Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor a bugattit hány sõfõrpontnált lehet megkapni?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

RoboKutya78
Ehh itt van ezt érdemlem az EA támogatásért meg a beta felhasználói karimért.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

lorci
Van még annál ritkább is <#vigyor>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Reggel felmegyek TH-zni, kellemes meglepetés ajándékbontogatás közben: 5 db MAXXED rendszámtábla a 60-as szintemért. Király, azt hiszem, az osztály-csúcsra feltett autóimra fognak kerülni.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

RoboKutya78
Nyalja keresztbe a seggem az Ea azonnal
Ezekkel az acsikkal elmehet a jó büdös francba Béta karakterem nekik ennyit ér 5 darab beta feliratú tábla szakadjon rájuk az ég.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nekem a CCX már megvan bebebe! <#mf1>

#65319 Fent a menüben ott a NFSW viki minden benne van! <#wave>
trakk
Ugye, hogy ugye? <#idiota>

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

goregrind
Parancsoljon uram! A 100-as elérése csupán 1,5 percembe került, az 500 akkor 5-10 perc max! <#taps> Ez hol van a zsarudádázáshoz képest?! <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DISCORD: grimanddark

trakk

goregrind
Vazze! Beugrok a garázsba s én is felpakolok 500 matricát! Az lópikula! <#taps><#idiota>

trakk
Oké, kezdek reménykedni abban, hogy még lesz is valami ebbõl a játékból, Geulach ezeket találta:

Lamborghini Miura Concept
918 RSR Concept
Dodge Charger SRT 2012
Ford Mustang Boss 302 "Drag King"
Cadillac CTS-V Treasure Hunter Edition
Nissan Skyline R32 "B-Spec"
BMW M3 E92 Achievement Edition
Ford Focus RS Achievement Edition
Koenigsegg CCX Achievement Edition
Lamborghini Gallardo LP550-2 VB Achievement Edition
Nissan Fairlady 240ZG Achievement Edition
Bugatti Veyron Achievement Edition

De persze nem ezek miatt, hanem:

Rosewood Rally Track
Reverse Tracks

Ezek miatt.

trakk
1%? Ugyan már. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem olyan is van, ami senkinek nincs, ráadásul egybõl három. 😄

RoboKutya78
vaow

goregrind
Csak összejött 1-2 órás görcsölés után olyasmi, ami egyenlõre még ritka a játékban! <#taps>

Ha nagyon szepen megkerlek benneteket, valaki beírná nekem mien akciós autók vannakl most? Mert erztesíteném az illetékest, hogy mit vegyen ha lehetseges- köszönöm.
De ha kiváltom a nyereményt akkor is megmaradnak a pontok vagy akkor levonódik.
Festegettem kicsit unalmamban 😊

Ryder159
Addig egy kis off: Idén is az EA kapta az arany szar díjat <#taps>
Meg is érdemlik...

Ryder159
Na végre itthon, nézzük mit pancserkodtak megint.

goregrind
Mindenféle fel- és letöltés leállít addig. esetleg a DNS cache ürítése, és persze ha többen használjátok a netet, lehet más foglalja a sávszélességet!

Nem volt sok talán 200MB és kb. 2 perc volt a letöltés.
Srácok mandja mar meg nekem valaki, hany MB? a pach, mert 5ó huzom lejöt eddig 42MB és kiakadt, és még 7ó hiányzik
goregrind
Nem kedves Quqa! Nem kell szemészhez menned! Az elõbb toltam le pár TE-t egy orosz hekkerrel. Ott spec nem zavart engem eddig, most viszont gáz! A hack miatt hiányzott szinte az összes útzár, ráadásul speedhackel-t, ezért az összes elõttem lévõ rendõrt lezúzta, így nekem nem maradt egy sem...

lorci
Nekem elsõ benyomásra nagyon tetszik ez a dolog<#eljen>
Kaptam Race Skill packot is adott is egy 4 csillagos nitro erõt...
Kaptam vagy 4-5, 3 csillagos partot meg 3 csillagos skillt.
Ezt a szuper BMW garázsba jó lesz egyébre ugy sem lesz jó szerintem...<#lookaround>

Szerintem idáig nem rossz ez pont gyüjtögetõs dolog egy új kihivás legalább is nekem mert én már untam kicsit hogy csak megyünk és nem kapsz semmit.Igy most szerintem több az esély jó dolgokat kapni.

