Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem ma tudjuk meg az IGC-seket.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Vidi alapján készítettem 😄
nem volna rossz 😄

Project D|Rare Car Collector|

En is valami ilyesmit ertettem, de nem merem elhinni...

Ideje lenne

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Szabi
állítólag beindult a bannhammer 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Es most azok kedveert, akiknek nem erossege az angol, leforditana valaki? <#integet2>
Csak ugy nagyjabol...

goregrind
<#fejvakaras>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DISCORD: grimanddark

Így már rendben. A híreket sose nézem...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Events of the Week.

légy türelmes

Oké, hogy több pálya van a megszokottnál, de hogy tegnapról mára nem változnak, az már gyanús, hogy bogaras lett a szerver már megint.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Szabi
felléptem ts-re én is 😄

Jólvan csak én aszt hittem hogy a megint a szerver volt meg csinálok egy Gameplay és utána megyek Nfsre
😊
Addig is Üdv mindenkinek 😊))<#wave>

Dragon este óta szinkronproblémákat tapasztalok.

légy türelmes

RoboKutya78
Na ezt überelje a world 😊 hanvgezérelt az sto játékom bárcsak tudnék rendesen beszélni angolul😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
a tankmód megjelenés óta ilyen, igen, de azzal gyorsuláson nem megy sokra, na meg videón látszik ha repülnek a civilek 😄

Ryder159
A játék azóta is ugyan úgy mûködik, szóval persze hogy megy

Van számodra egy XtraYO ajánlatom. Ha érdekel, fussunk össze privátban. Jó cucc.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊

légy türelmes

Baszki, most hogy írod... ez régebben tényleg így volt, kérdés ma is így van-e...

SZABI: Ha már tesztelgeted, akkor légyszíves nézd már meg, hogy ez mûködik-e még...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ryder159
Arra értettem hogy ha pl bekapcsolod a tank módot, és kiixeled a cheat-et, akkor nem kapcsol ki a tankmót, csak a tálcán nem látni hogy fut a csalás

Yo a szlogened!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Köszönöm.

légy türelmes

Tunnelbear be us-re launcher us-en elindít megvárod a play felvillanását free gift felirat ha megjelenik a game launcher-ben rámész megnézel egy 30 másodperces mcdonalds reklámot és kapsz vagy rendszámot vagy gold neont!

goregrind
Sikerült összekaparni egy jobb NOS Super Shot skillt, teszteltem is gyorsan a gokárton! Egy hozzáértõ keze alatt (ez nem én lennék), full-ultra partokkal és 4 csillagos skillekkel igen csak izzasztó kis masina lesz ez! <#eljen>

Mirõl van szó?

légy türelmes

A free giftes tunnelbearos cuccot próbálgatja valaki nekem tegnap jött a WANT3D tábla már rég próbáltam!

Nem tudom neterror timeout volt a hiba az iptv is akadt,közben beszéltem másokkal akik vígan játszottak!

Pont akkor javult meg. Véletlen egybeesés. 😊

légy türelmes

tutuhawer
ilyet is rég olvastunk már a játékkal kapcsolatban, annyi biztos <#eljen><#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Router kikapcs-bekapcs most jó nálam volt a hiba!

Te legalább játszani tudsz,engem lobbyból 15-bõl 15-ször az utcára dob vissza!

Reggeli elsõ versenyem:

Sokat mondó név. Csávónak 18 csillagos cuccai lehettek mert rajtnál kiállt hátsókerékre <#idiota>
Elsõ kör végére fél körös hátránya lett 😄
Második kör elsõ negyedében lelépett 😄
Érzem hogy bajnoknak született 😄
Szabi
ez így nem igaz, a játékok direkt ezért írogatják folyamatosan azokat a memóriacímeket 😄

minden normális csalás gombnyomásra kikapcsolható és az erõssége szabályozható.. tehát futnia kell.. 😊

és ez tapasztalat, mióta megy a játék azóta követem a csalásokat a másodlagos profilban, természetesen szigorúan csak a gép ellen.. nem szokásom más játékát tönkretenni, de jó tudni hogy mivel lehet csalni és mikor és ki csal ellenem..

a jelenlegi csalásokat használva, egy délután alatt fellehet oldani a veyront 0ás szintrõl is egy kevésve boost-al, hogy legyen 10garázshely legalább 😄

Teszteltem a Zonda-t utcai legerõsebb cuccokkal, meg is találom a (szerintem) legjobb színkombót. Lecserélem mindet ultra-ra (a színsor nem változott, overall + 40) és nem futja meg ugyanazokat az idõket mint az IGC-sel. A sebesség megnõ 20km-el és mégis gyengébb a futott idõ, persze ha nitrozok jobb lesz (sokat az sem ér skill-ek nélkül), de a nélkül nem, hogy van ez? <#fejvakaras>
Ryder159
Nem kell nagy szakértõnek lenni, elég volt figyelni informatika órán. Ha valami program értékét megváltoztatod a memóriában az újraindításig úgy marad, ha csak nem Te magad írod vissza...

Semmi nem volt itt Fejér megyében.

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Hopsz, valami lemaradt az elõzõ hsz-ben. EZ a kép...

goregrind
Én azt mondom, nem lesz rossz a Caterham a játékban! Nagyon szokni kell az irányítását, és jó partokkal illetve skillekket igen csak meg lehet majd szorongatni vele 1-2 szuperautót is. Nekem is sikerült ez, pedig elég gagyi a felszereltsége még...

Itt az elsõ helyezett mázlista volt, "befagyott" a nitróm, az F1 viszont legalább megleste a rendszámomat... <#zavart1>

goregrind
A szolgáltató fosaxott valamit. Most jött vissza a net...

Hol vagy ki fagytál tsrõl is meg lobbyból is ?

RoboKutya78
NAA nee😊) de ez most komoly TUTU 7,5 5 re saccolják

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutuhawer
itt Kínában érzetük mi is, igen.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

RoboKutya78
ez felért nálam egy KO val még mindíg remeg a gyomrom😊

RoboKutya78
ki hol?😊
én Pesten.

trakk
Lent délen semmi.

Más, mostmár hetente fognak cserélõdni a pályák, minden héten lesz 3 zárt és 7 nyitott sprint és körverseny, másik pedig, hogy nem lesz a héten patch... már megint...

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

RoboKutya78
akkor nem a részegség beszél belöllem

jaja itt is éreztem Eger környékén, meg pesti haverom is mondja
Jah.

légy türelmes

RoboKutya78
Skacok földrengés volt valaki érezte?!!!!

Bonesai, szorongatlak mason street-en, hála a super shotnak

http://nfsw.falcosoft.hu/nfsw_track.php?track=MASON+STREET

Simraceway: tigris013