Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmmm...
Változott a szerver állapota tegnap óta. "The servers are currently up and running." Nem úgy, mint tegnap, hogy valami technical difficulties volt vagy mi.
Ez javulás vagy megint parasztvakítás?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

igen... pontosan az történ hogy DEL + reflex ENTER :S

Temetitek a játékot?
Higgyétek el, az EA, azonbelül a QuickLime úgyis rendbe teszi, ha máshogy nem, teljes szerverpark cserével.
Mert szerintem õk se akarnak nemzetközi ismertségû gamer magazinokba kerülni negatív cikkekkel, mert az nem csak a NFS szérián éreztetné a hatását, hanem pl. a FIFA meg a többi 'finomságon' is.
Hogy kerülnének be ilyen magazinokba negatívan? Szerintem nem csak én vagyok így ezzel, hogy valami hatalmas felháborodást kiváltó okról nem tájékoztatnám a nagyhalakat.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

goregrind
Miken fantáziáltok ti... <#idiota>

DISCORD: grimanddark

RoboKutya78
Hát ez is egy jó megoldás lenne.
De reméljük ha már átállnak akkor a bétásokat illetve a fizetett karaktereket úgy mentik át hogy jó legyen nekünk.
Legalább valami extra plusszal tudjunk virulni a többiek között.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ilyen serverek esetében általában nincs vagyoni visszatérítés, ellenben megeshet(ne) (nem fog), hogy adott esetben, megfelelõ nyomás hatására tennének egy olyan gesztust, hogy azok, akik X összegben -Náluk könyvelve van, és hatóságilag ellenõrízve- költöttek a játékra, azok kaphatnának extra, hatalmas kedvezményeket a Store-ban való vásárlások után.
GyK.: Fizess sokat azért, hogy egy keveset -valójában, semennyit sem, kõkemény parasztvakítás lenne- "visszakapj". 😄
goregrind
Köszi a tippet Tutu!

Igaz kerék és fék nem volt talonban speckó piros több csillagos, ezért csak egy csillagos került bele, de már így is egy szörnyeteg lett! Sikerült is megizzasztani végre a hasonló összeállítású orosz bömöst!<#eplus2>

RoboKutya78
Ha azt a mennyiségû pénzt a criptyknek adom star trek szerverre akkor minden hajó ami eddig megvolt a játékban már rég meglenne.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Ja ja én már azon gondolkodtam megkérdem az ea supportot hogy ilyen helyzetben visszadobják nekem a lóvét amirõl tudok igazolást adni nekik hogy mennyit költöttem a játékra
Mert volt eszem és a vásárlási számláim meg a dobozos kártyák kódjai mind megvan akár a számlámról is összeszedem az infókat
Úgy hogy ha baj van én azonnal reklamálok és hátha visszautalják azt a pár százast amit betoltam.
Ezt nektek EA

Sziasztok!

Hehe... A World 2.0 azt jelentené, hogy a bugok 2.0-ás verzióit betolják jobb grafika alá?

Nade, ne hülyüljük el...

Tutut (Toltam neked egy PM-et), az igaz, hogy EA-s szempontból ritka "vicces" lenne, ha a nagy igyekezet mellett befuccsolna a játék, és Istenuccse, amennyire furán állnak hozzá, még meg is érdemelnék, de nézd másik oldalról: Tegyük fel, valaki tejel (búsztot vesz), és a server azt "mondja": " Hopp, megszûntem!"
Akkor azok a szerencsétlenek, akik tényleg fizettek a játékért, agybajt kapnak.

(Egyébként, ha belegondolunk, a játékokkal alapjában is ez a helyzet; Megjelenik a FIFA2012 -mennyi? 12.000? 8.000?-, a csóka használja 1 éven át, aztán kuka, mert jött a '13. Pont ez az oka a rohadt sok wareznak, meg annak, hogy az éves sorozatok sorra "buknak". Hiába sikeres a COD, meg nõ évrõl-évre a megvásárolt példányok száma. A vásárolt daraboké nõ mondjuk 100.000 darabbal, de a letöltés nõ 3.000.000-val. Kis szünetet kellene hagyni, 2-3 év legalább. 3 év múlva új epizód, és minden örülhetne... Kivéve a kiadó.)
Ezért nem szabad az egeret az Enterrel együtt használni, mert meg kell erõsíteni ha véletlen rányom valaki a törlésre, így sikerült nekem is törölnöm az elsõ Silvia-m, még kezdõ koromban. Azóta belépés csak billentyûvel vagy csak egérrel, a garázsban meg szigorúan csak egér, max. Esc.

