Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De sokan nem szeretik, én mondjuk kedvelem, csak erõmû kell hozzá(Ergó, szûz Windows7 64 bit, talán).

Project D|Rare Car Collector|

Talán van benne valami, hogy a pénz éhség miatt mégsem ér a Beta cucc, de akkor meg a Collector érne, ami nagyobb faszság. Mert így volna esély, de ki az a barom, aki csak százezreket dobna ki EGY kocsi megszerzéséhez?

Szabi
NFS:MW 3ezer ft-ért.. ha jönne sok-sok magyar akkor jókat lehetne multyzni, nincs benne annyi idióta hiba mint a W-ben..

"Nulla tenaci invia est via"

Nem mondta senki hogy kell béta, viszont boostért NEM teszik be, és ez le van írva, tehát tuti
kanyesz07
miben különb a béta a normáltól??

Ready To Rock!™

trakk
De nem lesz megvehetõ. Érteeeeeem?

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

kanyesz07
Hüleség hogy béta is kell a bugattihoz, hisz ha gondolkoznak és beteszik mondjuk 13k ért a bugattit akkor tudnák hogy mennyien vennék meg, és ergó nekik több pénz...

Ready To Rock!™

Akkor csúcs. Csak a Collector achi ne szóljon be és meglesz.

Szerintem nem tudom <#idiota> De részemrõl tény, hogy igenis megérdemlik a bétások a megkülönböztetett figyelmet. És rohadt egy érzés, hogy nyomhatom a world-öt 101 évig, akkor sem leszek bétás (ide egy marha nagy bõgõs szmájlit kérek!)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Szerintem ha van béta jeled meg matricád akkor ez is meglesz
Mi ez a lengyel Drew?<#hehe>

#65218 Olyan nem nagyon lesz <#nyes>, mert nem vehetõ meg!
A Cég is nagyon függõ, PL Codemasters eddig szinte mindig jót csinált, Atari..jó az egy szemét, de a CM az tud játékot csinálni, meg a SimBin

Amíg lószar van, veréb is van. Bizonyos feladatokra születni kell. Adó ellenõrnek se menne az ember. Aztán mikor nézem, némelyek hogyan és miként végzik a dolgukat, hát... Ahhoz (is pl) pont nem embernek kell lenni. Szóval kamu az ilyen duma, hogy ez is csak egy munka. Nem. Az ilyenek nem munkák, hanem olyan embertelen feladatok, amit jóérzésû ember el nem vállalna.

kanyesz07
a videóban mi a 2 nak a neve annak a kis fûnyírónak.. Hogy olyan gyorsan gyorsul hogy S és még is.. nkm gyanus.. Honnan veszed hogy 100% valós?

Ready To Rock!&#8482;

HA viszont nem ér a zárt béta, akkor fejbe rúgom a bandát..bár szerintem 2010 áprilisában voltam fönt bétán(ha az volt a nyitott).

kanyesz07
már várom a holnapi LangJb videóit hogy bugatti vs. McLaren

Ready To Rock!&#8482;

Szerintem én is. Eddig is sajnáltam, hogy lemaradtam a bétáról, de mostantól kimondottan rosszul is esik. Ha csak az fog hiányozni én eret vágok...

kanyesz07
dolgoznátok olyat mint Drew?

Amúgy már látom magam elõtt .. Bugatti Veyron: 870 es stats... Acelrition 900 vagy1000..

Ready To Rock!&#8482;

Ismerõs fogalomnak tûnik. (perfeksön....??? talán

)

A Hangja tényleg jópofi. Ha nem az összes achi kell a Bugattihoz, akkor ráfekszek.

Na akkor, ez mi a tosz?! Tessék megnézni mi az acc neve..

Hát az a kis Noé bárkájáról lopott sport csoda, az nagyon A specnek tûnik nekem. GT2 trónfosztás lehet. A Bugatti meg olyan nekem, mint a Most Wanted beli bömbi. KELL! (Remélem nem tizenkétezer multi gyõzelem köll a megszerzéshez) És a hangja az nagyon bejön. Sokkal jobban, mint az F1-é.

De annak lehet értelme, hogy stat oldal admin hacker. <#hehe> Tutu ismersz ilyet? <#wave>
19:00kor a szerók lekapcsoltak pöccs miatt. És 3:00-ig(vagy 4:00-ig) tart

trakk
100% valós.

trakk
Épp ez az, hogy a hekkerek odáig mentek, hogy felkutatták a fájlokat a temp fájlok között, mert ott igenis ott vannak. Nem csoda, hogy annyi kép kiszivárgott idõ elõtt.

kanyesz07
a nitró csikja alul 3 ban ,megy... biztos hogy nem fake?

Ready To Rock!&#8482;

trakk
Közben megint elõhoznám ezt: #65036
Még 4 nap van a jelentkezés határidejéig.

De hogyan, ha még a fájlja nincs is benne?

mié nemtudok kavicsokat szedni és meddig tart , mi a vér van ? , most gyüttem haza ?
trakk
De.

kanyesz07
stats hackker!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy nem tudom mirõl van szó

Nincs a Bugattiról egy hidden carsos videó? De ami nem fake.

Ready To Rock!&#8482;

Ha ebbõl valaki azt hozta volna ki hogy stat oldal hekker vagy, az már tényleg beteg dolog lenne<#email><#kuss><#vigyor>

X

(mármint beállítani, mint ugyanolyan idõt futni. Csak mielõtt valaki megkérdezné, hogy van-e rá valami okosságom a statoldalon, mert nincs.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Én nem fotóztam le a statjaimat. Hogy miért? Egyik idõmet se nitróval futottam, így bármelyiket be tudom állítani a frissítés után is.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Én is videózok mindent, multit is, és ha valaki lecsalóz ott annak mindig felajánlom hogy feldobom a versenyt, ilyenkor mindig nagy csönd következik <#hehe>
Most nézem, tényleg jól elírták alapból az UTC-t nézem (az van közel <#hehe>) akkor 3kor ébresztõ! <#ravasz1>
Nagy patch, szóval még a beleírt +1 órán túl is illik lenni egy kis hosszabbításnak.

Na igen, úgyis rátolnak még <#idiota> bár nem igen fog zavarni, mivel csak holnap délután jutok gép elé újra, addigra hátha menni fog <#idiota>
Elírták, de valszeg nem véletlenül... Ugyanis nem hiszem, hogy hajnali 3kor el is fog indulni az a vacak, így írtak az európaiaknak hajnali 4 órát. Hogy hajnali 3kor ne sírjanak az emberek, ha nem megy a szerver.

De ha hivatalosan nézzük, akkor azt elírták egy órával.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

vagy 3? (nyugati parton 8 órán át, keletin is 8, UTC-ben meg 9 órán át babrálnak a szervereken? <#fejvakaras>)
Ja hol van a fájl mentés, mert nem találom! <#fejvakaras>
Ahogy mondtam: bannscript fontosabb, a-miatt volt fejléced elõször.

trakk
Ha érzékeny lenne a hibákra, akkor már vagy törölte volna magát, vagy legalább a beleegyezésed nélkül frissült volna. <#crazya>

Kössz a tippet, ez nagyon jó! Palemonra most szedtem le a hozzá valót.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
Én egyelõre a 2010-es statomat is el tudom érni, a 2011 hiányos, a 2012 is hiányos kicsit , de azért korrekt, a 2013 korrekt. Szerintem meglesz az idõk végezetéig. Illetve remélem, be tudok dobni egy trükköt, hogy el tudjam érni... Viszlát ... este

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Te még nálam is lustább vagy <#idiota><#eplus2> Délután kb hatszor volt beírva eddig. Nagyon nem szeretsz olvasni. <#wave>

Van benne scriptbizbasz, csak az IE8 érzékeny a hibákra és hibás valahol a kódod. <#boxer>