Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már nyomtam egy Ott leszek gombot 😊))

Halló, halló.
Csúnya egy állat lehet....
Viccet félretéve:
https://www.facebook.com/events/145858045602819/?ref=22

(Mielõtt bárki beszólna, rendes URL-ként még nem tudom berakni)
Aki vevõ a krúzra, az csatlakozzon nyugodtan.

THE EVIL NEVER ENDS. JUST EVOLVES. http://wikia.nfswhun.eu

Ryder159
800x600 a minimum<#nezze><#banplz>

Ryder159
Ha a statoldal nem hazudik, akkor 5598 van eladva. Persze én ennek nem hiszek

tutuhawer
te tudsz felvenni frapasszel is, mert VERY LOW grafikán nyomod 640*480-ban.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tényleg eltünt.. hmm

Project D|Rare Car Collector|

Ezt az illetékestöl kéne kérdezni (feltöltõ)! <#fejvakaras>
Megj.: Én is BandiCam-ot használok, mert így nem kell + egy 1TB-os vinyo csak a fraps-nak, mivel akkora méretben vesz fel, mint állat. <#nyes>

Más: Most nézem, hogy nincs is már bent az RS 4.0 az autókereskedésben!
Lehet elfogyott? <#wilting>
Ryder159

Aha akkor ruszkik is csapatja az EAnál hát ez mekkora xDDDD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

én

Simraceway: tigris013

Ryder159
Az oldalon jobb oldalt a nagy kép alatt

Ki vesz fel Bandicammel????

Fraps sokkal jobb...

😄
Ryder159
Tegnap óta a hivatalos oldalon nem cserélték vissza a hivatalos facebook oldalra az a facebook modult. <#fejvakaras>

És aszt hol látod ? 😄

idevele. MOST! <#vigyor1>

Azt nem tettem hozzá, hogy az ellenfél Barracudája porig volt ültetve. Ültetés nélkül én is tudom, hogy jól fekszik az utat az izomautók.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Csak nehogy túl hamar legyen meg! Van egy sejtésem, hogy azért kaptunk a 750K-ra Suprát, mert a Deltán fellelkesülve megindult a floodolás.

Ryder159
Már csak 8000 like kell az orosz oldalra 😄

Egyébként ha a kurzort ráhúzod írja is!

Az lehet. Timesra keleltt volna sorba rendeznem a kérdés elõtt, egybõl feltûnt volna a sok cosmic nitrós elöl és a 1628 Hummerre jutó 22 idõ majdnem leghátul..
a mottómat meg az ilyen b.... speed hack, tank mod, auto finish noob-ok miatt van kint

Akkor most nem vagy béna, jó. 😊
montam hogy nem hoztam ki, te se tudsz olvasni

Azt, hogy hány idõ van az adott autóhoz a stat oldalon?

légy türelmes

Meg tudja mondani vlaki hogy nfs-s.com-on az autóknál (Cars) alatt a Times oszlop mit mutat?
Azért az alagút végi kanyarvételért jár egy pofon... De egyébként sokkal jobban kezeli a gépet, mint LANGJB.

Mi a helyzet a játékban? Sok a csaló, megy egyáltalán a szeró, érdemes belépni? Simán, Originnel vagy megint kell valami új praktika? :S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊

légy türelmes

Akkor Ryan még mindig béna? (mottó)
quqa, tedd a dolgod 😄

én megmontam hogy nyerõ lesz (és nem is hoztam ki)

Nem tudom ki látta ezt a videót, de már csak a bejelentkezõ logó miatt is érdemes meglesni! <#nyes> <#eplus2>
Köszi, akkor jól sejtettem, csak volt 1-2 ember aki mással ment, és elbizonytalanított (közepes kék motor + alap kék turbó)
Akkor mi az elfogadott? DTM Vinyl? 😄

Most fõzött le egy 86-os, láthatóan szintén D-függõ a pilóta. A konfigja: S- -Z-P-P-S. Nincs benne légsûrítõ, mert ez még a Kyoichi-harc elõtti 86-os. Lehet, kipróbálom.

tutuhawer
belevariáltam egyébként és nagyon jó tuningtapasztalatot szereztem. ÉS!!!! olyan tapasztalat ez, amit már mondtak nekem korábban, és most magam is láttam.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Majd nézd meg az én Evo-mat is.<#duma>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tutuhawer
a BMW-n a felnid olyan, mint a Nismodon... áááá a BMW M3 E30 esetében nagyon kritikus vagyok... az sajnos nem tuttifrutti. A hátsó szárn pedig az Isten. Vagy leveszem vagy úgy hagyom....

A porsche viszont jobb. Tetszik a McLaren narancs, amit ráfestettél, de a hátsó szárny nélkül a rajtszám nem OK. Vagy fordítva.

SUNNY84HUN
és ezeket láttad már ? 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
<#worship>

"Tanulság: egy középmotoros aszfaltpattanás ellen kevés ellenszer létezik kanyargós pályán. És ez nem csak a Clióra igaz, hanem a Motorcsónakra és az Elise-re is."

Az jó. Én a Need For Speed World nevû játékban egy 1970-es amerikai szart viszek a kanyargós pályákra mert jobban fordul és tart kanyarokban-ugratókon az összes többinél. Azért klassz game ez is.
tutuhawer
szép lett, a versenyautókat szeretem. A fényerõ állítsd majd a legközelebbi fotózáskor, hogy jobban lássam a részleteket. A te autóidra ráközelítek, hátha látok valami jó megoldást, amit elleshetek. <#eljen> Piros pont jár

tutuhawer
Szevasz 'Taker! <#integet2>
szerencse, hogy 4.0-t kaptál, mert ha nem az lett volna....

Lehetett volna öreg porsche 911 RSR is

SUNNY84HUN
itt a következõ meglepi autó ( király kategóriás ) persze kötelezõen rajta lesz a 3 éves rendszám 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Újabb munkám:

Lehet az arányok nem a legjobbak, mert deformált a motorháztetõ és 31 matricából nehezen lehet kihozni a brembo-t(még igy is spóroltam), és elég apróba csináltam ami még jobban megnehezitette a munkámat, de sztem ahhoz képest jól jött, ki...szerintetek?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Np 😄

okkej semmi gond majd el latogatok azert reklamoztam mert ez is a sajatom
Nézd meg 😄
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233324348&no=66636

Bocs már van 😄

Történet a Deliveryrõl: én a V6-os Clióval (399-es overall), ellenem (többek közt) egy 'cudás versenyzõ, akit a végén a levágás után mindig beelõztem. Két harmadik helyet nyúltam le elõle sorozatban, erre rám ír, hogy fejezzem ezt be, mert marha idegesítõ. Visszaírok, hogy ne használja a levágást (én se használom, ezért tudtam megelõzni), ezt meg nem akarta elhinni. Aztán jött egy futam, ahol nem tudtam neki demonstrálni (rammer Solstice), majd legközelebb õ se vágta le a pályát, viszont így is elmentem neki...
Tanulság: egy középmotoros aszfaltpattanás ellen kevés ellenszer létezik kanyargós pályán. És ez nem csak a Clióra igaz, hanem a Motorcsónakra és az Elise-re is.