Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simraceway: tigris013
Építsd erre a cinegédet: Z-Z-Z-P-P-P
A motor lehet kék is, a turbó is lehet kék. A váltó zöld, a fehér rövid neki. A rúgót én a fehér kivételével próbáltam mindet, a zölddel nekem alulkormányzott, a kékkel megemeli a verda hasát, ezáltal gyengül a ramja, viszont jobban fordul, mint a pirossal. A piros erõs stabilitást ad, s mivel az autó alapból jól fordul, így én pirosat tettem. A fék piros mellett lehet sárga is, a keréknél is jó a sárga a piros mellett. Én csak ilyen Lótus félékbe teszek sárga gumit, a cinege nem olyan.
A GT2-dnek mi a színsora?
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu
Am meg a vezetési stílustól függ.. Nálam az alsó 3 jelenleg PSP, de a féket le kell cserélnem pirosra, mert nekem a sárga fék, a vezetési stílusomhoz nem elég.
Érzésre kell menni, s nem kéregetni a színsorokat, mert az megint olyan, mintha más verdáját vezetnéd... Ennyi erõvel odaadhatnám neked a profilomat... De szart se érnél vele...
Meg ezeket neked hiába írom le, mert foggalmam sincs, hogy vezetsz, milyen vezetési stílusban, mert ami nekem van színsor, az még közel sem biztos hogy neked is jó lesz...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
köszi. SZSKSP volt, most s3-k3-s4-z2-s4-s4 egy kicsit jobb lett, de nitró közben ugyanúgy hajlamos megfarolni. És még mindig nem érem utol a GT2-t.<#nemtudom>#nemtudom>
NFSW: BONESAI
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Mellesleg szerintem rontottak az irányíthatóságán.
1. Loop - 20.82, Lamborghini Reventónnal
2. Breaking Point - 13.01, Lamborghini Reventónnal(szét gyilkolom az autót és azért se akar bemenni 13 alá)
de még mindig osztom azt a véleményt 1 hányás a drag , buta irányítás meg egyéb f@szság <#duhos2>#duhos2>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Project D|Rare Car Collector|
EZT AKARTAM!!!!! <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vannak még hülyék a világon...
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Rengeteg a csaló ott is, de engem nem zavar ha:
- Nem auto finish ugrik be
- ha megvárja a többieket
Tõlem annyi PU-t használhat amennyit akar, tankmódozhat, speed hackel-het, a fenti két pont a lényeg!
De ismétlem magam, most tévedtél egy picit! Persze lehet mázlista vagy és kifogsz pár tiszta kört! 😊
DISCORD: grimanddark
légy türelmes
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18