Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
a tuningmester garázsa tartalma nem az autókban van... a garázsból tuningoltál, látod, akkor is megmondtam, ez így nagy gond. Minden egyes elvesztegetett alkatrészt megérdemelten buktad, és a legjobb szándékkal mondom, semmi rosszindulat... Komolyan

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Amugy a chinatown tegnap zold ultra rugot dobott, es amugy lattam masnak is dobott jokat, ultrat es skilleket is. Csak egy kis gond van vele, sok ott az autofinisezo <#boxer>

Azt olvastam a játékhoz hozzá sem nyúlnak a szerverek karbantartása folyik!

Szabi
kaptam már jó cuccokat random dragon 😊

"Nulla tenaci invia est via"

A 2 személyes dragra összedob MP-be is a 2 gépen, ha mákod van (a szintkülönbség talán számít azért), de hogy mit lehet nyerni ott jó kérdés, nem mentem vagy 1 hónapja már. Este ha ráérek majd gurulhatunk itt-ott hátha nyersz. Az õskorban mikor Tutu-val mentem alkalom ad-tán, mindig dobálta a jó cuccokat és szépen el is adta, mert tele voltam. <#idiota>
A rental autót nem érzik az achik ugye?
lorci
Kiváncsi leszek mi tart eddig, remélem valami pozitiv változás fog történni.<#vigyor5>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Nem érekel már a nyerés vesztek én örömmel leszarom az öcsiket , is , csak szeretnék kicsit elõbre lépni magamhoz képest , amihez sok alkatrész kell vriálni, és egyszerüen nem jön, de mindegy srácok hagyjuk, van olyan hogy kicsit elgyengülök mint ma , na pusszantás mindenkinek pápá

És srácok kössza biztató szavakat.
lorci
Ha kifogsz olyan futamot hogy ne legyen csaló nincs az az ember aki megfog...<#eljen>

Mind1 majd lessz valahogy , csak kurvára unom, hogy 1 ultra kocsim van, gt3 rs fostalicsak amit nagyon szeretek , mert a régi idõkbe rengeteget mentünk 1ütt. áhh mind1 beleszarok
tutuhawer
ha nem lesz csalás, csalók sokasága, nem kell neked nitró, és ezt te is tudod... Fejbõl tudsz minden pályát, minden civilt, a newmaneket megfingatod motorerõvel is. Nem kell nitró neked

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
miközben kamiont vezet 3 hétig??? nem tud annyit menni, mert dolgozik, Q... De szerencsére nfree-nek mindene megvan a jó játékhoz és most épp azért állnak a szerverek - talán - mert trükköznek Csabával és barátaival kicsit

Nincs alkatrészem, meg a nos kevés , most felmegyek 1-2 ora alatt eltolok 200 nost ha idõt akarok menni, mert nekem nem megy elsõre mint egyeseknek , és ez csak mondjuk 2 mapp. Amiota bonyolodik ithon az élet azóta nincs idõm játszani sokat.

Szabi, lehet igazad van , de csak azt tudom mondani, nincs idõm a játékra, és igy hogy nincs alkatrészem mokuskerékbe futkározok , és kezd elfogyni a türelmem mega játék utáni érdeklõdésem , is .
Nem kell csalni, csinálsz egy másik acc-ot és tolod a privatokat a 2 gépen, pl. dragon stb.
tutuhawer
nem szabad túl okosnak lenni. Mit akarsz farmolni? Megvan mindened. Nekem is.

