Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan tudod, mennyi fogyott belõle eddig a játékban?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Lamborghini fan :-D

Project D|Rare Car Collector|

kanyesz07
az mi??? indult volna a bristol event, hirtelen mintha alt+z lenne, megnyomom semmi lht csak hiba megint megnyomom hirtelen event és a számláló közbe tudtam menni a kocsival...

Ready To Rock!™

Fizetõeszközért cserébe.
kanyesz07
1,31 szint no power ups. de az Estoque is durva. Jobb mint az Aventador majdhogynem

Ready To Rock!™

hogy szerezted?<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Sikerült beszereznem az Estoquet. A súlyához képest jól kanyarodik, egyébként nem ajánlott.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kivéve Lambofanoknak, illetve ritkasággyûjtõknek. (Kevesebb mint 450 dbot vettek belõle eddig)

tutuhawer
nem vicceltem. tegnap ugrott be. Ha az egész világ kimondta, hogy csalás történt, mert mindenki megmondta, ha az egész nemzetközi terep azt mondta, hoyg semmi gáz, ha mindenki engem utált meg érte, akkor miért ne kerülne fel a listára. Csak nekem volt gondom vele élesben, meg Csilesnek még, arra emlékszem, õ is emlékszik Lotus elise-zel megfogta 😄
Szóval komolyan gondoltam. Megkérdeztem a Wolfgibkayt , alias perfect10n, hogy mekkorát enged csalni engem, hogy utána bocsi, bocsi, mégis ranglistázzon... Nem válaszolt. Itt nem ilyen komoly a szitu, de a ranglistára fel kéne írnod, hogy mindenki tudja, hol van a helye. <#beka2>

CSILES!!! szerintem nem kaptam meg reggel minden üznetedet. A hosszabbak nem jönnek át, 3 soros a maximum szerintem.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
az egy gyilkos pálya... nem véletlenül vannak rajta szétszórva az idõk

NFSW: BONESAI

BONESAI
persze <#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd ha júliusban is fagy

kanyesz07
bristol bayshare 1:33 skill nélkül a többiek meg skillel erõtetik magukat de nem tudnak átjutni rajtam

Ready To Rock!&#8482;

Viki topikot ne nyissak?

tutuhawer
most jut eszembe, akkor kerüljön fel a ranglistára. Bonesai...?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szerintetek menyi az esély hogy Aventador akciós lesz?

trakk
Egy oldalra random hülyeséget írt, a Golf Mk1 oldalán fikázta a gépet, a H1 oldalára meg beszúrt egy "H1 Bingyó COP" sort a kiadásokhoz. Szóval vicceskedett. Csak sajna mi az ilyesmit nem nézzük el.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Mit mûvelt amúgy?

trakk
Azért írtam, hogy egyelõre. Egy piti vandálkodásért én csak ennyit adok kezdetben, aztán ha az illetõ nem tanul, bannolom én a világûrbe is.

Csak 3 nap? pfff

kanyesz07
Zonda F-et de azt ha ultára fel akarnád nyomni az már S ha jól tudom, mivel nálam 788, akkor üdvözöllek a gyilkosok csoportjában <#mf1> . De most eszembe is jut hogy már sehogyse mert kivették az F-et, már csak az Forma 1 hangú cincogó maradt

Ready To Rock!&#8482;

trakk
Ha esetleg jár ide egy bizonyos szombathelyi lakos, aki úgy gondolta, poénos lesz a wikin vandálkodni, annak innen üzenem, hogy 3 napra kibannoltam. Egyelõre.

Az LFA- már megvan, bodyt akarok rá. Tudom nem egy erõmûvész de ha nem rekordokat nézzük akkor versenyképes,M3 GTS és 650 Lambokkal versenyben lehet lenni. Sajnos a Nitro kicsit gyenge.
RoboKutya78
ó..ó....
azon vettem észre magam hogy napi egy alkalommal csak elõveszem a bundásmacit és earelek egyet napi 100 boost befolyik egy egy cuccból. van mát 550 bostom.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

