Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFSW: BONESAI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Más: Az FTW mit jelent?
Project D|Rare Car Collector|
légy türelmes
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Simraceway: tigris013
Jééé, nem szarnak le minket teljesen!
Régen elment a szeró egy napra és csak másnap írták ki, hogy we are experiencing some difficulties bla bla bla
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
légy türelmes
légy türelmes
The purpose of this maintenance window is to update server hardware to support Need for Speed World. Please see Release Notes below.
#70631 Különben kék rugótól sokkal szebben fordul. <#nyes>#nyes>
#70630 Te egy hülye vagy! <#kocsog>#kocsog>
légy türelmes
#70608 Visszavonni mit? #70290 #66715 #64717 #60097 #60090 Ezeket? Különben meg ezért mentem ilyen jól „Olyan szerverhúzást kaptam, hogy az hihetetlen” és utoljára írom le nem érdekelnek az idõk, ha eddig nem lett volna világos. <#nezze>#nezze>
Megj..: ment volna 16-17 körül is csak 2 juggerrel, de belassítottam a végén szándékosan. <#nyes>#nyes>
#70603 Érdekes írás, kipróbálom de ha nem jön be megy tovább a k. anyázás. <#mf1>#mf1>
#70599 A sárga fék annyit tesz hogy nehezebb lesz tõle (és minden sárgától) és kicsit jobban tapad és nem ugrik akkorát (nem esik esetleg orra), de hidd el a leírtakkal a leggyorsabb, nem keveset teszteltem. <#ravasz1>#ravasz1>
légy türelmes
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Csávóval találkoztam múltkor D classon (õ Nismoval jött).
HOOMERSIMPSON
most nézem a statlapját, látom autofinishel rendesen. Ami odabaszott:
CHINATOWN TRAM
SPRINT - CLASS D KOENIGSEGG AGERA (MP) * 00:00.002
Azért ez elég durva <#nevetes1>#nevetes1>

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
légy türelmes
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
They see me Trollin', they hatin'
Tegnapi gyöngyszem... vagy mondhatnám, hogy "hárítás"?
csetet kell figyelni, meg megnézhetitek a tagot <#nevetes1>#nevetes1>
1:36ot mentem 1 juggernauttal
Azt írtad hogy Boundary & Marina-n be tudsz menni 15 alá 3 nitróval (oké) de akkor az én teljesítményi szintem re érsz és az már nálad csalás. Teszek neked egy ajánlatot: Ha bent lesz újra a Boundary & Marina, és megfutod az állítolagos 1:15 alatti idõt, akkor én békén hagylak és te is vissza vonod a rólam tett állításokat. Szerintem ez korrekt egyesség.