Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sõt nem csak casht hanem rep-et is kb duplán adja (HS TE-n a 2. nak), tudom, mert még csak 59-es szintü vagyok és direkt megnéztem elötte utánna.
ahhhaaa értem..
Akkor azért nem kaptad meg az benn lessz a másik invertoryjában szerintem. Mert: Én is TE-tem párat HS en és mivel itt irták (meg én is tapasztaltam) hogy csak a másodiknak fizet ( de annak kb duplán) ahogy néztem ott vettem észre hogy szerintem a kártyát amit forgat az elsõ azt is én kapom. Kb 8000 környékén szoktam kapni amt kiir. Ezt a mostani bug iat megdublázza kb 16 ot kapok általában egy HS TE-ért. DE! volt már hogy hozzácsapott ehez is egy egy plusz 10 000 est vagy 5000 et, ugy hogy én nem pénzt forgattam. Ebbõl arra következtetettem hog lehetséges hogy a másik casht forgatott és azt is én kaptam meg. És egy fekete ablakom is lett a garázsba amit nem tudtam honnan van, pedig nem nyertem (achikból sem az már korábban megvolt)
de azon katam, sh, és all in..
Nem ugy értettem a TE-t hogy te hanem hogy Team Escape. Nem team escapen kaptad ?
Hát de érted most akkor mindenkivel kibasznak... már a nyeremény sem az enyém? egyre szarabb a játék, komolyan már csak beszélgetni megyek fel...
Amúgy lehetséges hogy a csalókat (párat) úgy büntetnek hogy elveszik a soförpontjaikat? Több embernél is láttam, hogy 0 soförpontja van és ezek elég nagy arányba csalók voltak. Vagy lehet csak bug....
Hát nagyon ugy néz ki...
Nem TE kaptad?
tutuhawer
segíts egy kicsit, légyszi, tegyél be nekem pár fotót diszkrét sötét festéssel, minden fajta bodykittel a Nissan 240 ZG-rõl. Megkönnyítenéd a döntést, hogy vegyek-e. Már csak 2 Nissan kell a 10-hez, tegnap az ajándékom egy dragster 240SX volt.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
nem is figyeltem. Nem is figyeltem, hogy megkaptam-e valamit, de azt se figyelem, hogy nyerek-e valamit. Ez arra jó, hogy nem várom, hogy nyerjek valamit, és nem is érint szarul, ha nem nyerek. A szerverrel, a játékkal kapcsolatos hibák nálam most minimálisak, éppen meg is jegyeztem magamban, hogy amikor a futamban együtt dolgozó 4 argentin faszfej a legnagyobb gond, akkor már jó a futam. Az aranykártya a végén elég nagy ajándék, nem is figyelem, mit nem kapok meg, vagy kapok-e...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Buzi ez a játék kártyán huztam egy 17.9 es motort és nincs a garázsban, versenyen 4s-os perfekt start az sincs, meg egy 2 eset most és az sincs.. MI A FASZ VAN A SZERVERREL???? <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#violent><#violent><#violent><#violent><#boxer><#boxer>
Köszönöm
Rexinfernum

Project D|Rare Car Collector|

GHELLTRUCKER-t valaki ismeri? Van ezen kívül más profilneve?<#help>
Marussia és a 300C érdekel.

tutuhawer
a zárt class nekem nem üzlet. Sajnos sose voltam jó, gyors játékos. Egyszer fértem 101. helyre az isteni E46-tal az olasz negyedben, az a legjobb eredményem, ha jól tudom. Nem vagyok elég gyors, úgyhogy valami seggarcú lengyel , akkor nekiáll nitrózni, és tuti, hogy nem érem utol. Csak a civilekkel megyek együtt. Ott egy átlagos tempóban kell folyamatosan jó döntéseke hozni... A classokból ki is vettem az E30-as BMW-met, V10-es biturbó, és még fejlesztem. Nincs B-s autóm, az A-s autóm megálllja a helyét open pályán is, nincs is értelme oda mennem. Meg nem is kihívás. Szóval maradok a civilek közt, ott még érhet valamit az XP...