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Most én láttam rosszul vagy tényleg egy 0-át sem írtak a hackerek miatt, mert ugye a launcher nem frissült a letöltés elõtt, vagy rosszul gondolkozok? <#fejvakaras>
kanyesz07
ha megvan az 5000 D [ achi pont] akkor megkapod a veyront.

Ready To Rock!&#8482;

Na íme:
Gondolom nem meglepõ, hogy így néz ki a menü....., Ahol ajándék van, oda csak klikk azt,cs
[/url][/img]

Aztán ilyen kis kártyákat lehet nyeregetni:
[/url][/img]

Lehet nyerni mindenféle packot is ám!
Nekem eddig jött 4csillagos PU pack, ( még jó hogy pursuit cash és treasure vagy micsoda cash...)

Az egy jópont valakinek, aki kitalálta, hogy a bal felsõ sarokban folyamatosan látszódnak az eddig ( pl )
elhasznált PU-k, vagy minden verseny végé a PayDay hoz szükséges pénzecske,

Helyzetlyelentés: reggel 5:29 (habár nem, mintha nem lenne kiírva de mind1...) A Patcher nekem meglepõen gyorsan betöltött, maximum 2 perc telt el. Indítom is a gemet
tutuhawer
én meg közben ezt nézem, sõt, minden futamot, ami a youtube-on fenn van. Éles futam a pontverseny elsõ 2 helyezettje közt, és hamarosan kezdõdik a dráma:
V8 Supercars:
http://youtu.be/rwjg_L7zomg?t=1h8m27s

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Bánt valami? Segíthetünk?

Patch idején olyan békés a világ.

<#vigyor0>

légy türelmes

-_-
Senki nem kért paprikás krumplit...

légy türelmes

tutuhawer
Ez OK, én tudom, de ma 10-bõl 6 kérdés erre vonatkozott, ami nem semmi. Tényleg elgondolkodtam, hogy magyarok is vannak itt...? Vagy nem is tudom... Így dolgozni se tudok <#nyes><#nyes><#vigyor0>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Akkor fogod megtudni, amikor kiváltod és visszagondolsz az odáig vezetõ útra.

Akkor fogod megtudni, amikor sikeresen beléptél.

légy türelmes

nem baszom mert szaporodik.... de most komolyan.. ha ma már nem tusom össze szedni akkor annak befellegzett... kezdhetem elõröl ? az 1. napról ? mert Boost-om az nincs egy deka sem hogy ki tudjam váltani . Az össz boost vagyonom 31 ! xD az meg nem éppen elég.... bassza meg..... akkor buktam 45 napot 😮 <#falbav><#help><#boxer><#violent><#gun><#guluszem1><#wow3>

tutuhawer
mennyibe fog kerülni a bugatti veyron és mikor lehet belépni...? <#nyes>

Nebaszdmármeg😄

légy türelmes

Akkor írjad.

légy türelmes

TUTU ! ma már nem tudom össze szedni a napi gyémántokat?

tutuhawer
Kaoszgolyo, nem, nem akarok beszélni róla <#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>

na neeee... áááááá beszarok..... nem tudom ma már össze szedni a napi gyémántokat ? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

tutuhawer
igen

Háhá szevasztok, ugy néz ki mivel szar a netem, a pach után , nem took játszani, mert nem tom letölteni 😊, ugyhogfy addig itt borzolom majd a kedélyeket.
Van egy fogadásom, hogy holnap estére már , valaki tuti belebotlik egy hackerbe , sõt meg merem kockáztatni egy két veyront is látni fogtok ,
Vélemény???
Sõt, a legjobb ha felmegy a honlapra és minden kiderül, ami meg itt is ott van a fejléc menüben! <#eplus2>
tutuhawer
Már megoldódott. 😊

trakk
Pedig ha megtetted volna, vagy legalább átfutod õket, akkor láthattad volna, hogy minden harmadik komment a patch-rõl szól.

nem olvastam végig minden hozzászólást...
Akarsz beszélni róla?

légy türelmes

trakk
Oké, legyen kiírva ma hetedjére is:
4-ig.

És lehet tudni hogy meddig fog tartani,ma már ne is reménykedjek igaz?