Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Hú el ne kiabáljam de úgy nézem történt valami cheater téren 😮...jóllátom? 😊

Az fb találsz egy kódot utána hozzászólásba odaírja valaki hogy jéééééééééé köszi nem lehetsz ennyire naiv!

Na jó azért 52-es kört menni 8 nitróval és F1-el..nem volt valami magas a színvonal a versenyen <#idiota>
Dikk a cset, jól látom, hogy az F1noob 8X nitrózott? 😄

Project D|Rare Car Collector|

Ki mondta hogy szar a Procar?

Procar is the beeeeeeest. 😄
És ezeket a képeket nem azért tettem ki mert ez az egyedüli példa arra hogy Cinqueölõ és F1ölõ bestia az M1, neféljetek sok cinquét meg f1et vertem el evvel a kis rakétával. 😊

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Menj be az NFSW Home-ra, jelentkezz be, és a "Profile" alatt kell legyen egy olyan hogy "GIFT+1".És használd a "válasz" gombot.

Ez a sima dobozos, amit meg lehet venni boltokban(pl 576?)?

Gyufff
B3RQ-DLSU-LEVR-XZHW -> én errõl a kódról beszélek. Beírtam elfogadta és starter pack aktiválva vagy ilyesmit írt ki... változás semmi sem történt azóta sem.

Köszönöm neked is.

légy türelmes

Én a másik fajtával nem találkoztam szerencsére, sima AF volt.

#70318 Nem kell itt semmit nyíltan, szépen fû alatt kell intézni, mert jöhetnek a szerver lassító köcsögög és fel sem lehet majd lépni, bár így sincs sok értelme.
Szerintem lehetne tenni vagy nem nõne a pontja az auto finish majmoknak, vagy egyenesen csökkenne és ahogy elérné a 0-át ki is tiltaná a játékból, véglegesen, sõt én úgy oldanám meg hogy ne is lássa hogy csökken csak ha lenullázódik. <#hehe>

#70319 DE! <#eplus2> <#mf1>

Ezen a marhán mekkorát röhögtem, igaz már régi! <#nyes> <#mf2>
Ajánlom figyelmedbe a felsõ menüt: NFS World--->Egyéb--->Dobozos játék leirása.

MineHeadHun
Nincs mit.
Gyufff
Mi ez a Starter pack amit kóddal lehet elõhívni?

Ja megvan. Mégse kell. Rájöttem.😊

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

A Sandboxie fanoktól kérdezem:
Hogy kell megcsinálni, hogy akár kétszer is egyidõben fusson a játék. Mert feltelepítettem a programot, minden hülyeséget beállítottam, amit javasolt. A launchert elindítottam, beléptem a játékba, ablakmódba váltottam, majd újra el akartam indítani a launchert, de ugyanazt írta ki, mint ha nem is lenne sandboxie, magyarán a launcher nem indul el, mert már fut a program.
Ha esetleg valaki elmagyarázná akár itt, akár privátban, azt megköszönném.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Látom el volt ma valaki 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Egy kicsit hogy felobjam a kedveteket:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majdnem beszartam a röhögéstõl xD

Franc, teljesen elfelejtettem, köcce.

MineHeadHun
* úgy értve hogy a kódot ki kell törölni a fejlécrõl.
MineHeadHun
Chris, nem szeded le az Ingyen kódot? Vitalbullet azt írta, hogy péntekig (május 17.) érvényes(volt) a kód.

A poszt így szól:
As you may or may not have noticed The 750,000 Likes milestone was reached this weekend and for that we thank you. It’s always a great thing to see such support and to see how dedicated our community is in achieving its goals when a challenge is set.

As promised, please find below a code to claim your very own Toyota Supra. Claim it quick and roll your new ride out into those streets.

HJVF-9N69-HUSU-LMH3

(Code is valid for one use and expires on Friday 17th May @ 06:00 UTC)
Majd ha vagy akkor egy ts ?

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Azaz, kihagytam egy szögletest, és még szerkeszteni sem tudom xD
Másik géprõl toltam most, nyertem egy ilyet 😄 Nem ebbõl akartam volna 50et 😄

[imghttp://i.imgur.com/2L5FTE5.jpg[/img]
Szabi
behozzák és magyar rendszámot raknak rá ha kéred 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Nem vágom telefonon egyeztetett helyszínen megtekinthetõ,érvényes magyar okmányok?

Szabi
alsó sort nem olvastad ?

"Cégünk kizárólag hivatalos márkakereskedések kínálatából szerzi be a személygépjármûveket, MEGRENDELÉSRE, teljes ügyintézéssel!"

tehát egyik autó sincs Magyarországon, csak idehozzák neked ha kifizeted autót és az ügyintézést.. egyébként eddig 3 magyar rendszámos Pagani volt már.. 😄

Sciroccohoz mi a tuti tuning E-be? Láttam már olyat is aki kék motor (2-4) + kék turbó (1-2) kombóval hasított elég jól, de a nagy többség a sima zöld motor+zöld turbó+piros váltót használja többek között én is.
Magyarország legdrágább használt autója!Ehhhhhhhh

Ha nincs feltelepítve Origin, és bejön ez a hiba, akkor máshogy fel se lehet lépni, csak ha telepítem az Origin-t?
Azért nincs telepítve, mert csak a World van, amit online használok, a többi, az a kevés, amit használok, meg meg van oldva okosba.

Leteszteltem a kis anyaszomoritó faszszopót, lerammoltam az elején és...a többit tudjátok.

BONESAI
Én ma 10bõl 1x sem találkoztam csalóval. igaz volt egy, akit felismertem a lobbyban és kiléptem onnan

NFSW: BONESAI

Itt csak az segítene, ha kiszórnák a csalókat. de elõbb jön sztem a világvége igazából mint az hogy megtisztítják a szervert :S
Pedig tegnap de jó volt az autofinish bajnokok szívatása.

Franc. Megint van hack...
Mehet a kukába az anti-hack.

Sajnos majdnem mindegyik lobbyban avval a gecivel találkozom, érdekes, most cinque-vel van, elindul és ha látja hogy nem megy neki akkor autofinish, a kis nyomi...

lorci
Sajnos ez ellen nincs orvosság úgy néz ki, vagy lehet van de már nem foglalkoznak nagyon vele...<#szomoru1>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Az elsõ fogásom:

nem vagyok gyerek

Simraceway: tigris013

Akkor megint sok lesz a "papírmunka" ha egyáltalán van még kedve valakinek multizni e hír hallatán. Ideje lenne tenniük valamit ami ellehetetleníti a csalást véglegesen mert gondolom nem úgy folyik már be a pénz hozzájuk, mint korábban. Gondolok én ilyenre, hogy nyilvánosságra hozni törölt accountokat. Napi rendszerességgel vagy hetente legalább egy fb-s közlemény. A csalást készítõt le kellene csukni mert ez már komoly károkat okoz EA-nak és a fizetõ játékosoknak is ha esetleg leállítják a szervereket mert nem tudják tovább fedezni a kiadásokat. Kocsikat se nagyon nyomatják mostanában biztos látják, hogy nem lenne rá kereslet ezért várnak vele.
Én ma már nem originnel indítottam 2-3 órája problémamentes!

lorci
<#worship>
Mester!

😄
Origin?

lorci
Ej ledobott ez a szar és most fél napig nem fog vissza engedni pedig szombat van de hát ilyenkor nem enged játszani...<#szomoru1>

Mason streeten bementem az elõbb 1.40 alá hurrá!

Milyen Autofinish? A normális, vagy a multis?

Nála ez a természetes hisz gyerek még, majd kinövi! <#fejvakaras> Vagy nem? <#mf1>

Más: Jó hír, van újra auto finish a gyökereknek!
Ryan "...pontosan tudom milyen hackek vannak a játékba"

ej Quqa, hogy nem csaptad le, pedig magasra feldobta 😊
MineHeadHun
Mekkora vihar volt Pesten... Egyszer a lakóhelyem közelébe csapott bele a villám, olyan hangos volt, hogy majd beszartam 😄 A worldben nem csak Apexon vagyok, hanem chicane-on is (MINEHEADHUN2, azt alig szoktam használni, mert még csak lvl 2-es vok benne)
Szabi
multyban az elsõ kanyarban a fél mezõny tetõre rakja :'DD

kanyesz07
vélemény a két carról?
http://honda-accord.autobazar.eu/hu/23i-sr-id3699271.html
http://toyota-celica.autobazar.eu/hu/20-16v-gti-id4197386.html

tik melyiket vennétek?

Ready To Rock!&#8482;