Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy türelmes
Simraceway: tigris013
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Szigorúan véve nem a fordulékonyságával van a baj, hanem a lassúságommal.
De ne legyünk olyan szigorúak! 😊
légy türelmes
légy türelmes
kemény lehet a tikszar is...
de egy kép is. Ha toyota MR2 és csalózás viszonylatát nézem, akkor ez egy kemény kép, Quqának:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szombat 09:00-ig ingyen tesztelhetõ a legújabb gép a játékban:
légy türelmes

#70282 Megy a csalás csak DNF-re dobál, engem is meglökött egy ismert csíter a C-s pályán, mentem is jóval 300 felett a GXP-vel. A gyorsulás, acceleraton, turbo mod, nem tudom hogy ismered, <#mf2>#mf2> meg néha DNF néha nem. Lehet sebességhatárokat néz a pályán, és ha átlépik akkor nem ér be. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy ja, de még kicsit be vagyok szarva, fõleg, amikor Agerával megyek és bejön egy Boss 12' 😄
Project D|Rare Car Collector|
légy türelmes
Balathruin
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Nekem origin launcheren keresztül sem ment
NFSW: BONESAI
Quote:
Originally Posted by zhoubin910810 View Post
to all the noob haters here:its just visual.only on your own screen you can see everyone finished,but on others' they just see only autofinishers finished and they will get DNF after 30 seconds cuz you can only hack your own PC's memory and others' are not hacked,so its just like gmz's autofinish.
Tehát csak úgy látod, mintha te is beértél volna, pedig 30sec után DNFet kapsz. Nem kell félni (elvileg)
Ez az idézet a "multiautofinish" szerzõjétõl jött
NFSW: BONESAI