Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simraceway: tigris013
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes

Project D|Rare Car Collector|
Simraceway: tigris013
légy türelmes
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Más: Vaklaki akarna menni dragon? Az jó nem is talál ellenfelet, vagy ha igen akkor tuti egy csítert. <#falbav>#falbav>
-Én ilyet nem mondtam! Azt mondtam hogy fõbe kéne lõni
<#nevetes1>#nevetes1>
NFSW: BONESAI
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
légy türelmes
Van egy ürge a képeden, aki minden bizonnyal kilépett. Nos, ha veled meg a másik társaddal együtt befutottatok volna a célba, akkor aranykártyát kaptok.
Sokan nem ismerik fel, hogy mely csalások miként mûködnek, illetve nem mûködnek, ugyanakkor legalább ugyanennyi analfabéta csaló is van, akik saját magukat verik meg a gyorsaságukkal, illetve a túlzott gyõzni akarásukkal.
Azóta sok idõ eltelt, s a "profi" csalók már kivárják, hogy elrajtoljon mindenki, s utána autofinishezik, mert akkor biztos elsõ, a többieknek meg DNF.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Balathruin
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
240 SX-szel tartottam egy Scirocco-t, erre a köv üzenet: "dealcsy freak".
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Jó, ettõl függetlenül még elítélem, de nyílván nem olyan pofátlan dolog, mint a standard instant finish a versenyek esetében.
DISCORD: grimanddark
Igaz, már az elsõ másodpercben benyomta az instant finish-t, de legalább megvárta a cucc, amíg mi beérünk a célba. Az aztán a korrekt hack.
Ti találkoztatok már ilyennel?

DISCORD: grimanddark
Ja meg az S15-tel is összejött egy gyõzelem ugyanott. Mégiscsak jó a hétfõ reggel!
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)