Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én azzal éjjel 3-kor nagyokat meccseltem Stadium & Hwy99-en oda vissza vertük egymást, egyszer õ nyert egyszer pedig én 😄

Simraceway: tigris013

lorci
Addig olvastam itt az irásokat, hogy elindult a verseny már 10mp-re megy...gondoltam nem lépek ki hátha beértem öket pálya felére beértem igaz 2 amatör volt, a végén mind a 2 kiirja speed hack<#nevetes2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Ja, én is örömködtem egy kicsit State&Warrenten, hogy a silviás áll a rajtrácson, aztán kilép...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Megvan az új hack. Jó volt azért úgy játszani, hogy tudta az ember, hogy a csalók most sírnak-rínak.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Akinek mázlija van (mint nekem) North Broadwayen összeakadhat GEULACH-sal.

Elszóltam magam. Egy speed hack-essel már találkoztam, de nem tudtam meg, hogy beírná õt is a végeredménybe, mert csak szórakozott. Ment össze-vissza a pályán, mikor meg beértem, kilépett.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

most keltem fel 😄

szerver, húzás volt mert én is javítottam éjjel

Dik te mirõl beszélsz 😄

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

2-4 óra között 4-5 csalóval találkoztam. Bár lehet, hogy csak szerverhúzás volt.......

légy türelmes

Sziasztok, jó reggelt!

lorci
Hát ma én is nyomom 1000-el 5-böl 4-et behúzok jol lehet igy haladni<#vigyor>

Egy nyomi 2* PERFECT START RPM az 5 darabos PRO TUNER acsira, kukában végzi. -.-

Mindegy. A célomat félig elértem. Megvan a 125 E class-os gyõzelem.

lorci
Persze, hogy csak azért nincsenek mert volt patch holnap tele lesz megint vagy holnap után...(szerintem)

Egy speedhack-be futottam bele srácnak sok volt a kanyar nyertem õ meg nem ért be,nem tudom mi történt vele!

Valaki találkozott már csalókkal a frissítés óta?
Kilõtték a hack-eket végleg, vagy ez is még a friss foltozás eredménye, hogy nincs még csaló?

Nekem ilyen volt!bahahaha

Ezt a játékot..... 2. profilban rx-8al mindenféle nitro nélkül ugyan olyan idõket megyek, mint a "ranglistás" profilban a nitros Boss-os idõm.. <#fejvakaras><#falbav>

X

RoboKutya78
LOOL

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

a legjobb ideje 😄
HASTINGS CIRCUIT NISSAN GT-R SpecV (R35) (SP) * 00:00.001 30.12km

70507-es hozzászólást nézd meg!

Sziasztok ! Nem tudok be lépni a játékba .Mi van már megint ?Hiba üzenetet dob fel!
már meg van , közben rájöttem xD de azért köszike 😛 😊

Üdv neked is <#wave>

Prohardveren kéthetes eltiltásának második hetét nyögi. Lehet találgatni miért lett letiltva ... izé, innen csak azt lehet, mert a gyökér posztjai törölve lettek.
Jó reggelt! Tegnap elmaradt a gyémántozás, ma viszont simán összekaptam, semmi kérdés a végén hogy fizetek-e 0-t vagy 500-at a folytatásért.<#wave>

X

Ryder159
OFF: Egy kép az új NFS-bõl:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ryder159
Anyám, <#wilting>mekkora gyökér volt az a gyerek még free roam chat idején, meg is érdemelte...

