Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A rendszer hibája: maga a játékos. Szörnyûek vagyunk. Faszság az egész. Örülök, hogy adnak valamit, de így nyomorékság, mert megint nem a játékról és a versenyzésrõl szól ez a fos, hanem a baromságról. Mindig a nyomoronc viselkedést segítik. Szar.

légy türelmes

trakk
Nem, csak baromi lassan, és helyet cserélgettünk a három kör alatt. 😄

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Amúgy nem úgy volt hogy törlik az idõket?
Egyébkét ahogy látom ki lett javítva az Apex-EU szeró, mert nálam jó

Simraceway: tigris013

Én meg még mindig töltöm lefelé <#rinya>
goregrind
Akkor hogy a lópikulába mentetek, hátramenetben? <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Én úgy vagyok vele majd meglesz a powerups collections, és most inkább a versenyes feladatokra koncentrálok

trakk
És mi még csak nem is mentünk visszafelé. <#nevetes1>

goregrind
De ha ez csalás szerinted, akkor mutatom a fõcsitert, akitõl loptam ezt a játékmód ötletet! 😊 #65337

ja így már értem 😄

goregrind
És ha kell, adom a videót a 4 csillagos mágnes és egyéb hûtõ skillekrõl. Direkt erre csináltam ezt a kocsit ma! PU fogyasztás ezerrel, azaz csak a mágnes és a hasonló szarok mennek ezzel! 😊

Nem mindenki csítel, ja ez újdonság neked mi! <#mf1>

#65366 Jó gyors kör volt, csak alig 19 perces!! <#hehe>
goregrind
Tessék megnézni a bevezetõ szöveget, a verseny hosszát és a körök számát + vedd hozzá még azt a pár kört is, amit visszafelé mentünk! 😊

Hogyan nyomkodtatok el ennyi poweruppot, remélem cheat-el volt? 😮

Ja az, ezért amit nyersz azonnal csukott szemmel adjál is el! <#hehe>

Más:
Egy keresztkérdés mindenkitõl: minek köszönhetõ ez az újítás?
Rájöttek hogy elcseszték mikor eltörölték szintenkénti pályanyitást (+ az ehhez járó régi skill-t), ezzel egy céltól megfosztva az új játékosokat és ezért találták ki menj ennyi – annyi versenyt stb. Esetleg felsõ nyomásra nekikezdek valamiféle fejlesztésnek, vagy átadták ezt egy hozzáértõ társaságnak?
Hát ez szánalmas. Ha úgy viselkedem, mintha valóban matricáznék, akkor nem mindig számolja a matricákat. Ha felhányok 32-t, és megjelenik a felirat, hogy annyit nem lehet, leokézom és mentem a változásokat, akkor egybõl megadja a feltett matricákat. Megint azok kerültek hátrányba, akik rendesen csinálnák, nem a pontokért/díjakért.

légy türelmes

Most értem haza, mi ez a sok szar? Bug? 😄

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
BlackFox után szabadon (új játékmód) <#taps>

A matricákat elég slendrián módon számolja. Talán nem kellene öt másodperc alatt felpakolni harmincegyet? Miért? Így dolgozik (így is dolgozhat) egy igazi mûvész (Car Artist), ha jön az ihlet, nem?

légy türelmes

Ryder159
Persze hogy nem. Én is épp ezt számolgattam. Ha lvl60-on 6 garázshely van, és mind a 6 helyre más más márkájú autó vesz, akkor az összesen 150 pont. 20 öcsi van ami nem a boostolásról szól, azzal a 20-al kéne összeszedni a maradék 4850-et. nem kell mondanom hogy ez lehetetlen. Ha mindent megcsinálsz az kb.6100 pont

Bent is kell lennie, én most kaptam meg érte a CCX-et.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

trakk
Annyinak kell lennie a garázsban.

De csak venni kell 150-t autót vagy egyszerre kell legyen annyi a garázsodban?
És hamarább megveszed a CCX-et boostért, mint hogy vegyél 150 autót.(kivették a ccx-et?)

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ja de elnéztem bocsi.
Az a szar hogyha eladod egy kocsidat akkor a Collector-nál le is megy.<#violent>

Nem tudom, honnan vettem, hogy kiveszik a 240ZG-t, de határozottan hittem benne. 😊

légy türelmes

Nem 3000-nél?

Erre számítani lehetett, de legalább 2000-nél ad egy car prize kártyát és még 2-nél lehet nyerni csak már nem tudom mivel.
Ja nem is néztem ez a pöccs mindent on-ra állított. <#falbav> Kösz.
Szuper, véletlenül eladtam a silviát.<#falbav>

Szerintem a pénzedért és a bétás múltadért nem kellene az ingyenes-bétátlan játékosoknál jobb cuccokat kapnod. A bétás múltadért már semmit sem kellene kapnod (különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a játék még most is béta minõségû (ami nem a te hibád, ellenben tény)). A pénzedért azt kellene kapnod, amire az SB-t költöd, és persze prioritást a bejelentkezéskor vagy egy lobbyba kerüléskor, plusz normális terméktámogatást.

légy türelmes

trakk
Geulach összeszedte megint az adatokat, és levezette, hogy az IGC-s játékosok nem tudják megszerezni a Veyront, mert nem tudnak elég pontot összeszedni hozzá. Pofátlanság.

Ryder159
Beállításokban van valahol olyan hogy show offline friends.

Valaki azt elmagyarázná, hogy miért nem lehet látni a haverlistán mindenkit csak azt aki fent van? Ezt így akarták, vagy elcseszték megint? Már fent is kérdeztem, kevés sikerrel! <#fejvakaras>
goregrind
Valaki privát körversenyekre mágneslövöldözés céljából? Fogyjon a PU! <#idiota>

RoboKutya78
Lemaradt pár nyeremény az elõzõ videjóból😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

goregrind
...és ahogy nézem irományomat, itt az ideje egy ciginek! Már nem látok... <#idiota>

goregrind
Szaggatás nálam is van (30-60 fps), de nem olyan vészes! Voltak ennél nagyobb gondok is már!

goregrind
Egyébként végre hasznát veszek a közel 5000-es Traffic Magnetgyûjteményemnek, és a 3-4 csillagos ehhez való skilleknek! 3 kösös versenyekben el lehet pukkantgatni jó pár mágnest, pajzsot... És még jutalmaznak is érte! <#eljen><#taps>

Szabi
stabil 60fps-nél beszaggat 😄

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
Szeva Szabi!

Nem tudom, melyik szerveren próbáltad, de az APEX US-en semmi gond! Azon nyomatjuk páran napok óta és megy minden! <#eljen>

RoboKutya78
113 mam van 3 karakternél kérdés egy karakternél kell lennie vagy egy accon nem mindegy😊
ccx em megvan mégse kaptam semmi extrát😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
az új frissítés tanulsága.. kár volt vagy 5x újrakezdenem a játékot, jó lenne most a T-s Mazdára a Béta rendszám.. :-/

viszont legalább a játék még mindig játszhatatlan 😄

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
Hasonlóban én is benne lennék! <#taps>

Milyen faszfelyek, kell 150 autót vegyél a CCX-hez, kapják be.

trakk
Asszem feltaláltunk egy új játékmódot:

trakk
5000. Pofátlanul sok.

goregrind
Na, kimatricáztam magam az 50 nitróért! <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RoboKutya78
3 éves játékidõ után nem kapom meg mint bétás akkor szerinted?
Mese az egész.Jelkezzen akinek megvan akkor elhiszem.