Szabi
lehetõség van, csak az csalás.. akkor megcsókolod a saját..... ? :'DD

Szevasztok , történt ithon 1 kis átalakítás, a lényeg wifin keresztül jön a net, így 2 géppel is tudok a neten lógni, na most nincs rá lehetõség , hogy valami kis boot progival a két gép privátozzon egymással? farmolás céljából, mert srácok nincs idõm órákat gémelni. És ha elfogy a nos akkor már az idõvadászat is abba marad.
szóval van iesmire lehetõség vagy nincs ? jöhetnek privik is
tutuhawer
jujj eltûnt a fejlécem... ja.. nem is 😊 megvan

lorci
Kár, hogy nem tudom megnézni az emailjeimet mert elfelejtettem a kodot meg a felhasználónevet.<#zavart1>

Szabi
ez is csak egy napos :-/

Olyannyira mindenki mást, hogy én semmilyet se. Pedig 2 külön-e mail cimem is van worldbe, egyiket ugyan már nem használom aktivan, de mind a 2-ben volt boost vásárlás is. Múltkori nyulas LFA-t se kaptam. (az egy napos kódra gondolok)
Szabi
több csalót találtak mint gondolták.. szóval törölgetni kell..... 😄

Már aki kapott<#banplz>

X

tutuhawer
ja, azt várom én is, mert akkor jó áron el lehet adni

tutuhawer
A facebookon írják, hogy ma reggel van egy kis karbantartás. aminek már vége kellene, hogy legyen. 1 órája már...

Szabi
a mél lengyelül jött, az ea.com németül jön be... remélem bebuggol majd a járgány és nem csak bérelhetõnek adja meg.. <#idiota>

tutuhawer
az oldal se jön be, a játék se indul. El se akartam hinni, hogy itt bármi komoly lapul a háttérben... nemhogy ajándék... Pedig de

Szabi
miért gondolja mindenki mindig hogy kamuzok ? -.-"

amúgy mindenki más kódot kapott

tutuhawer
próbáld meg beírni a kódot most... 😄

tutuhawer
hmm, 1 napos bérlés a caterhamre, valóban... Azt hittem, kamuzol, de 1 napos tesztvezetés van

tutuhawer
én bugattit kaptam

Szabi
ti is kaptatok Caterham kódot mélben ? 😄

tutuhawer
Én nem mertem megkérdezni. A porschéval még nem mentem sose gyorsan - ez igaz, így csak innen-onnan szedtem össze az infót hozzá. Inkább onnan..., mint innen...

Miért, mi a legjobb?

légy türelmes

Baszod megtaláltam és nem én vagyok a hülye remélem (persze ez csak feltételezés nem megerõsített tény <#idiota>)! Lapozgass elõre itt az egész nagyszerû életmû. Jó olvasgatást! <#wave>
Megj.: az hogy leírja hány acc-ja volt elõtte nálam dõlt be, bevittem Route 55-re és annyira vágta a pályát, hogy nagy lendülettel egyenesen a benzinkútban végezte az indulás után. Megemlítettem pár fazont a magyarok közül és az akkori világelsõt, fogalma nem volt róla. <#wilting>
Ui.: innentõl fogva leszarom magasról ki mit csinál, csal e vagy nem, csak ne akadjak össze vele sehol se, a legjobban az bosszant ha csal és utána henceg hogy jobb volt. Ezért azokkal fogok körözni akikben 100%-osan megbízok. <#nyes>

#67501 Jó az is, de nem a legjobb, bocs Tutu. <#duhos2>
Köszi,majd figyelembe veszem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Rexi hol vagy bakker mert unom magamba tolni az ipart !

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

tutuhawer
a szint nem függ össze a személy pályaismeretével. Nem is vágod, hány embernek van ingyen boostos kamu nickje... EZ gyenge vád bárkivel szemben. A skillek.... háááát , nem tudom, 20-as szinten volt-e, én az igazi hitmihunra 40-es szint felett emlékszem. Egy biztos: csak ha az adu ászt mutatod, akkor mondom én is, hogy X vagy Y csaló. Addig a fórumban királykodásod szar. A nullázásról van információd? Amennyire én tudom, a Brian-fivérek egyértelmûen gyémánt miatt lettek nullázva. Mondd, hogy csaló valaki , de akkor mondjad, ne fórumozgass a levegõbe. Én mondtam korábban. Te most mondod? Hát nem igazán.

