Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
höhh, magyar felületen már email van... Megnézem a románt is, hátha ott meg postagalamb verzió lesz! <#idiota>

DISCORD: grimanddark

goregrind
Megvan, köszi! Kaptam egy telefonszámot.... Kenjék a hajukra azt! <#falbav>

Mindenképp account management-et válaszd mert csak akkor adja be, ott jobb alul kell nyomni hogy "I still need help" és akkor továbbdob, de csak ha account management-et választassz<#idiota>
goregrind
Meg hihetetlen f@szán mûxik az a fostalicska... Tesztként meglestem volna, milyen infók vannak a csalás jelentésekrõl. Beállítom a játék nevét, kiválaszton a report cheating menüpontot, katt a find... gombra - ÉS beadja az alábbi infókat: "NFSW Maximum Download Size"

BRAVÓ! <#taps>

goregrind
Köszi, de akkor nálam az agyi gond! Ezzel játszottam hajnalban pár órát, de csak kész válaszokat találok - ami nem megfelelõ! Én kontaktolgatni akarok... <#idiota>

Mind 1 kié igaz .
Megjegyzendõ, hogy az utolsó része a saját kreálmány. A többi az egyik kedves kollégáé (nem tudom, kié).

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Tehát a Support? 😄 help.ea.com, jobb oldalt találsz egy Contact Us menüpontot és a kitölteni valókat kitöltöd

Project D|Rare Car Collector|

goregrind
Kedves HG!

Ön mint szakember, tudna esetleg valami válasszal szolgálni eme gyarló kérdésemre? <#idiota>

<#eljen>

Tetszik a mottód , ezen kell elgondolkozni .
Az Audit láttam, vezettem is.

Engem nem érdekel hogy jó e vagy nem az az autó amit szeretek , bár most MClarenem van nincs pénzem egy jó m3 gts re de a játékot is csak magam szórakoztatására játszom és a többi már csak mellékes .
Kicsit se vagy egoista.<#idiota>
Megjegyzem, akkor se ér semmit a tiéd se.<#nyes><#bee1>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Az Audi tényleg jó ! De én most vettem egy Aston MArtin v12 és nagyon megy az is. Kellemesen csalódtam benne !
tutuhawer
szombaton, ha minden igaz, beugrottam pár percre. Pedig pont megjöttek a magyarok simracewaybe, erre futam közben fogyott ki szusz a gépembõl és kezdtem laggolni. Ki kellett lépnem versenybõl, pedig Audi R8 GT-vel mentünk, ami nagyon király gép, kár hogy Chris nem láthatta

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az igaz ! Jó lenne veled futni egy párat! 😊
Mikor voltál fent utoljára NFS en ??? 😊
tutuhawer
most fejeztem be a meló, mert itthon könnyebb a nagy képernyõn, mint az irodában a kis laptoppal...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
nagy H

Úgy látom Tutuhawer unatkozik ! 😊
Na hali mindenkinek 😊
Igy van ez mind rendben van !!!!!!!!!!
tutuhawer
100%-ban hasznosak a hozzászólásaid, nyomtam rá egy zöldet <#eljen>

tutuhawer
aki tilosban jár, levadássza keményen... pl: egér azt hiszi, okos, bejön az irodába, de sajnos... tévedett 😊 Kifigyeli, megfogja, megrágja, kiköpi, mint Quqa ahogy a csalókkal teszi. Az egeres páldát le is lehet vetíteni NFS-re, nem? <#eljen>

😊 szép
goregrind
Kérdés...

Volt valaha az origin oldalon valamiféle chat a vevõszolgálathoz, amin lehetett dumálni velük. Ez létezik még, vagy megzünt? Vagy én vagyok csak vak és béna?

tutuhawer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

irodában gyilkológép, reméljük, a juniorok is terminátorok lesznek:

Hát... az enyémen csak röhögnek. 😄

légy türelmes

tutuhawer
Én is úgy értem, hogy a teljesítményünk teszi értékessé a nevünket - legyen az bármilyen szintû tevékenység - és ezért jól cseng a nevünk itt, de egy másik játékban is. Az enyém pl jól cseng, ezt tudom. Nem azért , mert top100-as idõt mentem, mert sosem tudtam semelyik pályán se, de mégis jól cseng.

