Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg faja lett az M3. Rendszám nem kerül rá?
Project D|Rare Car Collector|
THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu
légy türelmes
- Mész egy himbilimbi kocsival pár menetet aztán atülsz a kõmerev A, S verdádba aztán hopsz de jól fordul, meg rugózik ez is....
- Felnyomod maxra a grafikát, mész pár utcasarkot ledöntesz ezt-azt, aztán visszaveszed a grafot. Hopsz hogy fordul már a kocsi, érdekes...
- Mész 2 kört Highstakes-en valami baromgyors kocsival juggerrel, nyomod ahogy a csövön kifér. Utána multi: anyád de megy...
- Aztán ott szerverhúzás.
- Aztán az hogy a serverload-mentesító patch (kettõvel ezelõtti talán?) óta megint jobban megy és fordul minden kocsi.
Nálam.
Ilyenek után szinsorosdi? Bah . Max. overall oszt' jóvan. Legfeljebb annnyi hogy eggyel több kék (pl rugó) a piros helyett ha merevebb a kocsi az átlagnál.
1. Agera: Sárga vagy kék motor?
2. A GT2 997 nagy sebességnél nehezebben fordul. Normális? Mert most frissítettem zöld pro tuned motorról és Pro sport piros gumiról, Zöld Ultra sport motrra és Piros ultra tuned gumira. Gyorsabb is lett, de normális ez a viselkedés? Eddig a Construction Route-n használtam, bár az rövid pálya és ott könnyû kanyarodni vele, de most a Lyons&Hwy 201-en RS4 Feeling volt(tégla).
3. RTR--X Tuning. Javaslat?
ajándokba ha nagyon mázlis az ember meg van rá lóvéja akár ezzel a döggel is szánthatja az eget
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
A GTS-színsornak nagy hasznát vettem, még egyszer köszönöm az azt beszólóknak. Számomra PPP helyett a PSP jobban bejön, mert nem annyira feszes. Piros fékkel jól tartja az ívet a kocsi, de úgy tûnik, a huplikon sebességet veszít, és a viselkedése nem olyan dinamikus, mint sárgával.
A Quattro jól megy. Ajánlom mindenkinek, aki még nem próbálta. Barmoknak különösen, mert minél gyorsabban megy, annál jobban fordul.
légy türelmes
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Race sport motor
Race sport turbó
a többi street tuned
Mivel azt írta, hogy nem titkosak a tuningja, ezért leírom, mi van benne:
motor - street improved
turbó - pro tuned
váltó - street improved
rúgó - pro tuned
fék - street sport (ha pirosat tenne bele, akkor ez is street improved lenne...)
kerék - street improved
Én azt vallom, hogy a partok között ne legyen hû de nagy különbség, s ezt a gyorsulósdin meg is látszott, egy hajszállal, de folyamatosan gyorsultam el tõle... De ettõl függetlenül ki fogom próbálni a zöld motor- zöld váltó kombót is, amint lesz race sport zöld motorom...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
#70585 Hagyámá, legyen már nekem is egyszer karácsony. Inkább az a jó kérdés hogy egyeseknél hogy fut mindig így a játék, erre van válaszod, mert a múltkor nagyon lapítottál, pedig ott lehetett volna k.anyázni. <#mf1>#mf1>
#70582 Te tudsz olvasni is vagy csak a képeket nézegeted, máskülönben meg most mi van?-> #69914! Mert hazudozással tele a padlás! <#boxer>#boxer>
Ez nekem új. Azt hittem, csak 7-es van.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Mindenkit, aki gyorsan akart menni a barátaim közül óva intettem, de volt , aki tudta magától is, hogy csak olyat szabad megcsinálni a játékban, ami mellé le tudod írni nyugodtan a nevedet. Az én profilom ilyen, Q, hát a tied?
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu
Waterfront A class
3:53.76 - Porsche 911 GT2(997)
és nincs rapid fire a kocsimba mint tudjuk
Simraceway: tigris013
Na neeee, hát nekem 1:15.72-õt mentem akkor te mit fogsz ott menni, ha engem is csalózol? 😮
Simraceway: tigris013
499 overallra van húzva C classban, 1.22-t mentem elsõ körnek powerup NÉLKÜL Savannah streeten.. lehet menne még jobb is.
Az én színsoraim sosem voltak titokban tartva. Ha valaki olyan idõt akar futni, mint én, akkor az ne múljon rajtam (és a titkos színsoromon), hanem csak a driveren
NFSW: BONESAI
Erre megnézem már ugyan a statját és nullázva van,igaz csak két csillagos ideje van,de kicsit vicces a dolog.
Megjött a takarítók Bácsi 😛
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Aztán bejött a lobby-ba pár ismerõs meg egy …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már elõre röhögtem mit fog alakítani, rányom e plusz gyorsulást, de kevéske volt a kis csira. Sajnos a végén rá kellet tolnom még egy NOS-t, mert nagyon jött és nyerni nem hagyhattam.
És innen üzenem a vcsaló haverkának (itt az SG-n) nem azért nem megyek jó idõt, mert annyira szarul mennék (az elõzõ mottó csak poén volt, ha nem lett volna tiszta), hanem nálam egyszerûen lassabbak a járgányok (tegnap nem!)! Ha nagyon akartam volna 15 alá is befért volna 3 nitróval, de mivel nem volt, meg nem is érdekel, így hanyagoltam. Aztán kipróbáltam a 350Z-t a C-s pályán elõször SP-be és elég jól futott, gyorsult és tapadt nem úgy, mint pár napja. Megjegyezném e nélkül a húzás nélkül nem sikerült volna, ha valakinél ez mindig fenn áll annak gratulálok (szerintem nem) és esetleg rásegít valami külsõ progival, hogy így menjen.
Utána mentem MP-t 2 Nissan-al is és elég jól sikerült.
Aztán pár futam után (kb. 3-ra) mire meg szoktam a veszett száguldást még jobb lett pedig csak NOS-t gyûjteni jöttem, mert jól szórta.
Hogy ezek hogy kerültek a C-s pályára azt nem értem, meg mi értelme MP-t futni egy esetleges csillagért!
Levezetéskén belestem az S-es dragra is a cinkével és véletlenül eltaláltam a perfectet, erre az alagút elõtt vagy 200 m-re leramol egy Aventador mondom, visszaváltok (0 drag skill van benne) – sikerrel – erre olyat ugrott az alagútban, hogy a Lambo mögém került, de még most sem értem hogyan, szerintem õ se! \"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Jó singlebe is (mert harmadik sorból kilõsz slinggel mint a rakéta) és multiba is a lentebb említett okok miatt 😊
Mármint, ha csak azt, akkor semmi változás nem lenne a sebességében.