tutuhawer
nekem free roamban - ahogy szokott - lefagyott a gépem. Azaz 2 futam után uninstalláltam máris. 😊 És, egyre tetszetõsebb a heat online, hébe-hóba odakerülök jó kis versenyekbe. Nincs nagy igényem, normális futamokat akarok menni. Pont mint Kruger is. Érdekesség, hogy egy csomó király dolgot láttam a heat online-ban, mint apró megoldás, amire azt mondtam, de jó lenne, de jó lett volna a Wolrdben is. A statisztika jól mutatja, ki kicsoda, az autó jól mutatja, mi micsoda, a verseny módja jól mutatja, mi micsoda, az üzenetkezelés fura, de megszokható, egy idõ után ismerõs szinte, a versenyek sokkal gördülékenyebben tudnak menni, nincs zsákbamacska. Tök vicces, hogy az utolsókat rúgja az a játék vagy legalábbis alig van spíler. A grafikája olyan, amilyen, de aki köpködik rá, pl Quqa leszólta a simracewayt is , LOW grafikán száguld NFS-ben. És még sokan mások is. Így fõleg vicces 😄

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Köcsög game... Mentem egy single-t, hogy kipróbáljam, én képzelõdök, vagy tényleg egybõl húz a szerver, s mikor már kezdem elkönyvelni, hogy lehetne jobb is, mert savannán ha a 2 körömet összeadva csak 2:37 közepe jön ki, beérek a célba, s mi fogadott?

Jah, és persze nem enged vissza...

Az origin-es megoldással újra fut a fos... <#levele>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ááááááá! 😊 Nem tudom abbahagyni a vigyorgást. Élvezem az alkatrészmentes 959-cel való poroszkálást. Aki jön, elengedem, ha kell, és mosolyogva intek: szia ember. 😊 De ha úgy látom, hogy beférek, ugrok, mint macska a zseblámpa fényére. Tudom, hogy ez az idõszak csak gyengéd elõjáték a majdani kurvaanyázásokhoz, úgyhogy igyekszem minél jobban odafigyelni rá. Már nyertem is párszor. Kellemes vele csámborogni. Ajánlom mindenkinek, aki nem csak az elsõ helyre hajt, hanem... tudod. 😊

légy türelmes

Egy újabb jóízlésû magyar uracska bannolva...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Csak azért is beteszem, QUQA1 a mai napon az NFSW Lauchner frissítés után 20 percel az egyik pályán javítottam 1 másodpercet és a dátumokat is nézzed meg
1. Eredeti amit 20-án futottam

2. Ez amit a lauchner frissítés után futottam, és nézd meg a server idejét

Ui:. Még valami??

Tessék feliratkozni ide köszönöm elõre is meg osszátok is 😄
https://www.youtube.com/user/GEMPAHUN ez a saját csatornám melyek Gameplay Tutorial és egyéb dolgok 😄

Meg a nagy lóF@szt !

VTEC Will kick you yo 😛 Az az igazi gépcsászár, ha tuningverdáról van szó 😄 Az otthagyja az Audit, ez meg bunda és kész 😛

Project D|Rare Car Collector|

jó krissz nee, szar az r8 😄

én mindig montam hogy a falusi 1-2 golf a legjobb 😄

Mondom hogy az nem bunda !

Nekem viszont van, nem mind1 hogy Chicane avagy Apex szerveren csináltad annó a profilodat... Tehát ha apexre mentél fel és ott nem találtad, akkor nézd meg a chicane-n is, s láss csodát...

Hatosból indulni R8al én is tudok 😛

Most újra elõvettem a Heat Online-t és, komolyan mondom, felüdülés volt. Például ott lehet driftelni (bárhol, ha RWD hajtású autód van), meg van értelme a félautomata váltásnak. És ami a legjobb: be lehet tenni a saját zenéket. Innen nagyon hiányzik ez, emiatt, meg a fórum miatt nem nyomom teljes képernyõvel.

Le hagyom az R8-at VW Golfal xDDD

Chris úgy sem bírod ki

Meg a rotakapád 😄

Chris ilyen most 😛

trakk
Úgy bizony, mindegyik, UltraSparc és egyebek se léteznek.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Vagy lehet hogy kevés már a szerverek ennek a sok regisztráció embernek 😄

El se menne öreg nem úgy mint egyeseknek hogy le álla a gépe mert 1cm por van a gépében xDD