Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
/én jót linkeltem... megmutatom én , milyen profin tudok linkelni ide... <#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>/
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DISCORD: grimanddark
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
DISCORD: grimanddark
Hunting
500+HP
Wanted táblák és
Gold X Neon
Tehát csak ezek, amik egyesével férnek be a raktárba.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ready To Rock!™
Project D|Rare Car Collector|
#62362 --> #62007 <#hehe>#hehe>
HWY 99 & STATE KANYESZ07 MCLAREN F1 0:00:06.179 2013/03/24 17:45:13 APEX MP
Ready To Rock!™
Max ramskillel már egész jó a ramja, a civil pickup se áll le vele vitatkozni frontális kocc esetén, hanem elkotródik.
De rugózik, meg pattog, meg dülöngél. Ami fantasztikus dolog ebben az elcseszett sínautós világban, viszont amíg ezt csinálja addig nem gyorsul. Belejön egy zsaru, megbillen - nem gyorsul - mégtöbb zsaru éti utol, megbillen -nem gyorsul - alámászik az egész banda ... és így tovább...
Na kérlek. Ha nyersz egy ilyen cuccot, akkor az bekerül a raktáradba. Ha megint nyersz egy ugyanolyat, akkor is egy darab áll a rendelkezésedre. De ha nyersz, és felrakod valamire, akkor a következõ nyerésnél ismét lesz a raktáradban. Tehát hiába csinálod végig ötször a reklámnézést meg amit kell, akkor is csak egy darab kerül hozzád készletre. A neont én úgy csináltam, hogy megnyertem, fel worldbe, ott ráraktam egyik autóra, aztán kilépés. Megint végig mókoltam amit kell, worldbe fel, neon elhasznál. Öt darabot tudtam így kieszközölni :-)
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Valaki aki tudja: ha van 0 boost-os akármilyen cucc, akkor nem fog adni rendszámot + neont?
#62354 Nem jó, alig van ramja 2×3*-osal is gyenge, a Boss- Lambo-, BMW-knek sokkal erõsebb, persze a Bentley TE a legerõsebb, esetleg a SUV-ok. Mondhatnám még a Zonda-kat és az orosz csodát, mivel azok gyárilag hack-eltek, ezért erõs a ramjuk.
Van itt olyan, aki még nincs fenn a Magyar Ranglistán és szeretne felkerülni?
nfsw.falcosoft.hu
Írjon itt egy válasz-t, vagy privát üzenetet.
NFSW: BONESAI
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Egy kérdés: Ford F-150 SVT Raptor Team Escapre szerintetek érdemes?
Simraceway: tigris013
Am BONESAI ! Lamborghini Murciélago LP650 Roadster - re nem igen lesz lóvém így marad a nyerõ M3 GTS 😄
- Ford Mustang BOSS 302 '12 (A688)
- Lexus LFA (A713)
- BMW M3 GTS (A677)
Akartam egy belépési menüt is csinálni a kanyonokhoz, de ahhoz most lusta voltam.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
#62338 nem merem oda berakni mert lowon csak deszkások mennek és véletlen eltõrnek , azt szesz szaga lesz a dögnek és azt hiszik a haverok mozgó kocsma 😄
Gondolj erre, mi van odalenn: