Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eat, Sleep, NFS matrica...KELL!!!!

Elég ez

Project D|Rare Car Collector|

ez nem tudom mennyire elég nekik :/

Én is küldtem egyet. Sajnos nem hinném h benne vagyok a 10-ben, mert 10 perccel a start után ment. Mindenesetre ha befejezik, az esély elég nagy
Akkor jó. Én is küldtem kettõt. :-) (Kép beszúrása - és oda berakod a kép linkjét. Illetve elõtte még feltöltöd a netre. Fent van a menüben is pl.)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Tudom.... de egy próbát megér 😊
Am képet hogy tudok ide felrakni ?

Kicsi az esély. Ki is kell hogy sorsoljanak.

a-a NFSDREW 😊

Lehet VITALEKS volt. 😛

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

jah.. nem is kellett kergetni.... ahol voltam pont ott megjelent .. épp hogy le tudtam kapni ... 2 fotó mire el is tünt :S

Ja, amit kergetni kellet VOLNA.

LFA Spring ? 😮

Vége, kiadták az LFA Springet, fúú 😄

LFA benn, szóval az STDnek valószínûleg annyi, de a beküldött mailek érvényesek. Lehet hogy holnap-holnapután elõrukkolnak a Catterhammal.
most akkor volt STD vagy nem?
no problem...

de tán csak kapok valami azért cserébe hogy megmutattam hogy fent voltam és igen is nyomtam a game-t

Hidd el, nem érdekli õket a kép, az egész azért van, hogy jó képet vágjanak a community elõtt...ami persze nincs ellenemre. (már négyszer nyertem különbözõ játékokon)

Hát szerintem ha el lett halasztva, akkor nem hiszem ha figyelembe fogják venni azt a bizonyos e-mailt amit te elküldtél nekik...vagy ki tudja lehet igen...nem tudom.<#fejvakaras>

Kár. Nem lehet, hogy te voltál túl kritikus a minõségre? <#ravasz1>

Én lekaptam 1-et és el is küldtem a képet mail-ban nekik... Had örüljenek hogy látszódnak a világ bármely pontjáról nézve is nem csak a saját nézetükbõl... xDxD 😛

Ja, de nem csak Drew-t hanem a többi elmebeteget is.

Pedig Quqa, alias U..... vagyis Quqa1-tõl nem is kell tartanod.

kanyesz07
Most miez?? Aki lekapja az új járgánnyal menõ Drewet vagy kit, azokat kisorsolják a nyeremények közül?

Ready To Rock!&#8482;

tutuhawer
és be is linkelem, de úgy, hogy az internet explorer ne lássa a linket

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

DVDVideoSoft Free Studio powaa, még 5 éves Vegas tapasztalat sem kell 😛

tutuhawer
a konvertálás 3 hónap... a feltöltés utána meg hamar menne... DE nem tudtam normális minõségre konvertálni, szar lettt. Azt mondtam magamban... nem értek a videóhoz, inkább feltolom eredetiben

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jó vót ez <#nevetes1> Az egy hónep meg... (pszt! figyu! Konverter. <#eplus2>)

tutuhawer
<#nyes><#wave> kicsit trollkodtam, mert tök vicces, hogy elég jó menni a géppel. Elég hardcore kihívás megállni vele 😊 De a körpálya frankó, a rajtautomatika is zsír, elég vadul állni lehet a gázon, 1100 lóerõ... Videót is csináltam, 7 perces, aminek a feltöltése a kibaszott youtube-ra 1 hónap, vagy kettõ

Ne is merj <#duhos2>

De hülye vagyok. Itt a wolrd fórumban nem tudtam elvonatkoztatni... <#banplz>
No problemo <#wow3>

tutuhawer
de igen <#nyes><#ravasz1>
KÉP

/chris hozzászólására nem merek válaszolni, mondanom se kell... letilt az internetrõl is érte/

Helyesbítek. Igen, ha 3rd party szoftvert használ a versenyzõ.

Nem.

Nem. Én 5/6-od ultraval 370-et mentem.

Tegnap nyert Green Skull neont cserélnék jóféle táblára vagy másik neonra esetleg akármilyen gyártói vinyl csomagra. Érdekel valakit?
tutuhawer
A koenigsegg agerával lehet menni 399-et powerup nélkül?

Ezt azért sejtettem <#wave> Tömeges elvándorlás folyt ottan <#nyes>

Rendben... ha legközelebb találkozok 1-el aminek igen kicsi az esélye megteszem neked 😄

SUNNY84HUN
ügyi vagy 😊) , rugd tarkón helyettem is õket 😄 hátha észbe kapnak hogy nem jó így ahogy van az egész :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

nem tom de lekaptam 😄 meg van 😄

folytatodik az std?

JESSSS Sikerült egyet lekapnom !! 😄

Az biztos, hogy nem onszantambol leptem le <#wave>

Hajrá MAGYAROK!Törökország-Magyarország Live 19:30 M1

SUNNY84HUN
csak azért van hogy nehogy sok legyen a valódi nyertes std 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Gyere vissza Apex-ra, az sem dob már ki...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Akkor már tudom hová tûntél <#integet2>