Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
#65167 Nekem nem kell fotózni fájl/mentés másként, van ilyen a chrome-ban? <#hehe>#hehe>
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Viszont üdvözült mosollyal várom a patch végeredményét és azt, hogy végre megnehezítik a hackerek munkáját és lesz talán egy hetünk jókat menni. Plusz a statoldal is hiteles eredményeket tár egy darabig a szemünk elé.
Egyetlen kérdõjel van bennem. Mi a fészkes kutyalikáért nem Mérföldkõ-nek nevezték el az új-sumákságukat????? (Ja ez így öt kérdõjel. Bocsesz!) Nekem megtette volna a Játékos Mérföldkõ elnevezés is. Azért nem Vezetõi, mert elég kevés ami a kocsikázáshoz kapcsolható, sajna.
#65169 Találtam
NFSW: BONESAI
Ready To Rock!™

"IGC-sként kezdtünk, majd boostos k****gök lettünk"
Ready To Rock!™
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Mellesleg: 40 SB híjján megvan a Paganim, és mivel ( megintcsak ) valami seggfej elcseszte az idõimet.
Ha nemgond, ki írnám ide ( ? ) , és egy gyors véleménnyel szánjatok meg. <#vigyor3>#vigyor3>
( Az az igazság, hogy nem nagyon örülök neki, DE hála valami agyhalottnak full ki # -"zte" az idõimet, szóval mégiscsak örülök..., )
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Köszi kaoszgolyo. Akkor nem költöm el szerencsecsomagra.
légy türelmes
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes