Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONESAI
Veyronhajszolóknak:

Nem kell annyira nyomni az acsikat, ez úgyis boostos lesz <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

Ryder159
Ilyennel én is találkoztam de nem TE-n hanem sprint versenyen...

Szabi
te-n most már olyan autofinnish van, hogy az elsõ mp-ben benyomja, majd te végén az utolsó mp-be ér célba a gép szerint -.-"

"Nulla tenaci invia est via"

Megkértem egy gyanúsan mozgó egyént, hogy inkább autofinisheljen, és ne pocsékolja el az idõmet. 😊 Az autofinish a legjobb csalás, mert gyorsan vége, jöhet helyette valami jó.

légy türelmes

tegnap már rájukordítottam hogy alkossanak valamit a hack-el, de úgylátom nem jött össze

Simraceway: tigris013

Már csak 2 napom van a suliból és végeztem 😄

Még hogy kevesebb a csaló...eddig egyetlen embert nem láttam aki ne autofinishelt volna, de tényleg, a "mezõny" ÖSSZES tagja autofinishelt, MINDEN ALKALOMMAL <#falbav> Verjem bele mostmár <#vomit>
Ryder159
Nálam semmi baj nem volt magkaptam amit kellett, csak TE-n nem szabad elsõnek lenni...

az komoly, na akkor ma is csak gemezés lesz

RoboKutya78
még mindíg szar a cucc 59 és félen vagyok sose leszek már 60 as így?😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

QUQA1

Ha nem tetszik a videó, arról nem tehetek, modnom hogy akad a játék ha videózok. Egyszer elmegyek hozzád, leülök a géped elé és akkor is futok neked egy idõt

SUNNY84HUN
lentebb amit linkeltem albumot ott a helyzet tükre :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Sziasztok. Nálatok sem íródik fel a nyeremény?
Sziasztok, mi a helyzet, még van autofinish verseny?

Nálam sincs nitróutántöltõ, csak B;C;D;E classokra használok rapid fire, a többihez nekem nem kell

SUNNY84HUN
ezt lécci töröld Chris , kösz

a kép meg valamiért nem jó a picturepush , amúgy Pasaris-ra gondoltam azzal ment Szabi is

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
ez eddig a termés 15 multi futamból :S

ezt meg külön Szabinak mert neki is volt alkalma hozzá

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#falbav><#mf1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elõbbi állítás még mindig érvényes! Lehet azért érzed magad ilyen pengének, mert megtanultál 3-as számrendszerben programozni? <#action>
Köszönöm.

Nem tehetek róla, hogy sötétség van a fejedben. Talán fényt gyújt, ha hosszabb távon foglalkozol az informatikával. Egy idõ után látod majd, mik a lehetõségek.

légy türelmes

Szerintem pont hogy sunyiban kéne csinálni mindent, mint most, mert ha nyíltan teszik megint jönne a szerver attack (és az alaplap ban valóban megoldaná ezt a problémát, véglegesen). Elég lenne ha belépésnél a következõ fogadná a delikvenst:

Tisztelt játékos ön a szerveradatok alapján külsõ programot alkalmazva nagyban rontja a tisztességesen játszok játékélményét, nemkülönben ez tiltott is az X üzletszabályzat Y pontjában, ezért az Apex ill. Chicane szerverekre történõ belépését letiltottuk. A játékba beleölt munkáját, autóit, stb. és a vásárolt boost mennyiségét (0!) természetesen megtarthatja és az önöknek újonnan készített és fenntartott cheat engine shardon folytathatja a játékot, ahol a fentebb taglalt tevékenysége megengedett, sõt elvárt. Köszönjük megértését, jó játékot. ©2013 Electronic Arts Inc. blablabla, blablabla, blablabla. <#hehe>

#67410 Jók ezek a sötétségbe burkolódzó kijelentéseid, mintha értenél hozzá, aztán sehol semmi.<#nyes>
Mint lufiárusnak a nyílzápor, mint mókusnak az erdõtûz...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Egy új sport:Ki ad hamarább autofinisht.<#zavart1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

goregrind
Én az elsõ hárommal

DISCORD: grimanddark

A másodikkal meg a harmadikkal találkoztam én is.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Szabi
<#idiota>

A végkövetkeztetésben egyetértünk.

