Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Procar is the beeeeeeest. 😄
És ezeket a képeket nem azért tettem ki mert ez az egyedüli példa arra hogy Cinqueölõ és F1ölõ bestia az M1, neféljetek sok cinquét meg f1et vertem el evvel a kis rakétával. 😊
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
légy türelmes
#70318 Nem kell itt semmit nyíltan, szépen fû alatt kell intézni, mert jöhetnek a szerver lassító köcsögög és fel sem lehet majd lépni, bár így sincs sok értelme.
Szerintem lehetne tenni vagy nem nõne a pontja az auto finish majmoknak, vagy egyenesen csökkenne és ahogy elérné a 0-át ki is tiltaná a játékból, véglegesen, sõt én úgy oldanám meg hogy ne is lássa hogy csökken csak ha lenullázódik. <#hehe>#hehe>
#70319 DE! <#eplus2>#eplus2> <#mf1>#mf1>
Ezen a marhán mekkorát röhögtem, igaz már régi! <#nyes>#nyes> <#mf2>#mf2>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Hogy kell megcsinálni, hogy akár kétszer is egyidõben fusson a játék. Mert feltelepítettem a programot, minden hülyeséget beállítottam, amit javasolt. A launchert elindítottam, beléptem a játékba, ablakmódba váltottam, majd újra el akartam indítani a launchert, de ugyanazt írta ki, mint ha nem is lenne sandboxie, magyarán a launcher nem indul el, mert már fut a program.
Ha esetleg valaki elmagyarázná akár itt, akár privátban, azt megköszönném.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A poszt így szól:
As promised, please find below a code to claim your very own Toyota Supra. Claim it quick and roll your new ride out into those streets.
HJVF-9N69-HUSU-LMH3
(Code is valid for one use and expires on Friday 17th May @ 06:00 UTC)
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
"Cégünk kizárólag hivatalos márkakereskedések kínálatából szerzi be a személygépjármûveket, MEGRENDELÉSRE, teljes ügyintézéssel!"
tehát egyik autó sincs Magyarországon, csak idehozzák neked ha kifizeted autót és az ügyintézést.. egyébként eddig 3 magyar rendszámos Pagani volt már.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"

Azért nincs telepítve, mert csak a World van, amit online használok, a többi, az a kevés, amit használok, meg meg van oldva okosba.
NFSW: BONESAI
Mehet a kukába az anti-hack.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Simraceway: tigris013
Origin?
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Más: Jó hír, van újra auto finish a gyökereknek!

ej Quqa, hogy nem csaptad le, pedig magasra feldobta 😊