Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
még egy link.
OFF:
EZ beleillik a metalba, vagy milyen fajta fesztivál ez?
(egy mondatban kettõ, azért figyeled, ugye...? <#eljen>)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#idiota><#idiota>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

goregrind
profilinkelõmester <#banplz>

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
a formula1 végét láttam és csalódás, hogy nem lett belõle Bunyó karácsonyig

/én jót linkeltem... megmutatom én , milyen profin tudok linkelni ide... <#crazya><#crazya>/

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sõt amerikaiul. Nézd az RTL-en a Conan-t, az sokkal jobb!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy az F1 végét, a MTV2-ön!
goregrind
Nem jót linkelten, EZT akartam! <#idiota>

tutuhawer
hjajjj, mekkora fos volt, de nem tetszett a film... Megprónáltam megnézni ezt, de elhánytam magam , amikor Kínában angolul dumáltak... A kínai filmekben a kínai helyszíneken kínaiul megy a duma. Már néhol meg is értem...

<#taps>
goregrind
Így van, emlékezz! Ha nem meg, akkor majd Kuato segít! <#idiota>

tutuhawer
nem kell nyilvántartani, mikor , hol mennyit megy az ember, de mivel 2 ilyen közel levõ idõpontban történt, egyértelmûbb. Lefagyás volt és újraindítottál? out of memory, lost connection? 2 perc alatt utána betöltõdik a játék újra, felvetõdnek kérdések. Ez elvileg GMT, azaz emlékezz vissza, kb 18:43-kor mi történt, hogy történt...

Nem-nem. Amit írtam, az csak az így nyerhetõekre igaz!!! Ami egyéb módon jött az más tészta.
Hunting
500+HP
Wanted táblák és
Gold X Neon
Tehát csak ezek, amik egyesével férnek be a raktárba.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

tutuhawer
remélem, nem lesz belõle gond. Van olyan ember, brazil, aki arra veri ki, hogy mások statját nézi. Ha meglátja, hogy HUN, gondolom, rámozdul a csíra rögtön, aztán nekiáll köcsögösködni, megpróbál lecsalózni, lenulláztatni. Dzsimmi barátom statja is baromi csúnyán mutat, sõt ,az övé sokkal rosszabb, õ biztosan elõtérbe kerül elõbb-utóbb.

kanyesz07
nem volt itt senki és mivan?

Ready To Rock!&#8482;

Tippelnék: hülye unokatesó volt az?
BONESAI
Autofinish

NFSW: BONESAI

kanyesz07
xddd Szerintem ezt a pályát ne akarjátok megdönteni

Ready To Rock!&#8482;

SUNNY84HUN
hát igen durca az a kettõ idõd : (MP) * 00:06.179 - (SP) * 00:00.002 , ez tuti bug <#rolleyes> 17:45 és 43 kor sikerûlt beszerezned ma ezt a két idõt :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

kanyesz07
nem jegyzem fel hogy min hol mennyit mentem.. De ez kb egyenlõ a lehetetlennel hogyy 6 mp alatt valamit levigyek.. Miez bug?

Ready To Rock!&#8482;

Hmmmm

Project D|Rare Car Collector|

#62364 Ez oda ment volna!
Igen azt olvastam, de nekem van nem innen nyert 0 boost-os rendszámom, neonom, az lényeges hogy felrakjam, mert nekem így nem ad semmit.

#62362 --> #62007 <#hehe>
kanyesz07
mia a lószar??
HWY 99 & STATE KANYESZ07 MCLAREN F1 0:00:06.179 2013/03/24 17:45:13 APEX MP

Ready To Rock!&#8482;