BONESAI
LFA-t ne vegyél

egy hiszem kimaradt 😊
Hát azt a LFA-ra megpróbálok akkor összespórolni 1 et. igaz 2000 SB felett van rá, de legalább jól is néz ki.
Ezzel egy a gond. Nem érdekelnek az idõk.
A másik: a hozzászólásod alapján én megsértettelek, mert rám akarod erõltetni a véleményed. Bonesai kollégával nem értek egyet, de ez nem azt jelenti, hogy egymásra erõszakolnánk a másik véleményét.
Bocs ha rosszul látom ezt, de ezt veszem ki az írásodból.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Aztán és meg B-s Eclipsel vagyok

Simraceway: tigris013

Megnéztem az idõdet az egyik pályán és nem szép a 7s lemaradás tõlem

Amúgy mûködik még az ajándék külsõ kiegészítõs dolog?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Mégis tartom a lépést az IS300-ammal a B-speces MR2-vel szemben.
Nyilván a legjobb lenne, ha túllépném, de az 5* alkatrészekkel ez menni is fog.
Pláne ha rendbeteszem a skilleket. Asszem repülni fog a perfect start rpm, és jön helyébe egy nitro cooldown.
És én trónfosztásra számítok az 5* alkatrészek bevezetése után.

BONESAI
997 vagy Zonda F... de inkább 997

És A-classba mit kell venni?
Nem is vitatom.

BONESAI
Hát a mustang elbujhat az mr2 mellett.. Bben csak az Eclipse és az MR2 versenyképes

Nitró szempontjából a 69-es Mustang is pariban van a MotoRcsónakkal. Irányítás terén viszont valóban nincs jobb a középmotoros elrendezésnél.

BONESAI
6-7km/h a végsebességen nem számít semmit. A nitró az, ami versenyképessé tesz egy autót. Nameg az irányítás, persze

Valóban, de ahhoz mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha nem fogsz ki egy nagy akciót. Például az S15-ös Silvia legjobb bodyja sokat javít a stabilitáson. (Tapasztalat.)

kanyesz07
World-nek is megtetszett a matrica készítõknek mert az új Scion tele van azzal.

Ready To Rock!&#8482;

a Body valóban javít az autó teljesítménén?
B osztályra marad az MR2, mert jobb a kanyarodása és jobban kigyorsít a kanyarok végén. Tapasztalat

jó gép az mr2 csak az a pehely súlya ne lenne, minden kis vacak arréb tudja dobni
Nem (csak) a végsebesség számít, mert akkor ez #59469 elég jó lenne akár B-ben is, hanem a gyorsulás és akkor még arról nem is beszeltünk, hogy az MR-nek 911 erejû NOS-a van. A skill-ek elõtt azzal szívattam az GT3-, RTR-X-eseket Waterfront Roadon. <#hehe>
heritage heights-en mennyi egy átlagos idõ?azért kérdem mert ez a stat oldal nem megy rendesen..
Hû. Lehet, hogy nekem se kéne D-ben hagynom az IS300-amat. A nitrója tényleg nagyot szól, még magamat is meglepem vele rajtnál.

Szerintem egy nagy változás biztos lesz, de az sokaknak fájdalmas lesz.
Le lesz lökve a trónról a B-speces MR2. Hogy miért?
Most mégcsak a Lexus IS300-am overallja 586, a végsebessége 301 km/h, lejtõn 302 km/h. Egy hajszálnyi választja el attól, hogy csurig legyen tuningolva.
Ellenben az MR2-m overallja 597, végsebessége 297km/h, lejtõn 298km/h. Ha eltekintünk attól a 2 overalltól, akkor se megy fel 300 fölé a sebessége.
Tehát ha jönnek az 5* alkatrészek, az IS300 kitolható lesz B-specre, nagyobb lesz a végsebessége, javul a gyorsulása (a mostani se kutya), és egy megfelelõen versenyre skillezett IS300 bezony kenterbe fogja verni a B-speces MR2-t.
És az irányítása is iszonyat sokat javul, ha (szerintem) a legmenõbb bodykitet felrakjuk a legkisebb Lexusra (a legdrágább, de minden pénzt megér - szerintem - mert szeretem rajta vizslatni a szemeimet).

trakk
Hát, igazad lett... tényleg kivették a duplázókat. >:c

Srácok , mentem egy 10.78-as idõt egy A kateg. BMW M3 GTS-es a ROCKPORT TURNPIKE-on , de nem találom meg magamat a ranglistán ... mi a teendõ ilyenkor ?

Eléggé megtetszett ez a szénszálasdi.

Most mentem 3:58 at GT2-vel remélem azt beírja