Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind

DISCORD: grimanddark

Szabi
ééérrdekes, de nem kényesztetett el a játék az autóval 😄

"Nulla tenaci invia est via"

goregrind
Na ez mekkora!

Megvattem a chrysler-t, mert kellett ugye a gyûjteménybe. Maradt még 1900 valamennyi SB-m, gondoltam veszek valami kártyacsomagot is! Nézem a kártyákat és ott van egy Car Prize Pack NULLA boostért! Az achi pontokért járó nem lehet, mert még csak 2990 pontom van, az ajándék pakkot meg már ellõttem! Akkor ez most mi? És az ajándék autó sem kutyafüle! Ez most mi is akkor? Miért is kaptam??? <#taps>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt a kép a Chrysler vásárlása után az achi rendszerrõl. Jól látható az achi pontjaim száma

És itt a kép a kártya csomagról, illetve a nyereményrõl!

Most akkor mi van? <#fejvakaras>

Szabi
ennyi.. mondtam én hogy nem miattam nem ért be 😄

ma már nagyon kevés autofinishezõvel találkoztam, viszont most ismét a speedhack és az instant végsebesség lett népszerû..

Még én vittem el az utolsót.<#vigyor4>
Sziasztok! Tegnap amúgy lazán beértem volna, de már halódott a játék, utána ki is dobott. Kódot nem kaptam én se. <#mf1> Pedig múltkor a tavaszos LFA-t megkaptam.

Balathruin

RoboKutya78
Új kreámány a másik karimra?😊 sport téma.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ismer valaki valami jó könnyen kezelhetõ videoszerkesztõ programot? Lehetõleg magyar nyelvût.
Ti is kaptatok e-mailben Caterham kódot?
goregrind
Helyes, az az utánit meg nekem! <#taps>

RoboKutya78
Szerintetek ez mennyire fekszik a mostani rajzverseny témájához? Ez a sport szöveg egy kicsit tág terület szerintem reklámnak minõsíthetõ és ezért nem lesz nyerõ vagy átkeresztelem roboteamre😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

köszi 😊 ha feljövök meg kereslek. de most hanyagolom egy darabig ezt a játékot.elegem lett belõle
Szabi Rexi TS???

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Szabi
pedig nyugodtan lehet az elsõ aki csak akar.. 😄

elsiettem= a megtisztított egyenes szakaszon lassan jött 😄

de azért természetesen elnézést kérek, legközelebb jobban figyelek és az egyik körömet átadom majd neki <#vigyor3>

Ryder159
középsõ sor: ASDFGHJKLÉÁ

goregrind

...és valaki el tundá nekem árulni végre, hogy miért nem találom meg soha azt a qrva "Á" betût, miért az "û"-re sikerül ráböknöm a koszos dagadt ujjaimat??? <#zavart1><#falbav>

goregrind
Amit felejtettem, hogy SEMMILYEN csalûs használata nem megengedett, és a Team Escape nem verseny! Direkt, szándékos rammolás abból a célból, hogy te "nyerj" nem megengedett, és az alapszabály betartása (minden kör másé) kötelezõ! 😊

Jók ezek a kijelentései, mintha értene hozzá, aztán sehol semmi...

légy türelmes

goregrind
Ezért nyomtuk mi privátban tegnap! Mindig más ért be utoljára, így mindenki kapott pénzt minden 3.-4. körben! Igaz, Szabi az egyik kört elsiette ezért egy csapattag lemaradt a pénzérõl (tõle bocsánatot kérek itt és, és a játékban is ha látom), de alapjában tökéletesen mûködik!

Ha esetleg érdekel egy ilyen dolog, akkor vegyél fel a játékban, írj rám és megbeszéljük! Nem árt - sõt jó, ha van miksid, mert egyszerûbb az infócsere és segíteni is lehet egymásnak, ha kell! 😊

Nahát! A rendelési elõzményekben látni, mikor mennyi SB-t költöttem. (Nekem ez új.)

légy türelmes

Meddig csinálják ezt hogy nem ad cash-t se versenyre se TE-re sõt még le is von.A herém ki van már.
És még jól is néz ki.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ryder159

Elbújhat a Bugatti, már nem az a leggyorsabb...

