Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én próbáltam ezt az ingyen speedboostot és nem jött össze nekem😄
RoboKutya78
Ezért ésszerû kitölteni meg ha gond van akkor úgyis kérik mindig a szül dátumot mint elsõdleges azonosítási pontot.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Mondom tavaly vagy tavalyelõtt az ea support Küldött mind a két fiókomra különbözõ kóddal X% engedményt Most van még egy 15% os engedményem még elvileg nem járt le ha mellé bedob még valamit lehet meglepem magam.Engedménykupon nem nagy szám de ha pont ugy jön össze hogy mind a 2. fel tudom használni még akkor bezsákolok valamit talán. <#nevetes1>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Chicagora és Utahra asszem nem ad ki amcsi ajánlatokat (legalábbis a múltkor mikor néztem, mert én Asheville-t szoktam használni). Ezt a böngészõ címsorában lévõ címben szereplõ pár nagybetûs részbõl láthatod. Az amcsi US, meg van valami A1 is, de arról fogalmam sincs, hogy mi. Tán csendes-óceáni térség lehet, passz.

De lehet, hogy vagy a rendszer a gatya, vagy a böngészõd beállításainál nem stimmel valami.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Születésnapra ad valamit? Ez csak vicc vagy komoly?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

RoboKutya78
A franc... holnap 35 leszek ááááá
Remélem dob valami engedménykódot az Ea tavaly dobott 😊

Hétvégén kiválasztottam kiválasztottam Chicago-t gondoltam az jó lehet. Volt 10 ajánlat és egyik sem adott. Utána próbáltam Tunnel Beart azzal meg nem adott ki egyetlen ajánlatot sem pedig a múltkor volt vagy 30 db mikor azt használtam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ingyen Speedboost szerzése kiegészítés (a következõ frissítéssel bekerül ez is)
GYIK bõvítés:
A friss CONFIG mappa behelyezése után az OpenVPN program elindításánál azt írja ki a program, hogy: "OPENVPN GUI does not support more than 50 configs. Please contact the author if you have need more." Mit csináljak?
Válasz: menj az OpenVPN mappájába és nyisd meg a CONFIG mappát. Ott fogod látni a lehetséges országok config filejait. Törölj egy párat ezekbõl, amik biztos nem kellenek (pl. Hong Kong, Vietman, stb.). DE ne töröld a biztonsági tanúsítványokat és a regisztrációs bejegyzést!

Én tegnap a CCXR-t tesztelgettem aztán meg is kaptam a cheater választ a Dover Streeten 😄 pedig csak alap cuccokkal variáltam és nitro nélkül mentem szigorúan
RoboKutya78
igaz 😊

Lepróbáltam ezt a Tutu -féle P, K, K, P, P, P színsort a GTS-ben és tényleg jobban megy bármi másnál, azzal a kitétellel hogy kék, de még inkább zöld rugóval sokkal szûkebben, kényelmesebben lehet vele fordulni, ennek ellenére nem gyorsabb. A pirossal ilyen a kanyar: éppen jó, éppen jó, éppen jó, hopp ezt elbaxtam. <#vigyor> Ebbõl is látszik, hogy a full stat-olás egy marhaság! <#nyes>

#61012 Bocsi, de az nem Kroniton, hanem Kronoton torpedó, nem mintha számítana. 10.16-tól. <#wave>

Megj.: Hát manapság a meló ... a legkevesebb! <#ravasz1>
Ha tudni akarod, én is, bár én egy kicsivel több mint egy tucatnyi évvel fiatalabb vagyok nálad.
Így jár az ember, ha aktív munkakeresõ. 😄

RoboKutya78
És az én voltam én meg Lógatom a lábamat 35 éves fejjel idehaza sajna😊

Akkor még nem követed nagyon régóta a fórumot. Mindig van egy-két ember, aki aktív.
De ez most meglepõ. A tegnapi utolsó hsz is 22:50kor volt.

suli van

Simraceway: tigris013

De nagy a pangás...

A szokásos napi sorrend zajlódott le nálam.
A World elindítása elõtt elindítottam a Raptr nevezetû játékfigyelõ programomat, ami mindig jegyzi, mikor mennyit játszottam a játékkal, erre a mai jelentésben mit látok? Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt 3 napot nem is jegyezte fel.
(A Starcraft 2 az az öcséméké.)

Na ki játszott már egy huzamban 21 órát a játékkal?

