Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miaszar, csak 1 versenypálya van egész world-on?
Ez semmi olyan szivatás is lehetett volna hogy bejelentik elõre hogy mindenki kap 10000 boostot, és akik hisznek is benne azok elköltik, és miután elköltötték, vagyis a nap végén bejelentik hogy csak szivatás volt...<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

a google "ajándéka" : Google Szimat (Beta)
ez se mai kép

Kacsa

Project D|Rare Car Collector|

lorci
Össze futtam ezzel a csávóval szerintetek igaz ez amiket irkált?<#zavart1>(vagy csak szivatta a bandát)...

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Dehogynem. Odavalók azok. Csak nem két perc alatt készül, hanem két óra. Mint a versenyben. Ami másnak pu nélkül mondjuk 1,25,00 az nekem jó sok puval 1,25,55 <#idiota>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

lorci
Na ezt is megértem ^köszönöm^ tudom van akinek halmokban áll ilyen rugó a raktárba de nekem ez az elsõ ilyen.
MOst már egy tunned motor és teljes lesz.... <#finom>

DEREKASNFS-hát sajnos én is igy vagyok az autók festésével, hogy legtöbbször nem lesz kirakatba való.<#lookaround>

Üres? Nem nem. 6/4 a cheater arány. Frankó. Komolyan. Meg jó hogy 3 mp alatt lezavarják a meccset. Nem rabolják az idõm. Ja hogy nincs kártya meg cash? Még finomítani kell rajta. De legalább megvan a sok bug ellenszere. Ezek szerint a pályák száma terhelte túl a szerót. Szóval van megoldás...

Köszönöm. Meg is izzadtam vele tehetség híján <#idiota>

Azzal tényleg nincs gond 😄 De ami ott verseny néven megy, az nem egyszerû <#idiota>

X

lorci
Legalább nem lesz az a gond, hogy üres lobbyba rak majd be...<#zavart1>(remélem)

az az egy event is még a télapotol maradt ránk fákje viszont a bõmõsõd jolsikerûlt derekas <#nevetes1>
Gondolom ez akar lenni náluk az elsejei tréfa, hát szép nagy lóf@sz társaság ez ha jobbat nem tudnak kitalálni, mint 1 event. Ennyire képesek.

X

Vééééégre!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

helló szia szevasztok kellemes husvétot kivánok , de elkurelják a husvétomat nincs event egy sem legalább is nálam nálatok mi a szitú <#fejvakaras>
tutuhawer

Koenigsegg Agera R:
http://www.youtube.com/watch?v=rRuDgLdA4J8
Nem semmi gép, annyi biztos.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Azért ez elég durva szopatás....

Eh tényleg 😄

Simraceway: tigris013

Kicsit gondolkoztam xD Április 1 szívatásnak ez kiváló

igen, de amúgy ezt a képet tettem be én is 😄

Ez mi lene? http://picturepush.com/public/12560540
Talán valami ajándék féleség húsvétra?

Ez mi a rák, egy vereny lesz a mai napra vagy mi
http://picturepush.com/public/12560533

tutuhawer
beugrottam a csõbe???

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

:-D

tutuhawer
dátumod van, valami pletyka? születésnapra? top-up? valami?

trakk

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

goregrind
75 T-Sling? Végre egy cheater-master! Remélem a sebessége min. 500 km/h volt! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Jó éjt, gyerekek <#nevetes1>

Mennyi sok barom csaló magyar van -.- <#falbav><#szomoru1><#gunyos1>
GT2 talán jobban tapad, Nismo kicsit csúszik...de végeredmény kb. itt is ugyan az, de ez megint csak az én magánvéleményem <#wave>
ha már berángattál, akkor mond meg, miért nem csinál semmit az Update és az Install gomb?

Tarpi
Ok Köszi.

Fordulékonysága melyiknek jobb?

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

kanyesz07
vagy
minecraftal?

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
játszik valaki Tom Clancy Ghost Recon Onlinet?

Ready To Rock!&#8482;

Megy Xbox controllerrel? Nincs kedvem a kormányt összekapni.

kanyesz07
vagy majd a vasember cucca a Vasember 3ban.

Ready To Rock!&#8482;

tutuhawer
<#nevetes2>

Abból a Win9 hologrammos kijelzõje jön elõ 😄

de

kanyesz07
elférne az elejébe valaki abba a kis résben? Én mikor egy ilyen audit meglátok mindig az a része érdekel.. misztikus rejtélyes .. <#gun><#violent><#gonosz3>

Ready To Rock!&#8482;

tutuhawer
ne

Hüümmmmmmm.....ha nem baszik be a launchere, felköhögök.

tutuhawer
amúgy a konkurens ingyenes autóversenyzõs játékban szerintem az egész hétvégén ingyen tesztelhetõ R8-at kormánnyal vezetem
KÉÉÉÉP
OFF vége

Nekem kb. ugyan olyan a kettõ, azzal a különbséggel hogy a Porschének van nitrója
Mr Level50? Szerintem ismerem csak nem akarok fék nevet beköhögni. Xbox kontrollerrel és baszakodós ez a szar.

Az én abszolút kedvencem a Hush. Az mindent visz.

tutuhawer
nem ma kezdtem... amúgy nem sikerült egyelõre ráizzítani... Elég fasszopó a játék ebbõl a szempontból... tudjuk, sajnos. Az XBOX360-as kontroller viszont azonnal simán megy, a legjobb XBOX-os játékossal össze is futottam ma simracewayben, nagyon megörültem neki. /Mr. LEVEL 50/

Z-Tune ha nincs nitró. Ha van, akkor a svábbogár.

Tarpi
melyik a jobb: Z-tune vagy GT2 (997)

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu