Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aha. Magyar rendszer szólalt meg és átkapcsoltak angolra.

Project D|Rare Car Collector|

Ezen a magyar ingyenesen hívható zöldszámon angolul beszélnek?

Felhívtam a PaySafeCardot, mire kiderült, hogy nincs is magyar PSC support, ezért angolra kapcsoltak.. beégtem kicsit, nem számítottam, hogy angol nyelvezettel találkozok telón 😄

Egy jól felkészült kolléga:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

légy türelmes

Én hallomásból ismerem AGI83-t, egy rendes becsületes gyereknek lett leírva, bár tény, hogy én sosem találkoztam vele.

1MOTOLIFE, õ is egy rendes fickó, az idõsebb generációt tolja, nekem mindig visszaköszön, volt alkalmam privátozni vele, s a napokban összeakadtam multiban is. Elsõ alkalommal kapott egy csúnya DNF-et tõlem (amiért innen is elnézést kérek érte..), másodszor kifagyott a lobbyból, harmadszor meg csak ketten voltunk lobbyban, ezért nem toltam annyira. Egyszer mikor elõttem volt, én próbáltam megelõzni, ezáltal rossz ívet választott, ami miatt elõttem sodródott keresztbe, a futam végén megkérdezte, hogy meglökött-e engem... Mondom nem, mert számítottam rá, hogy ott abban a formában el fog szállni, de akkor is, megkérdezte... Õ egy korrekt ember.

AGI83-ra visszatérve, csak tapasztalatból, vannak emberek, akik kikapcsolják a chatet, s egy jó ideig nem is foglalkoznak vele. Ilyen elõferdült már velem is, mikor megnyitottam, valaki köszönt nekem, írnék vissza neki, de õ azóta már offline...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Én néha összefutok AGI83-al. Ha meglátom mindig köszönök neki lobbyban. Ha jól emlékszem valamikor találkoztam vele groupban is de sosem köszön vissza ahogy a haveromnak sem. A másik nem tudom, hogy véletlen vagy sem de multkor csúnyán kikapott tõlem Rosewood Collegen ami elég kanyargós pálya õ ment Paganival én meg talán Aventadorral pu nélkül. És volt máskor is, hogy Veronan egyszerûen letúrtam a végén a rövidítésnél. Haverom szintén ilyesmiket mesélt. Motolife egy idõsebb fickó úgy rémlik
Csak eldobtam az egyik tût. 😊

légy türelmes

Na, én pont a stratégián húzom fel magam... Mindjárt meglesz a 3000 db, TE közben mozgásképtelenné tett rendõrautó.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Felhúztam magam a játékban. Semmi értelme.
Megyek egy nyugtatóbb játékkal játszani: SimCity 4

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Köszönöm szépen, még anno amikor bejött az NFS The Run, abban lehetett ilyenre megcsinálni a kocsit:

https://www.youtube.com/watch?v=Qv45jlC90S4

hehe 😊

És ilyen lett 😊

Hû, de jól néz ki a Gallardód! Fantasztikus. A tábla meg régi poén, vannak társai a rockporti aluljáróban.

Ez az 1MOTOLIFE egy kuka alak.
Fent van a magyar ranglistán, szóval tuti magyar. Rá írni se tudok, mert blokkolt, lobby-ban meg nem válaszol a kérdéseimre.
Eléggé beképzelt lehet.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

A Cica továbblépett , mostantól...

...KITTYONBOARD 😄
Oh, akkor jó. 😊 Köszi a gyors választ, megnyugodtam.
Ingyen fojtathatja mindenki mert a sok technikai probléma miatt nem lehetett belépni és sokan reklamáltak hogy megszakadt nekik!(Nem tart sokáig)

Sziasztok! A mai nap szembesültem az alábbi ténnyel: napok óta nem léptem be a játékba, de ma lenyomtam a T.Huntot, de nem szakadt meg a streak, simán megadta a következõ napi díjat, nem az elsõ napit. Ez most valami bug, vagy valami frissítés esetleg... elõre is köszi ^^
Már megint törölted a CICAVAGYOK profilod?
Elõbb a KAOSZGOLYO, most ez...
De te tudod.

Ezzel alapozod meg, hogy minden nap megkérdezhesd, mi újság a játékban?

légy türelmes

tutuhawer
szia

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sosem néztem a táblákat a játékban, mármint az ilyen hirdetõs baromságot, most kivételesen megálltam 1 mellett

Sziasztok!

Egy idõre eltünök a Need for Speed World-rõl, de gemezni meg ha indul a TCM-es verseny akkor leszek. Mehet a GRID 2 😄

Simraceway: tigris013

Lemaradt/kimaradt/elmaradt kép.

légy türelmes

^^

légy türelmes

Ez azért van, mert elkezdesz bízni benne, ez olyan mint amikor mész háromszázzal, két kört letotlál és a harmadik végén: hmm eddig nem ütköztem autóba - és persze mi vár a következõ kanyarban...
megint egy szerver fatal error code 7...... pedig kezdtem örülni hogy semmi baja a game-nek.. erre tessék..... faja -.-

írtam nekik, még aranyosan.

Chris: írj egy mailt, kivizsgálják, jó arcok odaát. (Velem is történt ilyen.)

Bonesai: valóban, pihenj egy kicsit, aztán majd csak visszatérsz valamikor.

Tom: akkor is bízzunk a Miurában, ha semmi esély rá. Bár most, ahogy a legkisebb értelmes csomaghoz adják az RSR Bogarat ajándékba...

Tutu: nocsak, köszönjük az infót.

Hastingseztem egyet, és egy enyhén feltúrt lambót kenderbe vágtam 😊
Jó mondjuk a Balbonim se rossz 😄 de semmi pro cucc nincs benne...

Jól jött h. régen Blackfoxal toyota corollákkal hastingseztünk, pályaismeret miatt 😄 meg fanból

Hát igen a faltól falig nem mindig mûködik <#szomoru2><#circling>
goregrind
... a kacsát (videóstól...) Nem adom fel soha - Trolling4Ever! <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

A tengerimalacot, vagy az almalevet?

Nálam hibátlan, a fél éves kódra is kiadta az egyenleget, ami csak egy gyufára elég. <#hehe>
goregrind
Nem felejtettél ki valakit/valamit??? <#idiota>

Ott próbáltam, lófaszt sem ért.

Már én is belezavarodtam, nálam egyszerûbb:
Én meg az öcsém 😄 Szegény még most se tud vezetni <#idiota>

tutuhawer
quqának majd te mondd meg, hogy én ezt az infót úgy hallottam... fél füllel csak

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Semmi gond a PSC-al itt próbálod lekérdezni + a végén a számkódot beütöd, különben tudod mikor áldoznék erre a fosra egy fillért is. A normális játékosok mind szétspriccelnek a szemét csalók meg maradnak. <#falbav>

#72024 Én ismerem õket pl. innen: #39166 <#hehe>
goregrind
bollocks.............................. <#idiota><#taps>

Sziasztok, valaki megtudja mondani miez a sokszoros pénz?
tutuhawer
alanprost(scumacher8712) a legidõsebb, hitmanhun(avatarhun) a középsõ, és a legkisebb Erik, alias brian1214 (brianspilner14). Egyszerûen brian-fivérek, mint a teniszben, csak õk 3-an vannak. Ok így? Egyébként senkirõl nem tudok semmit, nem ismerek senkit, de egy biztos: cicavagyok biztosan nem cica <#taps><#vigyor2>

Az szép, remélem nem lett nagy baja.. :S

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Remélem lesznek új IGC-sek a héten, és ha lesz is akkor biztos olyan lesz ami nem fog kelleni.<#levele>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Pff ez nekem már új
Nuku új autó nuku 1m like helyet ez lesz Need For Speed World Crews 😞(

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Igen, próbáltam, dettó nem ment.

SUNNY84HUN
Csiles tegnap jókat mentünk , kösz a futamokat folyt köv, de bocs lépnem kellett egy barátom felesége balesetet szenvedett és azonnal Sopronba kellett vinnem a barátom mert a ott volt az autója

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Próbáltad fizetési szándék nélkül is az egyenleg lekérdezést?A paysafecard.hu-n?

Vagy hívjam Tibi atyát ?

<#wave>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

BONESAI
rendben, köszi

NFSW: BONESAI

Persze hogy van. Amíg lóxar van, veréb is van. De Te gyorsan kapcsold le a gépet, verj be két pohár bort és aludd ki magad. Hétvégén idd le magad rendesen. Aztán vasárnap beszélünk róla. Éreztem így én is. Volt aki helyrerakta az agyam (jó, nem kellett megemelnie magát, lévén nem nagy) és kellett egy kis, sok szünet. Biztos nem fogom el és odaadni a fõ profilom. Te se tedd. Van rá észérvem is, de azt esetleg privátban. Aludj rá párat. Jót tesz.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"