@Gyuszopapa: Nekem a GT3-as porschémban mindegyik alkatrész sárga

Csak nem. Bocs, de fórumszinten nem színezek, ha esetleg összefutunk a pályán beleleshetsz (nem az én jóvoltomból az EA-éból), úgyis rég gurultunk. Zöldet nem használok nagyon lassan fog és túl korán kell fékezni, nekem csak töltelék kocsikba van helye. Talán az egyik GT2-ben volt (van?), de nem szerettem!
Csõ belétek.GT2(997)-GT3-ba kellene nekem színsor.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Csak nem a zöld fék a jó amit én használok az F-ben? A Cinque-ben is az zöld ultra volt aztán kihajítottam piros venturára de ott is kiváló volt a zöld
Kicsit gondolkodnod kéne bejött nagy mellényel 20-as szint alatt 0 pályaismerettel ide a fórumra hogy ö biza világelsõ lesz. És lenyomott pár komolyan menõ játékost. Lehetséges volt ez akkortájt a dragster ill. a sebességet és irányítást segít skill-ek nélkül. Biztos õstehetség, de ezt megdumáltunk jó párszor nem értem mi ez a pajtizás, mindegy is a te dolgod. Aztán jöttek a furcsa idõk, meg a nullázás, utána megszûnt az acc-ja. Lett új, és ott nem jöttek a jó idõk, van összefüggés, vagy te vagy túl naiv? <#wilting>
tutuhawer
nem tudom , én sosem láttam csalni . Te láttad, de te mindenkit látsz. Megfogod, megrágod és kiköpöd. <#nyes> Szóval a három muskétást én személyesen a gyémánt miatt vontam kérdõre, egyéb gondot nem mondtam. Vagy igen? Akkor idézned kell, mert én nem emlékszem ilyesmire elsõ gondolatra...

A hátsókerék hajtás rendben is lenne csak piros fék az orrmotoros járgányokba való és semmiképp a közép- ill. farmotorosokba. <#nyes>

#67490 Zonda-ba bûn rossz a piros (ki is vágtam a full ultrát) kb. 1 hete azt tesztelem, de senkit sincs szándékom meggyõzni, mindenki azt tesz bele amit akar! <#wave>

#67491 Na visszajött a nagy havered a csalással hogy áll mostanában? <#wilting> <#eplus2>
RoboKutya78
kipróbáltam ezt a kanna bulit az sw-men háát neem rossz. Úgy hogy csak 2 csillagosak és nincs motor és kerék a verdámban kezd érdekes lenni a drag vele. Ultrás Aventadore mellett száguldok 10 mps különbséggel ha jól kapom el a startot a 2dik váltásig tartom az iramot vele.
Mentem 25 partit most kaptam egy k.. kék 006 os kereket meg egy rakás lóvét 80% ban mindíg azt nyitottam😞Ilyen futamokat kihozni egymás utánban 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tutuhawer
HitmiHUN nyomja... nem is szólt, hogy visszatért, eléggé sunyiban száguld, de nyomja a gázt rendesen, ahogy látom

BONESAI
Zondákban jobb a piros, azokban nekem is az van

NFSW: BONESAI

Hát nemtom'...,
Szerintem a piros az biztosabb, csuszkálás nélküli megállást okoz.
Pagani 5, és Porsche GT3 esetében biztos, mivel azokon van.
( No meg Boss-on, De azon Ventura, ami ha jól tudom az Attack "lebutított" változata)
BONESAI
Jobb volt vele az irányítás, a piros picit blokkol. Maga a féktáv nem rossz a pirossal sem, gyorsan megáll

NFSW: BONESAI

Sárga fék?

Én az Attackot szoktam az összes hátsó kerekes járgányhoz, vagy mit tud az a sárga fék?