Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát így én is bukni fogom a TH Streak-em, mert meló elõtt általában ilyenkor szedegetem össze a köveket, erre tessék... 24 órás a munkaidõm, úgyhogy csak holnap reggel érek haza, fasza lesz ez így.
Hát.... öööö....

Project D|Rare Car Collector|

Ma hajnali fél 4 óta egyszer csak megszûnt létezni a szerver... Én is kövezni akartam, erre levágott, s azóta se tudok visszamenni... Hivatalos infó nuku, a Chicane szerverre kiírták hogy technikai gondok voltak, az Apex szerverre nem írtak semmit se...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

MineHeadHun
még a játék oldalára sem tudok felmenni mert nem elérhetõ. -.-
MineHeadHun
Most kapcsoltam be a gépet, a játék azzal fogadott hogy "The servers are currently down. Thanks for your patience.". Nem tom hogy mit csinálnak, pedig most szívesen szedtem volna fel a gyémiket a TH-n.
Csak nálam lõtték le a szervereket? 7es kóddal kivágott, aztán vissza se enged... sehogy sem..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ennyi volt, megint van auto finish hack

Simraceway: tigris013

Akkor félig jól értettem. Az is valami. 😊

légy türelmes

mert én még nem találkoztam egyel se

Az elõbb fordítottam egy két csillagos skillt, de nincs sehol. Tököm ki van.

Mit gondoltok, mit mondtak a 959-re?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Túl gyors.LOLAz a gond a ritka autókkal, hogy mindenki csak arra emlékszik, ha csalót vagy hülyét látott vele.Azt mondták, csalok. A tapasztaltabbak egy része már akkor kilépett a lobbyból, amikor meglátták, hogy üres a kocsi és javítani kellene. Gyakran én is hasonlóan teszek, nem véletlenül. Kevesen tudják, milyen egy ilyen kocsit vezetni, mi az erõssége és mi nem.Kicsit bánt, de szarok rájuk. Sok játékosnak fingja nincs, mit kell csinálni, hogy gyors legyen, ha a pályán nem egyedül van. Mi itt a legtöbben tudjuk, gondolom, de az újaknak megpróbálok segíteni: ki kell kerülni a játékostársakat és az akadályokat. Ennyi az egész. 😊

légy türelmes

Látom ,hogy nem World-ös kép túl jól néz ki ahhoz. Viszont mióta kihajították Johnyt és történt egy kis átszervezés gondolom Ferrari licencekrõl is elkezdtek tárgyalni és ha ez a csoda az új NFS-ben jelenik meg akkor már csak idõ kérdése, hogy Worldbe is betegyék lásd Marussia B2 ami Worldben hamarabb megjelent ha jól emlékszem mint, hogy kijött volna az MW 2012
Azzal még nem, de teleportossal és speedhackerrel már találkoztam.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Átgyúrtam a drágaszágot 😛

na mi az nincs auto finish?? 😮

Szerintem Noblem arról beszélt.

légy türelmes

Szeva! Segítség kéne, bebuktam a tegnapi javítás miatt a gyémántokat,nincs 500 búúúsztom folytatni, de ha lenne akkor se szívesen tenném. Nézegettem support fület az oldalon de nem igen igazodtam ki rajta.
Hallottam több embertõl is h korábban hasonló ügyben megoldódott a probléma. Köszönöm
trakk
Nem is volt szó arról, hogy ez Worldös kép, az NFS oldaláról van, nem a World-érõl.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nézd meg a rendszámot. Worldben nincs hasonló, plusz minden táblán fix a világítás (még azokon a kocsikon is felülrõl világított a tábla, amiknél oldalról van a rendszámvilágító-lámpa). Az új játékban vannak ilyen táblák, ha jól emlékszem. Múltkor tett be valaki róla egy driftes képet. Ilyen ég és táj sincs a Worldben. Ettõl még jöhet Ferrari, de a kép szerintem nem a Worldbõl van.

légy türelmes

Atya ég ezek mikre nem képesek. FERRARI megérkezik???<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Nekem sárga váltóval, max launchal se fullad le a murcim.
trakk
Nem fake, nem fotosopp, hivatalos NFS fészbúkról van:

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

BONESAI
Zöld jobb. a sárga kicsit kevés nagy launch grip mellett (tapasztalat, lefulladsz vele rajtnál)

NFSW: BONESAI

Hát én reventont nem tudom, de általában a zöld váltók jobbak a sárgánál dragon, tudtommal. A murcimban is a sárgát akarom lecserélni egy zöldre, ha dobna egyet 😄
már mint gyorsulási szempontból mennyit romlana rövid pályákon, mert most kék van benne

Nekem zöld váltó van benne, nem rossz. De, EA fórumon körbekérdezhetsz.

Dragos emberektõl kérdezem

A reventónomba Sárga vagy Zöld váltó, melyik jobb?

akkor megpróbálom azon hátha az nem dobál ki

BONESAI
EU

melyik szerón ? APEX EU VAGY US ???

+ jöhetne az új kupac öcsi is (és vele együtt a Leon Cupra).

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Nos, valóban. Tök jó, hogy gyomlálják a csalókat, tömik be a lyukakat, leváltják a P3-as szervergépet (igaz, Chris?), de ha pihennek egy kicsit, berakhatnának egy kupac olyan autót, amit Geulach már észrevett a nyelvi fájlok közt (Monaro, Miura Concept, 918, stb.)

tsre gyere már egy picit

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Szabi
nem :-/

"Nulla tenaci invia est via"

Szabinak tudna valaki szólni

BONESAI
mentem vagy 20at ma, semmi gondom nem volt

Gyufff
Nálam is ez van! Dragban minden 3.-4. futam után kidob.

skacok... mi van ezzel a szeróval ? mert akárhányszor nyomok egy multit és amint beérek a célba rögtön kidob a game .....

Vaaagy az új 918ról. Már ha jön az valamikor xD

Én az Audi R8....vagyis, arról már van 😄 Inkább Agera.

BONESAI
egy ilyen videót megnéznék az F1rõl vagy Veyronról

Az egy aberrált nem normális barom....
PHn egyszer már kibaszatta magát, nekem meg gyûjtött egy bannt, nem is csodálkozok rajta hogy megint kapott egy kis eltiltást.
De amennyire ki nem állhatom azt a barmot, simán feltudnám nyomni a moderátoroknál dupla reg.ért, csak hogy érezze a törõdést....

+1 röhögõgörcs: hyuk-hyuk-hyuk-hyuk

Nem rossz, de a Maunika só sem volt rossz agybajra.

Én visszon amit mutattot chako meg te már wcre is el kellet menni 😄

Akinek meg mégnagyobb mázlija van az egy crew-ban vele <#taps><#bee1>
tutuhawer
hát én egyiken se röhögtem 😞
Ez a kedvencem : LINK

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ezt már láttam xDD

Gyufff
Megint döglõdik nálam a szerver. Kicsapott a játékból és azóta nem tudok belépni.

Ha nem spórolnék a nitróval, én is meg tudtam volna fogni. S14-el ment, mint én.