Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
BRAVÓ! <#taps>#taps>
Megjegyzendõ, hogy az utolsó része a saját kreálmány. A többi az egyik kedves kollégáé (nem tudom, kié).
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Project D|Rare Car Collector|
Ön mint szakember, tudna esetleg valami válasszal szolgálni eme gyarló kérdésemre? <#idiota>#idiota>
Megjegyzem, akkor se ér semmit a tiéd se.<#nyes>#nyes><#bee1>#bee1>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Volt valaha az origin oldalon valamiféle chat a vevõszolgálathoz, amin lehetett dumálni velük. Ez létezik még, vagy megzünt? Vagy én vagyok csak vak és béna?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
irodában gyilkológép, reméljük, a juniorok is terminátorok lesznek:
légy türelmes
légy türelmes
Az NFS World-el is így vagyok, épp csak a bétákról csúsztam le de kezdetektõl toltam, aztán meguntam, mert nem fejlõdött a játék, nem volt kihívás stb... aztán egy évvel késõbb csodálkoztam hogy mennyi remek dolog lett hirtelen, kedvet kaptam... és most is minden nap ha nem is órákat elszüttyögök de azért a gyémántokat összekapkodom, ha van idõm meg elfunolgatok 😊 és nagyon jó (Igaz félek picit, hogy az EA elszarja az elbocsájtásokkal a dolgokat :S... mert eddig remekül fejlõdgetett a játék., csak a sok csaló ne lenne :S)
Nekem a bodymeg a hátsó szárny nem tetszik majd holnap megmutatom az én silvikémet 😊
Simraceway: tigris013
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Simraceway: tigris013
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Én is így csináltam ahogy SZABI.. Bele untam kicsit több mint egy éve... De eszembe jutott , hogy van ez a game mert már nem tudtam mivel játszani és milyen jól jött így kb 1,5 év után a picit elfeledett accom 😊Csináld azt mint SZABI. Beleunt a játékba, ráhagyta a játékot, még a házigazdaságot is átadta. Néhány hónap elteltével meg megint itt van. Rendszeresen irkál ide. Annak ellenére visszajött a játékba, hogy nyilvánvalóan regényeket lehetne írni a játékkal kapcsolatos negatív tapasztalatokkal.
Szüneteltesd a játékot és egyszer csak hálát adsz, hogy jajj de jó, nem töröltem /adtam el az account-ot és onnan tudom folytatni, ahol befejeztem.
Ezt tudom én tanácsolni.
Ajánlok érte egy Soproni üveges sört. A betétdíjat megtarthatod 😉
Mentem egy B-s pályán az IS300-ammal egy overall-ban gyengus RX-8 '09-el és amikor speedhack-et használt a csávó, akkor kidobta a játék.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
légy türelmes
Kattintgató robotot meg nem szeretem. Nem is tudom beállítani, de nem is érzek erre motivációt, hogy egtanuljam. A vinyl-es acsit is szabad kézzel csináltam meg.