Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én is aszt mondom az alaplapi sorozat kódját kéne bannolni és akkor meg van oldva az biztos el gondolkozna rajta hogy csaljon vagy ne az új alaplapal
De könnyû bele építeni eszt a rendszert a Szerverbe max egy sort kéne írni vagy többet annó még meg tudták oldani máshol is pl (Cod szériánál )

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

RoboKutya78
ezzel az a baj hogy a karaktert bármikor újra készíti és visszajön szívatni minket Valahogy másként kellene magát a gépüket likvidálni a játékból.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Hát sajnos a Bagot nehezen tudják javítani mert ennél a játéknál mindig jönnek újabbak de engem az szomorít hogy nem tudnak mit csinálni a sok autofinish-el tehát marad a report elvileg mûködik mert már múlt héten kb 350 embert szórtak ki a szerverbõl
Én mint aszt tudnám nekik tanácsolni hogy vezzessék be az alaplapi bant és akkor a probléma meg lenne oldva részemrõl ennyi! <#integet2>

Ha direkt csinálták, bug nem lehet.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Az egy olyan BUG, ami miatt nem lehet csinálni Tunning Calculatort. Direkt csinálták, én már az értékeket nem is figyelem (kivéve az Overált), totál felesleges. Elég annyi, hogy melyik partot melyik verdába érdemes beleteni.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

RoboKutya78
én erre építem felfügg kerék fék megvan már

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Bones féle jó lesz?
Engine: Medion (Sárga)
Induction: Medion (Sárga)
Transmission: Medion (Sárga)
Suspension: Ursa (Zöld)
Brakes: Ventura (Piros)
Tires: Ventura (Piros)

Valaki mondana egy szinsort a boss 12-eshez, de aki tudja is hogy biztos jó? 😊

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

RoboKutya78
Skacok erre adjatok magyarázatot? a 0 0 ás értékek hogy a bûnben emelhetnek gyorsulási illetve sebességi adatokat miközben a kormányzásra adott 13 as érték lerontja az értéket?

Ja. Én se látom értelmét. A múltkor egy McLaren 10-es plecsnit láttam, de hát az soha az életbe senki se fogja megcsinálni, csak a hülyék.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ezt en sem ertem, gyakori, h olyan plecsniket latok, amit meg el sem kezdtek. De ertelmet sem latom, minek azt kitenni, amit meg el sem kezdtem?

Amúgy azt hogy kell megcsinálni, hogy olyan plecsnit rakjak ki, amit még el se kezdtem vagy folyamatban van?
Mert akárhogy ügyeskedek, mindig csak a teljesített plecsniket tudom kirakni.

Azt én is megcsináltam. Tegnap fejeztem be. Ki is raktam a plecsnit, hadd sárguljanak az emberek.😄

tutuhawer
nálam lost connection van. Nagyon lost, mert a hivatalos oldal is eltûnt kicsit

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

*után=utána<#falbav>
Szép állom lenne mentem után nem sokkal a D-s pályán a szokásos gyökerek ott voltak (már látom a blokk listáról). Van egy faszkalap zöld RS4-el tele szponzormatricázva, direkt bementem ellene hátha. A kanyargós részen esik – kel, de sajnos sok az egyenes szakasz és nyomja neki a PU csalást. Nem sokkal, de beelõzött a marhája. Volt egy nagyon hülye Eclipse gst is és még be merte írni a végén hogy loser, persze jól elküldtem az anyjába a csítjével együtt. <#hehe>
A csalásos dolog nem jött be ugyanugy megy tovább minden, találkoztam egy autófinisherrel már, de ami dühitõbb, hogy tudom hogy valaki csal de rá sem lehet bizonyitani, pl ami benn van e class körverseny azon mentem sciroccoval második lettem egy nissan mögött 6 másodpercel kikaptam nem nyomott egy nitrót se, én meg nitro plusz ready-t nyomogattam amikor csak tudtam és nem is hábáztam sehol. Nem az zavar hogy kikapok csak tudom hogy ezt õ nem tudja azzal az autóval megcsinálni...

Pusztítsd ki már a szerk. Gombodat 😛

Project D|Rare Car Collector|

Vagy frissítették a hibát

Szabi
változott a GFX mappában a Pursuit a ResultsScreen és a TreasureStreak fájl.. pedig azt írták hogy nem változott semmi 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Shift R8, régi jó dolog, még mindig napi szinten használt 2+ éves dög :-D

Ryder159
Jut eszembe. Kiderült már, milyen autó volt letakarva a múltkor? Nem nagyon követtem az eseményeket...

tutuhawer
köszi, hát nemskominden... A régi vasakhoz 3 látható és még egyszer annyi rejtett kit is tartozott, de ma... "Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi" 😊)

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

De ha nagyon kell akkor itt van

Kép nincs

tutuhawer
ok

Arra nem kell budi :-P

tutuhawer
valaki segítsen nekem, pár bósztos bodykit kéne az 5.2 l-es Audi R8-ról, mert ha nincs, akkor így nekem nem OK a vétel. Pár képpel kisegííthetne valaki <#eljen>

Szabi
tartalmilag semmi érdekes, viszont most talán pár órára nem mennek a csalások 😄
(originen amúgy 23+16mb a frissítés)

#67351: a 50.000-res továbbra is frissítésenként változik nálam, a többi viszont már nem, viszont legalább gagyi minden cucc amit adna :-/

Srácok mi ez a 23 megás pöcs amit letölt a launcher,
Szerintem valami nálad nem klappolhat, nálam is H1 van, de mikor irtad korrábban is, hogy nem jó a top up, nálam akkor is mindig ugyan azt mutatta, mint amit nfs world wiki is kirak. (miután frissitik)
Az jó mert nekem CCX

Mi a túró futna rejtve egy gép újraindítást követõen, te nagyon képzett és nem hinném, hogy be lehet tenni automatikusain indítható proginak a csítet, de majd a szakértõ urak elmagyarázzák (akiknek a száma napról – napra növekszik, alig gyõzöm menteni). Írhattam volna egyszerûen, hogy nyisson egy task managert elõtte csak nem tudom, azt ki e lehet játszani (elvileg nem), bár ahogy én ezeket csalás használatokat ismerem, akiknek az ige még megy, de az alany és az állítmány már fejtörést okozna a bõvített mondat meg már utópia lenne, kizártnak tartanám a programozói tudás magas fokú mûvelését. Ezek csak egyszerû felszanálók (lóóóóózer cheaterek) az F billentyûket még talán megtalálják.<#nyes>
trakk
H1

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Mi nálad az ajánlat 50000-nél?

trakk
Úgy néz ki, javítva lett a random top-up bug.

goregrind
"vér-, vizelet- és székletminta"

<#eljen><#taps>

DISCORD: grimanddark

Ha valaki rejtetten akar programot futtatni, ezzel a módszerrel nem fogod meg.

A vér-, vizelet- és székletmintát kihagytad a listáról.

légy türelmes

<#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Láttam a videót, nem gyõzött meg semmirõl! Sajnos csak most volt idõm, mert az éves kötelezõ komplett géptakarítás végeztem, így nyár elõtt (Tutu ez neked is ajánlott!)

1.Motorház nézet = ha észre is lehetne venni a csalást akkor is csak hátulról lehet.
2.Nekem nem megy ennyire a gép, bár csak F-em van skill-ezve, de annak vagy 3-4 NOS kell ehhez az idõhöz, ez lehet az én hibám!
3.Érdekes hogy a legtöbb idõhajhász 2 db nitro utántöltõt tesz be neked egy is élég. A haverkádnak meg még 1 db skill sem kell a GT2-be az 50-es helyekhez, milyen meglepõ és mulatságos. Lentebb a kép!

Javaslatom és egyben tisztási lehetõség, mivel használtál/használsz csítet a felvétel nem bizonyító erejû.

1.Külsõ kamera élõkaparása (esetleg telefon) és a gép órájával szinkronizálása!
2.Kamera beállítása, hogy a monitor látszódjon (tálcán az órával) felvétel indítása úgy hogy látszódjon magán a felvételen is a dátum ill. az óra + a gépen a tálcán is!
3.Játékba belépni és ablakmódot bekapcsolni, mint az utóbbi videón, kilépés!
4.Gép újraindítás.
5.Amin betölt a Win belépés a játékba a tálca látszódjon folyamatosan.
6.Ha penge vagy megy Mason-on az 1.40 alatti idõ esetleg máshol is az idõd közelébe tudsz kerülni.
7.Felvétel feltöltése, mindenféle mókolás, idõhúzás, utómunka nélkül a YouTube-ra.
8.Ha megfutod az idõid látható lesz frankon mész és elmarad a cinkelés és egyben tisztázod is magad, ha nem ásd el magad!
9.Folyamatos felvétel kell az 1. ponttól, de ne legyen 15 percnél hosszabb, mert nem lehet feltölteni ingyenesen!

#67204 Te is fiam, Brutus. <#falbav>
Nincs több jelentkezõ?

#67330 Azért erre kíváncsi leszek, csak kicsit feljebb állítja a gyorsulási ill. tapadási értékeket máris jobban megy mindenhol.

Más: Miért van 21 pálya, nem úgy volt hogy 10 van 1 hétig. Ez is valami bug (nem elég a TE õrület)? Maradhatna mondjuk. Mentem volna 1-2 pályán (nem class-oson) és alig talált ellenfelet, néha pecekig sem. Igaz késõ volt már, de akkor is ilyen kevesen játszanak?
Szabi
na csodás, írok neked erre fatál error 6 -.-"

na akkor mára már tényleg ennyi.. 😄

Kösz 😄DDDD

goregrind
Gempa úr is bekockult! 2500 matricát a pököm pakolgatna fel! <#zavart1> Azé' gratula a munkához, kézzel csinálta, mindenféle bot nélkül! <#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DISCORD: grimanddark

Ryder159
Pedig érdemes lenne. nmár csak a hangja miatt is...

trakk
...amiben csak szervert javítanak, TE bug nem lesz javítva...

tutuhawer
így nem vásárlom meg, köszi. Piros pont a képért.

Azért chris, még keresgélj nyugodtan, megköszönném...

Hû, nekem eddig eszembe se jutott ez a vadászgép-festés. Az Audijaimra ráférne.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

trakk
Meg van erõsítve, lesz ma egy... valamilyen patch.

Jó tudni 😄
Bár, erre nem is kell budikitt

Szabi
szerintem elég lesz egy kép is.. 😄

Már, ha beenged 😄