Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Aki annak gondolja magát, írjon egy privátot.
Nekem nincs már egy jó ideje honlap, viszont kéne nagyon a kód által kapott kocsik.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
Amúgy olyan jó, mikor nem küldenek el a tanácsunkkal együtt az anyánkba... Lobbiban egyszer csak feltûnt egy Martini Racing festésû 4litRS. Viszont ezüst alapszínnel. Írtam neki, hogy fehérrel sokkal jobb lesz, és megköszönte. (Utána kifagytam. Hupsz.)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Egyébként nekem meg lobbiban írta egy cheater, miután elküldtem a kurva anyjába az autófinish miatt, hogy menjek a fórumra, mert ingyen autót osztogatnak. Azt hittem csak kamuzik, aztán feltûnt hogy hirtelen mindenki 4.0-val jön S-Classra. Mondnom most már csak megnézem, de addigra már itt is kint volt a kód.
2 és fél év alatt ezektõl a faszoktól soha nem kaptunk ilyen értékes ajándékot. 750k lájkért dobnak egy suprát, ami semmire se jó ezek meg 15 ezerért egy ilyen autót. már 18k lájknál tartanak (reggel még csak 17 volt), hamarosan megtudjuk mi a következõ ajándék. (Egy interceptorra nagyon fáj a fogam <#hehe>#hehe>)
THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Simraceway: tigris013
Ezt úgy csináltam: megnéztem a Gifts-et és ott volt a sima RS, nem váltottam ki hanem inkább mentem pár versenyt. Kb. 5 verseny után visszaléptem a car dealerbe sokáig töltött és a gifts-nél ott volt a 4.0 a sima RS helyett
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)
Ha veszek egy autót, mondjuk VW-t, majd eladom, majd megint megveszem, majd megint eladom, és ezt eljátszom 10x akkor megadja az 10VW-ért járó acsit, vagy csak akkor ha 10 egyszerre megvan?
DISCORD: grimanddark

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Visszakanyarodva, az autó nagyon fasza. Akinek eleddig esetleg nem akadt ellenfele, az remélem most belefut pár igc-és istentelenül tehetséges sofõrbe és kap a pofájára <#hehe>#hehe><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>