Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aszem hajnali 4 ig

trakk
4-ig.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

kanyesz07
hajnali 2 ig tart ez vagy meddig?

Ready To Rock!™

Mivel böngészõ, van 😄 De a tiedbe meg nincs normális Scriptbizbasz.

Project D|Rare Car Collector|

.txt-ben is elég ratyi

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Próbáljátok meg chrome bõvitménnyel (Webpage screenshot)!Kép az egész oldalról opció!

Ezt intézd még el nekem! #65137 <#worship>

#65167 Nekem nem kell fotózni fájl/mentés másként, van ilyen a chrome-ban? <#hehe>
Az igaz. De ha 90 fokkal elforgatom a képernyõt, akkor is kevés a hely <#idiota> Ja, hogy összefûzni a képeket! Nna attól én lustább vagyok.

Lementettem az oldalt, vacakabb úgy, mint fotóval 😄

Nekem nem nagy durr-bele de én is. Kár.

Ez az amit megcsináltam én is, a játékban és a stat oldalon is. Majd csinálok belõle egy nagy képet... Sajnálom a statomat, majd 2,5 éven át vigyáztam rá... R.I.P. Statom <#rinya>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

He-he. Oldal mentése... Azért van pár amire picit büszke lehetek, magamnak persze.
Viszont üdvözült mosollyal várom a patch végeredményét és azt, hogy végre megnehezítik a hackerek munkáját és lesz talán egy hetünk jókat menni. Plusz a statoldal is hiteles eredményeket tár egy darabig a szemünk elé.
Egyetlen kérdõjel van bennem. Mi a fészkes kutyalikáért nem Mérföldkõ-nek nevezték el az új-sumákságukat????? (Ja ez így öt kérdõjel. Bocsesz!) Nekem megtette volna a Játékos Mérföldkõ elnevezés is. Azért nem Vezetõi, mert elég kevés ami a kocsikázáshoz kapcsolható, sajna.

Fotó jobb 😛
#65169 Találtam

BONESAI
Én 100. voltam. A lehetõ legrosszabbkor történt minden. Átlépek hobby szintû autókázásba, van jobb dolgom is ezen kívül. A Magyar Ranglistás admin jogom majd megbeszélem falcoval, mi legyen vele. De nem hiszem, hogy tovább fogok idõzni. Nincs nitróm sem, kedvem és idõm sem. A játék is egy kalap szar.

NFSW: BONESAI

Te készítetted ezt,vagy találtad valahol?(szánalmas pénzéhség)

Én azt elmentettem ahogy volt htm-be
Most fotóztam az NFS-S oldalam is, fakje.

Azt kimásolgattam én is. Gray Pointon meg beértem most a célba és csak pörög, pörog... Így viszont érthetõ hogy a második körben miért is nem ment a powerupom.

kanyesz07
Nkm nem volt mit fotóznom<#nyes><#action> .. Szégyen lenne <#wink>

Ready To Rock!&#8482;

Én már tegnap <#taps>
Én régen Mazda3 T Mobile-al mentem(most is megvan, vén kecske), a kövi volt a Shift R8, mai napig az a fõ kedvenc. Most meg, hogy kivették, nagyobb favorit.

És idõben fotóztam le a statisztikám

kanyesz07
emlékszem mikor még csak aza a szép kis szilviám volt, T1 esként majd álmodoztam hogy veszek egy T2-es BMW z4 coupet, mivel annó k* nehezen jött a lóvé.. És aztán lett belõle egy pontiac GTO azzal is mentem szépeken... Mostmege..

"IGC-sként kezdtünk, majd boostos k****gök lettünk"

Ready To Rock!&#8482;

Engem legutóbbi újraindítás elõtt nem érdekelt, csak T2-ben mentem, ott elsõ pár helyen voltam mindig, kivéve ami csak T2-es pálya volt, ott top100 volt meg csak...aztán ezen felbuzdulva reset után nekiálltam sajnos <#idiota>
kanyesz07
na leáltak a szerverek..

Ready To Rock!&#8482;

Én már szerintem háromszor kezdtem újra eredményeimen látszik is,hogy mennyien hagyták abba,elsõnek kb 900,másodjára 4-500,jelenleg meg 90-120 között ugrálok helyezést tekintve.Visszatérve a lényegre,emiatt ne hanyagold,elég komoly idõket futottál,lesz az jobb is.
Átláthatóbb sorrendbe, hogy ez mennyire buziság:

kanyesz07
Hol maga csalásról?

Ready To Rock!&#8482;

tutuhawer
ha új profilt indítasz, akkor tiszta lappal kezdheted elölrõl, akkor itt is rendben vagy. Az már más kérdés, ki hogy dolgozza fel, hogy elsõre esti mesét mondtál, utána pedig pontosan elmondtad, hogyan is próbáltad ki a csalást. Az esti mese nem kellett volna, de gáz nincs, csak ajánlott új profilt kezdeni, nem késõ.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Yupíí, akkor valami seggfej miatt cseszhetem kb 1,5 év alatt elért idõimet?<#banplz><#banplz>

Mellesleg: 40 SB híjján megvan a Paganim, és mivel ( megintcsak ) valami seggfej elcseszte az idõimet.
Ha nemgond, ki írnám ide ( ? ) , és egy gyors véleménnyel szánjatok meg. <#vigyor3>
Igen, de a ban az maradni fog aki bannolva volt, az nem változtat semmit ezen
Igaz, miszerint törlõdik az összes idõ NFS-S-en meg "ilyen" helyekrõl?

( Az az igazság, hogy nem nagyon örülök neki, DE hála valami agyhalottnak full ki # -"zte" az idõimet, szóval mégiscsak örülök..., )
Én leszarom, de elegem van a hazudozásokból, beszélj 1-2 régi játékossal és elmondják!
lorci
Ezért volna jó valahogy kideriteni, hogy ki csal és ki nem, én például ezért veszem fel videóra mostonába az idõket amiket megyek, hogy ne keltsek ferde gondolatokat...

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Csatlakozom
OFF]Küld már el privátba kire gondolsz[ mert én is látok egy két nevet akivel mikor találkoztam privátba nem feltételeztem róla ilyen idõket[/off]
SUNNY84HUN
gondolom nem rád értette , de most tényleg vannak ott érdekes idõt futott emberek , ki kellene egészítenie hogy tisztelet a kivételnek

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem akad ki. Mindenbõl van legkevesebb 15 ezer. 2010 december óta nem mentem egy multit vagy single, TE futamot sem(privátot sem), csak privát versenyt, így összejött. Pénz az sajnos kiakad, ahogy írod.
Köszi kaoszgolyo. Akkor nem költöm el szerencsecsomagra.
Szerintem õ az összegyûjtött IGC statról és a meglévõ készpénzérõl beszél.

légy türelmes

Ezt azért ki kérjük magunknak, gondolom mondhatom más nevében is, elég sokat szenvedtünk hogy benne legyünk a top 100-ban, Te meg csak simán lecsíterezel minket? Hogy is van ez?

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

SUNNY84HUN
nem akad az ki 9999 nél ( bár nekem a legtöbb 3100 volt de csak anno 😊 ) úgy mint a igc 9.999.999 nél <#fejvakaras>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem veszik figyelembe amit a patchig gyûjtöttél.

légy türelmes

Majd ha kibasszák a sok köcsög csítert a gecibe a játékból (úgy az elsõ 100-120-at) lesz értelme, addig csak szélmalomharc! <#boxer>
Nekem van 27 ezer felesleges nitróm, akinek kell vigye, ha megtudja oldani. Más. Most az elköltött 146 millió pénzes eredményt törlik, vagy a meglévõ 10 milliósat?
SUNNY84HUN
pár ember olyan idõkkel eset be oda hogy ajaj , hírtelen a jó idõkkel a jó sofõrök lecsúsztak , jó persze van aki már alig játszik köztük én is .. , csak már megyek néha és nem hajszolok idõket :S

goregrind
Nofene, nem csak én kérek ilyet? <#idiota>

DISCORD: grimanddark

Mielõtt még be tudsz lépni törölnél a magyar ranglistáról ízibe és Csiles is ezt kérte. Túl sok ott a furcsa idõ! Tudod a korpa + a disznók! Köszönöm. <#kuss>
goregrind
<#mf1>

Ahogy mondtam, MÉG MINDIG Pegi +7-es a játék..😄

goregrind

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkora mûvész vagyok, hogy beledurranok a gatyámba magamtól! <#taps>