Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
elolvastam, én a reménytelennél továbbmennék elsõ blikkre... Ez egy buziság. Mutogathatja, aki akarja, hogy õ aztán mennyi autót vett, meg stb stb. Kifelé egy jelzés, egy magamutogatás jellegû. Elsõre ennyit látok. Megmutatja, hogy veterán vagy újonc valaki stb stb. A simracewayben is van egy mutató, az azt mutatja, mennyire jó egy játékos , mennyire gyors. Itt azt mutatja meg, ki vett több boostot... Megmutatja, ki ment többféle versenyt stb stb. Fals az eredmény: az isten faszát is legyõztem már minden játékmódban, de ezt senki se látja, mert MOST kezdõdik a statisztika mérése. Ez gáz, mert épp a simracewayben is jelezte valaki, hogy a múltbeli spílerek többet érdemelnek. A válasz azonnal jött, hogy már dolgoznak rajta, igen, érzik, hogy a régi arcok érjenek többet. Kár érte, az elsõ szülinapra lett volna ó ez az újítás - nekem. Remélem, azért itt sokaknak bejön majd.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ahahhahaahahhaahha Achievements!

Vedd meg az 5 legdrágább autót, szerelj widebodyt minden kocsira...stb eh reménytelen
tutuhawer

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
elvileg még durván fél óra és megtudjuk, mi a nagy bejelentés. Mekkora poén lenne, ha a még nagyobb játékémény elérése érdekében valami 5 csillagos téma épülne be tényleg... " Büszkén jelentjük be, hogy igaz a pletyka és íme a ... 5 csillagos nem csak hotel lehet, hanem alkatrész is..." MJ: nem kell megköszönni." Ez mekkora poén lenne, alig várom. Mármint a tényleges nagy hírt.

Nem tudom, volt-e már: https://twitter.com/NFSworld/status/319555170486874112

Kevés magyarral tudsz játszani. Ranglistához nem gond, vannak is már rajta Chicane-osok.
De az gond, mert itt mindenki APEX-en van.
Akit zavarnak a csalók a World-ben, játsszon GTA V-el, ha ... tud! <#hehe>
Hat eleg paranoiasnak tunt, de te csak jobban ismered <#worship>

Most nézem , hogy a Chicane - US ra regeltem .... ugye az nem gond ? 😊
Na így mindjárt más 😊 THX .. feliratkozom
Kicsit várj. A community mánáger azt írja, befenyíti a fejlesztõ bandát hogy 3250 legyen a juggeres Nismo.

"Hey All,
The NISMO Juggernaut should be on sale for 3250 SpeedBoost. I'll go harass the dev team about this now."
Szerintem nem kaki.
Ezt olvastad? Info
Ryder159
Ez tuti rosszul számol. Z4 GT3 0 darab?
Porsche 911 GT3 RS csak 29 ezer? akkor nem is játszanak 25 ezernél többen a játékkal, mert van akinek 2 is van belõle...

tutuhawer
és hoppááá. kösz az infót, jár a piros pont <#eljen>

tutuhawer
én már készítem a korábban belinkelt képemet még egy hozzászólásra 😊)

trakk
Pár órán belül valami bejelentés érkezik, hogy miét is lett eltolva a peccs, lehet izgulni. Vagy nem.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
a poén második része:
simracewyben is LOST CONNECTION TO SERVER és JOIN TIMED OUT hibákkal szoktam találkozni. Mondanom se kell, hogy az autók és pályák letöltéséért felelõs program nem tudott egy idõben csatlakozni a netre, nem tudtam játszani... Mi ez, ha nem NETERROR_CONNECT_ ... a végét meg tudod 😊)

Tudod mit, erre a legegyszerûbb válaszom: "NETERROR _ CONNECT _ KURVAANYJAPICSÁJA" <#mf1>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Az illetõt én is ismerem, valószínûleg szerverlassulásba futott bele, mert a nap 24 órájában játszik, s néha elfelejt újraindulni, s olyankor nem tudja mit beszél vagy lát. Jó ember õ, csak néha túlzásba viszi a dolgokat.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
van, akinek ez a hsz se "jön át" a hosszúsága miatt <#nyes>

Koszi szepen <#wave>

Tutu: Már nem emlékszem, mit ítram neked, de akkor már értem, hogy miért nem reagál a nép a 4-5-6 soros kisregényeimre, pedig elég hasznos infót osztok meg az ismerõseimmel... Legközelebb szótagolva írok, hátha úgy eljut mindenkihez, többek között hozzád is.

Juggeres Nismo: elsõ ára 4700 boost volt, amit késõbb fel vittek 5400 boostra, ahonnan indulnia kellett volna. Ha most megint 4700 boost, akkor tuti kiveszik, s jól teszik.

A csaló gyerekrõl: Annak idején ellenem Silviával jött egy hosszú sprint pályán, én Elisel voltam, végig elõtte voltam, de lerázni nem tudtam.. Kb 2 tizeddel nyertem... volna, ha az utolsó egyenest végigviszi, s nem lép ki DNF-re... hozzáteszem privátban... a pályának az utolsó szakasz egy hosszú egyenes volt, végsebesség miatt nem tudott volna már megelõzni feltûnés nélkül, s inkább a menekülést választotta... privátban DNF ... Egyenesekben elmentem, kanyarokban durván rámesett... Mégegyszer nyomatékosítva, õ Silviával, én Elissel... Az újak kedvéért egyszerûsítve: Az akkor T1 király a T2 király ellen, azon a pályán NORMÁL esetben a T2 király nyer kb 10-12 sec-el...

Ez a ranglista egy kalap kaki .... Fostalicska A kat ( 712 pontal ) BMW M3 GTS el , a ROCKPORT TURNPIKEon mentem 10.70 idõt ... mások Zondával + S kateg kocsikkal mentek ennyit , és még ki sem kerültem a "dicsõség falra " ..
tutuhawer
<#integet2> én ismerem. Majd egyeztetek vele. <#eljen> ha online leszek...

Sziasztok <#integet2>
Erdekes talakozasom volt egy magyar jatekossal worldon. Multyban futottunk ossze az ironhorse es coast on, o gt2 vel volt, en meg a zonda f el. Rakoszontem, mert hallottam mar a nevet, es eddig csak jot hallottam rola...Mondom, eddig...
Az tortent ugyanis, hogy volt, hogy alul maradt es gunyos uziket irt, hogy jo volna, ha kikapcsolnam a gyorsulo hacket, mert akkor nem mennek a falba, meg ilyenek <#nevetes1>
Aztan kozolte velem, h blocklistre tett <#mf1>
Ugyhogy innen szeretnek uzenni neki, hogy, ha ennyire jo, akkor kene tudja, hogy ki csal es ki nem<#wilting>, nem csak megfutamodni. Mert mar az utolso menetben, amikor latta, hogy mar nem tud utolerni, akkor kilepett <#vigyor2>
Szoval, a neve Metasoft, aki ismeri adja at neki szivelyes udvozletemet <#integet2>

tutuhawer
ez a kép régi.

Most, hogy már nincs a csapatban, már mondhatja...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Kb. vagy 1000 boostal kevesebb kelett volna legyen...most kell várjak ameddig leárazzák a stock Nismo-t.<#duhos2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tutuhawer

BONESAI
<#hehe>

NFSW: BONESAI

"Ford GT – Supercharged V8, the GT is an absolute bullet that’s ready to compete with any other 200 MPH supercar in NFSW..."

"Audi R8 4.2 FSI Quattro Shift Edition - ... With great performance and superstar looks, you are sure to intimidate your rivals."

<#taps>

Épp azért kérdem, azt írták hogy 40% off, ha ez nekik 40%, akkor nem tudnak számolni, kretén banda...<#falbav>

trakk
Én még ennyit sem vagyok hajlandó adni azért a rondaságért. 😄

Egyetlen 911 amit csipek.

Project D|Rare Car Collector|

Még mindig örülök hogy a kedvencek mennek kifelé :-D és az egyetlen 911 is fakje.

trakk
5500 az eredeti, és le van akciózva kemény 4700-ra.

Mennyi a Nismo Red Jugg eredeti ára?

Kösz. Videjóságod 10 sec alatt végignézve, legújabb Dodge Viper háttérképek begyûjtve.
Kiveszik az 5.2, Shift R8-at régi GT2-t... EZAZ.
Mp4-et is drag crown vikit nismo Juggot az Lp550 Gallardot és a Ford GTt

BONESAI
Más:
Bristol Bayshore zene:

Teljesen feltuningolva a tiedé is annyi lesz.
kanyesz07
de csak a top speed és egy reventón .. Hogy a faxomba lehet az 873?

Ready To Rock!&#8482;

BONESAI
873 stat.... nem km/h

kanyesz07
'Top Speed: Reventón 873/1000 .. Az .. az ... az mi?... azt hogy?

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
már megint csalással gyanusítgatsz? <#fejvakaras><#falbav>

Ready To Rock!&#8482;

Ó, nocsak. Köszi!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Igen, itt a 'Count' oszlop.
trakk

Lehet az igazira gondolt...vagy nem?

BONESAI
van olyan csalás, hogy ignore countdown.... 😄