Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
- Aston Martin V12 Vantage Cop
- Audi quattro 20 V
- BMW CSL 3.0 GR.5
- BMW 1 Series M Coupe
- Lamborghini Murciélago LP640 Treasure Hunter
- Lamborghini Countach 5000 quattrovalvole Cop Edition
- Lamborghini Diablo SV
- Lotus Europa S
- Mercedes Benz SLR McLaren Gleam
- Porsche 911 GT3 RS Seacrest County Police
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Amúgy az F1 könnyebb, jobb a gyorsulása,mint a vidin is látszik. Itt meg városban egy keskeny, könnyû autó a legjobb.
Amúgy meg itt teljesen mindegy, mit tud a valóságban egy-egy autó. A tervezõkön múlik minden. Lehet, hogy nyomi nitrója lesz és elmehet kapálni a napra.
NFSW: BONESAI
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
https://world.needforspeed.com/news/article/10665
Blöáh
Azt gondoltam, h meg valoszinu, h ervenyes a 0 boostos ujrainditas. De nem szerettem volna kockaztatni, h esetleg megis, ugye, hallottam mar, meg olvastam olyat, h valakitol megis levette a boostot <#fejvakaras>#fejvakaras>
A lényege annyi, hogy akkor nem szabad sehova se menni, se házba, se multiba, se singlebe, mert ezeknél, az utcára való kilépés elõtt frissülnek a dolgok.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
https://world.needforspeed.com/news/article/11072
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Hót tuti biztos?
Csak mert a sponsorpay sza***odik és nincs 500 boost-om, és ha fellépek, de nem szedem össze a kavicsokat akkor holnap nullázni fog, ha fellépek. Vagy nem?
Mellesleg,nagyon jókat mentem a karbantartás után. Rég volt ennyire jó szériám. Kevés rammer,kevés játékos,és csak egy csaló. Egyszóval jó volt,bár minden nap ilyen jókat lehetne menni. Laggmantesen,kifagyás,végtelen töltés és lökdösõdés nélkül.
NFS World: Nomish , Nomish001 , Nomish002
Kezdõ NFS World-ös vagyok ..
A kérdésem az lenne hozzátok , hogy nyertem egy EXTENDED NOS skillt , 3 csillagos , ez ugye 30 % al növeli meg a nitró idõtartamát ...
Csak azt nem tudom , hogy ezt érdemes gyorsulásra is berakni , érvényesül ott ez a skill , vagy csak sprinten , körversenyen + a többi mûködik ?
Válaszotokat elõre is köszönöm .
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Megj.: ha nem mész a garázsba, nem versenyzel ill. nem teleportálsz, és nem lépsz ki a játékból bármeddig össze lehet szedni a gyémántot, akár 1 hét múlva is. <#ravasz1>#ravasz1>
Az utolso ot percben felengedett, es elkezdodott a versenyfutas az idovel, ugye lodingolas, stb, es miutan az utolso gyemantot is felszedtem, es ablakot nyitottam, abban a pillanatban valtott is a kovetkezo napi gyemantra <#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>
Komolyan mondom, nagy kaland volt de azert legkozelebb megsem varom meg az utolso percet <#ejnye1>#ejnye1><#nevetes1>#nevetes1>
DISCORD: grimanddark
En is elhataroztam mar parszor <#vigyor2>#vigyor2>
Aztan be is tartom egy darabig, de kozben elvesz a lelkesedes, mindig epp kozbejon valami, behivnak groupa, es azt gondolom, h na majd kesobb osszeszedem, van meg ido <#nevetes1>#nevetes1>
Kozbevagott Pato Pal ur :ejjj, raerunk arra meg!
Pedig mar gondoltam ra vagy ketszer, h ossze kene mar szedni...
Hmm nem biztos, lehet hogy megint a "ideje lenne újratuningolni a Vipert, idióták" képet fogják kapni.