RoboKutya78
Jövök egy pár jól betalált Kroniton (idõ) torpedóval azt kereshetik a szervereiket a múltban vagy a jövõben😊

tutuhawer
délután jó volt, megjavítottam és le is teszteltem...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
Nem mûködik senkinek

NFSW: BONESAI

ez állati !!! 😄 😄

Sziasztok!

Nálatok jó a group-os mikrofon mert nálam nincs hang és a haveromnál sincs, és van 10 relogg volt

Simraceway: tigris013

Ezen jót röhögtem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ryder159
"bár eléggé érdekes még nekem majd kiforrja magát"- Sajnos ez a játék már kezd szétfõni...<#zavart2>

Asszem abban a Civicben Integra Type R váltó van..többiért kérdezd sunnyt 😄

Project D|Rare Car Collector|

héj héj , ismerleg ám én téged , kecsói vagyok ugyancsak .., múlt héten találkoztunk mikor krúzoltál három hondás cimbiddel , mentünk is 1 karikát egymás ellen , nekem van a fekete seat toledom enyém se gyári mint mutattam is , de a " kis " fehér vti d keményebben ment <#worship> mi van abban <#nezze> <#fejvakaras>.. , én is csatlakoztam a worldhoz bár eléggé érdekes még nekem majd kiforrja magát ..
Jaja, Boldog Szülinapot neked Szabi! megbocsájtjuk a fejlécgondokat 😄

Ryder159
Amúgy boldog Szülcsi napcsit az ex HG-nak, SZABI mesternek!!!!

Valószínû tipo-n nem fog menni 😄 Szóval én se pedálozok rá.

Van a konkurens, zöld robotos készülékekre is.
Ryder159
Jónak néz ki, de én csak ezért nem veszek iPhone-t... 😄

Ohh. Köszi! Már szedem is.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ez mekkora egy játék, és a képminõségre sem lehet panasz.
Tekintsd ezt nagy tiszteletnek. Mert én általában büszkén kihúzom magamat, ha valami az én kérésem/kívánságom nyomán rajtam kívülálló okokból romlik el. Ez egy bosszantó 'hibám', amit az ismerõseim 'szeretnek', de tudják hogy csak poénkodok ilyen esetekkor.

sziasztok...<#wave>
lehet kár volt kérnem fejlécet , ez után indúlt el mindenki fejléc nélkülisége 😊)
SUNNY84HUN
na mi van itt kérem szépen <#fejvakaras> <#nevetes2> , Robo már indítja a 2 carriert és indúl a totális igázás 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Jó lett a felirat, de egy fekete mocitetõt még dobjál rá 😉 Egyszer megpróbáltam a tofu boltos szöveget, de hamar feladtam 😄

X

Hm, hm. Kipróbálom a 3K-3P kombót a "Project.D" 86-osomhoz, azt hiszem. Amirõl egyébként itt egy kép: http://indafoto.hu/faronk/image/18087699-b2ccbb19

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Igen igen azóta sikerült megoldanom a social és ott kellet állítani 😄
A D szintû 86-osomnál biztos, hogy nem jól jártam el színösszeállítás terén, ha hazaérek, ránézek.

Arra még nem sikerült nyomnom, de 1: vagy a haverodat blokkoltad, akkor friend listen nézd meg a blokkolt játékosok listáját, és töröld a haverod, vagy 2: Options menü (fogaskerék fent) / Social, ott is van egy ilyen inviteos menüpont.

X

tutuhawer
a beállítások SOCIAL részénél. Látni is fogod, ott 3 opció van: bárki küldhet, csak barát küldhet, senki se küldhet neked meghívást.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sziasztok lenne egy kérdésem amikor küldik hogy csatlakoz egy privát rendõr menekülõsbe ott véletlen a decile all invite vagy valami ilyesmire kattintottam hogy lehet ezt vissza állítani ? Mert így bármit küld haverom én nem kapom meg amit õ küld..
C-ben szerintem egész jól elvan, a szokásos "top" autók után bõven megállja a helyét. (pl: COLLEGE MALL, CLUBHOUSE & HOLLIS -nál nézd meg a magyar listát 😊 )

X

Csááá
Bizony, nagy pacsi Falcónak. Eddig fel sem tûnt, hogy imádott 86-osaim pont a touge szempontjából leginkább fontos képességekben (gyorsulás és kanyarvétel) a legrosszabbak a használható B és D-szintû autóim közül. Így már a pálya jellege alapján tudok kocsit választani idõdöntéshez.

RoboKutya78
de lehet a kettõt keverni és senkinek se tûnik fel a turpisság 😊

RoboKutya78
<#nyes>

Én dózerolom le Szabit :-D