Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy esetleg valakinek valami ötlete, hogy miért nem jön be a honlap nekem?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Keresek egy megbízható embert.
Aki annak gondolja magát, írjon egy privátot.
Nekem nincs már egy jó ideje honlap, viszont kéne nagyon a kód által kapott kocsik.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Milyen durva a visszapillantó festése mivel a kaszni elejét is befesti, és a szárny két végét.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

SUNNY84HUN
sztem r8 vagy shelby snake ... de garázsnak mind a kettõ jó 😄 ( mert meg van mind a 2 )

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Most már tudoom. 😄

És ezt ki mondta?

Project D|Rare Car Collector|

Nekem is, de Crown Vic-re!

Amúgy olyan jó, mikor nem küldenek el a tanácsunkkal együtt az anyánkba... Lobbiban egyszer csak feltûnt egy Martini Racing festésû 4litRS. Viszont ezüst alapszínnel. Írtam neki, hogy fehérrel sokkal jobb lesz, és megköszönte. (Utána kifagytam. Hupsz.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ryder159
Az se lenne rossz ajándék, de nem lesz jó ha ilyen autókat dobálnak ki

Szabi
<#wilting>

"Nulla tenaci invia est via"

Azt mondta az egyik haver, hogy a következõ az Agera lesz, elvileg.

Ryder159
Tõlem is sokan kérdezték tegnap hogy honnan van a rendszám, meg hogy matricáztam a üveget. Leírtam nekik a kódot, és sokan megköszönték.
Egyébként nekem meg lobbiban írta egy cheater, miután elküldtem a kurva anyjába az autófinish miatt, hogy menjek a fórumra, mert ingyen autót osztogatnak. Azt hittem csak kamuzik, aztán feltûnt hogy hirtelen mindenki 4.0-val jön S-Classra. Mondnom most már csak megnézem, de addigra már itt is kint volt a kód.
2 és fél év alatt ezektõl a faszoktól soha nem kaptunk ilyen értékes ajándékot. 750k lájkért dobnak egy suprát, ami semmire se jó ezek meg 15 ezerért egy ilyen autót. már 18k lájknál tartanak (reggel még csak 17 volt), hamarosan megtudjuk mi a következõ ajándék. (Egy interceptorra nagyon fáj a fogam <#hehe>)

Héj, hogy lehet a visszapillantót festeni, mert nem jövök rá. 😄

Igazam volt, rengeteg hozzászólást olvastam el negyed óra alatt...<#idiota>

Van néhány egész ügyes festés is a 4litRS-eken. De a nagy többség 20as és 30as szint közötti palántákból áll, akik nem tudják még jól kezelni ezt az Erõt. Õket húzatom most a Kínai Kiszállítón.

Így van, elég sok, sõt egyre több a kretén a játékban, meg az oldalakon. Tegnap ahogy én is ki írtam a kódot, ezek elkezdtek özönleni a hülye kérdéseikkel, én hülye meg persze segítettem nekik, mert hát én ilyen vagyok. Ami kicsit zavart, és mindig is zavar, az az, hogy legalább oda írhatnának annyit hogy "kösz bazdmeg". Mert jelen esetben is, ha azt mondom hogy 10%-uk megköszönte, akkor már lehet hogy sokat mondtam.

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

Jaja. Teljes az öröm. Bár én meg is vettem anno a 4.0-át, de akkor is szép ajándék. Pláne hogy M.B. :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Én az oldal feltámadása után közvetlenül váltottam be a kódot, és RS 4.0 Megabloks volt az ajándék.

SUNNY84HUN
hát passzolom akkor , én örülök neki hogy kaptunk 4.0 mb e. -t , múltkor szemezgettem vele hogy veszem vagy sem de így megoldották a helyzetet 😄 nekem 6 accba 4.0 mb . e. lett

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ja és mindet a world oldalán váltottam be
Szerintem idõponttól függött...amit elõször váltottam be, az Megabloks volt..aztán amit este 10 körül azok sime GT3 RS-ek voltak, ma reggel meg 4.0-át adott de gyárit
22 accon váltottam be tegnap. Originen és a World site-on is. Mindenhol megablocks jött.

lehet, mert az oldalt nekem be se töltötte azért mentem oda

Simraceway: tigris013

SUNNY84HUN
lehet aki ott váltotta be sima 4.0 át vagy gt3 rst kapott :/

én az Originen váltottam be

SUNNY84HUN
így így , én is simán beváltottam utána pár perc és behalt a hivatalos oldal

Nem nem, én az orosz oldal frissítgetésére gondoltam, ahol adták a kódot..mikor még nem volt meg a 15000 ember, akkor frissítgettük..és rögtön amint kitették a kódot váltottam be, így még az oldal sem volt agyonterhelve és pillanatok alatt ment...
MineHeadHun
Ja értem. Nálam úgy volt ez hogy kiléptem a játékból és újra beléptem és a gifteknél ott volt a kocsi.
SUNNY84HUN
én minden profilomnál a hivatalos oldalon váltottam be a kódot , lehet ezért lett mind 4.0 megab. e. <#fejvakaras>

már megadta a 4.0át csak várnom kellet

Ezt úgy csináltam: megnéztem a Gifts-et és ott volt a sima RS, nem váltottam ki hanem inkább mentem pár versenyt. Kb. 5 verseny után visszaléptem a car dealerbe sokáig töltött és a gifts-nél ott volt a 4.0 a sima RS helyett

