Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megnéztem a képet és azt vettem észre hogy a gyémántok látszódnak..... Ez hogy ???

Köszi...

Inkább akkor legalább az összeset rakták volna vissza <#gonosz3> Vagy legalább open event lenne, mert ez így elég gyökér..
Kicsit olvass vissza léccci. <#eplus2> Április 1 a gond, meg a fejlesztõk egykerekûsége.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Sziasztok skacok... Lenne egy kis gondom... Az asszony össze szedegette a gyémántjait és amikor megnyitja a térképet sehol egy verseny csak a fényképezõsök vannak... Semmi nincs kikapcsolva ill blokkolva és semmi verseny... Miért lehet ez ???

Nekem abból red jugger van, még valamikor nyertem Fun Friday-en egy bronz startert aztán azzal jött <#taps>
Bakker. Amit elfelejtettem. Pár napja ismét megleptem magam egy car packkal, és esett végre egy igazi relikvia. Pontiac GTO Blue Juggernaut. Örültem neki, mintha valami S-es csúcs jött volna <#buck>

Akkor azt sajnálod/sajnálom <#idiota>

Nem én nyertem!

Van ám. Csak ritka mint a fehér varjú. Grat!

Van, ez voltna a jackpot..emg az 50X power upok
Ilyen van?

kisss19
"Jó öreg MW", szerintem is egy nagyon jó cuccos.

Ráadásul pont ez az utálatos kib@szott pálya, ettõl csak LYONS & HWY 201-et utálom jobban <#falbav> Úgyhogy asszem ma elég is volt ez az 1 verseny amit nyomtam meg TH
Mázli, hogy B korlátozott az az egyetlen (bugos) pálya. Meg tudom futtatni az összes olyan autómat. (Suprával szereztem egy fekete ablakfóliát.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Az. Indítom is a jó öreg MW-et. Megyek rendõrt verni, meg felfelé a Black List-en.

Most értem haza...hát ez a hatalmas pályaválaszték ez beszarás <#idiota>
kisss19
Miután itt olvastam, hogy sokan az APEX EU-n hanyagolni kezdtem a CHICANE-t

Viszont 4 szervert beállítani ez is ellene mond a támadásnak, hacsak nem ugyanolyan egyszerû a megoldás mind a 4-re.

Alig találok magyarokat CHICANE-m azért voltam ennyire kitarto

Leht hogy igen, de lehet hogy nem. Ez akkor is egy baromi nagy melléfogás. Az is röhej, ha külsõ támadás, akkor hol van a 0-24 online játék 0-24 ügyelete???? Mindenesetre kíváncsian várom a kommunitimenedzser reagálását.....

kisss19
Nagy tudású emberek, vagy exkollégák be tudnak pipulni olykor...

kisss19
Hacker, nem hacker, nagyon más racionális magyarázatot nem tudok elképzelni. Nagy karbantartást, felújítást elõre bejelentettek volna és le is kapcsolták volna a szervereket. Ha meg náluk is ünnepnap van és a portáson kívül nem ügyel hozzáértõ programozó a szerverek közelében akkor ez egy ideális nap a támadásra. Az pedig hogy hackelhetõ a cucc látszik a cheaterek jelenlétébõl. Igaz nem kell mindjárt a hackert a falra festeni 😊

illesgergely
EZ tényleg nem vicces. Mintha egy demóval játszana az ember. Cheaterekrõl nem is beszélve, most egy pályára tömörül minden gyökér:

Persze tisztelet a kivételnek.

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

kisss19
Noname349. Bocsánat már korábban is kérdezted, de látom kitartasz 😊

Nem hiszem hogy meg támadták volna a szerert. Mi a neved CHICANE szerveren?

kisss19
Csomó csalóval? Lehet egy újabb cheater vadászat folyik? Vagy egy ügyesebb hacker szúrt ki velünk. Nem hinném, hogy ez hivatalos dolog lenne.

Még ha kb 1 órára be rakták volna cask ezt az egy versenyt de hogy hajnali 2 óra ota csak az az egy verseny van ami baromi buggos és csomó csalóval össze dob

Most komolyan azért fizessek boost-os autóért hogy ne tudjak menni vele mert nincsen pálya berakva?? Mit képzelnek magukról ? Szánalmas az EA <#shakehead><#duhos2>
Szerintem meg valaki írjon egy nemzetközi hírû gamer magazinnak és utána össze fogják kapni magukat. Valószínû egy lejárató cikk után emberek fognak repülni, de ez van.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

kisss19
Lehet egy új felvételis programozó kolléga szúrt be valami tuti kódot csak nem jött össze 😊

kisss19
A játék hivatalos oldalá van valami közlemény? Nézte már valaki?

