Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

overall tuning semmit sem ér csak a dragoz zondára jó

Simraceway: tigris013

Ott valami nagyon nagy gáz van...

Építsd erre a cinegédet: Z-Z-Z-P-P-P

A motor lehet kék is, a turbó is lehet kék. A váltó zöld, a fehér rövid neki. A rúgót én a fehér kivételével próbáltam mindet, a zölddel nekem alulkormányzott, a kékkel megemeli a verda hasát, ezáltal gyengül a ramja, viszont jobban fordul, mint a pirossal. A piros erõs stabilitást ad, s mivel az autó alapból jól fordul, így én pirosat tettem. A fék piros mellett lehet sárga is, a keréknél is jó a sárga a piros mellett. Én csak ilyen Lótus félékbe teszek sárga gumit, a cinege nem olyan.

A GT2-dnek mi a színsora?

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Tarpi
Az S-es autókkal nagyon rosszul. Még Az EVO BMW-vel is megközelítem az S-es idõimet. A GT2-vel szinte az összes S-es idõmet megdöntöttem.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

A rúgó mindenképp piros legyen 3as ültetéssel. Zöld pro tunedet cseréltem le piros ultra tunedre. Merõben másabb lett, hozzám igazodott, tudok már vele durvábban is közlekedni. Egyedül a fékem ami nem tuned, de az is sárga... piros kell... legalábbis nekem, a vezetési stílusomhoz...

Am meg a vezetési stílustól függ.. Nálam az alsó 3 jelenleg PSP, de a féket le kell cserélnem pirosra, mert nekem a sárga fék, a vezetési stílusomhoz nem elég.

Érzésre kell menni, s nem kéregetni a színsorokat, mert az megint olyan, mintha más verdáját vezetnéd... Ennyi erõvel odaadhatnám neked a profilomat... De szart se érnél vele...

Meg ezeket neked hiába írom le, mert foggalmam sincs, hogy vezetsz, milyen vezetési stílusban, mert ami nekem van színsor, az még közel sem biztos hogy neked is jó lesz...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Tarpi

köszi. SZSKSP volt, most s3-k3-s4-z2-s4-s4 egy kicsit jobb lett, de nitró közben ugyanúgy hajlamos megfarolni. És még mindig nem érem utol a GT2-t.<#nemtudom>

jaja ott a silviám is 205-rõl 208/209-ig felmegy

BONESAI
Agostini Avenue végén van egy lejtõ, kb 4-5 km/h-val mennek ott többet az autók. Lehet az volt a gond

NFSW: BONESAI

az E-s király a sirocco is csak 223 km/h, tehát ott van csalás

Egy technikai jellegû kérdés: egy E szint csúcsára felhúzott Eclipse GT képes 229 km/h-s sebességet tartani nitró nélkül? (Jelentettem én, nem arról van szó. Csak érdekel, mert a D csúcsos ClioV6-om is alig megy többet.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

nekem zöld rugó van a cinkéba és azzal jó, meg sárga gumit tegyél bele mert pirossal fos

Tarpi
Cinkére van valami jó tippetek, próbáltam több féle variációt de egy bizonyos sebesség fölött hajlamos keresztbe állni, fõleg ha van egy kis bukkanó. Egy kicsit lassul és meg lehet fogni, de így GT2-vel sokkal jobb idõket megyek.
Mellesleg szerintem rontottak az irányíthatóságán.

BONESAI
Nekem volt egy Chargerem 1000 ló fölé húzva, 6-7 között nyomta le a 400 métert, 406nál toppolt. Az egész pályát hátsó keréken állva mente végig <#nevetes1>

Tarpi
A Brooks street-en is akad bõven

Az automata célba érõk partra szálltak az Outlaws-on is.

javítottam 2 drag pályán

1. Loop - 20.82, Lamborghini Reventónnal
2. Breaking Point - 13.01, Lamborghini Reventónnal(szét gyilkolom az autót és azért se akar bemenni 13 alá)

Szabi
volt Veyron is 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

BONESAI
Múlt hétvégén voltak a Slovak Ringen <#nevetes1>

Már megérte elugranom boltba 😄
igen a lambók jók dragra, én a revi-vel a dragos cinkét 10-bõl, 7 szer verem

SUNNY84HUN
3 , 4 * skillekkel megrotyantva igen buta lett a murci , végig fel le váltogattam és fasza lett <#zavart1>
de még mindig osztom azt a véleményt 1 hányás a drag , buta irányítás meg egyéb f@szság <#duhos2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Te Drog(Drag)mûvész, az gáz, ha itt a Dragot úgy próbálom kezelni, mint pl: a Prostreetben?😄

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
mer a cinke nem multishiftelt <#nevetes1>

SUNNY84HUN
megépítettem dragra a régi murcit ami már kb 2 éve megvan és meg lett a drag achi , valóban mocskos jók a murcik dragra 10 x kipicsáztam egymás után a skirmish pályán a cinkét <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
-gloss fényezés, és rajta a kék matrica. Marha nehéz a normális kéket összehozni, mert a sofõrprofil ablakában élénkebbek a színek. Szoktam tudni fejbõl, de már csak a tic-tac zöld van meg fejben, az impreza kék nem.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

A szeme fekete és a szemgolyója legyen vörös 😄 Sonic.exe foreva.

Project D|Rare Car Collector|

Ezmiez? O.O

EZT AKARTAM!!!!! <#boxer><#boxer><#falbav>
ez de menõ 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SUNNY84HUN
hát ja

BONESAI
Szerintem ígyis-úgyis undorító és teljes mértékben megérdemli a végleges bannt

SUNNY84HUN
de legalább elismeri a dolgot , van aki konkrét bizonyítékal ellene is tagadja és hülyének nézi a másikat :S

Legalább próbálkozik...

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Vannak még hülyék a világon...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ez de szánalmas kibasztatok elismerem hogy csaltam ígérem hogy ha visszakapom az accomat nem csinálok többet ilyent!

BONESAI
csak nem autofinishelnek. tank mód meg nekünk tök mind1. én tegnap fejeztem be a 3000 rendõrgyilkolós acsit

goregrind
Kérlek szépen, erre csak annyit írhatok: Mindenki tévedhet, még a nagyok is. Te is... <#eljen>

Rengeteg a csaló ott is, de engem nem zavar ha:

- Nem auto finish ugrik be
- ha megvárja a többieket

Tõlem annyi PU-t használhat amennyit akar, tankmódozhat, speed hackel-het, a fenti két pont a lényeg!

De ismétlem magam, most tévedtél egy picit! Persze lehet mázlista vagy és kifogsz pár tiszta kört! 😊

DISCORD: grimanddark

Ez milyen fényezés?

légy türelmes

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

jaja

goregrind
Biztos vagy te ebben? <#zavart1>

De most inkább a team escapes feladatot csinálom mert ott nincs csaló

goregrind
Akkor bocsánatot kérek, hogy zaklatni próbáltalak noob játékommal. Többet nem fordul elõ! <#eljen><#wave>

BONESAI
<#wilting>

az a baj hogy én lassan nem igen tudok menni

goregrind
én bevállalom, de csak nyugdíjas tempóban! Nincs kedvem rohangálni, meg aztán hun van még karácsony, hova rohanjak! <#zavart1>

Valakinek nincs kedve menni velem campuson, mert már a tököm tele van a hack-el. Kell 3 játékos abból 1 van(én)

Magyar,paysafecardos regisztráció 201 boost!

LooooooooooooooL 😄DDDDDDDD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

nem nyomkodok semmit 😄