Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem alapból nem kéne neon. Én némelyik autóbál még a tuning lehetõséget is kivenném pl: 959.
Tényleg faja lett az M3. Rendszám nem kerül rá?

Project D|Rare Car Collector|

Kösz, bár ez már egy régi alkotás, csak tegnap alakítottam rajta egy picit, és gondoltam megosztom azokkal akik még nem ismerik. És igen, erre az autóra hiba lenne neont rakni, mint sok másra is. Szerintem kevés autónak áll jól a neon, persze ez design kérdése is, viszont ezeket a dekorált neonokat meg aztán fõleg nem preferálom, szerintem nagyon gáz, nem tetszenek.

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

Jól választotta meg a színeket.

légy türelmes

Egy holland leány kérte egyszer a véleményemet. hogy mondjam már meg milyen lett a redbullja aztuán hogy fehérrel körbekontúrozta:
-"Tökéletes, így ahogy van"
" Inkább az a jó kérdés hogy egyeseknél hogy fut mindig így a játék"

- Mész egy himbilimbi kocsival pár menetet aztán atülsz a kõmerev A, S verdádba aztán hopsz de jól fordul, meg rugózik ez is....
- Felnyomod maxra a grafikát, mész pár utcasarkot ledöntesz ezt-azt, aztán visszaveszed a grafot. Hopsz hogy fordul már a kocsi, érdekes...
- Mész 2 kört Highstakes-en valami baromgyors kocsival juggerrel, nyomod ahogy a csövön kifér. Utána multi: anyád de megy...
- Aztán ott szerverhúzás.
- Aztán az hogy a serverload-mentesító patch (kettõvel ezelõtti talán?) óta megint jobban megy és fordul minden kocsi.
Nálam.
Ilyenek után szinsorosdi? Bah . Max. overall oszt' jóvan. Legfeljebb annnyi hogy eggyel több kék (pl rugó) a piros helyett ha merevebb a kocsi az átlagnál.
Kérdés zuhatag:
1. Agera: Sárga vagy kék motor?
2. A GT2 997 nagy sebességnél nehezebben fordul. Normális? Mert most frissítettem zöld pro tuned motorról és Pro sport piros gumiról, Zöld Ultra sport motrra és Piros ultra tuned gumira. Gyorsabb is lett, de normális ez a viselkedés? Eddig a Construction Route-n használtam, bár az rövid pálya és ott könnyû kanyarodni vele, de most a Lyons&Hwy 201-en RS4 Feeling volt(tégla).
3. RTR--X Tuning. Javaslat?

RoboKutya78
Na elgyûtt az idõ szerintem én most max tényleg csak a gyémántokkal fogok szórakozni míg meg nem lesz a teljes acsi mivel ma kapja meg a frissítést a star trek online, most már tényleg a spájzban vannak a romullánok. Ha már kidobtam 20 eut a játék startereért ott a helyem a megnyitón😊
ajándokba ha nagyon mázlis az ember meg van rá lóvéja akár ezzel a döggel is szánthatja az eget

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

A Quattróhoz egy jó kombó (én csak úgy hívom, Gymkhana): 4Z-P-K.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Nekem egy drag kocsim van, és arra a sárga gumi volt eddig a legjobb (zöldet nem próbáltam), a piros meg a legrosszabb (nem hét századdal, hanem tizedekkel). Nemdragra piros gumival lenne jó, de a sárgának annyi elõnye van, hogy kicsivel jobban irányítható a füvön. Hétvégi vezetõként úgysem igazán megyek az úton. Késõbb majd kipróbálom piros gumival is nemdragra.

A GTS-színsornak nagy hasznát vettem, még egyszer köszönöm az azt beszólóknak. Számomra PPP helyett a PSP jobban bejön, mert nem annyira feszes. Piros fékkel jól tartja az ívet a kocsi, de úgy tûnik, a huplikon sebességet veszít, és a viselkedése nem olyan dinamikus, mint sárgával.

A Quattro jól megy. Ajánlom mindenkinek, aki még nem próbálta. Barmoknak különösen, mert minél gyorsabban megy, annál jobban fordul.

légy türelmes

Agerások: Milyen motor kéne bele? Kék vagy sárga?

lorci
Hogy legyen titkos mikor multiba mindeki láthatja...<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Szerintem 2 kékkel az elején jobban harap (a többi titkos – nálam <#ravasz1>), igaz hogy dragon még sosem mentem vele és a piros rugótól elég nehézkesen fordul versenyen. Esetleg valamikor lepróbáljuk. <#papakacsint>
Nos erre én is kíváncsi voltam, így hát csináltunk egy gyorsulósdit. Meglepõdtem a tuningján, aztán ismét meglepõdtem a végeredményen. De ami biztos, hogy az õ színsorát ki fogom próbálni, amint kapni fogok egy race sport zöld motort...

