Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Ezekkel az acsikkal elmehet a jó büdös francba Béta karakterem nekik ennyit ér 5 darab beta feliratú tábla szakadjon rájuk az ég.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
#65319 Fent a menüben ott a NFSW viki minden benne van! <#wave>#wave>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DISCORD: grimanddark
Lamborghini Miura Concept
918 RSR Concept
Dodge Charger SRT 2012
Ford Mustang Boss 302 "Drag King"
Cadillac CTS-V Treasure Hunter Edition
Nissan Skyline R32 "B-Spec"
BMW M3 E92 Achievement Edition
Ford Focus RS Achievement Edition
Koenigsegg CCX Achievement Edition
Lamborghini Gallardo LP550-2 VB Achievement Edition
Nissan Fairlady 240ZG Achievement Edition
Bugatti Veyron Achievement Edition
De persze nem ezek miatt, hanem:
Rosewood Rally Track
Reverse Tracks
Ezek miatt.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem olyan is van, ami senkinek nincs, ráadásul egybõl három. 😄

Meg is érdemlik...
Kaptam Race Skill packot is adott is egy 4 csillagos nitro erõt...
Kaptam vagy 4-5, 3 csillagos partot meg 3 csillagos skillt.
Ezt a szuper BMW garázsba jó lesz egyébre ugy sem lesz jó szerintem...<#lookaround>#lookaround>
Szerintem idáig nem rossz ez pont gyüjtögetõs dolog egy új kihivás legalább is nekem mert én már untam kicsit hogy csak megyünk és nem kapsz semmit.Igy most szerintem több az esély jó dolgokat kapni.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Gondolom nem meglepõ, hogy így néz ki a menü....., Ahol ajándék van, oda csak klikk azt,cs
[/url][/img]
Aztán ilyen kis kártyákat lehet nyeregetni:
[/url][/img]
Lehet nyerni mindenféle packot is ám!
Nekem eddig jött 4csillagos PU pack, ( még jó hogy pursuit cash és treasure vagy micsoda cash...)
Az egy jópont valakinek, aki kitalálta, hogy a bal felsõ sarokban folyamatosan látszódnak az eddig ( pl )
elhasznált PU-k, vagy minden verseny végé a PayDay hoz szükséges pénzecske,
V8 Supercars:
http://youtu.be/rwjg_L7zomg?t=1h8m27s
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Patch idején olyan békés a világ.
<#vigyor0>#vigyor0>
légy türelmes
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Akkor fogod megtudni, amikor sikeresen beléptél.
légy türelmes
légy türelmes
légy türelmes
Van egy fogadásom, hogy holnap estére már , valaki tuti belebotlik egy hackerbe , sõt meg merem kockáztatni egy két veyront is látni fogtok ,
Vélemény???
légy türelmes