Nemhiszem hogy van annyi lelkük hogy ideadják a ponyvás autót.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Fogy vagy sem, ez a játék termeli a legtöbb lóvét nekik. Így aztán tényleg nem értem õket. Esetleg majd a ponyvás autóval kárpótolnak bennünket???

kisss19
Most kell összeállni városnézésre! Fel a magyar zászlókat a verdákra és uccu neki egy tüntetõ körre 😊 !

kisss19
Embörök! A baj, hogy nem igazán fogyhat az új Most Wanted és valamit csinálni kell. ( Igazi összeesküvés elmélet! 😊 ) -Csak vicceltem.

Hát ja. Ez ma nem multiplayer, hanem multiparking játék...<#banplz>

RoboKutya78
akkor ezt én nem is nevezném multipayer játéknak LOOL
Sto ba sokkal többen vagyunk Van olyan hogy egy bázis elõtt akár 50en csatahjó várakozik::

Terminátor😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem csak a Gold X neon megy ma.

Hogy nem látsz többet? Mert ez egy ilyen játék. Csatornánként 20-25-nél többet nem tud, nem bír, nem akar megjeleníteni. Az 50k is csak körülbelüli. A stat oldal is támpont. A rangsorolt aktív játékosok száma az elsõtõl, azt utolsó helyezésig. A nullások kilõve, aki nem nézi a statját, még nem nézte soha kilõve. Aki egy hónapja nem játszott kilõve, stb. Szóval kva sokan vagyunk. Én sok emberkét láttam fent, és semmi civilt. Ami tetszene, ha lenne hol kihasználni.

RoboKutya78
50. 000 ezt honnan szetted akkor mé nem látok minden utcasarkon legalább 10 várakozó autót?
😊
ma fel se menek legalább ingyen matrica vagy valami potyoghatna egy rakás tojást mint karácsonykor a hóembert
De ne keljen azt is kisajtolni belõlük

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Mûködik még ez a külsõ kiegészítõs ajándékos dolog? Mert akkor itt az ideje, hogy mindegyikre rákeressek.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ryder159
Ráadásul az az egy is Class limited <#banplz>

Hát... Április 1. Értem. De nagyon szegényes a fantáziájuk odafent. Ez nem tréfa szerintem. Szimpla tróger kib@szás. Olyan mintha a lövöldözõs online játékokban ma csak keleti irányba lehetne lõni pl. Szánalmas. Ha tréfa akart lenni, akkor inkább mondjuk a single versenyekbe raktak volna Ferrari, Bugatti vagy Lada botokat. Esetleg a revard kártyák hátoldalán a nyuszika laposra verhetné a Mikulást, hogy már pedig most én vagyok a soros és dugd fel magadnak a puttonyod. Vagy bármi... De a legnagyobb lélekszámú autóversenyes játékban egy pályára szorítani ötvenezer aktív játékost...... Ezek szarvakkal ékesített, hasított patájú, húsáért tartott állatok.

A gyémánt pontos helyét azért nem mutatja mert nem gyémántos kocsival vagy van olyan skill hogy pontosan meg mutatja hol van a gyémánt. Mi a neved Chicane US-m?

kisss19
A Chicane US is ugyanez, és nekem ott sem mutatja meg a gyémántok pontos helyét! Aqu

kisss19
A 3.14***ba! Én meg összegyûjtöttem a szokásos módon!
Az milyen szívatás lenne ha a gyûjtögetést is kikapcsolnák és mindenkinek megtörne a folyamatossága! Na közben a háttérben megjött a Server error, Fatal error üzenet.

Mindenkinek, ha nekikt ez április elsejei tréfa akkor kapják be!

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

És az a pálya is csak azért van meg, mert ez a pálya bugos, magyarán mindennap fent van a térképen...<#idiota>

Április elsejei tréfának ez nagyon. Csak nekem van ez így, vagy másnak is?

Április 1. van

Simraceway: tigris013