A technikai lehetõségek pedig nem olyan korlátoltak, amilyennek rálátás hiányában hiszed.

légy türelmes

Szerintem amit te látsz más plecsnijénél az az, hogy te elkezdted-e. Bár egyszer láttam már olyat, ami tévedett. Lehet, én is tévedek.

légy türelmes

Jeeee

Project D|Rare Car Collector|

Szabi
így még látszik is 😄

tutuhawer
reménykedek. 1000-rel 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Megerõsíthetem a hírt!Rákerestem körbelestem és mindenhol panaszkodnak! Nullázza az adott class versenyért kapott pontokat és azután sem növekszik újra! Plusz se rep se IGC a versenyért! Reménykedjünk... <#eljen>

DISCORD: grimanddark

Szabi
megtisztelõ <#idiota>

Megtaláltam. Így hiszek neked.

Szabi
nem a teljes driver pontot nullázza, a class verseny pontjait 😄

Mindegyik 2500 pont felett. Két cinque és egy f1.

Negatív.
Három autofinish kolléga egybõl, nem kaptam semmit se.

Szabi
nyilván a fizetõsjátékosokat nem fogják törölni, viszont így soha nem érhet el magas pontokat, tehát kénytelen lesz új karatert kezdeni... aztán ha újra csal akkor megint megszívja.. 😄

Ezt már korábban beirtam én is, hogy sok csalónál látam 0 driver pontot és valószinüleg igy büntetik õket (máramelyiket.)

De sok vigaszt nem nyújt, mert autofinissel akkor is õ nyeri a class-os versenyeket én meg megérek párat megnyerni. Ezáltal tölem elveszi a driver pontokat mégha õneki nem is nõ, vagy nullázva van.
Véleményem szerint lehetne tenni a csalók ellen, csak mivel közvetlen nem érinti a boost vásárlás mennyiségét (közvetetten anál inkább) Ezért egyszerüen szarnak rá egy nagyot.

Azt lehet reklámozni a cset ablakban, hogy itt a 150. autó vedd meg... De annyit nem képesek kiirni oda hogy a csalókat folyamatosan ellenõrizük és bannoljuk vagy valami hasonló szöveget. Mégha blöff is lenne akkor is sok iq csaló talán kicsit visszafogná magát, csak ennyit legalább... nem kerülne pénzbe se semmi.. Én kisebb nagyobb megszakitásokal játszok a worldel de hivatalosan (nem forumba meg válaszlevelekbe) irt szöveget, nem láttam részükrõl hogy ne csalj mert....

Mennyire elrettentõ lenne ha mondjuk hét elején mindig kiraknák csak valami hitfány facebook poostba hogy a mult héten ezeket a drivereket bannoltuk csalás miatt: jóskapista , anyámkinnya35 stb...

Biztos vagyok benne, hogy sokan vissza fognák magukat, még müködõ csalás esetén is.

(arról nem is beszélve, hogy ezeket a programokat nem lehet kiszürni szerintem az kamu, csak nem foglalkoznak vele ahogy már korábban irtam... Boost csaló program miért nincs? Ja, mert arra figyelnek...)
Így jártak xDDDD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

:-D

Project D|Rare Car Collector|

Szabi
nagy csalósoldalon írják, nem fogom linkelni és remélhetõleg más se
viszont itt az egyik kommentrõl egy kép

Ja... Oké. Ez az optimalizálás?

RoboKutya78
ezek szerint most azok járnak jól akik a végén érnek célba ez vicces olyan ez mit a fordított nap a suliban😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Hol?

szabit ts?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Szabi
wháháhhááhááá sírnak az autofishezõk hogy nem kapnak se pénz se exp-et!!! <#taps><#taps><#taps>

úgy tûnik hogy az õ pénzüket megkapják a többiek a versenyben és aki autofinishezik annak NULLÁZA A PONTGYÛJTÉSÉT! <#worship><#worship>

Sikerül két nap alatt megunnom ezt az okádékot, asszem én egy idõre befejezem. Ilyenkor privátra nem akad ember, a TE-t meguntam, hogy csak utolsóra ad lóvét, nem tudom, hogy az EA milyen jogon korlátozhat, hogy csak az utolsó visz mindent... Mentem egy multit is, 3000 pont feletti ellen, én hülye meg már azt hittem, megnyerem az elsõ multimat, erre a 2 és fél perces pályán 2 perc 25kor benyom egy autofinisht... 60as szinten... Nekem ennyi elég volt... köveket még egy darabig gyûjtöm, bár lövésem sincs minek, mert 99. naptól jóformán semmit nem ad csak a szar skilleket, s a 107. napnál járok.

Én nem hiszek ebben a bannos dologba, blöffölnek, de elég erõsen...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Szabi
kijöttek már az új verziók.. sõt már vannak új funkciók is, az egyik csodálatos programmal belépsz egy sprintversenybe, elindítod a botot és automatikusan nyeri a versenyeket és nyitja az arany kártyákat -.-"

de van már automatapilóta is versenyre.. <#wilting>