Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a fene az egészbe hogy nem akar mûködni

lenne 1 kérdésem... ha print screenelek, akor ide mért nem tom berakni képet? elvileg tul nagy, de akkor más hogy tud rakni?<#fejvakaras>
ingyen adod? nekem jo lenne elfogadnám😊
Ryder159
Az elsõ szülinapig teljesen rendben volt a játék. Aztán kezdett csúszni lefelé a 91 fokos lejtõn. Bár akkor még nem tûnt fel, nem gondolta szerintem senki hogy ez lesz, de visszagondolva minden ott kezdõdött el...

eddig is gondolkoztam hogy egy idõre abbahagyom a játékot, hát mostmár ha akarom ha nem..
inkább jöjjön egy kis Burnout Paradise....... márra bele lehet kakálni ebbe a game-be szerintem.....

trakk
Egyébként simán lehet, hogy a SimCity problémáinak van köze az egész szerver-mizériához (aki nem érti, miért írom ezt, nézzen utána).

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

na most már be sem tudok lépni..... áll az a b...i szeró :S

jáááj ki is dobott, ennyi erõvel megkeresem egy régi CD-n a Terep-et(remélem emlékeztek rá) és abba legalább van törés is ^^
Már jogos az ötlet

Simraceway: tigris013

úgy véletlen játékhibából írhatnának vagy 10k boost-ot a számlára.... xD

Most 1 hétnél, múlt Vasárnap kezdõdött az õrület....és még nincs vége, van egy olyan érzésem hogy nem is lesz..ha egy hét alatt nem csináltak vele semmit akkor most hírtelen ráadásul pont vasárnap miért tennék...<#falbav><#wilting>
bent vagyok hurráá <#hamm> kiváncsi vagyok meddig lesz ez igy 😄
tutuhawer
1 hét OFF??? ki térne vissza....? Mekkora radikális változások lennének...? Van egyáltalán, volt valaha értelmes fejldõéstervezet... Régen hittem, de visszanézve az emúlt 2 és fél évre: kész öngól a játék vagy inkább az lett. voltak jó periódusok, meg voltak szar, bugos idõk is. Ez most egy full bugos, ráadásul tele hibaüzenetekkel.

MJ: kaptam hibaüzenetet, szóltam, hogy heló, gondom van, az admin szólt, hogy semmi gond, firefoxban a chat ablakba jöjjek és telelinkelte, magyarázta, és ment a játékom azonnal. Rákérdez valaki, hogy mi a gáz, 24/7 online van 2-3 admin, aki azonnal félbeszakítja a versenyzést és kisegít. Személyre szabottan. Nem ebben a játékban van így.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Egyet értek a mottódal.
Akkor én butulok... De eddig mennyinél is tartunk? 1-2 hét?

Project D|Rare Car Collector|

Dehogynem...volt hosszabb is, 2011 Augusztus/Szeptember...akkor majdnem egy hónapig sose volt jó, sõt 1 hétig egyáltalán nem
jó hogy van xboxod xD
az lenne a megoldás....... nem ártana ha valamit csinálnának

nana, alakulgat itt valami
Én TrackMaina-ba zúzok vagy TDU2-be, amíg szar ez már megint.

vagy a Free Gold Live Weekenden elkenek pár barmot Forzában, fene tudja

háááát ez fenomenális..már a login gomb se megy. Értem, szóval ezután abból áll a játék, hogy nézzük a reklámjait..
Szerintem ennyire hosszú vacakolás sose volt még. Szerintem 1 hétre csukják be az egészet, aztán csináljanak valamit.
De nehogy az legyen, mint a Free Roam Chatel

tutuhawer
2 - 2 és fél éve ekkora játék ennél nagyobb hibákkal is. Én is befutottam volna kicsit a Nissanokkal játszani, meg zenét hallgatni , de mára passzolom. Meg holnapra is.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

valakinek van kedve egy kicsit roncsderbizni(csak sima verseny..)? ha igen akkor lehetõleg e-d classos roncsokkal 😄 nekem is van egy "durva" challengerem 😄
na még ilyen hibaüzenetet sem láttam a game-tõl mostanában... Beírom a jelszavam és amikor elkezdene tölteni akkor hirtelen kidobja ezt az aranyos kis üzit.... : " ERROR Bezárták az alapul szolgáló kapcsolatot : Váratlan hiba történt fogadáskor..... "

tököm tele van ezzel a hülye kidobálásokból..... ( bocsi a kifejezésért ) ráadásul , hogy véletlen kitöröltem a 30-as karim így már elegem is lett belõle egy idõre..... még jó , hogy közben csináltam egy másik karit is ami 16-os.... de még így is szenvedés mire össze kaparok egy kis lét jobb járgányra mint az alap :S

Nálam is ugyanez de én 11-ig jutottam a ugyanannál a gyémántnál már 2x dobott ki.
na tessék ..... össze szedtem a gyémántokból vagy 6 darabot és egyszer csak mint ha az egész gép lefagyott volna... :S ez már egy kicsit gáz , hogy egy ekkora terjedelmû játéknak ennyi baja legyen....

Epp igy jartam en is a tegnap, de tenyleg nem fogok most ezen nyugolodni, inkabb sziesztazom <#smile>

Igazad van, megyek lazulok <#vigyor2>
Es en koszonom <#wave>

Cucckombó? 😄

Az <#hehe>
BONESAI
c-c-c-combo

NFSW: BONESAI

Nekem <#wilting>még be se töltötte a várost már out of memory + fatal error egyszerre
Én nem is stresszelem magam. Megyek regenerálódni. Majd ha jõ a setét, akkor próbálkozok.
És köszi!!!!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

BONESAI
Igen,már meg.

Kevesebb, mint fel perccel belepes utan; out of memory <#falbav>

Már megvagy :-)

Úgy látom nem maradtam le semmirõl azzal hogy csak most jöttem haza..reggel 8-9 körül még mûködött mikor elmentem, meg egyelõre most is be tudok lépni aztán majd mindjárt meglátom hogy meddig fog tartani..hihetetlen már ami itt megy ma pont egy hete
Oké. Az a mostani állapotokat fogja tükrözni. Az én 443 km/h sebességem még 2011-bõl való. Azóta tuti biztos változott az egész sebességfigyelõ rendszer a játékban, amit nem kötöttek az orrunkra. Ennyi...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Na mára abba hagyjuk a játékot mert megint kidobott, inkább tolok egy kis fifa13-at 😄

Sajna ez sem új. Kb egy hónapja szenvedtem ilyennel én is. Aztán mire megtalált a szeró, úgy kezelte, mintha akkor elõször lenne nézve a profilom.

Mondom hogy kezdõdik és ebben a pillanatban out of memory 😄

BONESAI
Defasza, frissíteném az nfs-s-em erre Player not found <#rolleyes>

lorci
Nem tudom mit balfa....-nak ennyit miért nem lehet legalább ennyit megcsinálni, hogy a szeró menjen<#szomoru2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

BONESAI
Nekem már volt Fatal Error Code 7 - Out of memory kombó is <#violent><#szomoru1>

Most már Fatal Error Code 7

A hibákhoz hozzá szoktam de nem ennyiszer 😄

Szia,szokj hozzá!