Más: Van egy érdekes kérdésem, miért nincs egyetlen egy verseny sem felül a gát felé? Nagyon komoly nitro pufogtatós verseny lehetne, indulhatna pl. a Paradise Hotel-tõl a tûzhányó felé és onnan felfelé a szerpentinen, fent egy pár alagút + rövidítés 2×2 sávon, lefele meg néhol 3×2 sáv csiki – csuki. A középsõ nagy hídon repülne mindenki és valahol Waterfront Road környékén lehetne (vagy kicsit feljebb) a vége. Ráadásul kanyonnak sem lenne rossz a lefelé vezetõ szakasz a hídig. <#vigyor>
tutuhawer
rozsdás vagyok, nem kérdés. Elszállok, amatõr baleseteket csinálok, ma reggel mentem 5-6 futamot is. De a BMW-vel rekordokra mentem a múlt héten, miután az ultra kék motort kiszórtam és egy két csillagos verseny PIROS motorra cseréltem. PIROS-KÉK-KÉK-PIROS-PIROS-PIROS, a statisztikám alátámasztja. A mostanában futott idõeredmények verseny motor, utcai váltóval szerelve alakultak. A nagy BMW-kbe piros mocit teszek. 2 éve már... 😊))

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Reggelt népek!

Nézegettem az elmúlt pár napban/héten, hogy mennyire faxányossan száguldozik az M3GTS pár emberkénél, gondoltam beszerzek én is egyet. Megérte! Ez nagyon beteg! Az erõcuccos és a váltót cseréltem eddig csak benne, a többi 2 *-os gromlen még csak, de így is szinte tépi az aszfaltot! <#taps>

Ha valakinek van egy jó tippje színsorra, azt megköszönöm! <#eljen>

Más...

Volt szó korábban arról, hogy egyeseknek kevés a NOS. Én ma kb 1.5 milkó játékpénzt költöttem a 60 ezres csomagra, összejött 160 NOS. Ajánlom azoknak, akiknek kifogyóban van! <#zavart1>

tutuhawer
ha úgy olvasom a napi hozzászólásokat, hogy tudat alatt ott van, hogy a fele szemét, át lehet siklani véletlenül a lényeges felett is. Sajnos. Illetve lehetõség még, hogy annyit versenyeztél ma, hogy elfáradtál... 😊))

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

trakk
Áhá. Tényleg. Hát így éjszakára még meg is vakultam, úgy tûnik.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
15 hsz-el alattad van 😊 Semmi gond. A baj nem itt kezdõdik... Tata mellett

trakk
Aucs. Billentyû félrenyomása az más tészta. Ha esetleg a delikvensnél is ez történt, úgy kérem elnézésemet.

tutuhawer
játékostársunk delete - enter kombót nyomott. Te meg mered mutatni, mi az eredménye? Pokrivtsák Mónikának mutasd meg, hogy mered vagy nem mered.

trakk
Nem tudom, ki írta ide, hogy véletlen törölte a felhasználóját, de ez már nem az elsõ alkalom, amit látok, és valahogy mindig femerül bennem ugyanaz a kérdés...

Hogy a francba sikerült 5 és fél centit félrekattintani?

ez mikor került fel ? mikori cikk ? am elolvastam és .......

tutuhawer
nem lenne szar, ha megbukna a játék amolyan derült égbõl villámcsapás formában. Vevõ vagyok a tuningolós, városban versenyzõs témára, ha legalább kicsit is normális keretek közt megy. NFSW 2.0 érdekelne, ha ez most összeesne. Mindjárt nyitok is egy topicot, megkérek pár photoshop-királyt, hogy rakjon össze látványos képeket és csak nekem csak most csak az sg-n lennének bennfentes infóim, belsõ képeim az NFSW 2.0-ról... 😊)

Gondolod itt hibáról van szó, valószínû megtámadták, belassítják, túlterhelik a szervereket. Én elõbb simán összeszedtem 3 profil gyémántot, de nincs visszaút, jelenleg. Persze lehet tévedek. <#fejvakaras>
Kis olvasnivaló!
na jóéjt mindenkinek kicsit sokk már ez a másfél nap
az
tutuhawer
a lucky towesre írjak??? Írok: a legkiválóbb pályákra tettek röhejes korlátot, pedig nagyon trükkös lenne a vége nagy autóval... Meg az eleje is elég hardcore a lucky towersnek. Kár érte... 😞

mivan TUTUkám irjálmár valamit wazze <#nevetes1>
Éppen azért kezdtem úgy , hogy "senkit nem akarok megbántani" ..... De nem ez a lényeg... Én nem mondtam azt , hogy nem tetszik mert igen is jó game.... a hibáktól eltekintve !! Nekem csak azzal a sok hibával ... szerverleállásokkal (meg egyebek) van bajom. Bocsánat ha megbántottalak , igazán nem állt szándékomban.... Még egyszer <#worship>

érdekes hogy egy másik profilommal másik seron tudtam játszani és a lucky toversen 3,15 õt tudtam futni power nélkûl kis hibával jobb idö mint a mormotax2 es idöm amiben már untig van power up <#conf>
tutuhawer
2010 júliusában vették le a BETA feliratot, és mindig voltak kisebb-nagyobb panaszok. Eleinte átlendültünk felette, késõbb kaptunk pár újítást, aztán vártuk, hogy fejlesztik ezeket az újdonságokat, javítják a bugokat, csalókat írtanak, aztán már a 2. szülinap is megvolt, és kezdett fogyni a lelkesedés. Nem tudnak olyat mondani, amire mindenki felkapná a feét, hogy hûha, ez aztán a tuti, hú de visszatérek vagy hú de folyatatom, vagy hajjaj, de befizetek.

