Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem kell annyira nyomni az acsikat, ez úgyis boostos lesz <#nevetes1>#nevetes1>
NFSW: BONESAI
"Nulla tenaci invia est via"
légy türelmes
Simraceway: tigris013
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ha nem tetszik a videó, arról nem tehetek, modnom hogy akad a játék ha videózok. Egyszer elmegyek hozzád, leülök a géped elé és akkor is futok neked egy idõt
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
a kép meg valamiért nem jó a picturepush , amúgy Pasaris-ra gondoltam azzal ment Szabi is
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
ezt meg külön Szabinak mert neki is volt alkalma hozzá
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tehetek róla, hogy sötétség van a fejedben. Talán fényt gyújt, ha hosszabb távon foglalkozol az informatikával. Egy idõ után látod majd, mik a lehetõségek.
légy türelmes
Tisztelt játékos ön a szerveradatok alapján külsõ programot alkalmazva nagyban rontja a tisztességesen játszok játékélményét, nemkülönben ez tiltott is az X üzletszabályzat Y pontjában, ezért az Apex ill. Chicane szerverekre történõ belépését letiltottuk. A játékba beleölt munkáját, autóit, stb. és a vásárolt boost mennyiségét (0!) természetesen megtarthatja és az önöknek újonnan készített és fenntartott cheat engine shardon folytathatja a játékot, ahol a fentebb taglalt tevékenysége megengedett, sõt elvárt. Köszönjük megértését, jó játékot. ©2013 Electronic Arts Inc. blablabla, blablabla, blablabla. <#hehe>#hehe>
#67410 Jók ezek a sötétségbe burkolódzó kijelentéseid, mintha értenél hozzá, aztán sehol semmi.<#nyes>#nyes>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
A technikai lehetõségek pedig nem olyan korlátoltak, amilyennek rálátás hiányában hiszed.
légy türelmes
légy türelmes
Project D|Rare Car Collector|

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
DISCORD: grimanddark
Három autofinish kolléga egybõl, nem kaptam semmit se.
De sok vigaszt nem nyújt, mert autofinissel akkor is õ nyeri a class-os versenyeket én meg megérek párat megnyerni. Ezáltal tölem elveszi a driver pontokat mégha õneki nem is nõ, vagy nullázva van.
Azt lehet reklámozni a cset ablakban, hogy itt a 150. autó vedd meg... De annyit nem képesek kiirni oda hogy a csalókat folyamatosan ellenõrizük és bannoljuk vagy valami hasonló szöveget. Mégha blöff is lenne akkor is sok iq csaló talán kicsit visszafogná magát, csak ennyit legalább... nem kerülne pénzbe se semmi.. Én kisebb nagyobb megszakitásokal játszok a worldel de hivatalosan (nem forumba meg válaszlevelekbe) irt szöveget, nem láttam részükrõl hogy ne csalj mert....
Mennyire elrettentõ lenne ha mondjuk hét elején mindig kiraknák csak valami hitfány facebook poostba hogy a mult héten ezeket a drivereket bannoltuk csalás miatt: jóskapista , anyámkinnya35 stb...
Biztos vagyok benne, hogy sokan vissza fognák magukat, még müködõ csalás esetén is.
(arról nem is beszélve, hogy ezeket a programokat nem lehet kiszürni szerintem az kamu, csak nem foglalkoznak vele ahogy már korábban irtam... Boost csaló program miért nincs? Ja, mert arra figyelnek...)
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Project D|Rare Car Collector|
viszont itt az egyik kommentrõl egy kép
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
úgy tûnik hogy az õ pénzüket megkapják a többiek a versenyben és aki autofinishezik annak NULLÁZA A PONTGYÛJTÉSÉT! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Én nem hiszek ebben a bannos dologba, blöffölnek, de elég erõsen...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
de van már automatapilóta is versenyre.. <#wilting>#wilting>
<#idiota>#idiota>