Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simraceway: tigris013
Én soha nem veszõdtem színkombókkal, a lényeg, hogy legyen az osztály csúcsán. Mindenesetre az is igaz, hogy még soha nem vettem boostos autót (vagyis amivel nyerni lehet). Boss és RZ a B csúcson, és élvezd az utazást!
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
légy türelmes
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annál az ütközésnél igen is lassul a cinke, azután pedig igen csak elkezd gyorsulni. Még bent a pályaudvar terminálon is ahol 100%, hogy lassulnia kellene. Kivétel ha juggert használ! Amit pedig nem tett meg, mert nincs olyan rövid jugger, ami a pályaudvar végére kifogyna...
Szóval maradjon inkább ez a videó misztikum kategóriában...
DISCORD: grimanddark
1. A gyorsabb és kevésbé kanyargos pályákra a Pagani Zonda Cinque - zöld rugóval
2. A lassab de nagyon kanyargós pályára a Koenigsegg Agera - piros rugóval
#68563 Te mit olvasol Agatha Christie-t, semmiféle becsmérlõ ill. jó színben való feltüntetés nem lett leírva a lényeg az a színsor nálam szarul teljesített. Érthetõ! Ezért lett felhozva! <#ticking>#ticking>
Project D|Rare Car Collector|
"Nulla tenaci invia est via"
Ryan: Te JÓT érzel, nem jól érzel 😄
Ez az 1 hónap alatt nagyon is jól megismertem a paganikat, és 100% hogy úgy nem gyorsulhat ki egy kanyarból, és az amikor átment a bevásárló központon és máris Ryan elött volt, az ( megintcsak ) 100% hogy nem "alap" gyorsulás....,
( De lehet én vagyok a low..., )
légy türelmes
légy türelmes
Ezért most meg leszek kövezve, de..
NFSW: BONESAI
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
A 3 zöld 3 piros kombót csak kiindulásnak írtam, de írhattam volna 6 fehéret is..
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
az elsõ 3 zöld part az csak sebességet az az autónak de gyorsulást nem, ezt képzeld el egy skálán amin az egyik végén a sebesség a másik végén a gyorsulás van középen meg az összhang, tehát minél nagyobb a végebesség annál gyengébb a gyorsulás. Én ezért szoktam ha alacsony fordulatszámú az autó (6000-7600) akkor K-K-Z, mert nagyon hamar eléri a max fordulatot a zöld váltó ezt akadályozza meg ezért kell zöld váltó az alacsony fordulatos autókba, a másik verzió a magas fordulatszámú autók(7800-8500) oda én Z-Z-K, mert nagyon lassan van a max fordulaton és a kék váltó ami a gyorsulást engedi, segíti hamarabb elérni a 8500 fordulatot. Én azt mondom ez a legjobb beállítás, de akinek Z-Z-Z-P-P-P tuningja van és lehagyják egyenesbe azt akkor sajnálom.
FIGHT!!
😄
légy türelmes
BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu