Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ohh én ismerek mindenkit 😄

Simraceway: tigris013

tutuhawer
<#nyes> <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Honnan ismered a nagymamámat? :o

légy türelmes

Project D|Rare Car Collector|

csak egy ember szarja le de azt tudjuk hogy ki

Simraceway: tigris013

BONESAI
Tudom, hogy ti leszarjátok az idõmérõzést, de azért ezt kiteszem.
13. hely

NFSW: BONESAI

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Mi értjük. A magyartanárod meg sír a sarokban. 😊

légy türelmes

El tûntem egy kis idõre ha újra lesz rakva a gép annak szól aki nem tudja hogy le léptem tsrol

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

SUNNY84HUN
ebben mi élvezet van hogy nyúlna meg a nyaka 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Kicseréltem.

Annyi a javítás benne, hogy más lett pár IGC járgány, + az értetleneknek átírtam 1-2 dolgot. <#integet2>

Más: Vaklaki akarna menni dragon? Az jó nem is talál ellenfelet, vagy ha igen akkor tuti egy csítert. <#falbav>
BONESAI
Mit mondtál Gabriella, kést kéne szorítani a nyakához?
-Én ilyet nem mondtam! Azt mondtam hogy fõbe kéne lõni
<#nevetes1>

NFSW: BONESAI

Há' mi vóna' az? 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Hozom a Bézbózütõt 😄

Na tudod mit Margit, kusoljááá' ! 😄

Most pofázzá' jóskagyerek.

Akkó' meg mit adod itten a nagyot? 😄D

Ahhoz fel kéne még tölteni Jútubra 😄

Na lássam 😄

Dragon végigmennek általában, csak annyi különbséggel, hogy míg a becsületesek elrajtolnak normál módon, míg a csalók, már a ready kiírásakor elindulnak. S mire a becsületes elrajtol, addigra a csaló beért a célba. Többnyire ezt látom, de van olyan is aki egy gombnyomásra a célban van...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Mutassak videót? 😄

Volt példa rá?

lorci
Persze, nincs kivétel...<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Vajon dragon használnak már autofinisht?

Pedig versenyen visszaszámlálás letelte elõtt már bentvan a célban sok ökör, és 1. helyre írja, mindenki más DNF...
Ilyet én is csak TE-n láttam.

légy türelmes

Amikor kitalálták az "okosok" az autofinish-t, akkor sokan még a rajtprocedúra elõtt autofinisht nyomott. S mikor te elratoltál, már számolt is vissza...majd DNF.. Ezt az EA megcsinálta úgy, hogy ha valaki tényleg nagyon siet, siessen isten hírével, cserébe kap egy + huszonakráhány sec hátrányt, s a többiek meg mintha mi sem történne mehetnek a versenyben. S aki a csaló után elsõnek beér a célba, az nyert, a csaló meg kerül egyre hátrébb a végelszámolásban. Én csak a TE-n találkoztam ezzel, mert akkoriban vagy privátoztam, vagy csak és kizárólag TE-t nyomtam multiba.

Van egy ürge a képeden, aki minden bizonnyal kilépett. Nos, ha veled meg a másik társaddal együtt befutottatok volna a célba, akkor aranykártyát kaptok.

Sokan nem ismerik fel, hogy mely csalások miként mûködnek, illetve nem mûködnek, ugyanakkor legalább ugyanennyi analfabéta csaló is van, akik saját magukat verik meg a gyorsaságukkal, illetve a túlzott gyõzni akarásukkal.

Azóta sok idõ eltelt, s a "profi" csalók már kivárják, hogy elrajtoljon mindenki, s utána autofinishezik, mert akkor biztos elsõ, a többieknek meg DNF.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nálunk elkezdtett villámlani össze vissza, de esõ még csak lesz. Szerintem nem is sokára 😛 (Csörög, ahol Viki is van)

Balathruin

Mi javítás van benne?

#68698 Ezt nem akarnád lecserélni????????????????????????????????????????????????????
Meh.. pedig ma bringajavítás lett volna a program 😄 Akkor ma nekifekszek a 3000 DP-nek

trakk
Éééés már itt is.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

trakk
Hmvhely.

Nálam már csepereg, hol is laksz?

trakk
Ó, akkor csak percek kérdése, míg ideér...

Szegeden már esik? Akkor mindjárt itt lesz nekem is sõt..

Elkezdett szakadni az esõ Szegeden. A játékban is lehetne esõ. Egy kis optikai tuning jól esne a játéknak.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Egész hétvégén el voltam menve, mi történt távollétem alatt?<#idiota> (egyébként elolvastam minden hozzászólást<#zavart1>)

Ehhh... de jól esett...
240 SX-szel tartottam egy Scirocco-t, erre a köv üzenet: "dealcsy freak".

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

elindult volna* egyedül
BBJETAIME is nyomta,nyomja? Outlawson. Valszeg automata az egész folyamat mert ment lobbyról lobbyra, klépés nélkül, ha egyedül maradt, akkor elindult egyedül. Én mindig örültem neki mert õ legalább biztosan "végigment".
Õ is jól jár, mi is. Amíg õ elszív egy cigit, mi játszhatunk úgy, mint ha mi sem történt volna 😄

Jó, ettõl függetlenül még elítélem, de nyílván nem olyan pofátlan dolog, mint a standard instant finish a versenyek esetében.

Szabi ts ??

goregrind
Én párszor összeakadtam már ezzel, nem vágom igazán mi és hogy ilyenkor...

DISCORD: grimanddark

Mai keresd a hibát játékunk:

Igaz, már az elsõ másodpercben benyomta az instant finish-t, de legalább megvárta a cucc, amíg mi beérünk a célba. Az aztán a korrekt hack.

Ti találkoztatok már ilyennel?

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Eszt kaptam a 3000 öcsi zsacsi pontért 😄

goregrind
Még a nap felénél sem járunk, de máris megtaláltam a mai hõst! Gratuláltam is neki! <#taps>

DISCORD: grimanddark

College Mallon volt most pár jó menetem (talán a héten utoljára). Az IS350-nel, persze folyamatos PU-használat mellett, de akkor is, sikerült legyõznöm egy fair (!) Soltice-pilótát (MUSSELGTR), aki a végén megdicsért a vezetésemért. Az ilyen pillanatokért érdemes menni.
Ja meg az S15-tel is összejött egy gyõzelem ugyanott. Mégiscsak jó a hétfõ reggel!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)