Nem. Versenyezni nagyobb poén vele. 😊
Max ramskillel már egész jó a ramja, a civil pickup se áll le vele vitatkozni frontális kocc esetén, hanem elkotródik.
De rugózik, meg pattog, meg dülöngél. Ami fantasztikus dolog ebben az elcseszett sínautós világban, viszont amíg ezt csinálja addig nem gyorsul. Belejön egy zsaru, megbillen - nem gyorsul - mégtöbb zsaru éti utol, megbillen -nem gyorsul - alámászik az egész banda ... és így tovább...
Ajándék ismét :-)
Na kérlek. Ha nyersz egy ilyen cuccot, akkor az bekerül a raktáradba. Ha megint nyersz egy ugyanolyat, akkor is egy darab áll a rendelkezésedre. De ha nyersz, és felrakod valamire, akkor a következõ nyerésnél ismét lesz a raktáradban. Tehát hiába csinálod végig ötször a reklámnézést meg amit kell, akkor is csak egy darab kerül hozzád készletre. A neont én úgy csináltam, hogy megnyertem, fel worldbe, ott ráraktam egyik autóra, aztán kilépés. Megint végig mókoltam amit kell, worldbe fel, neon elhasznál. Öt darabot tudtam így kieszközölni :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Neked honnét van 3 állásos tunel bear, nekem csak 2 sáv van!

Valaki aki tudja: ha van 0 boost-os akármilyen cucc, akkor nem fog adni rendszámot + neont?

#62354 Nem jó, alig van ramja 2×3*-osal is gyenge, a Boss- Lambo-, BMW-knek sokkal erõsebb, persze a Bentley TE a legerõsebb, esetleg a SUV-ok. Mondhatnám még a Zonda-kat és az orosz csodát, mivel azok gyárilag hack-eltek, ezért erõs a ramjuk.
BONESAI
Pici reklám:
Van itt olyan, aki még nincs fenn a Magyar Ranglistán és szeretne felkerülni?
nfsw.falcosoft.hu
Írjon itt egy válasz-t, vagy privát üzenetet.

Én a GTSt venném mert arra széria a tetõ.Vagy ha murci akkor 640-est venném

SUNNY84HUN
m3 gts -t vegyed ne a flexelt murcit mert annak furcsa az irányítása

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Arra van kitalálva. Mikor lesz már akciós?! :-/

BONESAI
Hát én azt venném akkor.
Ryan: igen

Sziasztok!

Egy kérdés: Ford F-150 SVT Raptor Team Escapre szerintetek érdemes?

Simraceway: tigris013

hülyeséget beszélek .... a Lamborghini Murciélago LP650 Roadster is 1.8M 😄 xD

Most az egyszer beadta a FREE GIFT ablakot,megvártam míg bejött a play, katt az ablakra,bejön az oldal és semmi nincs rajta csak 1 kép.Ilyenkor mit csináljak? Help !!!
Egyébként és is arra gondoltam de ti csak jobban tudjátok 😄
Am BONESAI ! Lamborghini Murciélago LP650 Roadster - re nem igen lesz lóvém így marad a nyerõ M3 GTS 😄

Köszi... Akkor már nem is kell sokat gyûjtenem 😄 😄

Na tõled sem hiszek már el képeket :-D

SUNNY84HUN
lfa sem rossz de a m3 gts mind 3 nál jobb , boss 12 meg dragra talán amúgy nem jó sokra

BONESAI
M3 GTS vagy Lamborghini Murciélago LP650 Roadster

Skacok... Kérdés ! Melyiket vegyem meg ?
- Ford Mustang BOSS 302 '12 (A688)
- Lexus LFA (A713)
- BMW M3 GTS (A677)

trakk
Annál sokkal több volt ám benne. 😛
Textúra kivesz - Photoshop - Textúra visszatesz
Akartam egy belépési menüt is csinálni a kanyonokhoz, de ahhoz most lusta voltam.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

BONESAI
<#rinya>

Painthuszár :-D

trakk

Ugye, milyen ügyes vagyok? <#vigyor>

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

😄 Mindenesetre én bementem oda.

SUNNY84HUN
nehogy megsértõdj 😊

#62338 nem merem oda berakni mert lowon csak deszkások mennek és véletlen eltõrnek , azt szesz szaga lesz a dögnek és azt hiszik a haverok mozgó kocsma 😄

BONESAI
<#rolleyes>

Minek neked Sedan Civic, tágas a csomagtartója 😄

SUNNY84HUN
hejhó honnan van neked a garázsomról képed , betörtél oda 😄

Ne gondolj ilyesmire.. 😄
Gondolj erre, mi van odalenn:

SUNNY84HUN
lehet te bíztadtad fel vagy bérelted 😄