Race sport motor
Race sport turbó
a többi street tuned

Mivel azt írta, hogy nem titkosak a tuningja, ezért leírom, mi van benne:

motor - street improved
turbó - pro tuned
váltó - street improved
rúgó - pro tuned
fék - street sport (ha pirosat tenne bele, akkor ez is street improved lenne...)
kerék - street improved

Én azt vallom, hogy a partok között ne legyen hû de nagy különbség, s ezt a gyorsulósdin meg is látszott, egy hajszállal, de folyamatosan gyorsultam el tõle... De ettõl függetlenül ki fogom próbálni a zöld motor- zöld váltó kombót is, amint lesz race sport zöld motorom...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Hátha bejött a lobby-mba (MP volt), pláne hogy végre verhetetlen volt a szekerem, aztán jól megkapta! <#hehe>

#70585 Hagyámá, legyen már nekem is egyszer karácsony. Inkább az a jó kérdés hogy egyeseknél hogy fut mindig így a játék, erre van válaszod, mert a múltkor nagyon lapítottál, pedig ott lehetett volna k.anyázni. <#mf1>

#70582 Te tudsz olvasni is vagy csak a képeket nézegeted, máskülönben meg most mi van?-> #69914! Mert hazudozással tele a padlás! <#boxer>
1 kérdés, a Chevelle-be tudtok egy szinsort mondani, drag-ra kellene.
van valakinek kedve versenyezni?
Csini. Nekem a megszokott uncsi DTM van 😄

Szabi
mindig tud meglepetést okozni ez a játék.... 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_5
Ez nekem új. Azt hittem, csak 7-es van.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Gyakorlatilag is van!

SUNNY84HUN
te ilyennel leállsz versenyezni ? <#fejvakaras><#rolleyes> meg Nox és Milan is minek megy evvel ? <#levele>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
nagyon sokáig rinyáltam ezért a BMW-ért, hogy végre tegyék be a játékba. Pont így kell kinéznie, király lett. Jó lenne, ha lenne rajta neon, mert akkor fikázhatnám, de mivel nincs, így 10/10. Ha festésrõl van szó, akkor jókat mondasz, jókat festesz, ez vitathatatlan, Piros pont <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
és ha ellened megy valaki így belendülve...? Csak tegyük fel... akkor milyen hozzászólást írnál? Te mész úgy, ahogy nem illik, és mindenki bekaphatja, de ha pl a józsipista, akit te nem szeretsz, így megy ellened, akkor máris itt vagy a fórumban smiley-val teletûzve. Ezért jár a fekete pont <#levele>
Mindenkit, aki gyorsan akart menni a barátaim közül óva intettem, de volt , aki tudta magától is, hogy csak olyat szabad megcsinálni a játékban, ami mellé le tudod írni nyugodtan a nevedet. Az én profilom ilyen, Q, hát a tied?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jóéjt

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

Új egyéni rekord:

Waterfront A class

3:53.76 - Porsche 911 GT2(997)
és nincs rapid fire a kocsimba mint tudjuk

Simraceway: tigris013

Ha nagyon akartam volna 15 alá is befért volna 3 nitróval, de mivel nem volt, meg nem is érdekel, így hanyagoltam.

Na neeee, hát nekem 1:15.72-õt mentem akkor te mit fogsz ott menni, ha engem is csalózol? 😮

Simraceway: tigris013

az enyém Z,K,P,P,K,P és ma mentem pu. nélkül 2,45-öt, de egy srác 2,40-et P,S,Z,-,S,-, ö is pu. nélkül nem tudom létezhet e?
Nem éri meg annyiért, lengyel boost jobb.

BONESAI
Z-K-Z-P-S-P
499 overallra van húzva C classban, 1.22-t mentem elsõ körnek powerup NÉLKÜL Savannah streeten.. lehet menne még jobb is.
Az én színsoraim sosem voltak titokban tartva. Ha valaki olyan idõt akar futni, mint én, akkor az ne múljon rajtam (és a titkos színsoromon), hanem csak a driveren

NFSW: BONESAI

Elvileg újra van starter a CD Galaxisban,de már nem olyan akciós 5990Ft helyett 3990Ft.
Reméljük, nem leszel olyan smucig, mint Quqa és elmondod. Tesómnak is nagyon kellene (õ is MR2-tulaj).

Már megint megtalált egy okos,hogy speed hackkelek és majd jól bannolva leszek.
Erre megnézem már ugyan a statját és nullázva van,igaz csak két csillagos ideje van,de kicsit vicces a dolog.
BONESAI
Gyerekek megtaláltam az Ász MR2 színsort!!!!

