Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már volt róla szó pár hete többször is: P, K, K, P, P, P kell bele!
Köszönöm. Alkalomadtán kipróbálom. Egyelõre szkeptikus vagyok. De akkor tudom meg az igazat, amikor magam tapasztalom a változást.

légy türelmes

és nem dnf-ezte ki

Simraceway: tigris013

rossz hír: van hack!!!!!

tutuhawer
nekem igen. Azzal hasítottam mindig a legjobban. Pedig volt benne ajéndék ultra kék motor is. De ... kidobtam 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

A piros motor segít fordulékonyabbá tenni?

légy türelmes

tutuhawer
piros motort teszek, tettem én a BMW-be, mindegyikbe. Nekem attól lett jobb miden korban , mindegyik BMW.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Egy SSPZSP színsorú M3 GTS-t hogyan lehet fordulékonyabbá tenni? Az alkatrészek három csillagosak, kivéve a rugót, mert az kettõ, a gumi pedig négy.

Szigorúan véve nem a fordulékonyságával van a baj, hanem a lassúságommal.
De ne legyünk olyan szigorúak! 😊

légy türelmes

tutuhawer
talán holnap kipróbálom a gépet, a fene tudja... DE! Ráteszek a kedvedért egy lapáttal (nem tikszart) : A heat online nevû játékban épp ma próbáltam ki ezt a Toyotát is. Érdekes, ott normális a nitrója...

Kipróbáltad? Milyen? (Nem a tyúkürülék.)

légy türelmes

tutuhawer
<#taps><#nyes><#nyes>
kemény lehet a tikszar is...
de egy kép is. Ha toyota MR2 és csalózás viszonylatát nézem, akkor ez egy kemény kép, Quqának:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szombat 09:00-ig ingyen tesztelhetõ a legújabb gép a játékban:

Te most faszozol, vagy egy hónapos kutyaszarral dobálózol? 😊

légy türelmes

pontosan mint ahogyan az RS4-nél is

jaj válasz nélkül jobb lett volna, mer tigazából Quqának szól 😄
tutuhawer
CSÁ,igazából az MR2-rõl lenne véleményem, de az nagyon kemény lenne...

elöbb tanulj vezetni aztán csalozzál le másokat, pontosan tudom milyen hackek vannak a játékba

Fordul az, csak máshogy kell csinálni, nem pedig a kanyar közepén kezdeni fordulni, elõre kell gondolkozni fék/gázelvétel téren és sokkal agresszívebben fordulni mint más autóval, ennyi...mph-ban játszok és játszottam mindig, így ismerem a lehetséges sebességeket stb, azért van így..

Tõlem ok, csak nehogy úgy járj mint az MR2 1:31-nél <#hehe>
Egy biztos némelyek mintha egy külön játékot játszanánk, nálam az szar nem fordul nem gyorsul, vagy az óra fut lassabban ki tudja. Jó lett volna ha km-ben látom menyit megy, de mindegy. Tutu is befuthatna egy vélemény erejéig, ö a Nissan-os (legalább nem csak reklámozna <#banplz>). Szerintem nem mész frankon és legközelebb is elküldelek a büdös 3,14csába ha összefutunk MP-ben. <#mf1>

#70282 Megy a csalás csak DNF-re dobál, engem is meglökött egy ismert csíter a C-s pályán, mentem is jóval 300 felett a GXP-vel. A gyorsulás, acceleraton, turbo mod, nem tudom hogy ismered, <#mf2> meg néha DNF néha nem. Lehet sebességhatárokat néz a pályán, és ha átlépik akkor nem ér be. <#fejvakaras>
na én léptem skacok.... itt a vihar és kint meg megy a fényképezkedés és ki kell tartanom a seggem.... xD Sziasztok....

De van ne izgulj csak még a gyorsulás hack mûködik, ami még mindig baj. Akiket láttam érdekes módon egyiket sem DNF-elte pedig elég durván gyorsultak. Az egyiket le is videózta egy Cinque-s versenyzõ mert õt nem lökte fel rajtnál ahogy engemet
én inkább az LFA-tól 😄

na akkor most mennyi férõ hely is van pl 27-es szinten ?

Köszönjük szaki, megint 😄
Amúgy ja, de még kicsit be vagyok szarva, fõleg, amikor Agerával megyek és bejön egy Boss 12' 😄

Project D|Rare Car Collector|

leblock-olták a hack-eket, ezért nincs csaló a versenybe

Miért, mi van ma? Cheatböjt?

légy türelmes

azt tudom de elvileg mai napon nem kellene hack-nek lenni-e, vagy már feltörték? 😮

az addig oké de még csak 27 vagyok xD

Jah az van régóta, csak elõször úgy volt hogy majd még javítok rajta egy kicsit mert vannak benne látható hibák, így nem küldtem még el a videót, de hát aztán lusta voltam és annyiban maradt
Az egy kis gazdag köcsög aki széthekkeli a játékot és sajnos még mindig itt van
60-as szinten 6 vagy 7 (ha jól tudom)

Balathruin

BONESAI
az csaló, nézd meg a statját

NFSW: BONESAI

skacok.... mennyi is az alap garázs férõhely ???

Valamilen cheat még is van, MANTOSPEED-et ki ismeri, mert Bugatti-val mert Park Boundary-n és a best lap time-ja volt 1:25

BONESAI
akkor most a Heritage Diamondról is <#nevetes1>

Nálam offline vagy!

<#mf1>

Ez csak egy ilyen rögtönzött videózás volt, lehet ettõl sokkal jobbat is
BONESAI
Na végre felengedett ez a szar, ezaz! <#nevetes1>

De a gyorsulós faszfejek azok mennek ott nincs probléma
nálunk nem hehehehe.... Szolnok megye Tomajmonostora 😛

Szabi
nem, csak nálad :'DD

"Nulla tenaci invia est via"

Igen

OFF: Mi a franc ez a vihar idekint? Másnál is zuhog?

nálam origin nélkül is megy 😄

az asztalon lévö exe-t tallozd be neki

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

"..Mert nem enged be ez a szar "... <#ravasz1><#idiota>

BONESAI
Nincs

..Mert nem enged be ez a szar <#nevetes1>
Nekem origin launcheren keresztül sem ment

De nincs Autofinish, mostanába 😄

BONESAI
Az új multiautofinish:
Quote:
Originally Posted by zhoubin910810 View Post
to all the noob haters here:its just visual.only on your own screen you can see everyone finished,but on others' they just see only autofinishers finished and they will get DNF after 30 seconds cuz you can only hack your own PC's memory and others' are not hacked,so its just like gmz's autofinish.

Tehát csak úgy látod, mintha te is beértél volna, pedig 30sec után DNFet kapsz. Nem kell félni (elvileg)
Ez az idézet a "multiautofinish" szerzõjétõl jött

Csak bedobáltamn ezt azt, azt hiszem teljes kékes az eleje. De annyira alacsony class ez még (viszonylag alacsony sebesség, jó kezelhetõség), és annyira gyors, könnyû a pálya hogy nem hiszem h számítana az ha sárga vagy hupilila lenne a színsor.