Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Project D|Rare Car Collector|
Ready To Rock!™
Ready To Rock!™
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Sikerült beszereznem az Estoquet. A súlyához képest jól kanyarodik, egyébként nem ajánlott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval komolyan gondoltam. Megkérdeztem a Wolfgibkayt , alias perfect10n, hogy mekkorát enged csalni engem, hogy utána bocsi, bocsi, mégis ranglistázzon... Nem válaszolt. Itt nem ilyen komoly a szitu, de a ranglistára fel kéne írnod, hogy mindenki tudja, hol van a helye. <#beka2>#beka2>
CSILES!!! szerintem nem kaptam meg reggel minden üznetedet. A hosszabbak nem jönnek át, 3 soros a maximum szerintem.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NFSW: BONESAI
Ready To Rock!™
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Ready To Rock!™
azon vettem észre magam hogy napi egy alkalommal csak elõveszem a bundásmacit és earelek egyet napi 100 boost befolyik egy egy cuccból. van mát 550 bostom.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A másik: a hozzászólásod alapján én megsértettelek, mert rám akarod erõltetni a véleményed. Bonesai kollégával nem értek egyet, de ez nem azt jelenti, hogy egymásra erõszakolnánk a másik véleményét.
Bocs ha rosszul látom ezt, de ezt veszem ki az írásodból.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Simraceway: tigris013
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Nyilván a legjobb lenne, ha túllépném, de az 5* alkatrészekkel ez menni is fog.
Pláne ha rendbeteszem a skilleket. Asszem repülni fog a perfect start rpm, és jön helyébe egy nitro cooldown.
És én trónfosztásra számítok az 5* alkatrészek bevezetése után.
Ready To Rock!™
Le lesz lökve a trónról a B-speces MR2. Hogy miért?
Most mégcsak a Lexus IS300-am overallja 586, a végsebessége 301 km/h, lejtõn 302 km/h. Egy hajszálnyi választja el attól, hogy csurig legyen tuningolva.
Ellenben az MR2-m overallja 597, végsebessége 297km/h, lejtõn 298km/h. Ha eltekintünk attól a 2 overalltól, akkor se megy fel 300 fölé a sebessége.
Tehát ha jönnek az 5* alkatrészek, az IS300 kitolható lesz B-specre, nagyobb lesz a végsebessége, javul a gyorsulása (a mostani se kutya), és egy megfelelõen versenyre skillezett IS300 bezony kenterbe fogja verni a B-speces MR2-t.
És az irányítása is iszonyat sokat javul, ha (szerintem) a legmenõbb bodykitet felrakjuk a legkisebb Lexusra (a legdrágább, de minden pénzt megér - szerintem - mert szeretem rajta vizslatni a szemeimet).