Elég szar, hoyg nincs stad and hwy1 és state and warrent vagy route 55 OPEN katgóriában, de hát.... így én nem megyek be oda.... Nem is élvezet, meg csalós is...

na nekem ennyi volt mára skacok.... aki még marad annak további jó szórakozást ! aki meg lassan készül aludni annak jó éjszakát ! :) Sziasztok

a PU nélküli versenyzéshez találtam valamit :)

http://www.youtube.com/watch?v=yHJn2MfZ8Oc

Hali.Én egy szürke 650 lamborghinit nyitottam.Most örüljek vagy ne neki.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

goregrind
Egész délután (és még most is) a fostalicska audimmal nyomattam, nyomatom. Kiállok bárki ellen legyen az cinke vagy efegy. 90%-ban veszítek, de sokszor elõferdül, hogy a nitró puffogtatások miatt bakiznak, én meg elsunnyogok szépen mellettük - PU nélkül! És akkor nem is említem a ram bajnokokat, õket hagyom párbajozni, én meg elszelelek!

Szóval részemrõl U.L.T.R.A. laza nap volt, van és lesz is még ezek után! Ez bejövõs, qrvajó! <#wave>

DISCORD: grimanddark

Tudom igazolni. State&Warrentre már csak a 240Z-t viszem, mert a Clióval esélytelen. Olyan PU-nyomogatás volt, hogy nem igaz. Egyszer sikerült nyernem, akkor is a Speedhunters 86-os végig a sarkamban igyekezett, aztán a végén (12 század volt köztünk) odaírta, hogy "nice". Ha GS-T, MR2 vagy Solstice van a lobbiban, nagyjából vége is az esélyeknek.

\"Jó kasztni, jó sofõr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Csináltam egy uj profilt arra persze egy 911 gt2-est adott <#falbav>
Tarpi
3 külön profilban, a fenti kóddal.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

Ui.: nem tudja valaki a drag cinege gyorsabb (vagy egyéb) a sima verziónál?

Ez meg csak úgy estére én jól szórakoztam rajta!
Azért azt elárulhatnád hol mész PU mentes futamokat, mert a zárt class-os pályákon olyan vérre menõ küzdelmek vannak, hogy még egy D-s, E-s futamot sem lehet 3 nitro + egyéb gyorsító okosság nélkül teljesíteni az elsõ helyen, ha sikerül nagy ritkán!. Tegnap pl. Stadium & Hwy 1-en ha nem toltam el vagy 10 PU-t akkor egyet sem. Régebben az achi-k elõtt olyan nyugodt futamok mentek, semmi dupla NOS utántöltõs full 3*-os skill-es járgányok, most meg mindenki tolja mint a veszett fejsze nyele. Direkt hagytam 1 Scirocco-t D-ben, erre jönnek Waterfront Road-on az RS4-ekkel és 280 felett hasítanak, pedig csak 1 RPM + 4 ferfect-jük van az IGC-s verzióból én meg a kis VW-el max. 265-el (2×2-os N2O erõvel és hosszal) ballagok. És akkor meg sem említem mi van S-ben pedig oda elõhoztam a noob Zonda-t (közel full ultra!), de ha jön az F1 ki is lépek, mert esélytelen. A múltkor is csak IGC-s 4 perfektel a fickó 396-ot ment vele. <#falbav>
Ott a pont, vak voltam még mindig ámuldozok a Pagani miatt, bocs :D
hogy hogy ingyen ? :O

Dehogynem. Ott van a Cinke, csak nem tûnt fel, gondolom.

Apropo 40%
Ahogy néztem nem raktad oda a Paganit.