Már vártam mikor Törli fel a sok szemetet 😄
Megjött a takarítók Bácsi 😛

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Ne tudom ki hogy volt vele, de tegnap nagyon jókat mentem. Olyan szerverhúzást kaptam, hogy az hihetetlen, full gázon ment a GT2 az A-s pálya elején bármiféle csúszkálás nélkül és úgy gyorsult, hogy jöhetett Zonda, F1 nem tudott lerajtolni egy szer se, mondjuk gyõzni se, és sehol se, ha volt mit elnyomkodni (PU)! Ugyanezen a pályán pl. 50 win zsinórban és néha elég volt 1 NOS vagy jugger a gyengébb ellenfelek ellen meg semmi sem. A nagyon profik ellen 3 is fogyott, de spóroltam, mert alig van (0-0 ennyi van!)
Aztán bejött a lobby-ba pár ismerõs meg egy …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most vettem észre kifelejtetem egy „a” betût a 2 szó közül. <#nevetes1>

Már elõre röhögtem mit fog alakítani, rányom e plusz gyorsulást, de kevéske volt a kis csira. Sajnos a végén rá kellet tolnom még egy NOS-t, mert nagyon jött és nyerni nem hagyhattam.

És innen üzenem a vcsaló haverkának (itt az SG-n) nem azért nem megyek jó idõt, mert annyira szarul mennék (az elõzõ mottó csak poén volt, ha nem lett volna tiszta), hanem nálam egyszerûen lassabbak a járgányok (tegnap nem!)! Ha nagyon akartam volna 15 alá is befért volna 3 nitróval, de mivel nem volt, meg nem is érdekel, így hanyagoltam. Aztán kipróbáltam a 350Z-t a C-s pályán elõször SP-be és elég jól futott, gyorsult és tapadt nem úgy, mint pár napja. Megjegyezném e nélkül a húzás nélkül nem sikerült volna, ha valakinél ez mindig fenn áll annak gratulálok (szerintem nem) és esetleg rásegít valami külsõ progival, hogy így menjen.

Utána mentem MP-t 2 Nissan-al is és elég jól sikerült.

Aztán pár futam után (kb. 3-ra) mire meg szoktam a veszett száguldást még jobb lett pedig csak NOS-t gyûjteni jöttem, mert jól szórta.

Hogy ezek hogy kerültek a C-s pályára azt nem értem, meg mi értelme MP-t futni egy esetleges csillagért!

Levezetéskén belestem az S-es dragra is a cinkével és véletlenül eltaláltam a perfectet, erre az alagút elõtt vagy 200 m-re leramol egy Aventador mondom, visszaváltok (0 drag skill van benne) – sikerrel – erre olyat ugrott az alagútban, hogy a Lambo mögém került, de még most sem értem hogyan, szerintem õ se!
Remélem nem nézted meg, még nem vagy 18 éves, azért mert lenne b voltak olyan képek is... 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

nem

Ezt biztos ide akartad kitenni?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ezt is én mondtam az Origines dolgot 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Tervezek egy olyan fejlécpontot, ami többféle problémaelhárítást fog tartalmazni, csak egyet nem rakok be 😉

A BMEGNFS kerdesere reagaltam volna, csak mellenyomtam <#vigyor2>

Chris, szerintem ki kene tenni fejlecbe, h mi a teendo ilyenkor, ugye origin stb <#wave>

illesgergely

Mi a fene van már megint?

NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y

BONESAI

Ha majd kapok, bepakolom. Amúgy szerintem 7 nitró és 2 ready teljesen oké hûtés nélkül is North Broadwayen. Csak azért jegyzem meg, mert olyan is volt, aki azt írta lobbiba, hogy végtelen PU csalást használok...

BONESAI
próbáld ki az én felállásom: 2 Jumpstart (lehetõleg jöjjön ki a 10sec), super shot, cooldown (4 csillagos optimális), nos duration
Jó singlebe is (mert harmadik sorból kilõsz slinggel mint a rakéta) és multiba is a lentebb említett okok miatt 😊

Na, nekem ilyenem nincs, csak egy 3*-os rajttartomány-szélesítõ, egy rajtnitró-hosszabbító, meg egy SuperShot.

BONESAI
jó, hát az S classon sehogy de E classon elég szorosan indulunk egymásról és általában 10.0 jumpstarttal ki szokom nyomni juggerrel a veszélyes ellenfeleket <#nevetes1>

A térképen hogyan tünt volna fel, ha csak a Tank-ot használja?
Mármint, ha csak azt, akkor semmi változás nem lenne a sebességében.
BONESAI
érdekes, mentem ma ellene S classon is meg E-n is de nem tûnt fel... mondjuk S classon a térképen sem tûnt fel <#rolleyes> mindjárt rakok be egy pöpec videót.. próbáltam jobbat futni, 2x megfutottam ugyan azt az idõt (27)