Engem kicsit bánt, hogy téged zavar, hogy ilyen szar a játék. Te most könnyne mondhatod azt, hogy be is fejezed, mert nem jön be. Vagy tetszik? Nem. Sokan vagyunk , akik nehezebben lépnek ki. Szóval ne mondd, hogy lehetne jobb is, meg mit változtatnál, mert az olyan, mintha nem is mondanál semmit. Ez még Chris idióta Spoiler bohóckodásánál is rosszabb - nekem 😊)) Semmi gáz, csak engem megbántasz kicsit.

senkit nem akarok megbántani ezzel de ha már egyszer kidobták a piacra ezt a játékoz hogy játsszon a "paraszt" és költsön minél több lóvét akkor már megcsinálhatták volna úgy hogy minden klappoljon minden körülmények között......

tutuhawer
a nagyját értik, nem rossz annyira a google fordító. A stat oldalon pl. direkt úgy írtam magyar szöveget, hogy betettem a google fordítóba, hogy angolul lássam, hogy néz majd ki... Értették, de nem törölték.

most is facebookon van ez a Official Need for Speed World .... Jönnek sorban a dolgok hogy már csak xy idõ van hátra az akcióból meg ilyesmi.... most egy kicsit rossz kedvemben vagyok így a hozzászólásom a következõ volt a google fordító által.... Tudom hogy nem úgy jön le nekik ahogy én gondolom de a lényeg egyértelmû szerintem : Fuck ..... Sure, I want to buy it if you live in one of the actions of a saint does not work for the fucking server!!!! (By google translator)

Itt pont erre utaznak, mellényomsz, hopp töröltél egy autót/drivert, vagy megvettél véletlenül valami XP növelõt, vagy 15 readyt. Játszok másfajta mmoval, ott nem ilyen módszerekkel próbálják lenyúlni a pénzt.

X

nekem most igen.... jól jönne a boost mivel én hülye fejjel véletlen kitöröltem egy 30-as karim ami már elég jó volt :S ennyit jelent 2 cm ..... és hopp.... DELETE + ( reflex ) ENTER :S :S :S :/ 😞

tutuhawer
neked jól jön, de most belegondoltam, én mit vennék... gondolom, egy arany versenyskill packot. Vagy arany teljesítmény packot talán. Autót semmiképp... most adtam el 10-et.

na az a kód nem is olyan rossz 5let <#nevetes1> van benne valami amit mondasz... LIKE !!! <#worship>

tutuhawer
nekem adjanak skilleket, a boost nem kell. Kb 20 skill ment a kukába korábban, méghozzá csak a legkiválóbbak közül. Visszakérném. A viccet félretéve skill mindig kell manapság, de a boost helyett 1 ingyen vásárlásra jogosító univerzális kódot is adhatnának. Mondjuk nem tudom, mit vennék belõle...

De am emiatt a hülye hiba miatt írhatnának mindenki számlájára egy "kisebb" összeget vigaszdíj gyanánt.... Nem kell "nagy" összeg csak "jelképes".... Szerintem jelen pillanatban egy "szerényebb" összeggel is meg lenne mindenki elégedve mint például 5k BOOST ?!?! 😄 😄 😄 ( senki ne vegye rossz indulatnak 😄 )

A kérdõívbe lehúztam az egész supportot de azt az Edwardot megdicsértem :-D kezd megint hasznos lenni.. Vagy lusta volt aztán inkább írt boostot nekem. :-D

Project D|Rare Car Collector|

Valós.

Ez valós volt, vagy fals? Mármint a boku-zás.

Ez jó,még szerencse hogy képben vannak!

Egézségeedre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem a második egyben az utólsó is lessz.<#eplus2> Na jó, csak hülyéskedtem. 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Elsõ doboz elfogyasztva 😄

<#banplz>
<#taps><#eljen><#hamm>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Na most bealmalézek..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Edward
How much Speed Boost did you purchase that you did not receive?
you
2500
Edward
I've gone ahead and credited your account with the points
Edward
You should be all set!
you
Checked, Thank you 😊

Klasszikussal élve: disz iz ö biginning of a bjútiful frendsip...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Csak egy chatbeszélgetés kezdete:
Edward
Hello and thank you for contacting Electronic Arts. My name is Ed, how can I assist you today?
you
Hello. I bought 2500SB with SMS in February, but I didn't recieved it, but the money was dissapeard from my mobile. I wrote to Boku, but still nothing
Edward
What game are you referring to?
you
Need For Speed World

..........

Hát ez fasza 2 nap után végre oda ûlhetek a géphez othon vagyok de már elöre félte milesz és ennyi féle hiba ûzenetet még nem láttam , kapják már beeee