Én most vettem meg a paganit csak 4k valamennyi boost, Hát én a falra mászok attól az autótól,

VALAMI KEGYETLEN ^^
Ezek még meg vannak akinek kellene valami :) Linket már tettem fel képekkel :)
- Mazda MX5
- A piros natur Skyline GT-R34
- Lexus IS 350
- Nissan Fairlady 240 ZG
- Nissan 200 SX (S14)
- Toyota Supra (sima)
- Audi TT RS Coupé
- Nissan 370 Z Roadster Touring W/Sport
- BMW Z4 Coupe
- Mazda MX5 ( még 1x mert 2 is van xD )
- Mitsubishi Eclipse

Jõvõ héten is lesz Comunity Challenge ahogy értettem.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Tarpi
Ingyen CPp: R8 4,2 ; GXP ; Z4
ettõl hasra nem fogok esni...

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

A nyeremény egy Aldis almalé, amibe beleittam :D

hogy megy? suprát nem ismerem de lehet hogy érdekel
Én is nyitottam kártyákat tegnap, de achi-ból, bár jobban örültem volna valami versenyképesnek, de legalább 2 ritkaságot kaptam.
A Ford-al gyorsan pár kanyar után be is ugrottam a boltba, kis ezért – azért! <#finom>

Ezzel meg kiugrottam a központba villogni (ahogy látom már nem lesz olyan ritkaság, sokan ezt nyitották), de nézõközönség híján beugrottam egy versenyre. <#schmoll2>

Jobban ment a gyémántosnál de így is gyengécske, viszont a szerencse mellém szegõdött. <#eplus2>
Tehát az e heti keresd a hibát rovat legújabb kérdése. Mi nem stimmel ezzel a versennyel. <#fejvakaras>

A nyereményeket a HG sorsolja … ha akarja! <#hehe>
Ez sem kell... Akinek esetleg kell az nyugodtan írjon

Nekem egy sima 370Z jutott. Örülök. Bár nem tudom, minek. Talán annak, hogy nem ütött el a vonat.

légy türelmes

sorry de azt pont megszeretném tartani... :)

Na akkor skacok sorolnám ami nem kell !! De elõre szólok hogy 1 napos email-el lettek csinálva ezekbõl 9.

- Mazda MX5
- A piros natur Skyline GT-R34
- Lexus IS 350
- Nissan Fairlady 240 ZG
- Nissan 200 SX (S14)
- Toyota Supra
- Audi TT RS Coupé
- Lambó Murci LP 640
- Nissan 370 Z Roadster Touring W/Sport
- BMW Z4 Coupe
- Mazda MX5 ( még 1x mert 2 is van xD )
- Mitsubishi Eclipse

Ezek nem kellenek :)

135i coupe-t elfogadnám :P ha nem kell ... de csak a döntésed után :)
ez a mai termésem xDxD

Na skacok nézzétek már meg hogy ezek közül melyiket érdemes megtartanom illetve foglalkoznom vele :)
http://chakon88.picturepush.com/album/264429/p-NFSW.html

engem nemenged új accountot regisztrálni:

Invalid login. Please check your email address and password.

Bentley Continental Supersports Coupe - drag kidás.

Legalább olyan kocsit kaptam, amit egyébként is szerettem volna. <#worship>
Majd lekapom gyorsba róla a bodykittet.

40% kedvezmény a következõkre:
- 8C Competizione
- DBS
- V12 Vantage
- Continental Supersports (nyitott és csukott is)
- 300C SRT8
- Evora
- E-Type
- Exige Cup 260
- Marussia B2
- Cinke
- ClioV6
- Mégane RS
- tC
- ötajtós Bubaru

Látom sokan csináljátok ezt a módszert az autókhoz.
Gondoltam és csináltam énis 2õt, Az elsõ egy VW siroccot dobott xD
Viszont a második a "micsubisi" elite alap változatát, jájj de jó :DD
nekem van egy Fairlady 240Zg -s acc ami nem kell.. ha gondolod odaadom

Mert miért ne? Mond meg.

tutuhawer
az újaknak is nonszensz, nemhogy nekem