Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
http://www.vezess.hu/hirek/vilagcsucsot_allitott_fel/2547/
Simraceway: tigris013
azért ennyire neeeeee 270LE ez a homok szar és F1-eket fog verni, senki ne vegye meg, ez kapni fog egy retunedet
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Project D|Rare Car Collector|
Más: azért vannak itt szakértõk csít ügyben, milyen érdekes! <#wilting>#wilting>
DISCORD: grimanddark
Jó sok bosstért persze..., Miért is nem a 2. legjobb autó már...,
[/url][/img]
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
#67157 A videó nem bizonyít semmit (és azon nem is látni mindig), mert sok fajtája van a csalásnak amit én nem ismerek. <#ejnye1>#ejnye1> <#lama>#lama>
#67159 A határok tiszták, azt nem lehet átlépni és ha mákom van észre is veszem!
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
A Top Gear vett egy Caterhamet annyiért, mint egy full extrás Fiesta(nekik kellett összerakni😄 ), tehát a valóságban olcsó, de itt, mitõl ilyen drága?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NFSW: BONESAI
103 KB/s-el megy fel a videó kicsit várni kell 35 perc
kapsz egy videót amiben látható a windows tálca és egyéb dolgok. Mason Street-en megyek, sok hibával de még így is jobb lett az idõm mint nekem mert te 1:41.9-et mentél én pedig 1:40.7. majd a hibákat meglátod. De akkor is vannak nálad jobbak
2 hete nagy volt a keveredés, nem vettelek le titeket a ranglistáról. Ma eltávolítottam a csalókat, akik elszálltak maguktól és autofinishelni kezdtek. Fenn szeretnétek maradni a ranglistán, vagy továbbra is a törlés mellett álltok?
NFSW: BONESAI
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Komolyan S class ez a mérgezett egér?!
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
elfogadja kódot, de hogy ez most mit adott... 😄
"Nulla tenaci invia est via"

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
HG a sok smiley annak a nagyeszünek ment volna!!