A múlt hét szerdán akartam rendelni a haverommal együtt 1-1 Startert Cd galaxisból de elfogyott és azóta sem hoztak <#boxer><#boxer>
RoboKutya78
akkó kifogytam az ötletbõl taposd ki drewbõl a kódokat 😊
vagy kérdezd meg a magyar supportot.

Nekem is, mind a kettõnél igen van és a Need for Speed is ott van a listán.

Chevelle-be a 3,4,6-os gromlen gumi helyett betehetem a 3,6,6-os velocicomot, nem rontja el?(csak a 499es adat miatt kellene 😄)
RoboKutya78
Nekem így van beállítva a fiókom.

Megnéztem, és nem spamként jött.

RoboKutya78
szerintem minden más gombot is kapcsolj be add hozzá a kedvebcekhez a játékot is és nézd meg a fiokodat nem e spemként jött a mail.

Contact me about EA's products & news=====> ez be van pipálva, mi lehet a probléma...?

RoboKutya78
mondjuk gmailes levelesládára kell feliratkozni vagy ha az van akkor az ea support oldalán a beállításokban engedélyezni kell a hirlevelek folytonosságát az esetleg segíthet rajta.

Én se kaptam semmit, mint általában,az ilyenek nagyon felbasznak...de mi a f@szomat kell csináljak hogy kapjak egy kib@szott egy napos kódot emailbe, huh?

RoboKutya78
Nem tudom mit csináltak ennek a catternek a háttér hangjával de mintha a mikrofonom sercegne vissza olyan a hangja Aki megvette annak is serceg a háttérhang?

Szabi
4ezerért van a starter pack mindenhol 😄

de nem akarok sb-t venni, csak gondoltam megnézem mi lett az új topup.. 😄

RoboKutya78
Lesd meg a mailcímedet lehet spamként kapod a híreket. nekem két karira is megjött a kode

A felaras starter pack meg mindig jo ajanlat, 4 pack 10000 ft: 32000 boost, ingyen szallitassal, es ugye 12 auto, ami garazshely es nemi igc ha eladod <#integet2>

Persze en sem kaptam kodot, engem mindig kihagynak a jobol <#falbav>
Pedig kivancsi volnek , h megy az a csufsag... <#vigyor2>

Szabi
<#taps>

RoboKutya78
ó de egy görény ez az acsi rendszer istenem ennyire surmó pénzéhes smucig bandát, legalább a collectorban a napos autókat is beszámíthatná volna értelme a gyûjtögetésének.Bár igaz ezzel is be lehetne söpörni a collekciót de megoldható lenne hogy az egy típust egyszer számolja bele kivéve az igcs autókat. Nem tudom miért gyûjtögetem ezeket a napos autókat akkor van már 10 darabom az audi rendõrverzió óta mindenem megvan.

Ryder159
Én is kaptam kódot

Most szedtem össze a kavicsokat

😞 De nem is megy <#violent>
Ez nem az én kódom 😊
Amúgy elindut!

Ha nem akarod valakinek átadni akkor ne ird be... Kaptak páran kódot, de egy kódot csak egyszer lehet beválltani szerintem, mert mindenki kódja különbözik.
FB-n láttam olyant is hogy 1400-at bannoltak ez is egy nevetséges szám!

Szóval nem is néztem, nem magy a game?, Tutu a nismomat szeretném megultrázni, hogy , jól leolvashasd a rendszám táblám, mert ugy néz ki amióta megint többet játszol kicsit vissza tért beléd az élet (végre).
Szabi
tegnap se csináltak semmit hivatalosan, mégis szptak a csalók.... 😄

kár volt beírni, mert mindenki más kódot kapott.. tehát ha beindul az oldal.. és valaki hamarabb beírja mint te....... 😄

6MFW-DCYC-36K5-QUSB 1day rental Caterham R500 Superlight. 😊))
tutuhawer
valami órák óta folyik, de hogy mi... Le is léptem, viszlát késõbb

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.