pottyant cucc. Aztán ugyanazt megnyerted mégegyszer, már kipucolt Inventoryba. <#zavart1>
Mikor írtam, nekem behozta. Bár választ még nem kaptam...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2500SB lett a car pack

Project D|Rare Car Collector|

Nincs kép Dealcsy. Így akartad?:
Na ez játszódott le bennem az elmúlt másfél órában:

Ezekbõl ki mit következtet le?

Én 3 éve vettem meg, elõtte offline-ba nyomtam, s moddoltam magamnak. Nekem is egy papírcetlire van írva a kód, de azt legalább beleragasztották a doboz belsõ falára, így nem tud kiesni.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Egyetértek veled. Van hogy mikor az MR2-vel megyek, elgurul a gyógyszerem és akkor van nitrópuffogtatás, meg ready használat. És az esetek 50%-ában lecsalóznak, meg noob-oznak, amit nagyon nem csíptem, aztán ezért csináltam a tojodából 'Noob Edition'-t.

Más: be vagyok lassulva, mert megnéztem a profilomat és láttam, hogy nullázva vagyok. Egy kis processzorlassulás volt nálam, mire rájöttem, hogy másnak is így áll, mert karbantartják a hóbelebancot. (Az meg a másik, hogy elolvastam a hozzászólásokat, de utána se esett le - csak idõvel.)

Aki meg sok PU-t használ lehet noooooob-nak nevezni de szerintem csak él a játék adta lehetõségekkel!

Szerintem aki ebben a játékban csal azt gyermek korában nem szerették a szülei csak sajnálni tudom õket!

tutuhawer
én mondjuk mindig szorgalmaztam, hogy multiban menjen mindenki, de nem lett eredménye. Semmiféle fórumozásnak nincs eredménye igazából... a vezetõségnek kéne , kellett volna döntenie, hogy a csalóktól elköszönünk és lehet tovább játszani, újrakezdeni - aki akar

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ez így van a single királyokat meg nem fogja jelenteni a gép multiban meg lehet kifog valami noob ellenfelet lassú kocsival aki nem biztos, hogy jelenti mert az idõket sem ismeri
tutuhawer
ha XY csak kicsit csal, éppenhogy kutyafüle nemtúlnagy mértékben és vállalható eredményeket csinál, azt hogy ítéli meg az nfs-s.com? Nem látnak szart se , hogy ki csal és ki nem. Nyilván aki 1000-rel megy, az csal, de nem õk jelentik a gondot.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az is egyfajta tisztogatás, remélhetõleg a kellõ helyen találnak szektorhibákat és javítják azok blokkolásával! <#hehe>
Bár igazad lenne. De szerintem csak töredezettségmentesítik a lemezeket...

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Az elõbb még sehol sem voltál. <#hehe> Nagy pucccolás van a stats oldalon! <#eljen><#taps>
Én meg 2. <#mf1>
Na most beszélj ki van elõrébb!! Quqa1 = 13! <#hehe>
Úgy hogy nem is érdekel ez az egész, bár most néztem mit megy az R32 egy E-s pályán és egész jól hasit! <#eplus2>
Bakker. Maradhat így :-D Chicane-n 7. vagyok. Yess <#conf>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"