Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
OK, legyen avira, nekem már mindegy. Egész biztosan az gátolja a simracewayt, és már miindent beállítottam, de óóriási, kurvaanyázós jellegû problémák vannak. Nem tudok futamokat menni, pedig a játékpénzes játékosoknak , mint én, most aztán fõleg érdemes. Nagyon jól fizet az egyik futam. 100 kör, 1 óra alatt, az elég jó... ha végig tudsz menni a körpályán... / tri-oval /
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Project D|Rare Car Collector|
Simraceway: tigris013
Pár gondolat:
Ahogy elnézem, ma nem raporton, hanem inkább ravatalon volt a játék, itt minálunk. Pedig semmi különös, csak xar a játék. Pontosabban a szokottól kiemelkedõen xarabb volt. De mi is a gond? Persze értem, volt itt felsorolás, meg sokkal én is egyetértek, meg tapasztalom. Kinek ez, kinek az, de mindenki talál benne kifogásolni valót. Aztán minket is lehet osztályozni, hogy kinek sport, hobby, idõelverés, szórakozás, függés, vagy épp életmód akár. Gondolom ez szerint van különbség a probléma nagyságának érzékelésében is. És szerintem nem állja meg a helyét az a megállapítás, hogy ez csak egy játék. Nekünk, akik szeretjük a wördöt, ez maga A JÁTÉK. Gondolom mások is vannak úgy vele, hogy ott a többi NFS a polcon, de a wolrd az amit naponta el is indít. Gyémántért, idõkért, cash gyûjtésért, bohóckodásért, haverokért, barátokért, küzdelemért, rendõrgyilkolásért ... egyremegy. Lényeg, hogy minden nap. És akkor nagy a baj, ha van egy nap, mikor indítanánk, de nincs! Szóval vannak gondok a játékkal, de korai még temetni. Jól vagy rosszul, de sokáig menni fog. Amíg gyõzöm, addig búszttal tolom, ha már nem engedi a keret, akkor anélkül. Úgy is kezdtem valaha. Persze nehéz lesz lemondani a luxusról. Visszafelé semmi sem könnyen kompatibilizálódik (de szép szó) De akkor sem fogom abbahagyni. Mert lehet hogy 100 meccsbõl, csak kettõt nyerek, mert rohadtul nincs skillem vagy alkatrészem, és stock verdákkal megyek majd a búsztos, krõzus gazdag, nagyképû atomantik ellen, de! De nagy élmény lesz, ha azon a két meccsen a tízcsillagos alkatrészekkel és subskillekkel megrakott anyuci szemefényét, ha csak egyetlen századmásodperccel is(akár száz nitró árán), de megverem. Mert akkor az lesz nekem a csúcsérzés. Lehet perverz, vagy beteges, de a diadal az akkor is diadal.
Szóval én szeretem a world-öt és jobbulást kvánok neki!
U.i.: Bocs a kicsit kusza gondolatmenetért, csak most értem haza, és hulla vagyok kb.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Végre van szerver, de még mindig nincs multi 😞
Simraceway: tigris013
<#banplz>#banplz>
ON/OFF: Bûvészkedünk a Chicane Fejlécesdivel, mert valószínû majd még szükségem lesz rá. Tehát, egy idõre elment a fejlécetek.
Ez volnál te ugye? Mert akkor a Chicanere kell találnom valamit.
Sulinál mindig ott áll egy full fehér EK9 hatchback, nem messze tõle meg egy fekete 06' Impreza WRX STI, nagyon szép kis hely, ja meg Prelude is van.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
-----------------
most egész barátinak tünik a szeró úgy veszem észre <#vigyor3>#vigyor3>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
#60895 de a sört meg a mozijegyet többször megveheted , ha ez elbukik akkor már nics több lehetõség a worldban <#buck>#buck>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
képzeld el a szitut: Elmész moziba, kifizetted a jegyet, megnézed a filmet EGYSZER, aztán kész... megveszed a sört, megiszod egyszer... kész...
Ez is ilyen. Kifizetted, hogy szórakozz kicsit, aztán elmúlik. Nem veszteség ez, mert akkor jó volt, lekötött.
Így kell rá gondolni.
Mindig nézzük-, és örüljünk a legkisebb a pozitív dolognak is. -kivéve, ha AIDS-tesztrõl van szó.
Gondolkodj nyugodtan, Neked már mindegy. 😛 -ne hari 😊
De egyébként, tényleg gondolj bele.. Érdemes.
Talán... TALÁN, ha sok ötletadó írna a fórumra, akkor Õk is belegondolnának.
légy türelmes
Azért csak mértékkel fikázni.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
légy türelmes
Aki boostot tolt bele, az elbukja, ez sajnos ilyen lenne. Az én skyline-om egymagában 5 000 Forintba került... már most elkároltam a veszteséget, mert használhatatlan az autó ilyen állapotban , amiben van. A world 2.0 annyira nem rossz ötlet... vagy a fene tudja, nem gondolkodok, az megárthat
461. napon 1 csillagos, 3-2-es motor? 😄

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Én a World 2.0 lehetõségét, mint viccet vetettem fel.
Jelenleg sajnos nem sok értelme lenne, merthát, hogyan?
Pro?
Ha készítenek egy teljesen új térképet, mindent alapoktól, az már nem éri meg a jelenlegi helyzetben, mert bár kevés az autós MMO, de az autós játékok nem is dominálnak annyira, hogy megérje többet is készíteni.
Kontra?
Meg kellene tartani a jelenlegi rendszert, leállítani 1-2 hétre, teljesen kipofozni, és bõvíteni. Jelenleg az emberek választhatnak, milyen letöltési módot használnak. Annyiban változna, hogy megjelenésben is átalakulhatnának a dolgok; értem ezalatt azt, hogy pl, választható normál, bõvített, vagy HD textúra, DX9/10/11 mód, stb.