Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zoji,írtam
NFSW: BONESAI
Bonesai, megnéznéd hogy Agostini-n miért nincs mért idõm, vagyis miért nem vagyok a listában?
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
De, magyar, mert forumozik <#miaz>#miaz> <#wave>#wave>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nem tudom, h ti hogy vagytok vele, de en meg mindig orulok, ha magyarral futok ossze multyban. Amikor elkezdtem jatszani worldon persze meg fogalmam sem volt rola, h ennyi magyar van fenn, es azota nagyon sok ismerosom is lett. <#vigyor2>#vigyor2>
De, amikor multyban osszerak egy magyarral, az valahogy mindig mas, az olyan meglepi...Es nekem az automatikus, h legalabb bekoszonok, vagy epp csak "mondok" valamit . De lehet, h ez nem mindenkinek lenyeges, es biztosan sokan vannak, akik egyaltalan nem akarnak feltetlenul kommunikalni, gyakran vissza sem koszonnek...
A tegnap osszefutottam egy magyarral, meg egy hs t is lefutottunk, aztan ma ismet egy sprinten egy lobbiba kerultunk, es en irtam eventben, egyeltalan nem reagalt, aztan rajottem, h meg blokkolt is. <#fejvakaras>#fejvakaras> El nem tudom kepzelni, h mit vetettem, talan lerammoltam hs en? Vagy csak szimplan nogyulolo <#wilting>#wilting><#vigyor2>#vigyor2>
Bár tény, hogy aki boostos, annak van legalább 1 Cinqueje
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár igaz, akkor úgy elszaporodnának, mint a pestis.
Kétélû a dolog... amíg nincs, addig jó volna ingyér, de ha már van, akkor ne lehessen mindenkinek...
F1 + 500 boost streak folytatás (valahogy nincs kedvem lenullázni a 367 napomat)
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Visszatértem...
Ha belegondolok, két hét volt... huh...
Én egész jókat megyek ezekkel is pl.: <#hehe>#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
(VW Scirocco ,Silvia,R32 stb. )
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Ez BFP4F-ben mûködik, méghozzá nagyon is jól, nem tudom miért nem veszik át ezt.
Kicsit sajnálom a statom meg nem is,mert sok idõben és pénzben van,de ettõl még ugyanúgy lehet tovább játszani.
Kölcsönösen "kedvelitek" egymást,de ha ebbõl nem jönnél rá,megy a privi is.
Én kértem,hogy töröljenek pár idõt,mert nem én futottam õket,hanem egy másik játékostársunk.
A statom engem így nem annyira zavar,mint amilyen ûrídõk voltak benne (számomra legalábbis).
Ja,múltkor letöltöttem a SRW,de sajna nekem nem jött be.