Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az "új" csapat mintha igazságosabbak lennének IGC terén, úgyhogy nagy valószinûségét látom annak, hogy a Diablót vagy a Miurrát is beteszik.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Nekem már van M3 Sport Evolution-om, de nem fog ártani még egy.<#hehe>

Tom, készítsd a pezsgõt! Végre olyan új IGC, ami kell!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

BONESAI
Neba E30

NFSW: BONESAI

Hû, a Guess the Car legújabb kiírása alapján közel van már az A3!

trakk
10-kor leállás, autócsere miatt.

Bejön:
Nissan GT-R SpecV (R35)
Subaru Impreza WRX STI (Hatchback)
BMW M3 E30 Sport Evolution

Kimegy:
Lotus Evora
Audi R8 4.2 FSI Quattro
Mitsubishi Lancer Evolution X

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

A GXP az neeeeee, még kell vegyek 3-at, hamarosan meglesz rá a pénz, viszont az R8szar az mehet.<#mf1>

Így már érthetõ. Akkor nem perverzió, hanem genetikai emlékezet. (Viszont akkor a szörfdeszkán való eltávozás nem valami nyerõ ötlet :-D)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Lehet? Ha igen, akkor a GXP meg az R8 5.2 húzzon a fenébe.... 😛

Project D|Rare Car Collector|

trakk
Patch-re ne számítsatok a héten, új IGC-s autók viszont lehet, hogy ma jönnek.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Ellenállhatatlan cicaszokás.

légy türelmes

akkor most ezért is csaló vagyok ?

Ez már perverzió..... Minek a gödör???? :-)

Én a kertjükbe mennék
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kaparnék egy gödrötbeleszarnékés nem temetném be. 😊

légy türelmes

Ííígy ám. :-) Pontosan. Egyik driveremben nekem is van 7 mp-es idõm ugyanott. A hozzávalók: 1db autó tetszõlegesen (nekem ott aventador vagy agera volt) , legalább egy darab gyors sofõr az ellenfelek között, aki azért kellõen balfsz is, és legyen neki tankmódja (a szellem jobb) agy vacak autója, ami lefullad az elsõ pár fokozatban, és azért érje el a 999km/h-át a híd közepére. Ha szerencséd van beléd áll és biztos nem nyomsz idõben AltF4-et. Tudom. Tapasztalat. Konklúzió: A kétes rekord miatt a driverem két hónapja szünetel. Nullázásra várok. De úgy rémlik Csilesnél én is "csaló" besorolást kaptam már az 547 km/h-ás Owerall sebességemért, ami ugye az öcsi óta nem látszik.... Chakon88 statját nem néztem, de egy csillag miatt nem török pálcát. Ha sok van akkor befogtam a pofám.

Jól van.

légy türelmes

Csak pozitívan?

Ne offo........ hmmm.. mindegy 😄

tutuhawer
unikum

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Te meg Tutuhawer 😄

tutuhawer
ezért küldöm ezt, pont most láttam a simraceway-es facebook oldalon
YOUTUBE

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Akkor most eme kérdésem: he?

Mindegyiknél ugyanaz az idõ, azt hogy sikerült?! 😛

tutuhawer
cheater noob rammer loser hacker banned loser cheater vagy plusz rammer

a chakon444-rõl ne is beszéljünk.... szerinted miért nem használom azt ? igen bevallom azzal néha "muszáj volt csalni mert 1 lobby-ban voltunk 6-an abból 4 csaló volt és én csak lépést tartottam velük.... de tudod mit... nem is érdekel....

tutuhawer
van mit <#taps><#nyes><#vigyor2>

Hát ja, pl örülök is, hogy levették a Top Speed statot, 450 sikeresen meglett, mert elkezdtem multizni, még jó, hogy videó is lett róla 😄

köszi....

tutuhawer
ha nekem lenne, én is le lennék írva? És ha pl TCMKrisztián audival hasítana egy ilyet, akkor... Értem én, hogy furcsa, de azért , mert valaki nem X vagy Y hanem a józsipista, azért még nem szabad azonnal azt mondani, hogy márpedig te csaló vagy, meg ne magyarázkodj. Én azt mondom, hogy ha lesz egy szar pillanatom, Skyline-nal megyek be amcsi szerveren a sok Ayrton Senna közé a hídra. Csak sikerül rekordot menni valahogy és meg is magyarázom. 😊)

Már dereng, hogy a CHAKON444 ki lett tárgyalva nemrég.

