Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONESAI
Azok kerülnek fel, akiket a Reportolsz(jelentesz). Ha valakit jelentesz játékon belül, a következõ bejelentkezésednél automatikusan a blokklistára kerül.
Zoji,írtam

NFSW: BONESAI

Sziasztok.

Bonesai, megnéznéd hogy Agostini-n miért nincs mért idõm, vagyis miért nem vagyok a listában?

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

SUNNY84HUN
#62419 ne macerálj az úgy igaz ahogy van haljon meg a lovam , a zsiroskenyer ruszki meg a vitezistu is 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem megy :/

Project D|Rare Car Collector|

Szia!Ha esetleg rám gondoltál akkor sajnálom mivel mentünk tegnap is és talán ma is,nálam rendszeresen elõfordul hogy úgy kerül valaki block listre hogy nem akarom és mivel elég sokan vannak rajta néha átsiklok nevek felett!

trakk

(Chris, ha tudod, rakd már õket egybe)

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

most vagy a Game laggol ennyire vagy az internetem szarakodik a hó miatt :S :S

trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

goregrind
Ja, APEX-EU

DISCORD: grimanddark

Nem itt mindenki APEX-en van!
CHICANE-US játszik valaki köztetek?

Ha lehetne IGC-ért venni, akkor SE vennék Cinkét. Mert csúnya. Engem a régi Lamborghinik, Porschék, a Golf 1 meg az E30 érdekelne csak.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

...ha nem akarja.

tutuhawer
ha groupban van valaki, akkor a piros betût nem látja

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Lehet majd beír, ha itt jelen van.

Arra gondolsz, h esetleg nem is magyar, mint a zsiroskenyer ? <#nevetes2>
De, magyar, mert forumozik <#miaz> <#wave>

tutuhawer
mondasz egy nevet? hátha csak félreértésrõl van szó.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sziasztok <#wave>
Nem tudom, h ti hogy vagytok vele, de en meg mindig orulok, ha magyarral futok ossze multyban. Amikor elkezdtem jatszani worldon persze meg fogalmam sem volt rola, h ennyi magyar van fenn, es azota nagyon sok ismerosom is lett. <#vigyor2>
De, amikor multyban osszerak egy magyarral, az valahogy mindig mas, az olyan meglepi...Es nekem az automatikus, h legalabb bekoszonok, vagy epp csak "mondok" valamit . De lehet, h ez nem mindenkinek lenyeges, es biztosan sokan vannak, akik egyaltalan nem akarnak feltetlenul kommunikalni, gyakran vissza sem koszonnek...
A tegnap osszefutottam egy magyarral, meg egy hs t is lefutottunk, aztan ma ismet egy sprinten egy lobbiba kerultunk, es en irtam eventben, egyeltalan nem reagalt, aztan rajottem, h meg blokkolt is. <#fejvakaras> El nem tudom kepzelni, h mit vetettem, talan lerammoltam hs en? Vagy csak szimplan nogyulolo <#wilting><#vigyor2>

Én barom meg TopUp-ból beszedtem, oszt jól van garázsdísznek.

Szerintem Feri ötletét mondjuk 50%-ban kéne alkalmazni. Viszont a Boost árakat mindenhol lejjebb vinni, mondjuk kicsivel drágábbra, mint a nagy olcsó lengyel boostkor és úgy oké.

tutuhawer
tény

BONESAI
Messze nincs
Bár tény, hogy aki boostos, annak van legalább 1 Cinqueje

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem 2 <#nevetes1>

Mert Cinque nincs MAJDNEM Mindenkinek? 😄
Bár igaz, akkor úgy elszaporodnának, mint a pestis.

BONESAI
Én ezt, mint boost vásárló nem támogatom.
Kétélû a dolog... amíg nincs, addig jó volna ingyér, de ha már van, akkor ne lehessen mindenkinek...

Sok sikert, karácsonyra biztos összejön<#puszi>
Csak mert össze kell kaparnom akkor 23000boost-ot...
F1 + 500 boost streak folytatás (valahogy nincs kedvem lenullázni a 367 napomat)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Mannyi az F1 most? Még mindig 22500 boost?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Sunny nincs itt, pedig most a Discovery-n egy cicic-et újítanak fel...

