Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

légy türelmes
1MOTOLIFE, õ is egy rendes fickó, az idõsebb generációt tolja, nekem mindig visszaköszön, volt alkalmam privátozni vele, s a napokban összeakadtam multiban is. Elsõ alkalommal kapott egy csúnya DNF-et tõlem (amiért innen is elnézést kérek érte..), másodszor kifagyott a lobbyból, harmadszor meg csak ketten voltunk lobbyban, ezért nem toltam annyira. Egyszer mikor elõttem volt, én próbáltam megelõzni, ezáltal rossz ívet választott, ami miatt elõttem sodródott keresztbe, a futam végén megkérdezte, hogy meglökött-e engem... Mondom nem, mert számítottam rá, hogy ott abban a formában el fog szállni, de akkor is, megkérdezte... Õ egy korrekt ember.
AGI83-ra visszatérve, csak tapasztalatból, vannak emberek, akik kikapcsolják a chatet, s egy jó ideig nem is foglalkoznak vele. Ilyen elõferdült már velem is, mikor megnyitottam, valaki köszönt nekem, írnék vissza neki, de õ azóta már offline...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
légy türelmes
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
https://www.youtube.com/watch?v=Qv45jlC90S4
hehe 😊
És ilyen lett 😊

Fent van a magyar ranglistán, szóval tuti magyar. Rá írni se tudok, mert blokkolt, lobby-ban meg nem válaszol a kérdéseimre.
Eléggé beképzelt lehet.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
...KITTYONBOARD 😄
Elõbb a KAOSZGOLYO, most ez...
De te tudod.
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Egy idõre eltünök a Need for Speed World-rõl, de gemezni meg ha indul a TCM-es verseny akkor leszek. Mehet a GRID 2 😄
Simraceway: tigris013
légy türelmes
^^légy türelmes
Bonesai: valóban, pihenj egy kicsit, aztán majd csak visszatérsz valamikor.
Tom: akkor is bízzunk a Miurában, ha semmi esély rá. Bár most, ahogy a legkisebb értelmes csomaghoz adják az RSR Bogarat ajándékba...
Tutu: nocsak, köszönjük az infót.
Jó mondjuk a Balbonim se rossz 😄 de semmi pro cucc nincs benne...
Jól jött h. régen Blackfoxal toyota corollákkal hastingseztünk, pályaismeret miatt 😄 meg fanból
Hát igen a faltól falig nem mindig mûködik <#szomoru2>#szomoru2><#circling>#circling>
DISCORD: grimanddark
Én meg az öcsém 😄 Szegény még most se tud vezetni <#idiota>#idiota>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
#72024 Én ismerem õket pl. innen: #39166 <#hehe>#hehe>
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Nuku új autó nuku 1m like helyet ez lesz Need For Speed World Crews 😞(
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"