Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Õ ráadásul PU és Speed Hack használatával nyomja

DISCORD: grimanddark
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
légy türelmes
#66299 Azzal a Tutu -féle tuningal én várnék és kitesztelnék egy jót IGC-bõl, mindenesetre izomautó mindig úgy kezdõdik hogy S, S, S! De lehet nem!? <#hehe>#hehe>
Más: A dragosktól kérdezem a drag verziójú cinege (amibe van az a áramvonal bizgentyû skill) az gyorsabb vagy csak parasztvakítás a simához képest? <#help>#help>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
légy türelmes
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Riccs, örülök, ha tetszik, megy is rendesen, ugyanolyan tempót tud a 2 kocsi.
Rex: az egyetlen ellenfelem 2010 aug. óta, aki ki tudott léptetni DNF-re egy futamból, basek26rus. Szerintem megfingattam korábban és revansot akart, csak arra ment rá, hogy nem 1000-rel, hanem a max 1800-zal száguldjak. Stad Chase-en mentünk és inkább passzoltam a futamot, és : good racing :)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nagyon jóféle munk lett<#eljen>#eljen>
Na de az a McLaren na az mindent visz :D<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ja, és amit kaptam a csomagból nem nagy pukk, de kellemesen megyeget! Bevállalnám ezt a fõ profilomban is szívesen! <#eljen>#eljen>
És természetesen azonnal összeakadtam egy hõssel is azonnal! Õ nagyon tudta nyomni! Nitró hegyek, ram hegyek - mert neki rízsrakéta van, mert neki lvl60-as profil van, mert neki már nem sok kell a Bugatti-hoz, amihez õ tisztességes úton jut majd hozzá! Írtam is neki, hogy GR! és hogy õ egy HEEEROOO! <#idiota>#idiota>

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
IBEATU rendszám.. azt 5bõl 5x kapott 10mpet 7-8nitróval :D
"Nulla tenaci invia est via"

Megj.: Lotyi ha használod a válasz gombot könnyebb észlelni kinek is írsz. És igen az utolsó mindent visz! <#eljen>#eljen>
#66270 Tegnap Beacon & Station-on végre jókat mentem, mert oda nem nagyon jön Zonda (1 bejött, el is ment 749 ov.-al <#falbav>#falbav>) a GT2-k meg nem ellenfelek <#hehe>#hehe>, végre sikerült behúzni pár gyõzelmet. <#wave>#wave>