Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#70290, #67675, #66715, #64717, #26379, stb., stb ...
Befejeztem!
légy türelmes
Aztán!-> #72448 <#szomoru1>#szomoru1>
Simraceway: tigris013
légy türelmes
THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
légy türelmes
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
I
I
V V
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ja, ha kp. kell szerezz pl. egy 200SX-et, pakold tele rendõrös kp. növelõ skill-el és Out-on 30-33,000-et ad 4-5perc alatt, utóbbihoz el kell tolni pár TE PU-t.
#72442 Igen, sajnos olvastam! <#falbav>#falbav> <#mf1>#mf1>
#72438 Nem jó! … <#hehe>#hehe>
Nem vagyok egyáltalán porsche fan, és ma az egyik német srác aki ismerõsöm worldben, hozzámvágott egy ilyennek a kódját, szóval most van egy RS 4-em de nem vagyok porscheológus, szóval valaki elmondaná, h. mégis mit, hogy érdemes vele?
#72428 Nem stabilabb sajnos, bár én megtaláltam a közel legjobb színeket és így már szépen fekszi az utat. <#eplus2>#eplus2>
#72401 <#fejvakaras>#fejvakaras>Ez az Orosz mérföldkõ mit jelet valaki tudja? <#wilting>#wilting>
#72398 Biztos szívattak, mert csíteltél! Különben neked nem is járna, én elvennék tõled vagy 10 járgányt a kóddal. <#mf1>#mf1>
#72364 Azért ebben nem a 6 sárga a nyerõ! <#hehe>#hehe>
#72354 Az a Reventon jöhetne, mert az nagyon nincsen meg! <#miaz>#miaz>
"Nulla tenaci invia est via"
Please be aware that the Need For Speed World Page has been MOVED to the following address: http://www.facebook.com/NeedforSpeedWorld
This Page will be the Crew page for Need For Speed World.
Here we can keep a generalized and standardized account of crew monitoring resources and a way to add a new team element to the game.
We are not associated with NFSW or EA in any way apart from being a community run page."
Szóval feltörték?
"Nulla tenaci invia est via"
Here we can keep a generalized and standardized account of crew monitoring resources and a way to add a new team element to the game."
Tehát szó nincs arról hogy ez lenne az új official facebook oldal
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
---------------------------------------
amúgy nagyon kaparnak az látszik hogy ne bukjon a játék még
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Project D|Rare Car Collector|
Project D|Rare Car Collector|
légy türelmes
légy türelmes