*ezt nem feltétlenül neked mondom-így akart lenni 😊

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

És legalább tudod hogy mit kapsz, tehát Chris ha kell 500+HP rendszámtábla, akkor elég ha egyszer elkapod és a linked beteszed könyvjelzõként és utána annyit szerzel magadnak amennyit akarsz, csak amelyiket megszerezted azt tedd is fel, jah igen, és ha nem tudtad pont akkor megjelezni a linket akkor Ctrl+H és ott megkeresed(ezt nem feltétéenül nem neked mondom Chris, mert tudom hogy te tudod)

Üdvözlehelletem játék...
Visszatértem...
Ha belegondolok, két hét volt... huh...

Figyeljetek, ha akartok bármikor kapni bármelyik 4 aftercuccból, akkor mikor bejön az oldal amiután a free giftre kattintottál, az az oldalt ted be a bongészõd címsorába mint könyvjelzõ, és ahányszor kell neked az a bizonyos aftermarket cucc arra a linkre katintasz, és continue, megnézed a reklámot, és meg is adta, nem kell megint a launcherbe menni, ki is próbáltam és sikerült, miközben a jûtékban voltam akkor is sikerült.

Azért én marhára nem szeretném ha mindenkinek Zonda-ja lenne, már így is a lobby-ik nagy %-ában azzal jönnek a noob-ok. <#falbav> Lehetne egy olyan rendszer aki x számú versenyt lenyom, pl. hetente/havonta az mehetne 1-2 új pályán vagy csak úgy nyílna meg 1-1 új városrész stb. Ez a marha gyors fejlõdés meg egy marhaság a 20-as szint pár óra alatt megvan. Régen teljesen más volt, mondjuk akkor volt értelme a szintlépésnek.
Én egész jókat megyek ezekkel is pl.: <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja

Lehet szerezni meg aftert?
A silvia teljesítménye még mindig a legjobb,a három kezdõautó közül,a számokkal ne törõdj.

NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002

Amelyiknek van 4 kereke minimum
(VW Scirocco ,Silvia,R32 stb. )

Sziasztok!Milyen autót érdemes legelsõnek választani?

Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)

Én pont a reménytelenül hosszú fejlõdés miatt szoktam le a BFP4F-rõl.

Kanadaiak.

Valószínûleg azért mert nagyon kell nekik a pénz!

Ryder159
Nem rossz az ötlet. Úgy kéne mint BFP4F-ben. Alapból minden autó búsztos lenne. Minden autónak lenne egy unlock szintje. Tehát mondjuk level 1-tõl 58-ig egy Zonda Cinque kerülne 20.000Sb-be. Az unlock szintje lenne mondjuk Level58- ha ezt eléred, akkor megvehetnéd mondjuk 3000SB-ért is, de azon a szinten már megvehetõ lenne IGC-ért is, mondjuk 8.000.000-ért. Persze mindenkinek lenullázni a szintet és a versenyekért kapható jelenlegi összeget megtizedelni, tehát adna egy verseny kb 200rep-et, meg 500-1000 pénzt. így lenne értelme a fejlõdésnek is, és újra sokakat a gép elé kötne a játék.

Ez BFP4F-ben mûködik, méghozzá nagyon is jól, nem tudom miért nem veszik át ezt.

Vagy u.akkora legyen a nitro minden autóban.

Eszembe jutott valami, ami megpörgetné a látogatottságot. (Bár nem feltétlen tenne jót a boostforgalomnak.) Mi volna, ha a jelenleg csak boostért elérhetõ autók elérhetõk lennének nevetségesen sok IGC-ért is? Alapból 5 millió IGC "büntetõvámra" gondoltam, amire jönne az autó saját ára. Tehát egy MR2 mondjuk lenne 6,2 millió.

tutuhawer
megértettem. <#eljen> na... kezdõdik az nhl... csá <#wave>

Nem kell,nem ér annyit.
Kicsit sajnálom a statom meg nem is,mert sok idõben és pénzben van,de ettõl még ugyanúgy lehet tovább játszani.
tutuhawer
majd egyeztetek vele. Ha belépek. Ha engedélyezed. Szeretném, ez nem kérdés.

Közismert magyar.
Kölcsönösen "kedvelitek" egymást,de ha ebbõl nem jönnél rá,megy a privi is.
tutuhawer
a játékostársad nevét megmondod privátban?

Szia Tutu!
Én kértem,hogy töröljenek pár idõt,mert nem én futottam õket,hanem egy másik játékostársunk.
A statom engem így nem annyira zavar,mint amilyen ûrídõk voltak benne (számomra legalábbis).

Ja,múltkor letöltöttem a SRW,de sajna nekem nem jött be.