Nem a név érték, hanem az, ami mögötte van. Már ha van mögötte valami.

légy türelmes

tutuhawer
A név. Érték. Mindig ezt hangsúlyoztam. Jól cseng itt is, jól cseng ott is. <#eljen> És bizony jól cseng <#eljen>

goregrind
Nekem is volt egy másodlagos profilom, nem kevés munka, pénz és idõ volt benne. De elajándékoztam - nem eladtam, mert hiába költ rá az ember ezeknek NINCS ára ha már nem kell. Max egy csaló fog fizetni érte, majd jól lejáratja azt a nevet...

Lupous
Én is kb így csináltam. 😊 És kb minden online játékommal így vagyok amire egyszer ráuntam attól még kell nekem, sose lehet tudni 😊 Egyrészt valahol kötõdök is hozzá ha már annyi idõt energiát belefeccöltem, sok sok jó pillanatot éltem meg a monitor mögött, nem lenne szívem csak úgy törölni vagy eladni.
Az NFS World-el is így vagyok, épp csak a bétákról csúsztam le de kezdetektõl toltam, aztán meguntam, mert nem fejlõdött a játék, nem volt kihívás stb... aztán egy évvel késõbb csodálkoztam hogy mennyi remek dolog lett hirtelen, kedvet kaptam... és most is minden nap ha nem is órákat elszüttyögök de azért a gyémántokat összekapkodom, ha van idõm meg elfunolgatok 😊 és nagyon jó (Igaz félek picit, hogy az EA elszarja az elbocsájtásokkal a dolgokat :S... mert eddig remekül fejlõdgetett a játék., csak a sok csaló ne lenne :S)

Lupous
Epic zsír a festés 😊 nagyon szép lett 😊 jók a színek 😊
Nekem a bodymeg a hátsó szárny nem tetszik majd holnap megmutatom az én silvikémet 😊

nem baj nekem jó lesz az EU

Simraceway: tigris013

Fogtam 3 csalót xDDD megyen youtubera 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Az us az jobb mert nem laggol 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

nem már ez Eu is jó

Simraceway: tigris013

az APEX US még mindig jobb mint az EU ?

trakk
Nem, valahogy nincs türelmem megint újrakezdeni.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

BlackFox, Events of the Week lista lesz?

Üdvözletem nép !! 😄 Látom már van aki meg akar szabadulni az acc - tól.... DEALCSY - nak teljesen igaza van ....

Csináld azt mint SZABI. Beleunt a játékba, ráhagyta a játékot, még a házigazdaságot is átadta. Néhány hónap elteltével meg megint itt van. Rendszeresen irkál ide. Annak ellenére visszajött a játékba, hogy nyilvánvalóan regényeket lehetne írni a játékkal kapcsolatos negatív tapasztalatokkal.
Szüneteltesd a játékot és egyszer csak hálát adsz, hogy jajj de jó, nem töröltem /adtam el az account-ot és onnan tudom folytatni, ahol befejeztem.

Ezt tudom én tanácsolni.

Én is így csináltam ahogy SZABI.. Bele untam kicsit több mint egy éve... De eszembe jutott , hogy van ez a game mert már nem tudtam mivel játszani és milyen jól jött így kb 1,5 év után a picit elfeledett accom 😊

Az már valami 😄DDD
Ajánlok érte egy Soproni üveges sört. A betétdíjat megtarthatod 😉

tutuhawer
Ajjaj...<#taps>

Szerintem nem dobta ki hanem kilépett vagy megszakadt a nete. Ma próbálkoztam A-s és D-s pályákkal de 1-et tudtam végig menni 15-20 próbálkozásból mert állandóan megjelentek lobbyban a blokkolt fogyatékosok vagy a még nem blokkolt fogyatékosok
Hehe...
Mentem egy B-s pályán az IS300-ammal egy overall-ban gyengus RX-8 '09-el és amikor speedhack-et használt a csávó, akkor kidobta a játék.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Nem.

légy türelmes

309 megvan az 1000-bõl, de mikor az összes lehetséges festhetõ részt befestem új színre és csak 1-et számlál, az már kiveri a biztosítékot.
Kattintgató robotot meg nem szeretem. Nem is tudom beállítani, de nem is érzek erre motivációt, hogy egtanuljam. A vinyl-es acsit is szabad kézzel csináltam meg.

Azt hiszed menõzésnek szántam?