Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott ment csak a térképen nem ott látszik

Simraceway: tigris013

Ennyi veszõdést a kombinációkkal... Mennyivel egyszerûbb a WoT-ban, ott a kulcs a legerõsebb motor - legjobb lánctalp - minden más alap, úgy megy legjobban.
Én soha nem veszõdtem színkombókkal, a lényeg, hogy legyen az osztály csúcsán. Mindenesetre az is igaz, hogy még soha nem vettem boostos autót (vagyis amivel nyerni lehet). Boss és RZ a B csúcson, és élvezd az utazást!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

van a pályaudvar mellet egy ki rés ahol ellehet menni, és nem ütközöl neki az üvegnek, csak nézd meg

Ha te is Agatha Christiet olvasnál, nem pedig általános iskolásoktól hemzsegõ fórumokat, akkor talán értenéd amit mondtam.

légy türelmes

a te vezetési tudásodhoz, de nekem nem az kell, nekem P rugó S gumival

Kanyargós pályára K rugó és K gumi kell, csak megsúgom.
goregrind
Ja, megint ez a videó... <#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez már a videó elsõ közzétételekor is szemet szúrt pár emberkénnek kapásból. Párszor megnéztem ismét a kérdéses jelenetet. A buszpályaudvar elõtti kanyarban látható egy ütközés és hallható egy "b@zdmeg". mely ha jól füleltem és sejtem, akkor a kérdéses úriember hangja, kinek nevét nem mondjuk ki (mert a HG cimbije <#idiota> ).
Annál az ütközésnél igen is lassul a cinke, azután pedig igen csak elkezd gyorsulni. Még bent a pályaudvar terminálon is ahol 100%, hogy lassulnia kellene. Kivétel ha juggert használ! Amit pedig nem tett meg, mert nincs olyan rövid jugger, ami a pályaudvar végére kifogyna...

Szóval maradjon inkább ez a videó misztikum kategóriában...

DISCORD: grimanddark

mert nekem az S Class és az Open Eventre 2 autóm van

1. A gyorsabb és kevésbé kanyargos pályákra a Pagani Zonda Cinque - zöld rugóval
2. A lassab de nagyon kanyargós pályára a Koenigsegg Agera - piros rugóval

nem áll keresztbe, ugyan is mentem az övével és valamivel jobb mint az enyém mert az õ zondája lanyargosabb pályákra van állítva

A lényeg az hogy az övével minden kanyarban keresztbe kéne hogy álljon, a kemény rugótól, a hátul fogó féktõl és a legpuhább gumitól, de mégsem! <#wilting>

#68563 Te mit olvasol Agatha Christie-t, semmiféle becsmérlõ ill. jó színben való feltüntetés nem lett leírva a lényeg az a színsor nálam szarul teljesített. Érthetõ! Ezért lett felhozva! <#ticking>
Horacio egy zseni, de ami van itt a Cinquevel, inkább selejt, mint-hogy használjam, max viki ellen 😄

Project D|Rare Car Collector|

Szabi
pedig mindenki azt mondja hogy nagyon jó arc Horáció, szívesen elmennék hozzá és megismerném õt, de fõként a remekmûveit.. 😊

"Nulla tenaci invia est via"

roszra gondolsz 😄

Én nem ismerem a Paganit, szóval fogalmam nincs, mivan vele 😄

Ryan: Te JÓT érzel, nem jól érzel 😄

te inkább meg se szólaljál az idõid miatt amik csillagosak

majd olyan éjfél körül már jól érzem magam a vezetéshez 😄

Milyen Paganija van Viktornak?? <#wow1>
Ez az 1 hónap alatt nagyon is jól megismertem a paganikat, és 100% hogy úgy nem gyorsulhat ki egy kanyarból, és az amikor átment a bevásárló központon és máris Ryan elött volt, az ( megintcsak ) 100% hogy nem "alap" gyorsulás....,
( De lehet én vagyok a low..., )
<#eljen>

Ja, nekem Alvás Single Playerben 😄 Addig sose bírom

Akkor is a te hibád, mivel hozzád nem szóltam, de érintettnek gondolod magad. Ehhehhe.

légy türelmes

nem én hoztam fel viktort

este 9-tõl nem leszek itt mert egyik ismerõsömmel elmegyek egy kicsit iszogatni, de majd megyek fel a játékba és ha én iszok akkor tudjuk mi van fent, ugye Krisz 😛

Ez a viktorakárki örökre téma lesz? Szinte nincs nap, hogy fel ne lenne emlegetve. Mint valami nyominger celeb. Nem a szart kell bemutatni, hanem az értékeset vazzeg.

légy türelmes

én is tudom milyen autóba milyen partok kellenek csak leírtam miért nem jó hogy ha az elsõ 3 full zöld