Valami más hülyeséget kellene akkor bedobni.

légy türelmes

de azt gondolsz amit akarsz..... nézd meg a többi idõt is és rájössz hogy nem igen szoktam csalni.... de te tudod.... ha neked úgy tetszik hogy csalok akkor jól van.. én nem akarok vitázni....

jah... azt ne kérdezd .... nekem eddig fel sem tûnt

Erre...

ROCKPORT TURNPIKE
DRAG BMW M1 PROCAR (1979) (MP) * 00:07.749

Felesleges magyarázkodni, innentõl le vagy írva.... Egy 5 éves szintet nem ütsz meg...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

mire gondolsz ? 😮

Neked miért van minden accountodhoz csillagozott idõd? Valami bónusz?

légy türelmes

nem kérdeztem hülyeséget de mivel nem érkezett válasz így kipróbáltam hogy melyik megoldás a jó . Egyébként azért kérdeztem volna hogy ne versenyezzek feleslegesen ha a végén úgy is kidob....... Hát így is történt mivel a sima launcher-el jelentkeztem be. De amióta az originnel vagyok belépve semmi baj.....

Én vettem már onnét párszor. Az autóval jön a helye is, de semmi plusz hely. A plusz 500ért, kapod a cash és rep szorzót és esetleg az Amplifiert (vagy hogy írják) 10 napra, meg hébe hóba TE powerupokat.

Bonesai: Gondoltuk, hogy nem ok nélkül rohantál ki :-) Néma vésza <#integet2>

Feladom avval a gondolattal való küzdelmet, hogy lesz patch ezen a héten vagy nem...de szerintem nem lesz.

Tehát lószar. Ok, akkor hagyom a fenébe.

Az lehúzás, autó után a garázst is ki kell fizetni, ami a játékban az autóval együtt jön..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Semmi gond. <#eljen>

BONESAI
sziasztok
úgy döntöttem mégsem hagyom abba. csak mostanság nem telik ki az idõmbõl játszani, vannak más elfoglaltságaim is. tegnap este felmásztam valahogy, kb 10 versenyt mentem, abból 8ból csalóval. ez húzott fel de rohadtul, aztán még le is vágott 3x a játék. tudom, picit hisztis kislányként viselkedtem, bocsánatot kérek a kirohanásomért.
most megyek gyúrni aztán este felnézek, sziasztok

NFSW: BONESAI

Ha a web dealsbõl rendelek, Akkor az a Free Garage Slot az a kocsihoz, vagy még a kocsin felül kapom meg?

Rég találkoztam vele, akkor is azt hittem, cseh, azért nem köszöntem rá.

Más: múlt héten ugye a North Broadway volt az E korlátozott pálya. Van ott az a balkanyar, ahol a magasvasút alól bekanyarodik a mezõny az erõmûhöz. És volt egy S15-öt hajtó pilóta, akin nagyon látszott, hogy túl mélyre ültette a kocsiját, sosem tudta rendesen ívre tenni. (Ez volt számomra az esély, mert egyébként elég gyors volt.) Fejemben járt, hogy szóljak neki, hogy vegye kisebbre az ültetést, de nem mertem, mert mégiscsak orosz pilóta, mi van, ha nem érti?

Na látod, most saját magadat járattad le a hülye kérdéseddel... Elmúltál 25, de egy 5 éves sem kérdez olyat, mint te (is)... <#levele>

egyébként csak hogy megnyugtassalak én ezidáig fent voltam és semmi baja a game-nek.... a csalókról meg annyit , hogy nekem hál istennek sikerült elkerülni õket és csak ritkán futok össze 1-2 - vel

mi van veled ? o.O havibaj vagy mifene ? <#banplz><#nevetes1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A játék egyáltalán nem mûködik, ha mégis fel tudsz rá menni, dugig van csalóval, s ha véletlenül egyet megversz közülük, téged csalóznak le agyba fõbe, sõt még fel is jelentenek. Nem érdemes ezzel a fossal foglalkozni, sõt megkérdezni sem, mert lófasz az egész.

Rövidebben, szar az egész, ha nem hiszed, próbáld ki, és ami a legfontosabb: KUSSOOJJÁÁÁÁ WAZZE!!! <#mf1>

Sziasztok... mi a helyzet a game-el ? Originnel érdemes belépni vagy elég natúrban launcher-el ?

tutuhawer
ahogy Csiles írja, így van. Sõt: aki groupban van, a piros betûs üzenetet a lobbiban nem is látja, nem láthatja, csak ha direkt átvált, akkor látja, hogy a józsipista 20 perce köszönt a sok cirill betû közben... Vagy nem is látja már.

Az igen!