Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simraceway: tigris013
Csak kb fél óra alatt 4-szer dobott ki NFSW.exe hibával, megint kezdödik
Project D|Rare Car Collector|
A másik dolog ami miatt fenntartással fogadom az ítéleted: Azt hiszem még sokan, vagy talán mind emlékszünk a szinkronizációs problémákra vagy a rendõrautók "érdekes" mozgás kultúrájára. Mondjuk utóbbi még mindig jelen van. Azért eléggé durva volt a helybõl nulláról induló K9, ami kb 1 sec alatt ért el szemmel nem követhetõ sebességet, vagy mondjuk ha elhúzott melletted fénysebességgel és a következõ pillanatban megfordult és ugyanennyivel jött beléd szembõl.... Persze nem csak TE-ben, de single-ben is A tenger fölé kidobált játékosokról nem is szólva. És ha visszaemlékszünk, volt akinek az a sebesség bekerült a statisztikájába és itt tette fel a kérdést, hogy ilyenkor mi van.
De van ellenpélda is. A fejlécemben látható profilomban volt az a bizonyos Veronás futamom, ahol 612-614 km/h-val értem be a célba egy sárga lambó segedelmével. Az a sebesség hol van? Multi volt, tele lobbyval és mégsincs feltüntetve sehol??? Akkor?
Csak arra próbálok rávilágítani, hogy tényekre alapozva törsz pálcát valaki felett. Logikus. Lenne... Ha egy betonstabil rendszerbõl nyert adatok lennének a tények alapjai. De megkérdem: Szerinted ezek az adatok 1000%-ig megbízható és hiteles információk? Hát én nem harapnám meg az ujjam értük, az biztos.
Minden tiszteletem a tiéd, mert odateszed magad teljes mellszélességgel! Nem csak teóriát kreálsz, de rászánod az idõt és tesztelsz, videózol, fotózol. De jöhetsz egy bug, lagg és bot viselkedési hiba nélküli HS ûldözési videóval, akkor sem gyõzöl meg, hogy jól mûködik a rendszer. Szóval bennem maradtak a kérdõjelek.
Konklúzió: A barátlistámon, biztos hogy marad az a 771Km/h-ás kolléga, a maga csillagmentes statjával, meg a két starterpakkos profiljával és a töretlen játékszenvedélyével.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
DISCORD: grimanddark
Nekem csalómentes napom volt: nem léptem be.<#eljen>#eljen>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
DISCORD: grimanddark
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Aztán mindenki döntse el maga, hogy ki csalt és ki nem. Engem addig nem érdekel, míg nincs az ismerõseim között. Én csak azt akarom végre megértetni veletek, amit napok óta pofázok feleslegesen, de egy videóval el lesz intézve.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Elõre is, és egyébként is köszönet a közösségnek! Én remélem, hogy Csiles nem gyanúsít, csak teljesen a logikára támaszkodva alkot véleményt.
CSILES: nincs szükség a gyanúsítgatásokra
NFSW: BONESAI
Most ezzel azt akarod mondani, hogy Derekas barátom nincs rendben. Ennek a top speednek utánajárok. A barátlistádban neked is vannak 500+ sebességúek, de mind tudjuk, hogy fals, hátulról lökdösõdõs téma. Nekem is van olyan ismerõsöm top speeddel, mint derekasnfs, akinek minden tisztelet jár a lelkes versenyzésért, és semmilyen kétség fel se merülhet, top speed ide vagy oda
NFSW: BONESAI
Lenne egy kérdésem: Pagani Zondaval volt egy idõm Main Street-en de Agera-val javítottam ott de a magyar raglista nem frissült. Miért?
Service is unavailable! Ezt írja haveromnak amikor új profilt akar csinálni, kérdem én miért?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Return to the Need for Speed™ World home page.
és ezen az oldalon találtam : http://www.facebook.com/NFSWCODE?ref=stream