K-K-Z-Z-S-S, viktoré is ilyen csak ott piros a rugó és a fék is

BONESAI
piros gumival csúszik a Cinque. Vidiának van z-z-z-p-p-p dragra, de próbáltuk versenyen is és nem a legjobb. nekem a nemdragos cinquem k-z-z-p-p-s és egész stabil (nagyon! stabil), már-már túl stabil és nem kanyarodik.
Ezért most meg leszek kövezve, de..
a Cinque szar <#mf1>

NFSW: BONESAI

"A rúgót meg a féket autónként variálom" - A rúgót meg a gumit variálom, elírtam, pedig átolvastam..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nos, én ezt eddig is tudtam. Egy szóval sem említettem, hogy nekem ZZZPPP tuningom van, megsúgom, egy darab sincsen olyan... A KKZ kombót sok autóban használom pl a GT3-am pont ilyen, s megy mint a veszedelem. Valamelyik nap elõvettem a régi RX7-em, ZZK kombó van benne, s az is jól megy.. Tegnap meg 370z-vel lotus elise-t vertem "B" kategóriában, 751es statú LFA-mal 819es cinegét vertem "S" pályán meg alap tuningolatlan Charger RT vel majdnem megvertem egy "E" maxra felhúzott Eclipse-t... 27 század hiányzott.. Az már más kérdés hogy õ nem nyomott semmit se, én meg kinyomtam a charger belét is... Ezekre mind tanúja volt Quqa... Szóval tudom, mit hova kell pakolni, érzem a verdákat, csak alulra vagyok meglõve, mert a vezetési stílusom miatt piros kombó kell szinte az összes verdába.. A rúgót meg a féket autónként variálom pl a Nismoba kék rúgó kell, a lótusokba sárga gumi, a Lambókba meg kék gumi, bár én visszaálltam inkább sárgára, nem írom le többször, hogy miért..

A 3 zöld 3 piros kombót csak kiindulásnak írtam, de írhattam volna 6 fehéret is..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

a cinkéjét adjam meg?

Add meg a színeidet mondom egész jó és a legstabilabb, a vikinek meg azzal az alsó 3P-al el kéne szállni minden kanyarban, mint a gyõzelmi zászló, de hát neki van segítsége. <#boxer>
Csak fura hogy mindenbõl van szinten bellül 3 féle 😄
nem tudom én csak pakoltam a tuningot és jó volt

Eszembe se jutna 😛

Srácok Pro Street-ben számít az alkatrész? úgy értem pl sima vagy ikercsavaros kompresszort teszek a jó öreg GTO-ba akkor lesz különbség? most ikercsavaros van de 5. sebességi fokozatban totál meghal a gép s nem megy.
ha multiba összekerültök akkor is megnézi, tök minegyek

Persze hogy lelesd a színeimet, valami rosszat vacsizhattál! <#vomit> <#hehe>
Na gyere Quqa egy meccset akkor az Agera ellen, lássuk 😄

Most kivételesen egyet kell értenem a Z, Z, Z, P, P, P valóban nagyon rossz a cinegére és én alulra se tennék egy deka pirosat se. Kb. 1 hétig teszteltem, mivel megy a legjobb idõket és megtaláltam, elég érdekes színsor jött ki. Ami …
Na persze majd leírom mi! <#mf1> Különben a #68542 válaszodban szereplõnek elég jó a színsora a 2. legjobb idõt azzal mentem, mindemellett baromi stabil tõle a gép. <#nyes>
Akkor elmagyarázom

az elsõ 3 zöld part az csak sebességet az az autónak de gyorsulást nem, ezt képzeld el egy skálán amin az egyik végén a sebesség a másik végén a gyorsulás van középen meg az összhang, tehát minél nagyobb a végebesség annál gyengébb a gyorsulás. Én ezért szoktam ha alacsony fordulatszámú az autó (6000-7600) akkor K-K-Z, mert nagyon hamar eléri a max fordulatot a zöld váltó ezt akadályozza meg ezért kell zöld váltó az alacsony fordulatos autókba, a másik verzió a magas fordulatszámú autók(7800-8500) oda én Z-Z-K, mert nagyon lassan van a max fordulaton és a kék váltó ami a gyorsulást engedi, segíti hamarabb elérni a 8500 fordulatot. Én azt mondom ez a legjobb beállítás, de akinek Z-Z-Z-P-P-P tuningja van és lehagyják egyenesbe azt akkor sajnálom.

E-s Challenger R/T-nek pl. 231 km/h a nem nitrós végsebessége.
Feladom, folyamatosan mellé beszélsz...

saját tapasztalat, hány és hány játékost vertem el akiknek ez a tuning van, nekem nem kell

Az egy dolog, de kipróbáltad már? Némelyik autóra kifejezettem az kell... s nem az overall miatt...

"használható színsor" - "semmit sem érõ színsor"
FIGHT!!
😄
Tyúkanyóm...!

légy türelmes

Tarpi
GT2: SSZPPS a rugó 3*, a többi 4*

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

a Z,Z,Z,P,P,P tuning az a legnagyobb overall hozza elõ

Ki beszél itt overall tuningról?