Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ide ment volna: #61073

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Én nem kaptam. EA

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

<#worship>

Ha nem vállalja senki, akkor szívesen megírom.

Project D|Rare Car Collector|

Ötlet kiváló valamelyik régi motoros bevállalhatná!

Lenne egy ötletem.
Össze kéne irkálni akár szájbarágósan is, hogy a különbözõ nyereményjátékok, pl. tweet it up, community challenge, stb. mit kell csinálni. Ha magamból indulok ki, én még mindig nem tudom mit kéne csinálni ezeknél. Hiába látom a híreket, fogalmam sincs, mit kéne csinálni. És ebbõl egyenesen az következik, hogy nem is érdekel és valószínû egy nagy lehetõséget mulasztok el.
Ezért ha valaki önként és dalolva vállalná, hogy összeírná az egészet szájbarágósan és aztán Chris esetleg kitenné bannerbe. Ez segítség lenne új játékosoknak is, meg azoknak, akik nem értenek hozzá, mint pl. én.
De szájbarágósan, mint ahogy én csináltam az ingyen speedboost-os történetet.
Röviden-tömören ennyi.
Ki vállalná? (aki ért is hozzá)

Már kellett volna :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Addig mondogatjátok, hogy most én is megnézem, kaptam-e.

Az ötletelés az jó volt mindenesetre. Aztán majd ezt is örök homály fedi....

Akkor passz!

Jah, pont ezt akartam mondani én is...

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ezt azért kétlem. Nekem nincs FB acc csapva a fiókomhoz és mégis kaptam.

Ahogy voltak ezek a server leállások, nekem is elkefélõdött a játék. Visszaállt alapbeállításokra, meg ablakmódban futott egyszercsak. Szóval lehetett újrahangolni a powerconsole-t is.

Nekem meggyözõdésem hogy az a 1221 ember kapott "4CYLINDER" rendszámot aki a mellékelt kép jobb oldalán a középsõ lehetõségre klikkelt!

A fejlécek Rómába mentek... Most volt a pápa választás. Hamarosan visszajönnek.

Nem is tudom, hányadszorra nézem át a kódokat, de miért nincsenek fejlécek?!

Szabi: Ha vagy írjál, de most nehogy megint elrontsd nekem a fejléceket <#banplz>

Pfffff. ötöt és könyebbet. google nfsw forum és a találatok között szoktam tallózni

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Milyen fórumon?

Lehet hogy az volt. Én kattintottam akkor, igaz nem a launcher-ben, hanem egyik fórumon kirakták a linket, és ott. Kétfélét is próbáltam, akkor egyiken se kaptam semmit. Fene tudja.

BONESAI
nálam sem jó, ha megnyitom a játékot át is vált Windows Aero-ra a Vistám.. remélem a patch megoldja

NFSW: BONESAI

Az egyik world haverom még mondta hogy az õ haverjai is kaptak, csak õ nem és azt mondta, hogy a launcherben lévõ play gomb felett volt az hogy "Free gift", aztán nemtom hogyha ez igaz vagy nem de ha igaz akkor:

Hali nállam valami nem kóser a legutóbbi szarakodásuk óta.
Elõtte fix 60 fps-em volt most meg 0-40 között cikázik.
Mi történhetett?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Eeegen. Aki kapott vigyorog. aki nem az meg.... Bosszús mondhatni. Szerintem jogosan. Mondjuk érteni nem értem az ilyen ajándékozást.

Akkor is hülyeség(azoknak nem akik kaptak...)

Megmondom. Pontosan azért, amiért Pagani Roadstert sem kapott, minden boost-os vagy VIP játékos. Random. Talán. Vagy nem... Nincs benne semmi logika. Ebben sem.

De tényleg, minek nem kapott mindenki???(bocsánat de engem ez nagyon aggaszt)

Ryder159
Én se kaptam rencámot..

SUNNY84HUN
#61004 max priviben részletezem nem offolunk itt , amúgy utólagosan szeva <#hehe>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
Üdv emberek mi a szitu punnyadás és dögszag a world 😄

---------------------------------------------------------------------

#61004 igen az is van benne amit Chris írt , meg tömören körül leírva sikolt hengerfej ,acl csapágyak , supertech szelepek , skunk2 szeleprugók , briancrower 0012 vezérmûtengelyek , skunk2 szeleptányér , fokolókerekek, blox szívósor , + komplett borla kipuff rendszer amiért olcsó pénzért jutottam hozzá kösz Sanyi meg a többit is 100x már <#worship><#pias>

röviden ennyi <#wave>

ui: honnan tudtad meg hogy worldozok <#fejvakaras> vannak kémeid <#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Akkor nálad az almalé a ludas 😄

De hát, én megettem, mégse kaptam meg 😄

Nem eszed meg a spenótot??? Akkor nincs ajándék <#eplus2>

Jah, ésn em mindenki kapott...vajon miért?<#ticking>

Nics kódtot. Csak az aftereknél az invetoryban felbukkant egy rendszám. Idegen termék :-)

nemtom, kérdeztem van e valami kód, mivel irtok itt h kapott vki rendszámtáblát, meg ilyenek
tutuhawer
van rídem kód???

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

mirõl van szó, van vmi kód?
Tudom hol kell megnézni, és nincs...😞

Hát nem tudom mire. Volt valami kattintós netes játék. Ott kattintgattam ugyan de semmi nem lett belõle. Az is rendszám lett volna, de nem kaptam. Most meg ott van ez. De ha nem szól Milo, nem is nézem :-)

Aftermarket store gift-nél nézd meg!

Köszi a gyors választ! 😊
Ez már nagyon régi, és Lord of ultima-hoz van.

Ezek betegek, jó hogy adnak minden ajándékot de nem mindenkinek adnak.<#falbav>

Hali! BST5-BYFG-2BC4-CDXX ez a kód mire jó? <#conf>
Na azt nem tudom!

Hoppá. Én is. Mire is???

Kaptam "4 CYLINDER"rendszámtáblát,ti is?

Szia! Bemész a garázsba. Ott Costumization, utána (ha teljesítmény, akkor) Performance és ott jobbra fent vannak a kütyük. Amiket nyersz az a Store cuccok mögött vannak, amit úgy szedsz elõ, hogy kattintasz arra a negyedköríves kis nyílra, és akkor az Inventory cuccok kerülnek elõtérbe. Ugyanígy a skilleknél és az aftereknél is.

Sziasztok!
Ahogy elnézem, a fejlécekkel együtt, az emberkéket is eltüntették a szindikátus vezetõi <#eplus2> De neeem, csak tényleg nagy a pangás.
A szülinapra meg, igen, mindig adnak valami kedvezményt 5-25%-ig. Ezek a kuponok nem összevonhatóak sajna. De van hogy jól jön.

Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy amiket nyerek cuccokat kártyákból meg gyémántgyûjtögetésbõl (pl.: engine-t, breaket vagy neont) azokat hol tudom felhasználni?