MineHeadHun
xD vársz egy pár percet mert hiába vártál a kocsit elfogadta a játék!
Nekem ilyen gond nem volt, már vagy 20 perce ott ültem egy haverral facebookon és nyomkodtuk a frissítést hogy mikor lesz már meg <#idiota>
MineHeadHun
* ki tudtam váltani a porschét
MineHeadHun
Lehet, hogy csak 100 kocsi volt Megabloks-os kiadású vagy csak azon a napon lehetett azt a kocsit kapni. Pl. én még épphogy betudtam váltani az oldal offolása elõtt a kocsit és az GT3 RS 4.0 Megabloks Edition volt.
Pfff. Akkor ez csak a hétvégi world end... Ha ez vigasztal, reggel engem kivágott, úgyhogy négy óra ban. (Érdekes hogy ez viszont továbbra is mûködik) Szeretek dolgozni :-)

Köszi! Megpróbáltam és folyton azt írja ki, hogy az elsõ indításhoz internet elérés szügséges... Pedig itt ülök a mûködõ net mellet :/

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Ami lemaradt: Az Origin alkalmazásból próbáld indítani a játékot. Esetleg.

Hétvégi szervererózió... Egy hete ezzel szenvedett mindenki. Lehet valami bolygó konstelláció vagy a jövõbõl szabotálják a szórakozásunkat, hogy több idõt töltsünk a szeretteinkkel, vagy élvezzük a szabad levegõt. Ba...ák meg. Melózom és ott senkit nem szeretek, a szabad levegõn meg befagy a pi... pofám is.

Hali! Valaki tudna segíteni? A problémám az lenne, hogy még be se lépek a játékba de már levág Server_Fatal_Errorcode5-el... Ez mitõl lehet?

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Az nem kis meló. Megválni olyantól, amirõl azt hitted mindig megmarad. Jó lenne nyerni garázshelyeket is. Akár öcsi szinteknél, vagy kihívásoknál.

SUNNY84HUN
én így szívtam meg a chevy achi -nál 😄 , úgy a helyes ahogy kolléga írta #72471

Ryder159
Ááá sejtettem. 4 szabad helyem van, a többi kocsi kedvenc, szóval azokat nem akarom eladni. De akkor majd átnyálazom mégegyszer a listát, megpróbálok 10 helyet felszabadítani

Csak ha egyszerre van a tíz a garázsodban.

Ryder159
Kérdés:
Ha veszek egy autót, mondjuk VW-t, majd eladom, majd megint megveszem, majd megint eladom, és ezt eljátszom 10x akkor megadja az 10VW-ért járó acsit, vagy csak akkor ha 10 egyszerre megvan?

Paysafecard is ajándékozós kedvében van!2000 HUF!

Levettek a duplazot, ugy latom <#rinya>

goregrind
Havernak is beíveltem, ugyan az! <#taps> Gyártottam is neki egy vidiót, had legyen bódog. Igaz nem iccakás mûszak után kell az ilyet, de azé' eldöcögtem valahogy...

DISCORD: grimanddark

goregrind
Ma reggel íveltem be a kódot (3 profilba is) - rs 4.0!<#zavart1>

DISCORD: grimanddark

tutuhawer
ingyen van, azaz már jó, de jól is megy, megtartom. Festeni is lehet,, fõleg külön király, mert a limitált szarokat nem sokszor engedi, de ez elég jó. Külön festettem a kilincset és a visszapillantót, festhetõ a hátsó szárny, mozdíthatók, méretezhetõk a matricák, elég jó.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Standard 4.0-át adott, még úgy sem volt ilyenem. Más : remélem nem csak én sokallom az 5100 boost-ot a kis A3-ért...
Nekem nagyon. Mint minden ingyé verda. Illetve Ez azért több annál. Nekem minden hová a Megás jutott, és szerintem maradnak is az eredeti formájukban. Az ilyen egyszeri kiadású autókat nem szoktam optikailag átszabni. Meg egyébként is, jól néz ki nagyon. Tegnap kiváltottam, kicsit gurultam, majd leálltam egy keresztezõdésnél és fórum, meg giftelés. Hát rám írtak páran :-) Megablock-os kérdésektõl, a rendszámon át, az üvegmatricázáson át, a matrica csomagig volt érdeklõdés. Szimpinek tûnt egy csóka és írtam neki, hogy ez biza nem matrica csomi, hanem ajándék verda. Gratulált és kérdezte top-up-e? Megleptem a kóddal, amit megköszönt és eltûnt. 10 perc után megjelent mellettem egy Megás porsche és beindult kéken a több soros hálálkodás a csetben. Õ legalább megköszönte. Mert igazából elég sok csökött kis kretén rohangál worldben újabban. Szó szerint paraszt módon tudnak kérdezni, és ha esetleg nem nyomsz választ percen belül, akkor még az én anyámat...
Visszakanyarodva, az autó nagyon fasza. Akinek eleddig esetleg nem akadt ellenfele, az remélem most belefut pár igc-és istentelenül tehetséges sofõrbe és kap a pofájára <#hehe><#eplus2><#eplus2>